Levante-Athletic Bilbao: Odds, fogadási tippek és La Liga mérkőzés előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 február 25
Levante vs Athletic Bilbao
Levante
Teljesítmény:
N D V D N
  • Ciudad de Valencia
  • Február 26. 21:00
Athletic Bilbao
Teljesítmény:
N V D N D

Az Athletic Bilbao pénteken az Estadio Ciutat de Valenciába látogat a La Liga összecsapására a hazai Levante csapatával.

Levante: pillanatnyi forma

A Levante onnan akar folytatni, ahol legutóbb abbahagyta a 0–2-es sikerrel szemben az Atlético Madriddal.

Ebben a játékban Levante 45% -kal birtokolta és 6 kapura lőtte 2-t a célba. Levante számára a gólokat José Luis Morales (30 ‘) és De Frutos (90’) szerezte. Az Atlético de Madrid 28 gól kísérletet hajtott végre, 11-en a célba.

Mérkőzésenként kevesebb mint három gólt jegyeztek fel az elmúlt 6 meccsből 5-ben, ahol a Levante volt a résztvevő. Ami az adott időszak gólelosztását illeti, ellenfeleik 5-ös összesítést szereztek, Levante pedig 7-et kapott.

Athletic Bilbao: pillanatnyi forma

Legutóbbi mérkőzésén az Athletic Bilbao 1–1-es döntetlent ért el a La Liga és a Villarreal között.

Ebben a játékban az Athletic Bilbao 47% -os labdabirtoklást és 18 kapura lövést ért el, amelyek közül 8 a célba. Az Athletic Bilbao gólszerzője Álex Berenguer (44 ‘) volt. A Villarreal CF 3 kapura lőtt kaput, 2 a célba lőtt. Gerard Moreno (16 ‘) gólt szerzett a Villarreal számára.

A statisztikák elmondják a történetet, és az Athletic Bilbao ellen az utolsó 6 meccséből 5-ben kapott gólt, összességében 6 gólt kapott. Hátul a Los Leones egyáltalán nem volt túl szilárd. Érdekes lesz megtudni, hogy ez a tendencia fennmarad-e a következő mérkőzésen.

Egymás elleni párharcok

A legutóbbi, 2018.12.03-ig tartó fej-fej találkozók ellenőrzése azt mondja nekünk, hogy ezekből a Levante nyert egyet és az Athletic Bilbao 4-et, a döntetlen mérkőzések száma pedig 1 volt.

Összesen 18 gól született egymás között ezekben a játékokban, ebből 8-at a Levante számára, 10-et pedig Los Leones. Az átlagos meccsenkénti gól 3 volt.

Hírek a klubok körül, hiányzók

Levante sérülés miatt ismét nélkülözheti Gonzalo Melero, Nemanja Radoja és Jose Campana szolgáltatásait, míg a legújabb problémák miatt Enis Bardhi és Sergio Postigo kihagyja a versenyt.

A hazaiak szintén felfüggesztés nélkül maradnak Ruben Vezo nélkül, vagyis Jorge Miramon kezdő szerepet kaphat a hátsó három részeként.

Jose Luis Moralesnek és Sergio Leonnak a mezőny utolsó harmadában kell folytatnia, bár Ruben Rochina kezdő szerepét De Frutos veheti át, aki utoljára későn talált be az Atletico ellen.

Ami az Athletic-et illeti, Dani Garcia a Villarreal ellen legutóbb felvett sárga lap miatt felfüggesztésre kerül, ám Unai Nunez és Mikel Vesga egyaránt saját tiltásai alapján áll rendelkezésre.

Vesgának Dani Garcia helyét kellene elkapnia a park közepén, míg Nunez helyettesítheti Inigo Martinezt a védelem középpontjában, de máshol várhatóan nem lesz változás.

Berenguer valóban lenyűgöző pontszerző formában szerepelt – utolsó két meccsén három gólt szerzett -, és a jobb oldalon kell folytatnia, Iker Muniain, Inaki Williams és Raul Garcia is támadó pozícióban szerepel.

A várható kezdők

Levante

Cardenas; Miramon, Duarte, Rober; Coke, Malsa, Vukcevic, Tono; De Frutos, Leon, Morales

Athletic Bilbao

Simon; De Marcos, Yeray, Nunez, Yuri; Berenguer, Vesga, Lopez, Muniain; R Garcia, Williams

Mi várható a meccsen?

Minőségi szempontból nincs különösebben sok dolog a két fél között, és ez egy kalitkaügy lehet a március 4-i Copa del Rey elődöntős másodlagos összecsapásuk előtt.

Nehezen tudjuk szétválasztani a párokat ezen a versenyen, és végül egy alacsony pontszámú döntetlennel kötöttünk ki Valenciában.

Érdekes statisztikák

  • A Levante csapata átlagosan 52%-ban birtokolja a labdát. A Athletic Bilbao esetében ugyanez a mutató 50%. A passzpontosság az Levante esetében 80%, míg ugyanez a Athletic Bilbao tekintve 77%.
  • Átlagosan a Levante 10-szer lő kapura, míg a Athletic Bilbao 11-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Levante tekintetében 13%, míg a Athletic Bilbao számait figyelve 12%.
  • Az Levante jelenleg 8. a La Liga tabelláján, míg a Athletic Bilbao az 10. helyen áll.
  • A La Liga jelen állása szerint a góllövőlistát Messi vezeti 18 góllal. A legtöbb asszisztot Llorente osztotta ki.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Levante nyeri a meccset a 28Beten 3,17-ös oddszal bír. A döntetlenre 3,15-es odds. Ha azonban a Athletic Bilbao kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 2,38-es nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 1,86-es nyereményszorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 2,048 -as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 9,5-es szorzót, a 2-1-es győzelem 10-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 13-ös szorzót ér.
szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére