Sevilla-Barcelona: Odds, fogadási tippek és La Liga mérkőzés előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 február 26
Sevilla vs Barcelona
Sevilla
Teljesítmény:
N N N D N
  • Ramon Sanchez Pizjuan
  • Február 27. 16:15
Barcelona
Teljesítmény:
N N N N N

Az Estadio Ramón Sánchez-Pizjuán szombati La Liga-összecsapásán a hazai Sevilla megy fel a Barcelona ellen.

Sevilla: pillanatnyi forma

Az előző eredményük által felbuzduló Sevilla ugyanebben reménykedik majd az Osasuna elleni 0–2-es sikert követően.

Ebben a játékban a Sevilla birtokolta 60% -os labdabirtoklást és 10 kapura lövést, amelyek közül 5 a célba. A Sevilla számára a gólokat Diego Carlos (19 ‘) és Luuk de Jong (49’) szerezte. A másik oldalon a CA Osasuna kapura lőtt 6 lövést, amelyek közül 0 a célba.

A Sevilla kitartóan góllövő formában futott, és legutóbbi 6 mérkőzésének száz százalékában találta el a célt.

Ez alatt az idő alatt 11-et sikerült megszerezniük, és összesen 3-at bevállaltak. Az ilyen minta azonban nem feltétlenül folytatódik ebben a következő játékban.

Barcelona: pillanatnyi forma

A Barcelona a La Liga 3–0-s győzelme után megy bele ebbe a meccsbe, legutóbbi mérkőzésén az Elche CF lebukásával.

Ezen a meccsen a Barcelona 65% -os labdabirtoklással és 9 kapura lövéssel rendelkezett, közülük 5 a célba. A Barcelona számára Lionel Messi (48 ‘, 69’) és Jordi Alba (73 ‘) volt a gólszerző. A másik végén az Elche CF 6 gól kísérletet kapott, közülük 1-rel a célba.

A magas pontszámú találkozások iránti szeretetükre utalva a háló hátulját 23 alkalommal találták el az előző hat meccsen, amelyeken a Barcelona pályára lépett, és átlagosan 3,83 gólt adott minden mérkőzésen. Ellenfeleik 10-et kaptak ebből a teljes összegből.

Egymás elleni párharcok

A legutóbbi, 2019. 01. 30-ig tartó fej-fej-találkozóik vizsgálata azt mutatja, hogy a Sevilla nyert egyet közülük és a Barcelona 3-at, a sorsolt eredmények száma 2.

Ezeken a meccseken 21 gól együttes eredménye született, közülük 6 Sevillistából, 15-et pedig a Barça hálózott be. Az átlagos meccsenkénti gól 3,5 volt.

Hírek a klubok körül, hiányzók

A Sevilla bokaprobléma miatt ismét nélkülözheti az ebben a szezonban hétszer gólt szerző támadó, Lucas Ocampos szolgálatait, míg Marcus Acuna szintén hátradől.

Várhatóan Karim Rekik folytatja a balhátvédet, de változások lesznek az oldalon, amely hétfőn az Osasuna ellen indult, Ivan Rakitic és Youssef En-Nesyri visszatérésével.

Papu Gomez Munir El Haddadival küzd a támadás bal oldalán lévő helyért, míg De Jong és Oliver Torres valószínűleg kiesik, hogy Rakitic és En-Nesyri bejöhessen a XI.

Ami a Barcát illeti, Sergi Roberto, Ansu Fati, Ronald Araujo és Philippe Coutinho továbbra sem érhető el a kiválasztáshoz, de a katalán óriások nem vettek fel újabb sérülést vagy eltiltást az Elche ellen.

Koeman összekeverte a csomagját a szerdai ügy miatt, de Ousmane Dembele, Sergio Busquets, Clement Lenglet, Antoine Griezmann és Sergino Dest kedvelői visszatérjenek erre a versenyre.

Gerard Pique és Alba egyaránt cserélődtek az Elche ellen, de rendelkezésre állnak erre a meccsre, míg Pedrinek meg kell tartania pozícióját Frenkie de Jong mellett a park közepén.

A várható kezdők

Sevilla

Bounou; Navas, Kounde, Carlos, Rekik; Jordan, Fernando, Rakitic; Suso, En-Nesyri, Munir

Barcelona

Ter Stegen; Dest, Pique, Lenglet, Alba; De Jong, Busquets, Pedri; Griezmann, Messi, Dembele

Mi várható a meccsen?

A Sevilla legutóbbi hat La Liga-meccsét megnyerte, csak a hazai versenyeken kívül botlott meg. A házigazdák nyolc tiszta lapot tartottak a legutóbbi lehetséges kilencből, köztük egyet a Barcelona ellen a Copa del Rey 2-0-s győzelmével.

A Barcelona a legutóbbi öt meccséből csak kettőt nyert meg, amelyek közül az egyik katasztrofális idegenbeli kirándulás volt a Ramon Sanchez Pizjuanhoz, és súlyos vereség volt a Paris Saint-Germain otthonában.

Érdekes statisztikák

  • A Sevilla csapata átlagosan 52%-ban birtokolja a labdát. A Barcelona esetében ugyanez a mutató 50%. A passzpontosság az Sevilla esetében 80%, míg ugyanez a Barcelona tekintve 77%.
  • Átlagosan a Sevilla 10-szer lő kapura, míg a Barcelona 11-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Sevilla tekintetében 13%, míg a Barcelona számait figyelve 12%.
  • Az Sevilla jelenleg 4. a La Liga tabelláján, míg a Barcelona az 3. helyen áll.
  • A La Liga jelen állása szerint a góllövőlistát Messi vezeti 18 góllal. A legtöbb asszisztot Llorente osztotta ki.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Sevilla nyeri a meccset a 28Beten 3,175-ös oddszal bír. A döntetlenre 3,52-es odds. Ha azonban a Barcelona kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 2,205-es nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 1,616-es nyereményszorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 1,63 -as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 13-es szorzót, a 2-1-es győzelem 10-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 11-ös szorzót ér.
szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére