Manchester United-Liverpool: Odds, fogadási tippek és Premier League mérkőzés előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 május 12
Manchester United vs Liverpool
Manchester United
Teljesítmény:
N N D N V
  • Old Trafford
  • Május 13. 21:15
Liverpool
Teljesítmény:
N N D D N

A Premier League csütörtöki csatáján, az Old Traffordon a házigazda Manchester United játszik a Liverpool ellen.

Manchester United: pillanatnyi forma

A Manchester United itt jobb eredményre vágyik majd, miután a Leicester City elleni utolsó mérkőzésén 1-2 Premier League-es vereséget szenvedett.

Ebben a meccsben a Manchester United 52% -kal birtokolta és 4 kapura lőtt kaput, 1-el a célba. Az egyetlen játékos, aki gólt szerzett a Manchester United számára, Mason Greenwood (15 ‘) volt. A másik végén a Leicester City 12 gól kísérletet hajtott végre, 3-an a célba. Luke Thomas (10 ‘) és Çağlar Söyüncü (66’) szerzett gólt a Leicester City számára.

A Vörös Ördögök az utóbbi időben nem voltak a legjobbak az ellenfelek megállításában, bár ők is eleget tettek azért, hogy maguk is a hálóba csapódjanak. A The Red Devils a legutóbbi 6 meccsük során 5-ben megsértette a gólját, amellett, hogy 5 meccsen gólt szerzett. Ez a tendencia természetesen nem biztos, hogy fennmarad ebben a játékban.

Liverpool: pillanatnyi forma

A Liverpool a Premier League 2-0-s győzelme után jön a Southampton napfogyatkozásával az előző mérkőzésén.

Ezen a meccsen a Liverpool 53% -kal birtokolta és 14 kapura lőtte 6-at a célba. A Liverpool gólszerzői Sadio Mané (31 ‘) és Thiago (90’) voltak. A Southamptonnak 12 kapura lőtt kapuja, közülük 6 volt a cél.

A legutóbbi hat mérkőzés során Jürgen Klopp Liverpoolja összesen hétszer talált be a kapuba, ezzel megszerezve a meccsenként szerzett gólokat: 1.17.

Egymás elleni párharcok

A 2018.12.16-ig tartó korábbi fej-fej-találkozóik ellenőrzése azt mutatja, hogy a Manchester United nyert ebből a meccsből 1-et és a Liverpool 2-t, a döntetlen mérkőzések összértéke 3.

Ezeken a meccseken 13 gól született a két fél között, a The Red Devils 5, a The Reds pedig 8 gólt szerzett. Ez egy meccsenként átlagosan 2,17 gólt jelent.

Rabona
Élő fogadás: check_circle
Üdvözlő bónusz: 35,000 Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a globusbet.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Hírek a klubok körül, hiányzók

A Manchester United megerősítette, hogy Harry Maguire szalagkárosodást szenvedett a bokájában, amikor az Aston Villa ellen kényszerítették, és a középhátvéd célja, hogy visszatérjen az Európa Liga döntőjébe még ebben a hónapban.

A volt leicesteri férfihoz Daniel James, Phil Jones és Anthony Martial csatlakozik a kezelőszobában, de utóbbi jól halad a térdproblémák felépülésében, és még a szezon vége előtt visszatérhet.

Solskjaer úgy döntött, hogy 10 változtatást hajt végre a leicesteri látogatásra, így ide fogadja a legtöbb nagy ütőjét, kezdve azzal, hogy Dean Henderson visszatér David de Gea kapujába.

Victor Lindelofot, Aaron Wan-Bissakát és Luke Shaw-t visszahívják a hátsó gárdába, míg Frednek és Scott McTominay-nek középpályás partnerséget kell kialakítaniuk Klopp oldalán.

Egy újszerű támadásnak Marcus Rashfordnak, Bruno Fernandesnek, Paul Pogbának és Edinson Cavaninak kell kezdenie a kezdő szerepeket, különös tekintettel arra, hogy Greenwood a Villa és Leicester elleni első sípszó óta szerepel.

Eközben a Liverpool sérülési listája ismét gyarapodik, Virgil van Dijk, Joe Gomez, Joel Matip és Jordan Henderson hosszú távon távollévőket több csapattársa is társaságban tartja a kezelőszobában.

James Milner és Ozan Kabak mindketten izomproblémákkal voltak kizárva a Southampton elleni győzelemből, Klopp pedig elismerte, hogy nem tud időkeretet szabni a cselekvésre való visszatérésüknek.

Mivel Ben Davies szintén vitathatatlan, Nat Phillipsnek és Rhys Williamsnek folytatnia kell a vörösök középhátvéd párosaként, míg a szerencsétlen Naby Keita még egy kudarcot szenvedett vissza a sérüléséből.

A középpályás triónak ezért változatlanul kell maradnia, ami azt jelenti, hogy Alex Oxlade-Chamberlain – aki hamarosan apává válik – egy másik helyettes kirándulásra korlátozódik.

Roberto Firmino a Diogo Jota elleni támadás élén áll, és Mane – akinek saját bevallása szerint karrierje „legrosszabb szezonja volt” – kettős számot fog elérni a Premier League kampányában itt: célok.

A várható kezdők

Manchester United

Henderson; Wan-Bissaka, Lindelof, Bailly, Shaw; Fred, McTominay; Rashford, Fernandes, Pogba; Cavani

Liverpool

Alisson; Alexander-Arnold, Phillips, Williams, Robertson; Fabinho, Thiago, Wijnaldum; Salah, Firmino, Mane

Mi várható a meccsen?

A Man United és a Liverpool kissé megszokta, hogy az elmúlt idényekben meglehetősen durva pattanásokat játszanak, és ezen a héten nem számítunk sok másra.

A lesújtott házigazdák visszatérnek a legerősebb felállásba, amikor a második hely megszerzésére törekszenek, míg a Liverpoolnak sokkal többet kell játszania, mivel visszavágnak a Bajnokok Ligája pozícióiba, így elképzelhetjük a ront a két ív-rivális között.

Érdekes statisztikák

  • A Manchester United csapata átlagosan 51%-ban birtokolja a labdát. A Liverpool esetében ugyanez a mutató 57%. A passzpontosság az Manchester United esetében 49% míg ugyanez a Liverpool tekintve 47%.
  • Átlagosan a Manchester United 14-szer lő kapura, míg a Liverpool 15-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Manchester United tekintetében 13% míg a Liverpool számait figyelve 10%.
  • Az Manchester United jelenleg 2. a Premier League tabelláján, míg a Liverpool az 6. helyen áll.
  • A Premier League jelen állása szerint a góllövőlistát Kane vezeti 21 góllal. A legtöbb asszisztot Kane osztotta ki.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Manchester United nyeri a meccset a 22Beten 2,848-ös oddszal bír. A döntetlenre 3,66-as odds. Ha azonban a Liverpool kerülne ki győztesen, az a 31Beten már bizony 2,33-es nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 1,55-es nyereményszorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 1,63-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 11-es szorzót, a 2-1-es győzelem 9,5-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 10-ös szorzót ér.
szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére