Granada-Real Madrid: Odds, fogadási tippek és La Liga mérkőzés előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 május 12
Granada vs Real Madrid
Granada
Teljesítmény:
N V N V V
  • Estadio Nuevo Los Cármenes
  • Május 13. 22:00
Real Madrid
Teljesítmény:
D N D N D

Az Estadio Nuevo Los Cármenes csütörtöki La Liga-találkozóján a hazai Granada a Real Madrid ellen lép fel.

Granada: pillanatnyi forma

A Granada javítani akar az utolsó kijutásán, miután a La Liga 2-1-es vereséget szenvedett utoljára a Real Betis ellen.

Ebben a játékban Granada 39% -ban birtokolta és 11 kapura lőtte az ötöt. A Granada gólszerzője Darwin Machís (66 ‘) volt. A Real Betisnek 14 gólpróbálkozása volt 6-tal a célba. Borja Iglesias (39 ‘, 87’) szerzett gólt a Real Betis színeiben.

A közelmúltban nem gyakran fordult elő, hogy Granada tiszta lapot tartott volna. A tények azt mutatják, hogy Nazaríes ellen az előző 6 meccséből 6-on lőttek, ezzel 9 gólt engedtek be. Tudjuk meg, hogy ez a tendencia fennmarad-e ebben a következő meccsben.

Ebbe a versenybe érkezve a Granada a legutóbbi 11 bajnoki mérkőzésén nem győzte le a Real Madridot.

Real Madrid: pillanatnyi forma

Korábban a Real Madrid 2–2-es döntetlent ért el a La Liga mérkőzésén a Sevillával.

Ebben a játékban a Real Madrid birtokolta 58% -os labdabirtoklást és 16 gól kísérletet, közülük 6-an a célba. A Real Madrid számára a gólokat Marco Asensio (67 ‘) és Eden Hazard (94’) szerezte. Ellenfeleik számára a Sevilla FC 7 gólszerzési kísérletet kapott, közülük 3-an a célba. Fernando Reges (22 ‘) és Ivan Rakitić (78’) szerzett gólt a Sevilla számára.

Zinedine Zidane, a Real Madrid nyolcszor sikeres gólkísérletet ért el a legutóbbi hat mérkőzés során. Az ugyanazon mérkőzéseken ellenük elért gólok összessége elérheti az 5-öt.

Egymás elleni párharcok

A 2016. február 07-ig tartó korábbi fej-fej-találkozóik ellenőrzése azt mondja nekünk, hogy ezek a találkozások elég fájdalmasak voltak Granada számára. Egyáltalán nem tudtak győzelmet aratni, míg a Real Madridnak sikerült megtalálnia a módját, és a lejátszott mérkőzések 100 százalékában elfogyott a győztes.

Ezek a meccsek sem voltak rövidek a gólokban, összességében 23, értekezletenként átlagosan 3,83 gól.

Ezeknek a kluboknak az utolsó bajnoki találkozója a La Liga 15. meccsnapja volt, 2020.12.23., Amikor a végeredmény a Real Madrid 2-0 Granada lett.

Ezen a napon a Real Madrid birtokolta 67% -át, és 23 gólszerzési kísérletet végzett, közülük 6 volt a cél. A gólokat Casemiro (57 ‘) és Karim Benzema (93’) szerezte.

Rabona
Élő fogadás: check_circle
Üdvözlő bónusz: 35,000 Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a globusbet.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Hírek a klubok körül, hiányzók

A Granada támadója, Roberto Soldado a Cadiz elleni kiállítást követően a héten a három játékból való eltiltás másodikat tölti be, míg Angel Montorónak hétfőn 13 perc után el kellett hagynia a pályát egy feltételezett combizomprobléma miatt.

Yangel Herrera és Domingos Duarte is veszteséges volt a hétfői meccsen, a fej- és a térdsérülések miatt, és a két játékos – Montoro mellett – Kenedy, Jesus Vallejo és Carlos Neva mellé csatlakozik a kezelőszobában.

Martinez ezért kénytelen lesz több változtatást végrehajtani ehhez a játékhoz, Nehuen Perez, Yan Eteki és Fede Vico szerelmesei várhatóan az újonnan megsérült trió minden tagjának helyébe lépnek.

A Real Madrid védekezéssel kapcsolatos aggályai jól dokumentáltak, mivel Dani Carvajal, Lucas Vazquez és Ferland Mendy továbbra is hiányzik, míg a hátvéd opcióik is tovább fogyhatnak, mivel Marcelo és Alvaro Odriozola nem gondolják, hogy 100% -on vannak, annak ellenére, hogy részt vettek a csapatban edzés szerdán.

Federico Valverde és a fiatal Miguel Gutierrez ezért kénytelenek lehetnek a védelem helyettesítésére, míg Eder Militao és Nacho középhátvédként kell folytatnia, miközben Raphael Varane és Sergio Ramos folytatják a felépülést.

Asensio és Hazard biztosan várják a kezdőhelyeket a Sevilla elleni sarkalatos céljaik nyomán, és nem lenne meglepő, ha Luka Modricot megpihennék, amikor Isco bejön.

A várható kezdők

Granada

Escandell; Foulquier, Perez, Sanchez, Quini; Eteki, Gonalons; Puertas, Vico, Machis; Suarez

Real Madrid

Courtois; Valverde, Militao, Nacho, Gutierrez; Casemiro, Kroos, Isco; Asensio, Benzema, Hazard

Mi várható a meccsen?

A megsemmisített Blancos hátsó vonalnak félelem nélkül kell látnia a Granadát Zidane címvédőivel szemben, mivel a házigazdáknak – akiket maguk is sérülések okoznak – reálisan nagyon kevés játék van az utolsó három meccsükön.

A madridi idegenbeli képességek azonban a kampány során nyilvánvalóak voltak, és az itteni győzelemen kívül bármi más is megszakítás nélkül hagyja el címvédésüket, így csak a vendégeket tudjuk támogatni, hogy meggyőző három pontig meneteljenek.

Érdekes statisztikák

  • A Granada csapata átlagosan 69%-ban birtokolja a labdát. A Real Madrid esetében ugyanez a mutató 88%. A passzpontosság az Granada esetében 69% míg ugyanez a Real Madrid tekintve 88%.
  • Átlagosan a Granada 13-szer lő kapura, míg a Real Madrid 14-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Granada tekintetében 13% míg a Real Madrid számait figyelve 11%.
  • Az Granada jelenleg 10. a La Liga tabelláján, míg a Real Madrid az 3. helyen áll.
  • A La Liga jelen állása szerint a góllövőlistát Kane vezeti 21 góllal. A legtöbb asszisztot Kane osztotta ki.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Granada nyeri a meccset a 22Beten 7,8 -ös oddszal bír. A döntetlenre 4,92-as odds. Ha azonban a Real Madrid kerülne ki győztesen, az a 31Beten már bizony 1,384-es nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 1,95-es nyereményszorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 1,688-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 18-es szorzót, a 2-1-es győzelem 19-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 15-ös szorzót ér.
szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére