Marseille-Galatasaray: Odds, fogadási tippek és Európa Liga mérkőzés előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 szeptember 29
Marseille vs Galatasaray
Marseille
Teljesítmény:
N D N D V
  • Velodrome
  • Szeptember 30. 21:00
Galatasaray
Teljesítmény:
D N V V N

A Marseille a Galatasaray ellen lép pályára az Európa Liga csütörtöki mérkőzésén.

Marseille: pillanatnyi forma

A Marseille jobb eredményben reménykedik, miután az utolsó mérkőzésén 2-3 Ligue 1-es vereséget szenvedett az RC Lens kezében.

Ebben a játékban a Marseille 60% -os labdabirtoklással és 13 gólkísérlettel rendelkezett, 4 célpont mellett. A Marseille góllövőlistájának egyetlen játékosa Dimitri Payet (33′, 45′) volt. Az RC Lens 13 lövést szerzett a kapuban, 5 -öt a kapuba. Florian Sotoca (9′), Przemysław Frankowski (27′) és Wesley Saïd (71′) lőtt gólt az RC Lens számára.

Jorge Sampaoli Marseille csapata tíz alkalommal találta el a kaput a megelőző hat mérkőzésén. A másik végén 5 gól született az ellenük szerzett gólok száma.

Dimitri Payet szabadrúgásának klasszikus őszibarackja vasárnap este felkerült néhány címlapra, de a Marseille és Lens közötti várható gólfesztivál nem ment a Les Olympiens javára, mivel a talizmán erőfeszítései hiábavalóak voltak a 3-2 során veszteség.

A West Ham United korábbi embere is félidőben szerzett tizenegyest, miután Florian Sotoca és Przemyslaw Frankowski Lens-duó 2-0-ra javította a vendégeket, de Wensley Said, a Lens helyettese 20 perc múlva hazaindult, és elítélte a Marseille-t. az első vereségük az új szezonban.

Galatasaray: pillanatnyi forma

A Galatasaray 2-1-es Super Lig győzelem után lép pályára, és előző mérkőzésén legyőzte a Göztepét.

Ebben a játékban a Galatasaray birtokolta a labdát 56% -ban, és 14 gólszerzési kísérletet hajtott végre 5 góllal. A Galatasaray részéről Halil Dervişoğlu (49′) és Olimpiu Moruțan (56′) voltak a gólszerzők. A másik oldalon Göztepe 6 gólkísérletet ért el, 1 -et célba. Cherif Ndiaye (43′) volt a gólszerző Göztepe számára.

A számok a maguk történetét mondják el, a Galatasaray-t pedig az utolsó 6 meccsükből 5 ellen szerezték, összesen 9 gólt szerezve. Hátul a Galatasaray egyáltalán nem volt túl szilárd. Ez a tendencia azonban nem feltétlenül tartható fenn a következő játékban.

Thomas Strakosha szerencsétlen öngólja a második 45 percben volt az egyetlen, ami elválaszthatta a két oldalt a nap folyamán, de Fatih Terim csapata ezt nem tudta követni hazai fejlesztésekkel, a következő két Super Lig meccsét elveszítette, mielőtt vasárnap a Goztepe házigazdája lett.

Úgy tűnt, a Galatasaray ismét a vereség felé tart, amikor Cherif Ndiaye közvetlenül a félidő előtt ütötte a nyitót, de Halil Dervisoglu és Olimpiu Morutan egyaránt szembeötlő gólokat lőtt, így minden bajnokság hat meccséből csak egy második győzelemre terelte oldalát.

Egymás elleni párharcok

Mindazonáltal Terim csapata most nyeretlen maradt az utolsó négy idegenbeli mérkőzésén, és az elmúlt évek során Európa-szerte szakadatlan volt, 15-öt vesztett el, és az utolsó 19 idegenbeli csoportkörbeli mérkőzéséből négyet döntetlent játszott az Európa Ligában, ill. Bajnokok Ligája.

Csütörtökön lesz az első alkalom, hogy a Marseille és a Galatasaray minden küzdelemben lezárta a kürtöt, de a francia csapat tudja, mi kell ahhoz, hogy a Super Lig -öltözetek jobbak legyenek, és öt ilyen mérkőzésükből négyet nyertek hazai pályán.

Joker8
Élő fogadás: check_circle
Üdvözlő bónusz: 35,000 Ft

Hírek a csapatok körül, hiányzók

A Marseille főembere, Payet durranással tért vissza sérüléséből Lens ellen, de Sampaoli nem szívesen kezdi kétszer gyors egymásutánban, különösen a lille -i kirándulással.

Amine Harit és Konrad de la Fuente ezért reménykedni fog abban, hogy hasznot húz néhány szampaoli forgatásból, de Arkadiusz Milik még mindig térdsérüléssel küzd, Boubacar Kamara pedig combproblémát ápol.

A házigazda menedzsernek gondolnia kell néhány védelmi változtatásra is, miután hármat szállított a Lensnek, Alvaro Gonzalez és Pol Lirola pedig kitart a csütörtöki visszahívás mellett. A Galatasaray -nak sokkal több aggódnia kell a sérülések frontján, Sacha Boey, Omar Elabdellaoui, Baris Yilmaz és Arda Turan egyaránt a kezelőteremben vannak.

A Marcao a hazai felfüggesztés ellenére is elérhető az európai mérkőzéseken, és a teljes 90 percet játszotta a Lazio elleni 1-0-ás győzelem során, így a védőnek még egyszer Victor Nelssont kell társítania a hátsó gárdában. Taylan Antalyali nem vett részt a keretben, hogy a hétvégén Goztepével találkozzon, de a középpályás vélhetően csak kipihent volt, és a héten rendben kell lennie.

A várható kezdők

Marseille

Lopez; Gonzalez, Balerdi, Caleta-Car; Lirola, Guendouzi, Gerson, De la Fuente; Under, Harit; Dieng

Galatasaray

Muslera; Yedlin, Marcao, Nelsson, Van Aanholt; Antalyali, Kutlu; Morutan, Cicaldau, Akturkoglu; Dervisoglu

Mi várható a meccsen?

Úgy tűnik, hogy a Galatasaray nem tud túljutni a határvonalon Európán kívül, és a Marseille-nek aligha kell tanulságokat találnia a hazai pályán.

A házigazdának rengeteg lehetősége van a változtatásra minden területen, és kétségbeesetten igyekszik morális erőt nyerni a lille-i utazás előtt, ezért támogatjuk a Les Olympiens-t a szoros verseny árnyékában.

Érdekes statisztikák

  • A Marseille csapata 45%-ban birtokolja a labdát. A Galatasaray esetében ugyanez a mutató 53% A passzpontosság az Marseille esetében 79% míg ugyanez a Galatasaray tekintve 82%.
  • Átlagosan a Marseille 7-szer lő kapura, míg a Galatasaray 9-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Marseille tekintetében 12% míg a Galatasaray számait figyelve 15%.
  • Az Marseille jelenleg 3. a Európa Liga csoportjában, míg a Galatasaray az 1. helyen áll.
  • A Európa Liga jelen állása szerint a góllövőlistát Juanmi vezeti. A legtöbb asszisztot Osimhen osztotta ki.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Marseille nyeri a meccset a 22Beten 1,65-ös oddszal bír. A döntetlenre 4,16-as odds. Ha azonban a Galatasaray kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 4,82-as nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 1,8-es nyereményszorzót ér. Azonban ha úgy gondolod, hogy egyik csapat sem szerez találatot, az már 1,962-os szorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 1,775-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 7-es szorzót, a 2-1-es győzelem 7,5-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 13-ös szorzót ér.
szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére