Nimes-Marseille: Odds, fogadási tippek és Ligue 1 mérkőzés előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Rigó Ond 2020 december 03
Nimes vs Marseille
Nimes
Teljesítmény:
N V D V N
  • Stade des Costieres
  • December 4. 21:00
Marseille
Teljesítmény:
V D N V N

A Marseille pénteken a Stade des Costières-n lesz, a házigazdák Nîmes-szel megrendezett Ligue 1 meccsen.

Nimes: pillanatnyi forma

Nîmes abban reménykedik, hogy visszatér a győztes utakra, miután a Monaco elleni előző mérkőzésén 3–0-s vereséget szenvedett a Ligue 1-től.

Ezen a meccsen Nîmes 33% -os labdabirtoklást és 6 kapura lövést ért el, amelyek közül kettő a kapuba került. A másik végén az AS Monaco FC 18 kapura tett kísérletet 5-szel a kapuba. Sofiane Diop (19 ‘), Gelson Martins (75’) és Kevin Volland (77 ‘) szerzett gólt a Monaco számára.

Nîmes valóban késő előtt küzdött. A „célok” alakjuk csak 2-nél áll az ellenfelekkel szemben az utolsó 6 mérkőzésük során. Ezekben a meccsekben a Les Crocodiles azt is látta, hogy az ellenük szerzett gólok száma elérte a 15. Ez a tendencia azonban nem feltétlenül következik be ebben a meccsben.

Marseille: pillanatnyi forma

A Marseille akkor lép be ebbe a meccsbe, miután a Bajnokok Ligája 2–1-re megnyerte az Olympiacos elleni utolsó meccsét.

Ezen a meccsen a Marseille birtokolta 59% -át, és 4 kapura lőtt kaput 2-el a célba juttattak. A Marseille gólszerzője Dimitri Payet (55 ‘, 75’) volt. Ellenfeleik számára az Olympiacos 3 kísérletet hajtott végre 1 góllal. Mady Camara (33 ‘) gólt szerzett az Olympiacos számára.

A statisztikák nem hazudnak, és a Marseille-t legutóbbi 6 meccsükből 5-ben szerezték, így összesen 10 gólt szerezhettek az ellenfelek. Hátul a Les Olympiens minden bizonnyal sokkal jobban képes.

Ennek a viadalnak indulva a Marseille-t legutóbbi 13 idegenbeli idegenbeli mérkőzésén nem verték meg. Nem sok klub büszkélkedhet ilyen jó idegenbeli rekorddal.

Egymás elleni párharcok

Az előző bajnokság ezen oldalak között a Ligue 1 mérkőzés 27. napján volt, február 28-án, amelynek eredménye a Nîmes 2-3 Marseille.

Ezen a meccsen Nîmes 48% -kal birtokolta és 16 gól kísérletet végzett, közülük 6 volt a cél. A gólokat Zinedine Ferhat (5 ‘) és Lucas Deaux (92’) szerezte.

A másik végén Marseille kapura lőtt 13 lövést, amelyek közül 4 a célba. Darío Benedetto (10 ‘, 36’, 68 ‘) volt a gólszerző. Ezen a napon a Nimes 55% -os labdabirtoklással és 15 kapura lövéssel rendelkezett, közülük 7 a célba. A gólokat Vedad Ibišević (51 ‘), Dodi Lukébakio (52’), Matheus Cunha (61 ‘) és Dedryck Boyata (77’) szerezték.

Hírek a klubok körül, hiányzók

Deaux csak most tért vissza a monacói út felfüggesztéséből, és a 31 éves játékos a múlt vasárnapi elbocsátása után azonnal visszatér a pálya szélére. Pozitívum, hogy a Nimes visszavetheti Anthony Briancon kapitányt erre a meccsre – a visszatérés a középhátvéd, Pablo Martinez mellett várhatóan kimarad.

Birger Meling azonban még nem áll készen a visszatérésre, míg Kevin Denkey kétséges, miután fejsérülést szenvedett a félidős ütésen Monacóban. A Marseille-nek közel sincs annyi aggálya a sérülések frontján, Nemanja Radonjic az egyetlen megerősített hiányzó, aki combproblémákat ápol.

Leonardo Balerdit felfüggesztették az Olympiacos elleni győzelem miatt, de ez a helyzet visszaállt, míg Morgan Sanson időben felépült betegségéből, és kedden csereként lépett pályára, és itt indulhatott.

Dario Benedetto bevágta a Marseille mindhárom gólját a Stade des Costieresnél az előző szezonban, de Argentína mindössze 45 percig tartott az Olympiacos ellen, és itt fenyegetés alatt találhatta meg a helyét.

A várható kezdők

Nimes

Reynet, Burner, Briancon, Landre, Paquiez, Ahlinvi, Cubas, Fomba, Ferhat, Kone, Eliasson

Marseille

Mandanda, Sakai, Gonzalez, Balerdi, Amavi, Gueye, Rongier, Sanson, Thauvin, Benedetto, Payet

Mi várható a meccsen?

A Marseille biztosan érezni fogja a keddi küzdelmes győzelem hatásait, de a vendégek örömmel örülnek annak, hogy végre leszálltak a Bajnokok Ligájában, és ezt a lendületet itt kell továbbvinniük. Nimes-nek több védekező távolléte van, és az elmúlt hetekben aggasztó eredményeket produkált, ezért támogatjuk Marseille-t, hogy a héten az ötödik élvonalbeli győzelmükhöz jussanak.

Érdekes statisztikák

  • A Nimes csapata átlagosan 50%-ban birtokolja a labdát. A Marseille esetében ugyanez a mutató 52%. A passzpontosság az Nimes esetében 82%, míg ugyanez a Marseille tekintve 81%.
  • Átlagosan az Nimes 12-szer lő kapura, míg a Marseille 7-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Nimes tekintetében 13%, míg a Marseille számait figyelve 2%.
  • Az Nimes jelenleg 16. a Ligue 1 tabelláján, míg a Marseille a 6. helyen áll.
  • A Ligue 1 jelen állása szerint a góllövőlistát Mbappé vezeti 9 góllal. A legtöbb asszisztot Bamba osztotta ki.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Nimes nyeri a meccset a 22Beten 4,08-es oddszal bír. A döntetlenre 3,52-es odds. Ha azonban a Marseille kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 1,904-es nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 2-es nyereményszorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 2,125-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 10-es szorzót, a 2-1-es győzelem 13-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 14-ös szorzót ér.
szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére