Manchester City-Fulham: Odds, fogadási tippek és Premier League mérkőzés előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Rigó Ond 2020 december 04
Manchester City vs Fulham
Manchester City
Teljesítmény:
N V V V D
  • Etihad Stadium
  • December 5. 16:00
Fulham
Teljesítmény:
N D N D N

A Manchester City a vendég Fulhammel találkozik az Etihad Stadionban a Premier League szombati rangadóján.

Manchester City: pillanatnyi forma

A Manchester City ebben a meccsben úgy érkezik, hogy a Bajnokok Ligájában 0–0-s döntetlent játszott a Porto ellen.

Újabb pontszámaik kiemelik azt a tényt, hogy a Manchester City védekezésében sok ellenálló képesség mutatkozott. A „Citizens” hátulról értettek, látva, hogy az előző 6 meccsük során a hálójuk mögé repült gólok száma 3-ra állt. Ennek ellenére csak meg kell találnunk, hogy lesz-e ilyen tendencia vagy nem.

Fulham: pillanatnyi forma

A Fulham a Premier League 1-2-es győzelme után megy le a találkozóra a Leicester City-vel szemben az előző kimenetelén.

Ebben a játékban a Fulham 33% -os labdabirtoklást és 10 gólkísérletet ért el 5-nél a célba. A Fulham számára Ademola Lookman (30 ‘) és Ivan Cavaleiro (38’) szerezte a gólokat. A Leicester City 16 lövést lőtt kapura, 3-ból a célba. Harvey Barnes (86 ‘) volt a gólszerző a Leicester City számára.

A statisztikák elmondják a történetet, és a Fulham ellen az utolsó 6 meccséből 5-ben lőttek ellenfelek ellen, mivel ellenfeleik összesen 8 gólt értek el. Hátul a The Cottagersnek egyértelműen voltak problémái.

A versenybe belépve a Fulham nyeretlen a Manchester City ellen, amikor az előző 6 bajnoki mérkőzésen idegenben játszott. Egyáltalán nem jó.

Egymás elleni párharcok

A 2013-ig tartó korábbi fej-fej eredmények ellenőrzésével kiderül, hogy ezek a találkozások nem voltak boldogok a Fulham számára. Nem tudtak semmilyen győzelmet szerezni maguknak, míg a Manchester Citynek sikerült megtalálni a módját, és a lejátszott mérkőzések 100% -ában győzelmet aratott.

Azokban a meccseken is rengeteg gól volt látható – összesen 22, értekezletenként átlagosan 3,67 gól.

Hírek a klubok körül, hiányzók

Sergio Aguero várhatóan még egyszer kihagyja a Manchester Cityt egy kis visszaesés után a felépülésében. Pep Guardiola egyébként mindenki másnak visszatért, miután Nathan Ake a kispadon volt a 0-0-s döntetlennel a Portóval a hét közepén.

Kevin De Bruyne, Kyle Walker, Gabriel Jesus, Riyad Mahrez és Benjamin Mendy itt a hét közepi pihenő után visszatérnek a kezdő 11-be.

John Stonesnek is vissza kell térnie a sorba, miután nagyon jól teljesített a múlt héten a Burnley elleni 5–0-s győzelmén. Ez azt jelenti, hogy egyik Aymeric Laporte vagy Ruben Dias hiányzik. Fernandinho vagy Rodri a középpályán Ilkay Gundogan partnerével áll össze, míg Phil Foden, Ferran Torres és Raheem Sterling támadásban egy helyért küzdenek.

A védekező páros, Kenny Tete és Terence Kongolo továbbra is kihagyja a Fulhamet. Scott Parker egy újabb eséllyel jutalmazhatja azokat, akik 2-1-es győzelmüket a Leicester vendégeként kezdték.

Aleksandar Mitrovic ennek következtében még egyszer kénytelen lesz a padon helyet megszerezni. Bobby Reidnek esetleg ismeretlen jobbhátvéd szerepben kell folytatnia, ha a Fulham itt marad az 5-4-1-es rendszerével.

A várható kezdők

Manchester City

Ederson, Walker, Stones, Dias, Mendy, Rodrigo, Gündogan, Mahrez, Bruyne, Foden, Jesus

Fulham

Areola, Cordova-Reid, Aina, Andersen, Adarabioyo, Robinson, Loftus-Cheek, Reed, Anguissa, Lookman, Cavaleiro

Mi várható a meccsen?

A Manchester City az előző hétvégén a Premier League-ben a kapu elé helyezte a bajait, a Burnley otthonában 5–0-ra nyert. Ezután 0-0-s döntetlent követtek az FC Portóval a Bajnokok Ligája közepén. Erős hazai rekordjuk van a Fulham ellen, 19 megválaszolatlan góllal az utolsó hatban, mióta a Cottagers utoljára egyet szerzett.

A Fulham hatalmas három pontot gyűjtött hétfő este a Leicester vendégeként, 2-1-es győzelemmel. Még tizenegyest is szereztek, miután hármat kihagytak egymás után! Ennek ellenére a hétvégére egy ponttal az alsó három fölé mennek, és akár visszatérhetnek is a zónába, ha a Burnley megveri az Evertont a szombati korai kezdőrúgáson.

A City az utóbbi két mérkőzésén határozottan a védekezés javulásának jeleit mutatta, és itt még három pontban magabiztosnak kell lennie. Csendben kell tartaniuk Ademola Lookmant a Fulhamért, de különben el kell érniük a győzelmet itt.

Érdekes statisztikák

  • A Manchester City csapata átlagosan 58%-ban birtokolja a labdát. A Fulham esetében ugyanez a mutató 44%. A passzpontosság az Manchester City esetében 87%, míg ugyanez a Fulham tekintve 76%.
  • Átlagosan az Manchester City 15-szer lő kapura, míg a Fulham 11-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Manchester City tekintetében 15%, míg a Fulham számait figyelve 5%.
  • Az Manchester City jelenleg 11. a Premier League tabelláján, míg a Fulham a 17. helyen áll.
  • A Premier League jelen állása szerint a góllövőlistát Calvert-Lewin vezeti 10 góllal. A legtöbb asszisztot Kane osztotta ki.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Manchester City nyeri a meccset a 22Beten 1,11-es oddszal bír. A döntetlenre 9,6-es odds. Ha azonban a Fulham kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 20-es nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 2,11-es nyereményszorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 1,315-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 11-es szorzót, a 2-1-es győzelem 9,5-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 26-ös szorzót ér.
szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére