Slovan Bratislava-Young Boys: Odds, fogadási tippek és BL-selejtező mérkőzés előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 július 20
Slovan Bratislava vs Young Boys
Slovan Bratislava
Teljesítmény:
N D V N N
  • Stadion Tehelne pole
  • Július 21. 20:30
Young Boys
Teljesítmény:
N V N D V

A lenyűgöző BL selejtezők szerdán a Slovan Bratislava harcba száll az ellenfél BSC Young Boysszal.

Slovan Bratislava: pillanatnyi forma

A Slovan Bratislava nem akarja megismételni itt a legutóbbi eredményüket, miután a Shamrock Rovers elleni előző mérkőzésükön az BL-selejtezők 2-1-es vereséget szenvedett.

Vladimír Weiss játékosa, a Slovan Bratislava 9-szer szerzett gólt az előző féltucatnyi meccsén. A másik végén az ellenük szerzett gólok összege 7.

1500 fős tömeg fordult a dublini Tallaght Stadionhoz, hogy tanúja legyen, ahogy Shamrock Rovers megpróbálja megdönteni a 2-0-s hátrányt a július 13-i Slovan Bratislava elleni első meccséből, amikor a szlovák bajnok a vezetőülésben Írországba utazott Rafael Ratao játékát követően. első láb merevítő.

Az ír fél kétszer is sztrájkolt a hazai földön Graham Burke pontrúgásával és Richie Towell lenyűgöző fináléjának felállításával, de Pozsony kreatív központja, Vladimir Weiss a 73. percben hullámzást okozott, hogy a csapata a legszűkebb margókkal haladjon előre.

Érdekesség, hogy a 31 éves Vladimir Weiss harmadik generációja, aki hírnevet szerzett magának a játékban, mivel édesapja felügyelte győzelmét a Shamrock Rovers ellen a földből, Weiss Sr pedig része volt a csehszlovák futballcsapatnak, amely ezüst az 1964-es olimpián.

Young Boys: pillanatnyi forma

A BSC Young Boys az FC Lausanne-Sport elleni 2–4-es szuperliga-győzelem következtében fog találkozni a korábbi találkozón.

Ebben a meccsben a BSC Young Boys 59% -kal birtokolta és 11 kapura lőtte a kaput, 6 a célba. A BSC Young Boys számára a gólokat Marvin Spielmann (6′), Vincent Sierro (26′), Christian Fassnacht (71′) és Michel Aebischer (84′) szerezte. Az FC Lausanne-Sport 15 kísérletet kapott a kapuba, 8-an a célba. Loosli (29′) és Jonathan Bolingi (45′) gólt szerzett az FC Lausanne-Sport számára.

Bizonyítva hajlandóságukat a produktív találkozásokra, a háló hátulját 23 alkalommal találták el az elmúlt hat mérkőzésen, amelyeken a BSC Young Boys játszott, és összecsapásonként átlagosan 3,83 gólt hozott. Az ellenzéki csapatok ebből 7-et kezeltek.

A svájci Szuper Liga bajnokai – akik a negyedik egymás utáni hazai címüket a 2020-21-es szezonban megszerezték – a múlt hónapban is felülkerekedtek a Neuchatel Xamaxon és a Feyenoordon, de az osztrák Rheindorf Altach 1:0-s veresége némileg csillapította a kedélyeket.

A fiatal fiúknak azonban van módjuk a továbbjutásra az európai verseny legkorábbi szakaszaiban, mivel a 2004–2005-ös kampány óta a kvalifikáció ezen a pontján nem dobták ki őket, bár a Bajnokok Ligája csoportkörében csak egyszer léptek pályára a bajnokságban. 2018-19 szezon.

Egymás elleni párharcok

A két csapat még nem találkozott egymással.

Rabona
Élő fogadás: check_circle
Üdvözlő bónusz: 35,000 Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a globusbet.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Hírek a csapatok körül, hiányzók

Weiss, a pozsonyi menedzsernek van néhány hiányzója, akikkel meg kell küzdenie az első mérkőzésen, mivel Michal Sulla betegsége garantálja az újabb rajtot Adrian Chovan számára a botok között.

Lucas Lovat, Erik Daniel és David Holman mind ápolási sérüléseket szenvednek a kezelőszobában. Ugyanakkor a változások még mindig zajlanak, miután Shamrock Rovers eléggé megijesztette a házigazdákat Dublinban.

Weiss második meccsének bemutatkozása osztalékot fizetett, és apja nem dobhatta el, de Ezekiel Henty nem tudott lőni a 180 perc alatt, és feláldozhatta egy középpályásért Ibrahim Rabiuban.

Wagner nem az egyetlen új arc, aki idén nyáron érkezett a Young Boysba, ugyanis a tizenéves középpályás, Alex Jankewitz és a támadó Jordan Siebatcheu érkezett Southamptonból, illetve Rennesből.

Jankewitz azonban nemrégiben a Yverdontól elszenvedett, 5–0-s vereség során szerepelt a 21 éven aluliaknál. Nem biztos, hogy itt szerepel majd a válogatásban, és a szombati doboláshoz csatlakoztak az első csapattársak, Christopher Martins Pereira és Marvin Spielmann.

Fabian Lustenberger kapitány és a sztárcsatár, Jean-Pierre Nsame két kulcsneve Achilles-ín szakadásban van. Utóbbi hiányában csak Siebatcheu és Felix Mambimbi kettőse garantálható.

A várható kezdők

Slovan Bratislava

Chovan; Medvedev, Bozhikov, Kashia, De Marco; De Kamps, Kankava, Rabiu; Cavric, Ratao, Weiss

Young Boys

Von Ballmoos; Hefti, Camara, Zesiger, Garcia; Elia, Aebischer, Rieder, Ngamaleu; Mambimbi, Siebatcheu

Mi várható a meccsen?

Lustenberger és Nsame veszteségei kétségkívül hatalmas csapást jelentenek Wagner számára, amikor kontinentális küldetését a Young Boysszal kezdi, de a svájci erőműveknek még mindig túl sok kell lennie szlovák kollégáiknak, mivel egészséges vezető szerepet játszanak a jövő heti második szakaszban.

Érdekes statisztikák

  • A Slovan Bratislava csapata átlagosan 53%-ban birtokolja a labdát. A Young Boys esetében ugyanez a mutató 46%. A passzpontosság az Slovan Bratislava esetében 76% míg ugyanez a Young Boys tekintve 79%.
  • Átlagosan a Slovan Bratislava 12-szer lő kapura, míg a Young Boys 11-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Slovan Bratislava tekintetében 3% míg a Young Boys számait figyelve 12%.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Slovan Bratislava nyeri a meccset a 28Beten 4,22-ös oddszal bír. A döntetlenre 3,58-as odds. Ha azonban a Young Boys kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 1,82-as nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 1,7-es nyereményszorzót ér. Azonban ha úgy gondolod, hogy egyik csapat sem szerez találatot, az már 2,096-os szorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 1,725-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 11-es szorzót, a 2-1-es győzelem 10-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 10-ös szorzót ér.
szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére