Spanyolország-Svédország: Odds, fogadási tippek és Európa-bajnokság mérkőzés előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 június 13
Spanyolország vs Svédország
Spanyolország
Teljesítmény:
D N N D N
  • Olimpico de Sevilla
  • Június 14. 21:00
Svédország
Teljesítmény:
N N N N N

A két fél arra készül, hogy hétfőn zajlik az Euro 2020 akció, mivel Spanyolország Svédország ellen játszik.

Spanyolország: pillanatnyi forma

A spanyol szurkolók meg akarják ismételni korábbi eredményüket, 4–0-s nemzetközi barátságos mérkőzésekkel szemben Litvániával.

Legfrissebb eredményeik rávilágítanak arra, hogy a spanyol védelemben sok ellenálló képesség mutatkozott. A La Furia Roja középszerű volt hátul, így az elmúlt 6 összecsapásuk során 3-ra állt a kapujukba repült összes gól.

Spanyolország felkészülése a nyári Európa-bajnokságra korántsem volt az ideális: Sergio Busquets kapitány, majd a védő, Diego Llorente gyors egymásutánban pozitív eredményt adott a koronavírusra.

Luis Enrique együttese 0–0-s döntetlent ért el Portugáliával az első, a bajnokságot megelőző, barátságos találkozón, június 4-én, de kénytelen volt 21 év alattiakat felállítani a június 8-i litván összecsapásra, az első csapat Busquets pozitív tesztje miatt elszigetelődött.

A 21 éven aluliak kitűnő teljesítményt nyújtottak Litvánia ellen, Hugo Guillamon, Brahim Diaz, Juan Miranda és Javi Puado szerepelnek a pontszámlányon, és az eredmény nyolc meccsre nyújtotta Spanyolország minden verseny veretlenségét, amely három győzelem részét képezte. az utolsó négy szerelvény.

La Roja három korábbi alkalommal nyerte meg ezt a versenyt, egy szinten Németországgal, és most egyedül akar majd kiköltözni a trófeák tekintetében, 1964-ben, 2008-ban és 2012-ben diadalmaskodott.

Svédország: pillanatnyi forma

Svédország erre a találkozóra az Örményország legutóbbi kirándulása során elszenvedett 3-1-es nemzetközi barátságos mérkőzések győzelmét követi.

Az előző féltucat összecsapásuk során Svédország 12 gólt számlált. Blågult emellett minden egyes játékban bekerült a pontszámlaphoz. Ebben az időszakban 5 góljuk lett a saját hálójukban. Ennek ellenére csak várnunk kell, és megnézhetjük, hogy ez a tendencia folytatódhat-e ezen a meccsen.

Svédország, mint említettük, rendelkezik korábbi tapasztalatokkal az Európa-bajnokság utolsó szakaszaira való továbbjutásról, az elődöntők 1992-ben és a negyeddöntők 2004-ben.

A svédek mostanra jelen voltak az utolsó hat bajnokság mindegyikén, de három egymást követő versenyen kiesett a csoportkörből, és elhatározzák, hogy idén továbbjutnak.

Az E csoport lenyűgöző, Lengyelország és Szlovákia csatlakozik ehhez a két csapathoz a csoportban, Svédország pedig ódzkodni fog attól, hogy gyenge eredményt érjen el a nyitányán, tekintve, hogy nincs könnyű mérkőzés a szakaszban.

Egymás elleni párharcok

Az utolsó bajnoki találkozó, amelyen ezek a klubok szerepeltek, az Euro – Qualifiers mérkőzés 8. napja volt, 2019.10.15-én, amikor a végeredmény Svédország 1-1 Spanyolország volt. A játékvezető Clément Turpin volt.

Rabona
Élő fogadás: check_circle
Üdvözlő bónusz: 35,000 Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a globusbet.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Hírek a csapatok körül, hiányzók

Spanyolország nem tudja felhívni Busquets-t pozitív koronavírus-tesztje miatt, de Diego Llorente potenciálisan elérhető lehet, mivel most két negatív koronavírus-tesztet rögzített.

Busquets szerepe a park közepén Rodrihoz kerülhet, míg Thiago Alcantara és Koke valószínűleg a középpályán is megkapja a bólintást, de számos ismeretlen vezet az első meccsre.

Pau Torres kihúzhatja Eric Garciát, hogy hátul Aymeric Laporte mellett induljon, míg a Villarreal számára kiváló szezont élvező Gerard Morenónak a mezőny utolsó harmadában kell indulnia.

Unai Simon valószínűleg megkapja a bólintást a botok között, míg Ferran Torres csatlakozna Morenóhoz és Alvaro Moratához az első három részeként; Morata kényelmesen a csapat 19 gólos góllövője, Enrique pedig nyáron inspirációt keres a 28 éves játékostól.

Ami Svédországot illeti, Andersson vezetőedző várhatóan 4-4-2-es formációt választ, Marcus Berghez pedig az utolsó harmadban Alexander Isak csatlakozik, aki a Real Sociedad csapatában remekelt a 2020-21-es kampány során.

Spanyolországhoz hasonlóan nehéz megjósolni a XI-et, különösen a középpályán, de Sebastien Larsson tapasztalatai szerint indulnia kell, míg Emil Forsberg és Albin Ekdal valószínűleg mellé áll.

A Manchester United játékosa, Victor Lindelof a hátsó négy közepén szerepel, amelybe a tapasztalt Mikael Lustig is beletartozik, míg Marcus Danielson is kiválasztható az E csoport összecsapására.

Dejan Kulusevski és Mattias Svanberg szintén a közelmúltban pozitív eredményt mutattak a koronavírus szempontjából, vagyis egyikük sem lesz elérhető erre a versenyre.

A várható kezdők

Spanyolország

Simon; M Llorente, Laporte, P Torres, Alba; Thiago, Rodri, Koke; F Torres, Morata, G Moreno

Svédország

Olsen; Lustig, Lindelof, Danielson, Augustinsson; S Larsson, Ekdal, Olsson, Forsberg; Isak, Berg

Mi várható a meccsen?

Ez nagyon trükkös meccs lehet Spanyolország számára, mivel Svédországnak tele kell lennie bizalommal. Spanyolország előkészületei, amint említettük, nehézek voltak, de kedveljük Enrique oldalát, hogy szűk, de rendkívül fontos győzelemmel kezdje az Euro 2020 kampányát.

Érdekes statisztikák

  • A Spanyolország csapata átlagosan 53%-ban birtokolja a labdát. A Svédország esetében ugyanez a mutató 50%. A passzpontosság az Spanyolország esetében 91% míg ugyanez a Svédország tekintve 87%.
  • Átlagosan a Spanyolország 15-szer lő kapura, míg a Svédország 14-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Spanyolország tekintetében 16% míg a Svédország számait figyelve 10%.
  • Az Spanyolország jelenleg 1. a Európa-bajnokság csoportjában, míg a Svédország az 12. helyen áll.
  • A Európa-bajnokság jelen állása szerint a góllövőlistát Lukaku nem vezeti. A legtöbb asszisztot Laimer osztotta ki.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Spanyolország nyeri a meccset a 22Beten 1,336 -ös oddszal bír. A döntetlenre 4,84 -as odds. Ha azonban a Svédország kerülne ki győztesen, az a 22 már bizony 10-as nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 2,46-es nyereményszorzót ér. Azonban ha úgy gondolod, hogy egyik csapat sem szerez találatot, az már 1,518-os szorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 1,93-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 5,5-es szorzót, a 2-1-es győzelem 8-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 26-ös szorzót ér.
szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére