Magyarország-Portugália: Odds, fogadási tippek és Európa-bajnokság mérkőzés előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 június 14
Magyarország vs Portugália
Magyarország
Teljesítmény:
D N N N D
  • Puskas Ferenc
  • Június 15. 18:00
Portugália
Teljesítmény:
N D N D N

Magyarország Portugália ellen játszik a kedden soron következő Euro 2020 találkozón.

Magyarország: pillanatnyi forma

A magyarok úgy érkeznek, hogy korábban 0–0-s döntetlen barátságos mérkőzések patthelyzetéből Írországgal szemben.

Legfrissebb eredményeik azt mutatják, hogy nagy tiszteletet kell fordítani a magyar védelemre. A Nemzeti Tizenegy fukar volt, aminek eredményeként a legutóbbi hat meccsük során a végén megszerzett összes gól 4-re állt. Ez a minta azonban valószínűleg nem következik be a következő meccsen.

Portugália arra törekszik, hogy megnyerje egymás után a második Európa-bajnokságot ezen a nyáron, Fernando Santos csapata pedig Budapesten, Magyarország elleni összecsapással nyitja meg Euro 2020 kampányát.

Egy Selecao eltökélt szándéka, hogy kedden erőteljesen indul, figyelembe véve az F csoport erejét, de Magyarország most olyan csapat, amelyet rendkívül komolyan kell venni a futball ezen a szintjén.

Portugália: pillanatnyi forma

Portugália folytatja a mérkőzést, miután 4-0-s nemzetközi barátságos mérkőzést nyertek Izrael napfogyatkozásával az előző kirándulásuk során.

Fernando Santos portugálja a legutóbbi hat mérkőzés során összesen 13 alkalommal kapott helyet otthonában. Az adott időszakban ellenük szerzett gólok száma eléri az 5-et.

Magyarországnak a rájátszáson keresztül sikerült lekötnie az idei bajnokság döntőjének helyét, felülkerekedve Bulgárián, majd Izlandon, Szoboszlai Dominik pedig az utolsó pillanatban győztes gólt szerzett a döntőben, de egy sérülés miatt a tehetséges 20 éves játékost kizárták a verseny, amely hatalmas csapást jelent a csapat számára.

Marco Rossi együttese legutóbbi 11 mérkőzésén veretlen minden versenyen, beleértve a San Marino és Andorra elleni erős győzelmeket is a 2022-es vb-kvalifikációs szakaszban.

Magyarország felkészülése az Euro 2020-ra is szilárd volt, mivel a hónap elején 1-0-s győzelmet arattak Ciprus ellen, mielőtt gól nélküli döntetlent játszottak volna az Ír Köztársasággal. Ennek a szakasznak az ereje azt jelenti, hogy nagyon nehéz feladat lesz az első három pozícióban végezni, de a Portugália elleni nyitónyílás során elért pozitív eredmény minden bizonnyal a rajongókat álmodná meg arról, hogy mi történhet.

Egymás elleni párharcok

Ezeknek a kluboknak az előző bajnoki mérkőzése egy Vb-selejtező mérkőzés 8. napja volt, 2017. 09. 03., és az eredmény Magyarország 0-1 Portugáliával végzett. Ezen a meccsen Magyarország 27% -kal birtokolta a labdát, és 8 kapura lőtt, és ezek közül 1 volt a cél.

A másik végén Portugáliának 24 gólpróbálkozása volt 4-tel a célba juttatással. André Silva (48 ‘) volt a gólszerző. A mérkőzést Danny Makkelie bírálja.

Rabona
Élő fogadás: check_circle
Üdvözlő bónusz: 35,000 Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a globusbet.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Hírek a csapatok körül, hiányzók

Magyarország sajnos a tehetséges lipcsei támadó, Szoboszlai Dominik szolgáltatásai nélkül marad ezen a nyáron, miközben egy sérülés Kalmár Zsoltot is kizárta.

Willi Orbán és Szalai Attila biztosak abban, hogy hátul kezdjenek, de a hátsó három másik pozíciója vita tárgyát képezi, miközben a jobboldali szélsőhátvéd is látszólag nyitott ebben a szakaszban.

Sallai Roland a közelmúltban hiányzott egy kis probléma miatt, de a 24 éves játékos várhatóan alkalmas a szakasznyitóra, aki a mezőny utolsó harmadában csatlakozik Szalai Ádám kapitányhoz. Fiola Attila végül megszerezheti a hátsó bólintást, míg Kleinheisler László a jobb oldalon szerepelhet egy 3-5-2-es formációban, a park közepén pedig a Bristol City-s Nagy Ádám áll fel.

Ami Portugáliát illeti, várhatóan Bernardo Silva és Diogo Jota csatlakozik Cristiano Ronaldóhoz az első háromban, míg Bruno Fernandes biztos, hogy mélyebb helyzetben indulhat.

A portugál középpálya mélységében hihetetlenül erős, vagyis nehéz megjósolni azt a két játékost, akik Fernandes mellett lépnek pályára, de Santos végül Danilót és William Carvalhót választhatja ki, hogy támogatást nyújtson a hátsó négynek.

Ruben Dias – a Manchester City kiváló szezonjának hátterében – a védelem közepén indul, és Pepe csatlakozhat hozzá, míg Raphael Guerreiro tapasztalatai szerint a 27 éves játékost a tehetséges tinédzser, Nuno Mendes bólintása adja. balhátvédnél.

Joao Cancelo azonban az összecsapás előtt pozitívnak ítélte a koronavírust, ami azt jelenti, hogy Nelson Semedo a jobbhátvédnél kezdődhet.

A várható kezdők

Magyarország

Gulacsi; Fiola, Orban, Attila Szalai; Lovrencsics, Kleinheisler, Nagy, Schafer, Holender; Sallai, Adam Szalai

Portugália

PatrIcio; Semedo, Dias, Pepe, Guerreiro; Danilo, W Carvalho, Fernandes; Bernardo, Ronaldo, Jota

Mi várható a meccsen?

Magyarország döntetlenre tartotta Portugáliát, amikor szarvakat zárt az Euro 2016-on, és Santos együttesének valószínűleg nem lesz kedve a maga módja. A tulajdonosoknak mégis erősen el kell indulniuk, és Ronaldot kedveljük arra, hogy ösztönözze oldalát a magyarok fölötti fontos győzelemre.

Érdekes statisztikák

  • A Magyarország csapata átlagosan 50%-ban birtokolja a labdát. A Portugália esetében ugyanez a mutató 48%. A passzpontosság az Magyarország esetében 85% míg ugyanez a Portugália tekintve 89%.
  • Átlagosan a Magyarország 12-szer lő kapura, míg a Portugália 14-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Magyarország tekintetében 11% míg a Portugália számait figyelve 6%.
  • Az Magyarország jelenleg 1. a Európa-bajnokság csoportjában, míg a Portugália az 12. helyen áll.
  • A Európa-bajnokság jelen állása szerint a góllövőlistát Lukaku nem vezeti. A legtöbb asszisztot Laimer osztotta ki.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Magyarország nyeri a meccset a 22Beten 7,6-ös oddszal bír. A döntetlenre 4,3-as odds. Ha azonban a Portugália kerülne ki győztesen, az a 22 már bizony 1,448-as nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 2,24-es nyereményszorzót ér. Azonban ha úgy gondolod, hogy egyik csapat sem szerez találatot, az már 1,616-os szorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 1,995-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 15-es szorzót, a 2-1-es győzelem 19-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 18-ös szorzót ér.
szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére