Franciaország-Németország: Odds, fogadási tippek és Európa-bajnokság mérkőzés előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 június 14
Franciaország vs Németország
Franciaország
Teljesítmény:
D N N N N
  • Allianz Arena
  • Június 15. 21:00
Németország
Teljesítmény:
N N V D N

Nem sokkal később az Euro 2020 keddi eseményéig, amikor Franciaország Németország ellen játszik.

Franciaország: pillanatnyi forma

Franciaország meg fogja ismételni a 3–0-s Nemzetközi barátságos mérkőzések diadalát Bulgária ellen.

A legfrissebb pontszámok valóban azt mutatják, hogy a francia védelem nagy szilárdságot mutatott. A Les Bleus hátulról érkezett, így az előző 6 meccsük során a hálójuk mögé repült gólok összesítése 3-ra állt. Természetesen ez a fajta tendencia természetesen nem maradhat fenn ebben a meccsben.

Németország: pillanatnyi forma

Németország akkor vesz részt ebben a játékban, miután 7–1-es nemzetközi barátságos mérkőzést nyert meg Lettország ellen az utolsó kimenetelén.

A részrehajlást eredményes találkozásokig megmutatva a háló hátulját 23 alkalommal ütötték meg az előző 6 mérkőzésen, amelyek során Németország pályára lépett, összecsapásonként átlagosan 3,83 gólt hozva. Ellenfeleik ebből a teljes összegből 10-et elértek.

Egymás elleni párharcok

A legfrissebb, 2014.07.04-ig tartó összecsapások vizsgálata azt mutatja, hogy Franciaország ebből a meccsből 3-at, Németország pedig 1-t nyert meg, a döntetlen mérkőzések összesítése 2-nél állt.

A mérkőzések során összesen 12 gól született közöttük, 8-at a Les Bleus és 4-et a Die Mannschaft. Az átlagos meccsenkénti gól 2 volt.

A felek közötti előző bajnoki találkozó a Nemzetek Ligája 4. mérkőzésének napja volt 2018. október 16-án, amikor Franciaország 2–1-re befejezte Németországot. Ezen a meccsen Franciaország 43% -kal birtokolta a labdát, és 8 gólszerzési kísérletet végzett 4 góllal. A gólszerző Antoine Griezmann (62′, 80′) volt.

Németország 5 gól kísérletet kapott, közülük 3 a célba. Toni Kroos (14′) szerzett gólt.

Rabona
Élő fogadás: check_circle
Üdvözlő bónusz: 35,000 Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a globusbet.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Hírek a csapatok körül, hiányzók

A szív a francia szurkolók szájában volt, amikor a visszatérő talizmánnak, Karim Benzemának tavaly vasárnap korán kellett leszállnia Bulgária ellen, de a Real Madrid embere a hírek szerint rendesen edzett, miután lerázta ezt a kopogást, és vezetnie kellene a sort.

A francia táborban lévők gyorsan eljátszották az Olivier Giroud és Kylian Mbappe közötti szakadásról szóló pletykákat, miután előbbi látszólag ásott a csapattársa felé, de Giroud aligha kényszeríti magát az első XI-be, annak ellenére, hogy kétszer hálóként cserélt Bulgária ellen.

Antoine Griezmann és Raphael Varane is lerázta a kopogtatásokat, hogy rendelkezésre álljon erre a válságos meccsre, így a chelseai ember, Kurt Zouma maradt az egyetlen sérülési probléma, amely egy kisebb, meghatározatlan kérdéssel bír, de Varane és Presnel Kimpembe mindig védekezésben állt össze.

Ami Németországot illeti, Low háromfős védelmet próbált ki Lettországgal és Dániával folytatott barátságos mérkőzéseik során, Antonio Rudiger, Mats Hummels és Matthias Ginter várhatóan védelmet nyújt Manuel Neuernek.

Jonas Hofmann térdsérülést szenvedett, de soha nem várható, hogy elinduljon, míg Toni Kroosnak és Ilkay Gundogannak kell a gépházat kezelnie, miközben Leon Goretzka továbbra is visszafordul az izomproblémáktól.

A Die Mannschaft nevetséges rengeteg támadó tehetséggel büszkélkedhet, de Low-nak csak három frontembert kell kiválasztania a nyitónap kezdetéhez, Serge Gnabry, Thomas Muller és Kai Havertz szerint ez a legesélyesebb kombináció.

A várható kezdők

Franciaország

Lloris; Pavard, Varane, Kimpembe, Hernandez; Kante, Pogba, Rabiot; Griezmann; Mbappe, Benzema

Németország

Neuer; Ginter, Hummels, Rudiger; Kimmich, Kroos, Gundogan, Gosens; Havertz, Muller; Gnabry

Mi várható a meccsen?

A Németország rendelkezésére álló támadó hatalom miatt egy Franciaország tiszta lapja kissé érthetetlennek tűnik, de Deschamps embereinek megvannak a szükséges védelmi eszközeik, hogy bezárjanak minden európai ellenzéket.

Ezt az ínycsiklandó nyakkendőt nagyon jól meg lehet oldani egy mágia pillanatával, mint például Mbappe vagy Benzema, és Németország nem éppen az az erő, amely valaha volt, ezért támogatjuk a Les Bleus-t, hogy a zsákmányt a legszűkebb margóval vegyük fel.

Érdekes statisztikák

  • A Franciaország csapata átlagosan 54%-ban birtokolja a labdát. A Németország esetében ugyanez a mutató 55%. A passzpontosság az Franciaország esetében 86% míg ugyanez a Németország tekintve 86%.
  • Átlagosan a Franciaország 11-szer lő kapura, míg a Németország 15-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Franciaország tekintetében 11% míg a Németország számait figyelve 6%.
  • Az Franciaország jelenleg 1. a Európa-bajnokság csoportjában, míg a Németország az 12. helyen áll.
  • A Európa-bajnokság jelen állása szerint a góllövőlistát Lukaku nem vezeti. A legtöbb asszisztot Laimer osztotta ki.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Franciaország nyeri a meccset a 22Beten 2,696-ös oddszal bír. A döntetlenre 3,125-as odds. Ha azonban a Németország kerülne ki győztesen, az a 22 már bizony 2,765-as nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 1,88-es nyereményszorzót ér. Azonban ha úgy gondolod, hogy egyik csapat sem szerez találatot, az már 1,875-os szorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 2,115-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 8-es szorzót, a 2-1-es győzelem 9,5-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 13-ös szorzót ér.
szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére