Leicester – Wolverhampton: Odds, fogadási tippek és Premier League mérkőzés előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Rigó Ond 2023 április 20
Leicester vs Wolverhampton
Leicester
Teljesítmény:
V V V V D
  • King Power Stadium
  • 2023.04.22. 16:00
Wolverhampton
Teljesítmény:
N N D V V

Egy angol kiesési rangadót hoztam mára nektek. A Leicester fogadja hazai pályán a Wolverhampton együttesét. Igaz, kettejük között majdnem tíz pont a különbség, ennek ellenére még Julen Lopetegui csapata sincs biztonságban. Dean Smithé meg abszolút nincs, nagyon úgy néz ki, hogy a rókák jövőre csak a másodosztályban lesznek láthatók. Ami durva, tekintve, hogy nemrégiben bajnokok voltak, és az elmúlt szezonokban egyre többet találkoztunk velük az élbolyban. Tény azonban a tény, hogy ezt a mostani szezont nagyon elszúrták…

A Wolverhampton sincs sokkal jobb helyzetben, de ott még ősszel, tehát időben kapcsoltak, nem akkor, amikor már nagyon égett a ház. Lopetegui pedig megtette, amit tudott. Most is ők az esélyesek, még mélyebbre lökhetik a Leicestert.

Leicester: pillanatnyi forma

Egyre kevesebb az esély arra, hogy a pár évvel ezelőtti bajnok a Premier League-ben marad. Egyfajta megtisztulás nem árt egyik ilyen helyzetbe kerülő csapatnál sem, láthattunk már példát arra, hogy újult erővel sokkal jobb teljesítményt lehet elérni. Ennél a mostaninál ez nem lesz nehéz, ha egyszer a Leicester visszajutott.

Oké, még ki sem estek, tudom. De azért marha közel vannak hozzá. Lemaradásuk most két pont, de a formájuk nem arra enged minket következtetni, hogy ez a közeljövőben megváltozhat.

Ahhoz győzni kéne, amely a Leicesternek fordulók óta nem megy. Hiába volt edzőváltás. Ugye Brendan Rodgers helyett Dean Smith ül a kispadon, akit a gyenge teljesítménye miatt a másodosztályban szereplő Norwichtól elküldtek.

Utoljára a csapat a Manchester Citytől kapott ki, ami bocsánatos bűn. Főleg idegenben.

Hazai mérlegük 3-3-9, a második legkevesebb pontot szerezték ők.

Wolverhampton: pillanatnyi forma

Közel, és mégis oly távol. A Wolverhampton nem sokkal marad el a Leicestertől, de az kicsi különbség jelenthet mindent bentmaradás és kiesés szempontjából. Kilenc ponttal gyűjtöttek többet, mint riválisuk, és már három meccs óta nem találtak legyőzőre. A Nottingham Forest elleni iksz után jött két bravúros eredmény, a Chelsea elleni, no meg a Brentford elleni győzelem. Igaz, mindkét csapat gyenge mostanában, de azért erősebbek a Wolverhamptonnál.

Julen Lopetegui – aki egykoron megjárta a spanyol szövetségi kapitányi posztot is – érkezése jót tett, és a Wolverhamtpon úgy néz ki, bent fog maradni. Innen pedig lehet építkezni, mert a nyersanyag adott, és pénzügyileg sincs gond az együttesnél.

Idegenben nem jók, ezen javítani kell, csak két meccset nyertek meg, ötször ikszeltek, nyolc vereségük van.

Rabona
Élő fogadás: check_circle
Üdvözlő bónusz: 35,000 Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a globusbet.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Egymás elleni párharcok

A két együttes elég érdkees meccseket tud játszani egymás ellen. Hiába áll most a Leicester kiesőhelyen, októberben úgy megverték a Wolverhamptont, mint szódás a lovát, 4-0-ra győztek a rókák. Ez nem egyedi eset volt, az elmúlt években, mióta mindkét csapat a Premier League tagja, többször győztek Vardyék, mint a Wolverhampton.

Fölényük a King Powerben mutatkozik meg igazán, a legutolsó öt meccsből négyet a hazaiak nyertek meg, a Wolverhamtpon egyszer volt jó egy döntetlenre, ez a legnagyobb sikerük.

Hírek a csapatok körül, hiányzók

Megszoktuk, hogy a Leicesternél nagyon sok a sérült, de ezúttal nem ez a helyzet. Teljesen vállalható, mindössze négyen nem fognak tudni játszani. Közülük a legfontosabb Harvey Barnes, akinek minimális esélye van arra, hogy a keretbe kerüljön. A többieknek nincs, Ryan Bertrand, Ricardo Pereira és James Justin sem fog pályára lépni.

A túloldalon gyakorlatilag semmi változás a múlthetihez képest. Nincs Sasa Kalajdzic és Chiquinho, mindketten komoly sérülésből lábadoznak, Diego Costa szintén sérült, Boubacar Traoré közelít a visszatéréshez, már edz, Ruben Neves és Jonny eltiltottak.

A várható kezdőcsapatok

Leicester: Iversen – Faes, Souttar, Söyüncü – Kristiansen, Tielemans, Ndidi, Castagne – Dewsbury-Hall, Maddison – Iheanacho

Wolverhampton: José Sá – Semedo, Dawson, Kilman, Toti – Matheus Nunes, Joao Gomes, Lemina, Sarabia – Cunha, Hwang

Megfontolandó tippek

  • Talán egy kissé kockázatosnak tűnhet, látva a Wolves eddigi idegenbeli játékát, de nekünk nagyon úgy fest a helyzet, hogy megnyerhetik a találkozót. A vendégsiker a bet365-nél 2.90.
  • A másik tippünk pedig az, hogy nem lesz ez egy közönségszórakoztató meccs, hanem egy kifejezett kiesési rangadó, ahol a taktikai csata, az óvatosság lesz a mérvadó. Így a két és fél gól alatti eredményt fogjuk előtérbe helyezni, ez a Powbetnél most 1.74.
szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére