Verona – Bologna: Odds, fogadási tippek és Serie A mérkőzés előzetes

Olvasd el 4 perc alatt szerző Rigó Ond 2023 április 19
Verona vs Bologna
Verona
Teljesítmény:
D N V V D
  • Marcantonio Bentegodi
  • 2023.04.21. 20:45
Bologna
Teljesítmény:
D N N D D

Mai meccsünk az olasz első osztályból érkezik, a kiesőhelyen levő Verona fogadja hazai pályán a felsőházban található Bolognát. Érdekes mérkőzés lesz ez, mert bár a vendégek számára nincs akkora cél, ami a szemük előtt lebegne, a hazaiak kiesés elleni küzdelme egy fokkal izgalmasabbá teszi ezt a találkozót. Marco Zaffaroni volt az, aki új életet lehelt a Veronába, mégis lehet, hogy a végén nem járnak sikerrel. Egyre fogynak a fordulók, és a Veronának még mindig három pont a hátránya a Speziával szemben.

Közben a Bolognát csak az érdekli, hogy a felsőházban maradjon. Több már nincs bennük idén, azt gondolom.

Verona: pillanatnyi forma

Nem adja fel a Verona, és ettől váltak olyan nagyon szimpatikussá nekem. Kicsit hasonlítanak a tavalyi Cagliarihoz. Most a szurkolók, ha ezt hallanák, egyből mondanák, hogy nem, ők nem olyanok. Hiszen a Cagliari végül kiesett tavaly a Serie A-ból.

A Verona egyelőre itt még nem tart, de a szénájuk annyira jól nem áll. Úgy tűnik, a hátuk mögé már nem annyira kell figyelni, meglógtak a Cremonese és a Sampdoria csapataitól. De attól még kiesőhelyen állnak, és egyetlen csapat van a célkeresztjükben, a Spezia. Akiktől három pontra vannak jelen pillanatban.

A hétvégén kicsit közeledtek, hiszen a tartalékos Napoli ellen pontot szereztek, a Maradonában kihúzták kapott gól nélkül. Ami nagy szó, és emlékeim szerint idén nem sok mindenkinek jött össze ez a bravúr. Talán csak a Lazionak és a Milannak.

Hazai mérlegük 5-2-8, ami nem a legjobb, sőt, az ötödik leggyengébb. Viszont az elmúlt öt találkozón csak egy vereséget szenvedtek, és ez nagyban köszönhető Marco Zaffaroninak.

Bologna: pillanatnyi forma

Thiago Motta együttesének is jár a taps, jelen pillanatban ugyanannyi pontjuk van, mint a Juventusnak, és versenyben vannak még a hatodik helyért. Ami már európai kupaindulást érne… Öt pont a hátrány az Atalantával szemben.

És a Bologna remek formában van, öt mérkőzés óta nem találtak legyőzőre, ikszeltek a Lazioval és a Salernitanával, legyőzték az Udinesét és az Atalantát, majd a hétvégén a teljes sorcserét alkalmazó Milannal ikszeltek. Nicola Sansone szerezte meg – már egy perc után – a vezetést, de Tommaso Pobega egyenlített.

A Bologna inkább hazai pályán erős, 27 pontot gyűjtöttek, idegenben meg 17-et. Mérlegük 5-2-7.

Rabona
Élő fogadás: check_circle
Üdvözlő bónusz: 35,000 Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a globusbet.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Egymás elleni párharcok

A két csapat idén kétszer találkozott már egymással. Egy bajnoki meccsük volt, valamint egy barátságos meccs a VB döntője után pár nappal. Gólzápor egyik meccsen sem volt, az egyiken – a bajnokin – döntetlen született, 1-1-es eredmény, míg a felkészülési meccset a piros-kékek 1-0-ra nyerték meg.

A Verona hazai pályán nem túl meggyőző, az elmúlt időszakban csak egyszer, tavaly a tavaszi szezonban tudtak győzni.

Azt megelőzően pedig hat meccsen nem tudtak győzni a Bologna ellen.

Hírek a csapatok körül, hiányzók

Nincs változás a Verona csapatánál. Legalábbis sérültek terén. Darko Lazovic, Ajdin Hrustic és Thomas Henry játékára kicsi esély van már, de valószínűbb, hogy most sem léphetnek pályára, Deyovaiso Zeefuik pedig biztos, hogy nem játszhat.

A másik oldalon Roberto Soriano, Marko Arnautovic, Andrea Cambiaso és Nicola Bagnolini az a négy ember, aki sérülés miatt kimarad.

A várható kezdőcsapatok

Verona: Montipo – Dawidovicz, Hien, Ceccherini – Faraoni, Tameze, Abildgaard, Depaoli – Duda – Lasagna, Gaich

Bologna: Skorupski – Posch, Soumaoro, Lucumi, Kyriakopoulos – Schouten, Dominguez – Aebischer, Ferguson, Barrow – Sansone

Megfontolandó tippek

Idegenben nem tud konstans jó teljesítményt elérni a Bologna, és a motivált Verona ellen sem lesz könnyű dolguk. Mi úgy hisszük, győzni nem fognak tudni. Az 1X-et azoknak ajánljuk, akik óvatosabbak, a döntetlent a bátraknak. Az előbbi a bet365 irodájánál 1.50, utóbbi 3.10.

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére