Pariuri sportive Moldova – Clasamentul case de pariuri legale

Pariurile online capătă tot mai multă popularitate datorită avantajelor sale, astfel, crește și numărul de case pariuri online. În acest context pentru jucători devine tot mai dificil să identifice cele mai bune site-uri de pariuri online. În continuare descriem detaliat specificul de pariere în Moldova, dar și site-urile care se bucură de cea mai mare popularitate.

Case de pariuri online – Listă site-uri moldovenești și străine

# Agenție de Pariuri Limba Recenzie Miza minimă Cote minime Bonus% Bonus Înscrie-te
1xBet
Română
- 0.10 MDL 1.40 100% 2100 MDL Pariază acum
20Bet
UK
- €0.10 1.50 100% €100 Pariază acum

*Se aplică T&C! 18+

Cum analizăm case de pariuri online?

Pentru a oferi cititorilor noștri review-uri relevante și obiective despre cele mai actuale case de pariuri Moldova, înainte de a prezenta informația cititorilor, testăm personal casele descrise pe site-ul nostru. Analizăm casele de pariuri la capitolul securității, transparenței, orientării către jucători, competitivității cotelor, bonusurilor oferite, metodelor de depunere și retragere a banilor, etc.

Analiza aprofundată a acestor aspecte ne permite să ne creem o impresie obiectivă despre fiecare casă de pariuri analizată și, în consecință, să creem content care va fi util pentru cititorii noștri. Creăm content bazat pe analiză critică deoarece considerăm că anume acest tip de content este relevant pentru cititorii noștri ajutându-i pe aceștia să ia decizii eficiente și să-și crească șansele de câștig.

Case de pariuri Moldova: Cadrul legislativ?

Ce ține de aspectul legal, jocurile de noroc sunt permise în Republica Moldova. Totodată, pentru a proteja jucătorii, acest domeniu este reglat de un cadru normativ separat, și anume Legea Nr. 291 din 16-12-2016 cu privire la organizarea și desfășurarea jocurilor de noroc. Prin această lege este stabilit și definit modul în care sunt organizate și desfășurate toate activitățile din domeniul jocurilor de noroc, inclusiv activitățile desfășurate de case de pariuri. Totodată, această lege definește drepturile și obligațiile pe care le au ambele părți – atât organizatorul, cât și jucătorul. Această lege descrie și politica statului referitor la reglarea domeniului respectiv.

Organismul guvernamental responsabil pentru reglementarea domeniului jocurilor de noroc în Republica Moldova, precum și pentru promovarea și implementarea politicii de stat este Ministerul Finanțelor. Acest organ guvernamental îndeplinește, totodată, atribuțiile organului de inregistrare casa de pariuri și licențiere în domeniul respectiv. Pe lângă aceasta, Ministerul Finanțelor mai are și rolul de a implementa proiecte de lege care determină toate aspectele juridice a domeniului, precum: cerințele față de organizatori, impozitele percepute de la jucători, etc.

Câștigurile obținute de jucători în urma jocurilor de pariuri se supun impozitării. Acest aspect este reglat de Codul Fiscal al Republicii Moldova, și anume prin Articolul 12, al.4. Conform legislației în vigoare, jucătorii care au obținut venituri din câștiguri sunt obligați să chite impozite în valoare de 12% din suma totală a câștigurilor.

Agenții pariuri sportive – Standarde de criptare și securitate

Безопасность в Интернете очень важна

Pentru a asigura condiții de securitate înaltă pentru jucători, casele de pariuri online din Republica Moldova utilizează instrumente de criptare precum certificatele SSL. Această metodă de criptare asigură confidențialitatea datelor, securitatea jucătorului în procesul de înregistrare și protecția ulterioară a datelor cu caracter personal. Această metodă de criptare asigură si siguranța fondurilor depuse de către jucător, precum și securitatea extragerilor.

La nivel local, securitatea datelor, precum și siguranța generală a jucătorilor se reglementează prin intermediul a organizației guvernamentale Agenția pentru Protecția Consumatorilor. Această organizație reprezintă o parte terță care monitorizează respectarea drepturilor jucătorilor și intervine în cazul în care acestea au fost încălcate sau există anumite suspiciuni întemeiate în acest sens.

Totodată, prin activitatea sa, această organizație nu doar monitorizează, promovează și asigură fair-play-ul, dar și reduce anumite riscuri sociale care reiese din organizarea și desfășurarea jocurilor de noroc. Organizația promovează insistent câteva reguli de bază a jocului responsabil care permite reducerea riscurilor sociale, și anume:

 • Setarea unui buget destinat doar jocurilor de noroc
 • Parierea sumelor pe care jucătorul ar fi gata să le piardă
 • Jocul pe banii proprii, nicidecum împrumutate, indiferent de tipul împrumutului
 • Organizarea strategică a activității de pariere
 • Implicarea doar în jocurile specificul cărora este bine cunoscut de către jucător

Calitatea site-ului – Factor de influență a experienței de joc

Înregistrarea pe site-ul unei case de pariuri online ar trebui să fie precedată de o analiză profundă a principalelor aspecte care vor determina în mare parte experiența de joc obținută pe acest site. Principalele aspecte în acest sens ar fi:

ставки на спорт онлайн - функциональный сайт
 • Fiabilitatea site-ului – înainte de înregistrare este recomandat să se analizeze rapiditatea de încărcare a site-ului, cât de rapid se deschid evenimentele, cât de ușor poate fi selectată o cotă. În cazul în care site-ul frânează, el va continua să frâneze, cel mai probabil, chiar și după ce jucătorul se va înregistra. Astfel, acest aspect va determina în mare parte eficiența procesului de joc – cât de rapid va putea fi plasat un pariu în timp real, de exemplu. Totodată, acest aspect influențează și plăcerea pe care o va primi jucătorul în procesul de pariere.
 • Condițiile de securitate – acest aspect poate fi analizat atât înaintea procesului de înregistrare, cât și în timpul acestuia. La acest capitol jucătorul analizează cât de bine site-ul asigură securitatea datelor cu caracter personal, cât de safe este însuși procesul de înregistrare.
 • Competitivitatea cotelor – acest aspect variază în dependență de casele de pariuri. Scopul jucătorului la acest capitol este de analiza dacă cotele prezentate pe site-ul analizat nu sunt cu mult mai mici decât cotele medii oferite de alte agenții pariuri sportive.
 • Design-ul și înțelegerea intuitivă a interfeței – la acest aspect este recomandat să se analizeze cât de ușor și plăcut este de navigat pe site. Deși, cu timpul, jucătorii se obișnuiesc și nu mai simt impactul acestui aspect, totuși design-ul și interfața are un mare aport la satisfacția jucătorului și, în consecință, productivitatea și eficiența acestuia.

Bonusuri oferite de casele de pariuri online

Bonusurile reprezintă un instrument popular aplicat de către casele de pariuri din Republica Moldova. Acest lucru este determinat de faptul că jucătorii apreciază posibilitatea de a obține un bonus suplimentar, de a-l juca și de a-și crește șansele la câștig. În acest sens, jucătorii sunt predispuși să-și facă alegerea în favoarea unei case de pariuri legale care oferă anumite bonusuri, descrise mai jos:

Majoritatea caselor de pariuri din Moldova oferă jucătorilor următoarele tipuri de bonusuri:

 • Bonus de bun venit – reprezintă un bonus oferit jucătorilor noi. De obicei, casele de pariuri oferă sub formă de bonus o parte din primu depozit făcut de către jucător.
 • Bonus la depunere – unele case de pariuri oferă jucătorilor bonusuri aferente fiecărei depuneri făcute ce către aceștia. Acest bonus poate reprezinta atât o sumă fixă, cât și o sumă procentuală – un anumit procent din suma depusă de fiecare dată.
 • Pariuri gratuite – casa de pariuri oferă jucătorului posibilitatea de a plasa un pariu gratuit, În majoritatea cazurilor casele de pariuri oferă asemenea bonusuri pentru anumite evenimente sau pentru anumite tipuri de cote.
 • Programuri VIP – reprezintă diverse facilități pe care casa de pariuri le oferă în exclusivitate jucătorilor care au acest statut.

Totodată, bonusurile oferite de casele de casa pariurilor agentii presupun oferte complexe, cu condiții bine determinate de către organizator. Anume din acest motiv, înainte de a accepta un bonus de bun-venit, de exemplu, este important să citești cu atenție condițiile de acordare și jucare a bonusului oferit. De obicei, este necesar să joci bonusul oferit la anumite condiții (de exemplu, să pariezi pe evenimente dintr-un anumit sport, sau să pariezi pe o cotă minimă de o anumită valoare).

Metode de depunere li retragere fonduri pariuri sportive online

Casele de pariuri din Republica Moldova oferă clienților a varietate de metode de depunere și retragere numerar, atât metode locale, cât și metode recunoscute internațional. În continuare prezentăm cele mai populare metode de plată disponibile în casele de pariuri online din Republica Moldova:

Выберите оператора, способ оплаты которого соответствует вашим потребностям.
 • Card debit / credit – reprezintă o metodă populară disponibilă în Parimatch și 1xBet. Cu părere de rău, această metodă de plată nu este disponibilă în 7777.md. La capitol comoditate această metodă este una dintre cele mai favorabile, întrucât în prezent practic toți jucătorii au carduri bancare și le pot utiliza drept instrument de depunere și retragere. Casele de pariuri, de obicei, nu percep comisioane la depunere și retragere. Deseori, dacă totuși există comisioane sunt suportate de către jucători, acestea sunt percepute de către banca căreia aparține cardul bancar utilizat pentru depunere și retragere.
 • Portofele electronice – o metodă populară în case de pariuri online internationale, dar mai puțin accesibilă pentru jucătorii din Moldova. O disponibilitate mai mare o are portofelul electronic Skrill, acesta reprezentând un mod eficient de a plasa banii de pe card, de exemplu, în portofelul electronic, iar apoi, în casa de pariuri. Totodată, o asemenea tranzacție este mai sigură decât tranzacția direct de pe card. 7777.md acceptă tranzacții efectuate din portofelul electronic a unui brand local – Paynet.
 • Transfer bancar – modalitate de plată acceptată de către casa de pariuri 7777.md, aceasta fiind, totodată, unica metodă de plată bancară care poate fi efectuată în această casă de pariuri online.

Aplicații case de pariuri online Moldova

android

Reieșind din faptul că viața și deprinderile umane s-au schimbat considerabil în ultima perioadă și din nivelul înalt al digitalizării prin care trecem în prezent, aplicațiile mobile și pentru desktop devin tot mai populare în rândul utilizatorilor.

Aceste aplicații oferă comoditate și flexibilitate în ceea ce privește analiza evenimentelor și plasarea pariurilor (inclusiv în regim live). Aplicațiile caselor de pariuri de obicei pot fi descărcate de pe site-ul casei de pariuri și din magazinele de aplicații a producătorilor de dispozitive mobile (Apple App Store). Asemenea aplicații oferă jucătorilor un șir de avantaje, precum comoditate, securitate, flexibilitate.

Pariuri sportive live și avantajele pe care le oferă acestea

live_tv

Casele de pariuri din Republica Moldova oferă jucătorilor locali posibilitatea de a plasa pariuri în regim live. Acesta este un aspect foarte important, deoarece aceste pariuri sportive live permit jucătorilor să reacționeze prompt la schimbările care se întâmplă într-un eveniment și să plaseze pariuri în timp real și la cote convenabile.

În acest sens, toate casele de pariuri din cele enumerate au secțiunea de live-betting. Aici jucătorii pot urmări evoluția echipelor în timp real, având posibilitatea, totodată, de a plasa pariurile dorite.

Sporturi populare pe care se plasează pariuri online Moldova

Операторы ставок на спорт предлагают широкий выбор видов спорта.

Cele mai populare sporturi pe care pariază cel mai des jucătorii din Republica Moldova sunt fotbalul, baschetul și tenisul. De fapt, acestea sunt și cele mai populare sporturi pe care se pariază cel mai mult și în restul lumii. De ce jucătorii preferă anume aceste sporturi? Ele sunt populare, din acest motiv există multe strategii de pariere anume pe aceste sporturi. Totodată, datorită popularității, evenimentele din aceste sporturi deseori se regăsesc în pronosticuri și review-uri. Acest fapt ușurează analiza evenimentelor și crește șansele de câștig ale jucătorilor.

Un alt factor important care determină popularitatea acestor sporturi este varietate de opțiuni pariuri. Deoarece sunt populare, casele de pariuri, de obicei, propun jucătorilor cele mai variate scenarii spre pariere, începând de la tradiționalele 1, 2 sau X, ajungând până la diverse tipuri de handicapuri, totaluri și combinații formate din mai multe tipuri de pariuri.

Pentru a paria cu succes pe evenimente din aceste sporturi este important, în primul rând, să urmărești forma echipelor. Deși deseori se întâmplă rezultate senzaționale, cel mai des, rezultate pot fi prevăzute reieșind din forma echipelor. Un începător ar putea încerca, pentru început să plaseze pariuri pe câștigătorul meciului de tenis sau baschet. Anume în aceste sporturi, spre deosebire de fotbal, jucătorul poate paria pe 2 rezultate ( 1 sau 2), pe când în fotbal mai rste șți rezultatul de egalitate.

Pariuri online pe eSports

League of Legends

Acest tip nou de pariuri a început a cunoscut o adevărată creștere în ultimii ani la nivel mondial. Totodată, evenimentele esports încă cedează în popularitate evenimentelor sportive tradiționale. Astfel, acesta nu este un tip de pariuri popular inclusiv și în Republica Moldova.

Acest lucru este determinat, în mare parte de faptul că în Republica Moldova nu este dezvoltată industria de gaming profesional și cyber sport. Totodată, chiar și în așa condiții, jucătorii moldoveni pot plasa pariuri pe următoarele tipuri de e-sporturi:

 • Counter Strike: Global Offensive – ESEA League, ESL India, ESL SEEC, Lootbet Cup, OZ Cup, NEE Cup and X-Bet Invitational
 • League of Legends – LVP Superliga
 • DOTA2 – DOTA Cinema Captains Draft, H-Cup, Prodata Cup, The Summit and TEvent Season 6
 • Overwatch

Astfel, la nivel local avem puțini profesioniști și amatori ai acestui tip de sport. În consecință, și popularitatea lui ca tip de pariu este una foarte modestă. Deși unele case de pariuri online oferă această oportunitate (1xbet și Parimatch), jucătorii moldoveni rămân a fi sceptici deocamdată. Acesta este unul dintre motivele cheie din cauza căruia nici 7777.md nu a lansat, deocamdată, această categorie de pariuri.

Pariuri sporturi virtuale: Cât de populare în Moldova?

Sporturile virtuale oferă jucătorilor un mare avantaj – aceștia nu sunt legați în condiții temporare de anumite evenimente pe care ar trebui să le aștepte pentru a-și plasa pariurile. Evenimentele din sporturile virtuale sunt practic mereu la îndemâna și disponibilitatea jucătorilor. Totodată, acest tip de pariuri nu este popular în Agentii pariuri sportive Moldova, dar chiar și în așa condiții, moldovenii pot paria pe asemenea sporturi virtuale precum: fotbal virtual, curse de cai, curse de câini, curs auto, curse cămile.

Acest lucru este determinat de faptul că populația locală este una tradițională și conservati sută, de aceea preferă dovezi de facto a rezultatelor unui eveniment. Deși casele de pariuri menționează ca sporturile virtuale sunt transparente și se simulează în condiții de probabilitate similare cu cele tradiționale, totuși în rândul jucătorilor rămâne să domine un înalt nivel de scepticism referitor la acest tip de pariuri.

1xBet vs 20Bet

1xBet
Bonus: 100%
până la 2100 MDL
 • 5/5Varietate de sport5/5
 • 5/5Acoperire evenimente sportive5/5
 • 4/5Opțiuni piețe sportive5/5
 • 5/5Schemă de bonusuri completă4/5
 • 5/5Asistență Clienți5/5
20Bet
Bonus: 100%
până la €100
*Se aplică T&C! 18+

Piețe, cote și opțiuni de pariere

Cele mai populare opțiuni de pariere în casele de pariuri din Republica Moldova sunt:

 • pariurile pe rezultat final (1, 2 or X)
 • pariurile pe Total goluri marcate (total simplu și total asiatic)
 • pariurile de tipul Handicap (simplu și asiatic)

Anume acest tipuri de pariuri se cotează printre primele pe site-urile de pariuri online din Republica Moldova. Popularitatea acestor tipuri de pariuri este determinată de șansele de câștig relativ mari pe care le presupun acestea. Casa de pariuri online 1xBet oferă jucătorilor în mediu peste 1500 de opțiuni de pariere per eveniment popular, inclusiv opțiunile populare enumerate mai sus. Astfel, jucătorii se bucură de o varietate de pariere și libertate în ceea ce privește implementarea propriilor strategii.

Totodată, spre deosebire de 1xBet și Parimatch, 7777.md oferă jucătorilor opțiuni de pariere mai puțin variate. Destul de des, chiar și la evenimente populare, 7777.md oferă doar 2-3 opțiuni la cele mai populare tipuri de pariuri menționate mai sus. Este necesar de menționat, că chiar și acest minim de opțiuni este cotat la cote destul de mici. Cotele reprezintă estimarea probabilității cu care se va produce un anumit rezultat. Astfel, cu cât este mai puțin probabil că se va produce un anumit rezultat, cu atât mai mare va fi cota acestui rezultat și, în consecință, cu atât mai mare câștigul pe care îl va încasa jucătorul care a pariat la acea cotă.

Serviciu suport clienți

Casele de pariuri Moldova oferă suport jucătorilor locali prin intermediul diferitor canale de comunicare. Cel mai popular tip de suport este suportul oferit prin intermediul chatului. Utilizând chatul, jucătorii pot apela la suportul casei de pariuri pentru a-și soluționa anumite probleme. Majoritatea caselor de pariuri din Moldova oferă suport atât în limba română, cât și în limba rusă.

Un alt canal prin care casele de pariuri din Moldova oferă suport jucătorilor este suportul prin intermediul e-mailului. Această modalitate de legătură este folosită mai des pentru cazurile mai formale sau mai complicate. Comunicarea prin email permite atașare de documente, includerea mai multor persoane în conversație. Pentru cazurile care necesită suport și rezolvare urgentă este recomandată utilizarea suportului prin solicitarea unui apel telefonic. Această modalitate se consideră cea mai eficientă și în cazul situațiilor care conțin multe particularități care necesită a fi comunicate.

Viitorul pariurilor: Progresul tehnologic și inteligența artificială

grade

Domeniul de pariuri la fel ca și majoritatea altor domenii trece prin schimbări permanente. Astfel, atunci când se vorbește de viitorul acestor case de pariuri online pareri sunt multe și variate. Deja pe larg este aplicată inteligența artificială în ceea ce privește prognozarea evenimentelor și gestiunea eficientă a riscurilor financiare. Se prognozează că ponderea factorului tehnologic va crește și mai mult pe viitor.

Acest lucru va determina, desigur, creșterea eficienței pe partea jucătorilor. Totodată, nici casele de pariuri nu sunt ocolite de influența progresului. Acestea se perfecționează pe zi ce trece, aplicând instrumente tot mai performante care permite previziunea și gestionarea riscurilor aferente. Acest lucru se manifestă și prin perfecționarea sistemului de calcul cote și modificare cote în timp real, în funcție de ceea ce se întâmplă într-un anumit eveniment.

Pariuri orientate spre câștig – Sfaturi

Plasarea pariurilor poate deveni o activitate plăcută și, de ce nu, generatoare de profituri. Totodată, acest scenariu pozitiv este strâns legat de respectarea a câteva reguli de bază de care țin cont nu doar începătorii, dar și jucătorii experimentați.

 • Gestiune eficientă a bankroll-ului. Este recomandat să-ți stabilești o strategie financiară pe care o vei respecta pe tot parcursul activității de plasare pariuri. O greșeală pe care o fac mulți începători – plasează tot bankroll-ul pe un pariu sau câteva pariuri. Este important să înțelegi că nu fiecare pariu va fi câștigător, astfel, secretul succesului pe termen lung este gestionarea corectă a bankroll-ului și a riscurilor.
 • Formează-ți strategia în dependență de tipul pariurilor pe care dorești să le plasezi. Este important să înțelegi că pariurile de tip Sistem presupun riscuri mai mari și au o rată de succes mai mică în comparație cu pariurile de tip simplu.
 • Prognozarea rezultatelor. O analiză profundă a evenimentelor pe care urmează să pariezi îți crește șansele la câștig. Totodată, nici o prognoză nu îți va putea oferi o garanție de 100% a câștigului, de aceea trebuie să combini acest aspect cu celelalte descrise mai sus.

Publicat pentru prima dată pe Globusbet.com: Case de Pariuri

FAQ

 • question_answer Care este cel mai bun site de pariuri online din Moldova?
  Conform analizei noastre, 1xBet reprezintă o combinație perfectă dintre diversitate, fiabilitate și orientare spre jucător.
 • question_answer Casa de pariuri câștigă mereu?
  Casele de pariuri utilizează algoritmi de complexitate înaltă pentru a-și reduce riscurile și pentru a-și asigura marja de profit, de aceea, este răspândită părerea că acestea nu pierd niciodată. Totodată, managementul riscurilor și algoritmi de calcul a casei de pariuri nu reduc nicidecum șansele de câștig a jucătorilor.
 • question_answer Care casă de pariuri are cele mai bune cote?
  Cotele diferă în funcție de evenimente și în funcție de case de pariuri, este complicat de găsit o casă de pariuri online care ar oferi permanent cele mai bune coeficiente.
 • question_answer Care sunt beneficiile pariurilor online?
  Principalul beneficiu al pariurilor online este că poți paria indiferent de loc și timp. Nu mai este nevoie să fii prezent fizic la sediul casei de pariuri. Acest lucru îți oferă flexibilitate și îți economisește timp pe care îl poți investi într-o analiză mai profundă, spre exemplu.
 • question_answer Trebuie să-mi confirm identitatea pentru a mă înregistra pe un site de pariuri online?
  Da, pentru a putea plasa pariuri și pentru a putea retrage fonduri va trebui să indici datele tale de identificare.
 • question_answer Cât de sigure sunt casele de pariuri online?
  Este important să analizezi standardele de securitate a casei de pariuri sau a cazinoului online în care pariezi. În cazul în care site-ul corespunde cerințelor SSL, datele tare vor fi protejate, iar riscurile de confidențialitate sunt reduse substanțial.
 • question_answer Casele de pariuri din Moldova fac live streaming?
  Da, cazinourile disponibile în Republica Moldova oferă posibilitatea de a urmări rezultatele evenimentelor în timp real și de a plasa pariuri, la fel, în timp real.
 • question_answer Pot plasa pariuri direct de pe telefonul meu?
  Da, poți accesa site-ul dorit direct de pe telefon. După ce te loghezi, poți plasa pariuri în versiunea mobilă a site-ului exact cum ai plasa și în versiunea desktop.
 • question_answer Trebuie să plătesc taxe pentru câștigurile obținute?
  Conform legislației în vigoare, va trebui să achiți 12% din câștiguri sub formă de impozit.
 • question_answer Toată lumea pierde pe termen lung - adevărat sau fals?
  În cazul în care aplici o strategie financiară corectă și efectuezi analize profunde a evenimentelor, ai toate șansele de a obține profituri pe termen lung.
Vissza a tetejére