A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

Bet at Home Sportfogadás – Elérése & Bónusz

Pillanatnyilag a Bet-at-Home online szerencsejáték szolgáltatása nincs ellenőrizve cégünk szakemberei által. Kérjük, tekintse meg a honlapunk 100%-osan biztonságos alternatíváit.

A 2000 óta működő bet at home sportfogadás platformját az 1999-ben alapítot...
t, napjaikban részvénytársaság formájában működő, ausztriai székhelyű bet-at-home.com AG vállalat működteti. Az alapítása óta eltelt évek során a cég az európai online szerencsejáték piac egyik meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát.
Kevesebb -
Olvass tovább +
 • Bet At Home Magyar
 • Kompatibilitás
  browser
  android
  ios
 • Bónusz
 • Értékelés: 1.0
 • A Legjobb Bukmékerek

*F. Feltételek érvényesek! 18+

A bet-at-home.com AG weboldalán a sportfogadás mellett az online kaszinó, élő kaszinó, és póker is elérhető a regisztrációval rendelkező felhasználók számára. A bukméker iroda napi szinten, átlagosan több, mint 24000 fogadási lehetőséget kínál a magyar nyelvi támogatással is ellátott online felületén, a fogadható sportágak száma pedig meghaladja a 75-öt.

Dizájn és funkcionalitás

A bet at home sportfogadás és egyéb online szerencsejátékok céljára szolgáló webes felületét a letisztultság és a logikus kialakítás jellemzi. A nyitóoldalon található főmenü és a különböző almenük, illetve az egyéb hivatkozások elhelyezése optimális, ami kifejezetten könnyűvé, magától értetődővé teszi a webszájt használatát. A bet at home sportfogadás platformját a felhasználóbarát kialakítás jellemzi, és már pár kattintás után is nyilvánvalóvá válik, hogy a vállalat dizájnerei az oldal funkcionalitására helyezték a hangsúlyt. Ennek köszönhetően még azok is nagyon könnyen eligazodnak az oldalon, akik korábban még nem használtak olyan online platformot, ami szerencsejáték szolgáltatások biztosítására szolgál.

bet at home regisztráció – végtelenül egyszerű és gyors

Számos online szerencsejáték szolgáltatónál a regisztrációs procedúra meglehetősen túl van bonyolítva, és a felhasználói fiók (számla) nyitásához esetenként egymás után akár 3 űrlapot is ki kell tölteni. Ami a be at home sportfogadás platformját illet, ez a probléma nem áll fenn, ugyanis mindössze egyetlen űrlap kitöltése szükséges a számlanyitásához. Ebből adódóan a bet at home regisztráció nem csak gyors, hanem egyúttal végtelenül egyszerű is.

Ugyanakkor fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy a felhasználói fiók nyitásához valószínűleg egy bet at home alternatív link is kelleni fog a szolgáltató magyarországi blokkolása miatt. Ebből adódón a bukméker iroda által nyújtott szolgáltatások, és az oldal különféle funkcióinak használata sem oldható meg (jelenleg) bet at home alternatív link nélkül. Szerencsére ilyen speciális hivatkozás – bet at home alternatív link – jó néhány van fent a neten, és az esetek döntő többségében tökéletesen megfelelőek az oldal összes funkciójának igénybe vételéhez. Lássuk akkor most a felhasználói fiók nyitásának lépéseit!

bet at home számla nyitása

Csupán ennyit kell tenned a bet at home regisztráció lebonyolításához:

 • Kattints rá a főoldal jobb felső sarkában lévő zöld színű, „Regisztráljon most!” gombra;
 • Az űrlapon add meg a személyes adataidat és a számlanyitáshoz szükséges egyéb információkat (keresztnév, vezetéknév, születési dátum, lakcím, pénznem, e-mailcím, telefonszám/mobiltelefonszám;
 • Ugyanezen az űrlapot adj meg egy eléggé erős, 8-20 karakter közötti, betűket és számokat is tartalmazó jelszót, a felkínált opciók közül válassz ki egy biztonsági kérdést és a hozzá tatozó megfelelő választ, pipáld be az alsó checkbox-ot (ezzel jelented ki, hogy elfogadod az általános szerződési feltételeket, illetve, hogy elmúltál 18 éves);
 • Kattints ár az űrlap legalján lévő „Regisztráljon most!” gombra.

Ekkor a rendszer ellenőrzi az általad megadott adatokat (pl. hogy megfelelő formátumú-e az e-mailcím), és ha minden rendben van, akkor néhány perc leforgása alatt elkészül a felhasználó fiókod (számlád).

Működési engedélyek és egyéb tanúsítványok

A bet-at-home több kirendeltséggel is rendelkezik Európa-szerte (pl. Ausztriában, Németországban, Máltán és Gibraltáron). A bet-at-home sportfogadás, kaszinó és póker licenceit a cég máltai részlege birtokolja. Emellett a vállalat az AAMS (olasz szerencsejáték-bizottság) által kibocsátott működési engedéllyel, és Nagy-Britanniában, valamint Írországban kiadott működési engedéllyel is bír.

A bet-at-home online szerencsejáték platformjának hivatalos keretek között történő működését a Máltai Szerencsejáték Hatóság (MGA) szabályozza. A bet-at-home honalapja ESSA, illetve EASG tanúsítvánnyal is el van látva, amiből következően a cég rendeltetésszerű működését nem csupán hivtalos szervek, hanem független ellenörző testületek is figyelemmel kísérik.

bet-at-home bónuszok – jelenleg nem állnak rendelkezésre

Jelen cikk megírásának időpontjában a bet at home sportfogadás szekciójában, és az egyéb részlegeiben (kaszinó, élő kaszinó, póker), sem állnak rendelkezésre bónuszok. Erről bárki meggyőződhet a saját szemével, ha a nyitóoldalon rákattint a jobb felső sarokban található „Promóciók „menüpontra. Az aloldal ugyan ilyekor is betöltődik, de teljesen „üres”. Hogy mi áll a bónuszok, promóciók hiányának hátterében, arról sajnos nincsenek releváns információink, de remélhetőleg a jövőben ismét lesznek különböző bónuszok és promóciók a bet-at-home oldalán.

Fogadási piacok & fogadási típusok a bet-at-home oldalán

Az bet at home sportfogadás részlegében a világszerte kedvelt csapatsportok esetében egyaránt megtalálhatók legnépszerűbb fogadási piacok pl. végeredmény, félidei eredmény, alatta/felette (gólok vagy pontok száma) típusú fogadási típusok, dupla esély, gólok/pontok pontos számára vonatkozó fogadási típusok, ki lövi az első gól/szerzi az első pontot az adott mérkőzésen stb., és a speciális fogadási piacok is. Emellett természetesen sok más egyéb fogadási piac is rendelkezésre áll, viszont tény, hogy a „egzotikusabb” és a „rendhagyó” sportok esetében már közel sem ilyen bőséges a választék.

Fogadható sportágak kínálata

Mint azt a bevezetőben már említettük, a bet at home sportfogadás szekciójában a regisztrációval rendelkező felhasználók több, mint 75 sportág különböző eseményeire / mérkőzéseire tehetnek fogadásokat. A teljes kínálat a címlapon (index oldalon/nyitóoldalon) a „Sport” menüpontra kattintva tekinthető meg. Itt megjegyeznénk, hogy alapból csupán 12 sportágat tölt be a rendszer, ezért a teljes választék átböngészéséhez rá kell klikkelni az „összes sportág” hivatkozásra (közvetlenül a strandröplabda alatt található).

bet at home sportág kínálat

A bet-at-home sportág kínálatán már első blikkre is látszik, hogy az európai piacra van „belőve”. Azaz a pálmát az kontinens-szerte kiemelt népszerűségnek örvendő sportok viszik (pl. labdarúgás, tenisz, kosárlabda, jégkorong, röplabda, kézilabda stb.). Viszont kifejezetten örvendetes, hogy temérdek olyan egyéb sportág is helyett kapott a felhozatalban, amelyekre napi szinten több száz, magas odds-szal rendelkező fogadást lehet kötni.

A kínálatban – a teljesség igénye nélkül – megtalálható például a strandfoci, a rögbi, az asztalitenisz, az amerikai futball, a kerékpársport, a különböző küzdősportok, a gyeplabda, a golf, a vitorlázás és még a snooker is. Emellett az E-sportok terén is igen bőséges a választék (pl. Call of Duty, King of Glory, Warcraft, Heroes of the Strom, Overwatch – hogy csak néhányat említsünk). Mindezek tudatában egyáltalán nem túlzás azt állítani, hogy a bet-at-home sportág kínálata jelenleg az online sportfogadás piac legjobbjai közé tartozik.

bet-at-home – fogadási szelvény & fogadás 3 egyszerű lépesben

A bet at home sportfogadás platformjának található online fogadószelvény minden tekintetben megfelel a felhasználói elvárásoknak. Egyrészt nincs a végtelenségig „lebutítva” mint egyes bukméker irodák esetében, másrészt pedig rendkívül egyszerűen lehet vele fogadásokat kötni. Ezért a használatát nincs is értelme részletesebben bemutatni. Annyit viszont azért érdemes megemlíteni róla, hogy a fogadás „három lépéses” rendszerű: az első lépésként a felhasználó kiválasztja a fogadási kínálatból a megfogadni kívánt sporteseményt, és azon belül az opciót (pl. ha egy foci meccs végeredményre kíván fogadni, akkor a három lehetőség – hazai győzelem, döntetlen, vendégcsapat győzelme – közül az egyiket, majd bepötyögi az adott fogadásra feltenni kívánt tétet.

A második lépésben tovább gombra kellet ráklikkelni, így a felhasználónak lehetősége nyílik arra, hogy még egyszer alaposan átnézze a megtett mérkőzést / mérkőzéseket, a harmadik lépes pedig csupán annyit, hogy a „Fogadás” gombra kattintva játékba küldi (beélesíti) az adott szelvényt.

A bet at home sportfogadás rendszerében a Cash Out lehetőség is biztosított a felhasználóknak. De ugyanakkor tény, hogy ez az opció nem érhető el minden egyes mérkőzés esetén, csupán azoknál, ahol ez külön fel is van tűntetve (egyébként Cash Out opció a számla beállításoknál bármikor ki is kapcsolható).

Élő fogadás & Élő mérkőzés közvetítések

Más komoly háttérrel bíró online szerencsejáték szolgáltatókhoz hasonlóan a bet-at-home is biztosítja a felhasználóinak az élő fogadások megkötésének lehetőségét. Ennél a manapság módfelett népszerű fogadási fajtánál a sportág választék, és a fogadási piacok kínálata is jónak mondható, aminek köszönhetően biztos, hogy bárki talál az Élő Fogadás szekcióban olyan sporteseményeket, amelyekre érdemes akár még nagyobb összegben is fogadásokat kötnie.

Az élő mérkőzés közvetítés funkció jelenleg nem érhető el a bet-at-home platformján.

Pénzbefizetéshez és kifizetésekhez biztosított opciók

A pénzbefizetések lebonyolításához a bet-at-home a következő fizetési módokat biztosítja a bet at home magyar felhasználói számára: kártyás (VISA, Mastercard/EuroCard), PayPal, Skrill, banki átutalás, Netteler. Az átfutási idő a banki átutalás esetén általában 3 munkanapot vesz igénybe, az egyéb fizetési módoknál viszont csupán pár percig tart.

A pénzkifizetések esetében a bet at home magyar felhasználói a következő lehetőségek közül választhatnak: banki átutalás, bank- és hitelkártyák, Neteller, PayPal, paysafecard.

A cég havi szinten 2-3 ingyenes kifizetést biztosít a választott kifizetési metódustól függően (minden további kifizetés esetében 5 €-nak megfelelő összeg kerül felszámításra).

bet at home befizetési opciók

Mobilos oldal és appok

A bet-at-home mobil készülékekre optimalizált weboldalán keresztül a teljes fogadási kínálat, és a platform minden egyes egyéb funkciója is elérhető. A mobilos webszájt mellett két igen erős, ellenben alacsony erőforrás igényű mobil app is a felhasználók rendelkezésére áll (az egyik a sportfogdáshoz, a másik az online kaszinóhoz). A Sport app-al természetesen nem csak hagyományos fogadásokat, hanem élő fogadásokat is lehet kötni, a kaszinó app-al pedig az online casino szekció kínálatában megtalálható összes nyerőgéppel és egyéb játékkal lehet egy a célra megfelelő okostelefonnal, vagy tablet-tel játszani.

Biztonság és adatkezelés

A cég fokozott figyelmet szentel arra, hogy a felhasználók adatai, személyes információ semmilyen körülmények között ne kerülhessenek egy arra jogosulatlan harmadik félhez. A rendszer megfelelő, biztonságos kereteket között történő működését a legfejlettebb hardveres és szoftveres megoldások, valamint a legújabb SSL titkosítást technológia alkalmazása garantálja.

Általános információk
Név: Bet-at-home
Székhelyek: Portomaso Business Tower, Level 12, STJ 4011, St. Julian’s, MALTA
Alapítva: 1999
Engedély szám: UKGC 000-039091-R-319322-006
Élő fogadás: Igen
Élő közvetítés: Igen
Mobil app: Android, iOS
Telefon: +356-21314833
Élő chat: 24/7
E-mail cím: [email protected]

Ügyfélszolgálat

A bet-at-home ügyfélszolgálati rendszeréről kizárólag szuperlatívuszokban lehet beszélni. Ugyanis ennél a cégnél minden egyes szekciónak (sportfogadás, kaszinó, Vegas, póker) saját elérhetősége van, azaz az ügyfélszolgálatra beérkező ügyfél-oldali megkeresések minden esetben a megfelelő helyre kerülnek átirányításra. Az elérhetőségi opciók között (a levelezési cím és a fax-szám mellett) a telefonos, az e-mailes lehetőség, valamint az élő chat-es opció is megtalálható.

Konklúzió

A bet-at-home már meglehetősen régóta meghatározó szereplő az online szerencsejáték ágazatnak, és az elmúlt évek folyamán a cég tanúbizonyságot tett arról, hogy maximálisan megbízható. A platformon elérhető sportág választék, és a piacok kínálata is kimondottan jó, de emellett a szolgáltató által kínálat odds-ok esetében is ugyanezt lehet elmondani. Ugyanakkor nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy jelenleg nincs elérhető bónusz / promóció az oldalon, és az élő mérkőzés közvetítés funkció (live stream) sem biztosított.

Néhány gyakran ismétel kérdés & válasz

📌 Mennyi ideig tart a Bet-at-home ellenőrzési folyamata?

A regisztráció után az ügyfél már használhatja számlájának egyes részeit és fogadásokat is tehet. Az ellenőrzésre legkésőbb az első kifizetés igénylésekor van szükség. Ennek megfelelően tanácsos ezt a folyamatot a lehető legkorábban megkezdeni. Ha egyszer megerősítettük a fiókunkat, az nem jár le. Nem szimplán csak dokumentumok beküldéséről van szó, ezeket a Bet-at-home manuálisan ellenőrzi, hogy minden helyes legyen. Ennek megfelelően néhány órát, vagy különösen hétvégén egy-három napot vehet igénybe a folyamat befejezése.

📌 Hogyan lehet kapcsolatba lépni a Bet-at-home csapatával?

Alapvetően egy kérdőív található az oldalon, amelyen az ügyfelek közvetlenül feltehetik kérdéseiket. Ezen az űrlapon lehet kiválasztani a megfelelő témát. Az űrlap nagyjából úgy működik, mint egy e-mail, azzal a különbséggel, hogy az ügyfélnek nem kell a saját e-mail programját használni. Alapvetően tehát létezik egy Bet-at-home e-mail cím, ahova űrlaptól független lehet írni. A sportfogadási területre ez az e-mail cím megtalálható a Bet-at-home oldalán.

📌 Mit tegyek, ha elfelejtettem a jelszavam?

Nincs semmi gond. Ebben az esetben kattintson a kezdőlapon a "Elfelejtettem a jelszavam" elemre, majd írja be felhasználói nevét vagy e-mail címét és születési idejét. Ezután azonnal kap egy linket e-mailben – az ebben szereplő utasításokat követve új jelszót tud megadni. Figyeljen oda rá, hogy ez a levél ne kerüljön véletlenül a levélszemét mappába. Ha nem érkezik meg az e-mail vagy nem boldogul, bátran lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal az oldalon megadott elérhetőségek bármelyikén.

📌 Törölhetem a felhasználói fiókom a Bet-at-home oldalán?

Nem közvetlenül. Fogadási számláját nem lehet teljes mértékben törölni. Ha úgy dönt, hogy nem kíván tovább játszani, akkor sem törölheti a felhasználói nevét, csak lezárást, blokkolást kérhet. Ennek oka az, hogy a máltai pénzmosás elleni szabályok és a terrorizmus finanszírozása elleni küzdelem miatt arra kötelezik a játékosokat, hogy személyes adataikat megőrizzék még számlájuk bezárása után is. Ha blokkolni kívánja felhasználói fiókját, vegye fel a kapcsolatot a Bet-at-home ügyfélszolgálatával.

📌 Létezik-e a Bet-at-home oldalán Cash-out opció?

Igen, 2016 óta már létezik Cash out opció az oldalon. Ez lehetővé teszi a veszteség minimalizálását azzal, hogy még a mérkőzés befejeződése előtt ki lehet szállni egy fogadásból, illetve így fel is lehet venni alacsonyabb nyereményeket, ha a játékos nem bízik fogadása bejövetelében, amennyiben végigmenne a találkozó. A Cash out funkció elérhető minden egyes és kombinált fogadásra, valamint az mérkőzés előtti és az élő fogadásokra is érvényes. További részletekért olvassa el az oldalon elérhető általános szerződési feltételeket vagy vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.

Vissza a tetejére