A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

Betmaster ismertető – a piac egyik feltörekvő, ígéretes bukmékere

A 2018-ban indult Betmaster az egyik újabb névnek számít a döbbenetes ütemb...
en bővülő sportfogadási piacon. A következő be fogjuk mutatni az oldal lehetőségeit, az elérhető sportokat, a bónuszokat és lesz szó a megbízhatóságról, a befizetés és a kifizetés lehetőségeiről is. Ami fontos egy magyar fogadó számára, hogy a Betmaster elérés okán nincs miért aggódnunk, Magyarországról is könnyen, Betmaster alternatív link használata nélkül elérhetjük az oldalt. Ráadásul a kezdetekhez képest nagyon nagy sebességel bővül az elérhető sportágak és események száma, úgyhogy mindenképpen érdemes a kedvencek közé helyezni.
Kevesebb -
Olvass tovább +
 • Betmaster Magyar
 • Kompatibilitás
  browser
  android
  ios
 • Bónusz
 • Értékelés: 1.0
 • A Legjobb Bukmékerek

*F. Feltételek érvényesek! 18+

A Betmaster sportfogadás engedélyei és a szabályozó hatóságok

A Betmaster sportfogadás néhány évvel ezelőtt indult el és főleg afrikai, európai, ázsiai és dél-amerikai játékosokat céloz meg. Jelenleg a Reinvent Ltd. tulajdonában áll és ugyanezen cég üzemelteti is ciprusi székhellyel. A Betmaster a piac legtöbb szereplőjéhez hasonlóan curacaói engedély alapján működik, ez biztosítja, hogy tisztességes és szabályozott fogadások zajlanak az oldalon. A bukméker SSL biztonsági tanúsítvánnyal működik, ami lehetővé teszi a biztonságos fogadást, ki- és befizetést. Az adatbiztonságot és egyáltalán azt, hogy nyugodtan kommunikálhatunk az oldalon keresztül, a globális biztonsági tanúsítvány, a PCI DSS is igazolja.

A Betmaster elérési lehetőségei

A Betmaster regisztráció és belépés alapesetben az egész világon korlátozások nélkül működhet, annyi kivétellel, hogy bizonyos helyi és régiós szabályok okán mielőtt csatlakozni próbálnánk, érdemes utánaolvasni a lehetőségeknek a következő országok esetén: Belgium, Dánia, Franciaország, Izrael, Olaszország, Hollandia, Portugália, Románia, Szlovákia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Törökország, Egyesült Királyság és az Egyesült Államok.

Magyarországról könnyedén elérhető az oldal az eredeti linket, ráadásul a Betmaster magyar nyelven is biztosítja ugyanazokat a lehetőségeket, amelyeket más nyelven is. Ha esetleg olyan országból szeretnénk játszani, ahonnan a Betmaster belépés nem működik, mert hibaüzenetet kapunk blokkolás miatt, akkor bátran használjuk valamelyik alternatív linket, amit könnyedén megtalálhatunk az interneten. Emellett használhatunk VPN-hálózatokat is, tehát ha véletlenül a néhány olyan ország valamelyikéből akarunk játszani, ahol tiltva van a Betmaster, akkor sincs semmi gond.

A Betmaster regisztráció folyamata

A Betmaster regisztráció folyamata

A Betmaster regisztráció folyamata rendkívül egyszerű, mindössze a nyitóoldalon látható “Csatlakozás Most” gombra kell kattintanunk, majd végig kell mennünk a folyamaton, amelyen az oldal végigvezet minket. Kezdésként két opciónk van, regisztrálhatunk mobiltelefonszámmal és e-mail címmel is, de egyik esetben sem fog az egész tovább tartani néhány percnél – természetesen ha mindent megfelelően töltöttünk ki.

Ezután már csak annyi van hátra, hogy eldöntsük, melyik platformon akarunk játszani – weben vagy mobilon. Általában azt szokták javasolni, hogy a mobilos verziót válasszuk, hiszen ezzel semmiféle funkcionalitást vagy látványt nem veszítünk, de közben bárhonnan folytathatjuk a játékot. Ha ezzel is megvagyunk, akkor kezdődhet a böngészés a kínálatban és a megfelelő sportfogadási események kiválasztása a fogadáshoz, ami szintén nagyon egyszerű folyamat. Amit még fontos megemlíteni a regisztráció során, hogy rengeteg promóciója van az oldalnak, így könnyedén szerezhetünk magunkban promóciós kupont mi is, amelynek kódját a regisztráció során majd meg kell adnunk, ezt ne felejtsük el!

Hogy működik a Betmaster kifizetés és befizetés

A Betmaster sportfogadási oldal és kaszinó a legtöbb ismert és népszerű céggel és bankkal leszerződött annak érdekében, hogy a lehető legtöbb be- és kifizetési módot biztosítsa a játékosok számára. Így emiatt nem kell aggódnunk, az összes elérhető módszer biztonságos és gyors. És ami különösen pozitív, hogy egy jó ideje már a Betmaster befizetéshez és kifizetéshez egyaránt lehetővé teszi a kriptovaluták használatát, Bitcoin, Dash, Ethereum, Ripple és további 11 különféle valuta egyaránt elérhető. Kriptovaluták esetén viszont figyeljünk rá, hogy a minimális befizethető összeg 20 euró.

Használhatunk debit bankkártyákat és hitelkártyákat is, de figyeljünk oda, hogy minden fizetési módnál van meghatározva minimális befizethető összeg és maximális kivehető összeg egy adott periódusra, a pontos számokat könnyedén megtalálhatjuk a főoldalról elérhető menüpont alól. Bankkártyák esetén érdemes megfontolni, hogy ugyan a befizetés gyors, de a kifizetés akár napokig is eltarthat, viszont elektronikus pénztárcák és kriptovaluták esetén a kiutalás is szinte azonnali.

Jutalék levonása nélkül kiutalás naponta egy alkalommal lehetséges ingyenesen, minden más esetben a Betmaster 5%-os jutalékot számol fel. A kifizetésre kerülő összeg nem haladhatja meg az első befizetés összegét a befizetéstől számított 24 órán belül és a kiutalás ugyanazzal a fizetési módszerrel fog megtörténni, amivel a befizetést végrehajtottuk.

Elérhető bónuszok és promóciók

Ahogy bármely más, magára valamit is adó online sportfogadó iroda, úgy a Betmaster is komoly kezdő bónusszal várja az új játékosokat. Ennek keretében jelenleg 150 eurós befizetésig a befizetett összegünk 100%-át fogja a bukméker jóváírni nekünk, értelemszerűen ha teljesítjük a vonatkozó feltételeket. Ezen feltételek szerint legalább 10 alkalommal meg kell játszanunk a bónusz összegét, hogy kiutalást kezdeményezhessünk, ráadásul csak 1.5-ösnél nagyobb szorzókra és 7 nap alatt el kell játszanunk a bónuszt.

Elérhető bónuszok és promóciók

Az oldal hűségprogramot is üzemeltet, ami nagyon könnyen érthető szabályok alapján működik – ha minimum négy napon keresztül egy héten legalább napi 25 euróval fogadunk, akkor következő héten kapunk minimum 5 euró ingyen fogadást. Az ingyen fogadás összege annál nagyobb, minél több napon keresztül fogadunk napi 25 euróval.

Ráadásul ha a topligákra fogadunk és nem nyerünk, akkor a veszteségünk 10%-át az oldal visszatéríti számunkra, úgyhogy belátható, hogy a Betmaster bőven kínál promóciós lehetőségeket is a fogadói számára.

Az üdvözlő bónuszok nem engedélyezettek az alábbi befizetési formák esetén: QIWI, Skrill, Skrill 1-Tap

A Betmaster által kínált sportágak

Sok fogadóirodával ellentétben, amelyek harmadik fél által fejlesztett szoftvereket, például a Kambit használják, a Betmaster saját maga fejlesztette ki a saját platformját. Ennek vannak előnyei és hátrányai is, ahogy azt majd látni fogjuk, de alapvetően ami hátrányként elmondható, hogy az elérhető sportágak száma eléggé limitált.

Nagyjából csak a legnépszerűbb sportágakat fogjuk megtalálni, labdarúgást, kézilabdát, kosárlabdát, teniszt, jégkorongot, asztaliteniszt, amerikai focit, baseballt, röplabdát és MMA-t, valamint esportokat. Azt mondjuk érdemes hozzátenni, hogy ezzel a kínálattal a Magyarországon legnépszerűbb fogadási eseményeket bőven lefedi az oldal, úgyhogy emiatt nem lesz hiányérzetünk. Ráadásul ezeken a sportágakon belül aztán bőven van fogadási esemény, például labdarúgásból sok tucat liga van lefedve a legalacsonyabb szintekig.

A Betmasteren elérhető fogadási piacok

A kiválasztott sportágakon belül elérhető fogadási piacok kínálata teljesen elfogadható, nincs annyira sok piac, mint egy-két piacvezető bukmékernél, de a leggyakoribb fogadási típusokat biztosan megtaláljuk az oldalon. Egy átlagos labdarúgó-mérkőzés esetén tehát biztosan vannak hendikepes fogadások, kétesélyes fogadások, gólok számára történő fogadások, pontos végeredményre is fogadhatunk a páros/páratlan lehetőségek mellett.

És akkor még mindig nem értünk a lista végére, ugyanis hihetetlen számú lehetőségünk van, tényleg olyan speciális piacokat is meg fogunk találni itt, amelyek általában már csak fanatikusok számára nyújtanak igazán komoly izgalmakat. A többi sportág fogadási piacairól hasonló mondható el, van bőven piac, de a piacvezető fogadóirodák kínálatától még azért messzebb jár a Betmaster.

Fogadás a Betmasternél

Nem túlzás azt állítani, hogy a Betmasternél a fogadás folyamata döbbenetesen egyszerű, a belépés után szimplán csak a kiválasztott eseményekhez kell navigálni, majd a megfelelő kimenetelre kattintva a kimenetel a szorzóval együtt megjelenik a képernyő jobb oldalán lévő fogadási szelvényünkön. Ha egy eseményt akarunk megfogadni, akkor a Rendes fogadási szelvényt kell kiválasztanunk, ha pedig kötésben, kombinációban akarunk játszani akkor a Többszörös fülre kell kattintanunk a fogadási szelvénynél. A kiválasztott események alatt aztán megtalálhatjuk a tétre vonatkozó csúszkát, ami alatt aztán automatikusan frissül a várható nyereményünk. És ennyi az egész! Az események befejeződése után pedig automatikusan frissül is az egyenlegünk és a Tranzakciók menüpont alatt pillanatok alatt ki is tudjuk utalni a nyereményünket. Természetesen arra azért figyeljünk, hogy bónuszokból nyert nyereményre teljesen más szabályok vonatkoznak, itt előzetesen mindenképpen tanulmányozzuk át a fogadási feltételeket.

Élő fogadási lehetőségek

Élő fogadási lehetőségek - Betmaster

A Betmaster az összes általa kínált, fogadható sportág esetén kínál élő fogadási lehetőséget. Természetesen a kínálathoz hasonlóan itt is van még lehetőség a fejlődésre, de bőven van annyi élőben fogadható esemény, hogy ne legyen hiányérzetünk – főleg, ha éppen zajlanak a különféle bajnokságok mérkőzései szerte Európában vagy a világon. A nagyobb találkozók esetén ráadásul komoly számú fogadási piac is van a kínálatban, de ez gyorsan lecsökken, ha kisebb osztályú mérkőzéseket nézünk. Az élő közvetítés az esetek jelentős részében grafikus, tehát alapvetően az eredmény alapján kell döntéseket hoznunk.

A Betmaster szorzói általában egyébként élő fogadások esetén hozzák azt a szintet, amit a legtöbb fogadóiroda, de ahogy minden esetben, úgy ennél a bukmékernél is érdemes összehasonlítani a szorzókat más fogadóirodákéval, mielőtt fogadni kívánunk.

A Betmaster mobil elérhetőségei

A Betmaster bukméker teljes kínálata elérhető mobilon is, iOS operációs rendszerre az App Store-on keresztül, míg az Androidos telefonnal rendelkezők közvetlenül a szolgáltató honlapjáról tölthetik le az alkalmazást. Telepítés után azt fogjuk látni, hogy mobilon is ugyanaz a könnyen átlátható felület fogad bennünket, mint a webes verzióban, könnyedén be is tudunk lépni a felhasználónevünkkel a jobb felső sarokban lévő menü megnyomásával. Ha pedig bent vagyunk a főmenüben akkor simán váltogathatunk a sportfogadási szekció, az élő fogadási szekció vagy éppen a kaszinó között.

A nyelvet is ugyanitt tudjuk könnyedén átállítani. Ráadásul ha egyszer beléptünk, onnantól kezdve már többé nem kell belépnünk, automatikusan beléptetésre kerülünk indításkor. A biztonság miatt sem kell aggódnunk, az applikáció maximális adatbiztonságot kínál a játékhoz.

Adataink és a játék biztonsága a Betmasternél

Ahogy bármely magára valamit is adó online sportfogadást kínáló oldal esetén, úgy a Betmasternél is komoly biztonsági szabályok vannak. Ezek mindegyike azt szolgálja, hogy adataink és pénzünk biztonságban legyen – első lépésként minden új játékosnak át kell tanulmányoznia az oldal általános szerződési feltételeit, hogy lássa, milyen eszközök vannak implementálva a biztonságunk érdekében.

Példának okáért a Betmaster SSL biztonsági tanúsítvánnyal dolgozik, hogy biztosítsa befizetéseink és kiutalásaink biztonságát – egyrészt jó az oldalnak, másrészt jó nekünk is, hiszen nem történhet adatvesztés és illetéktelenek sem férhetnek hozzá adatainkhoz és pénzünkhöz. A Betmaster ráadásul kódolja a fizetési információinkat és minden esetben ellenőrzi a játékosok személyazonosságát, hogy maximális biztonságban játszhassunk.

Ügyfélszolgálat és támogatás

Általános információk
Név: Betmaster
Székhelyek: Larnakos, 22, FREGATA BUILDING, Floor 2, Office 102, Aglatzia, 2101, Nicosia, Cyprus
Alapítva: 2018
Engedély szám: Curacao 1668/JAZ
Élő fogadás: Igen
Élő közvetítés: Nem
Mobil app: Android, iOS
Élő chat: 24/7
E-mail cím: [email protected]

A Betmasternél előnyt jelent, hogy a cég online kaszinót is üzemeltet, hiszen rendkívül jó az ügyfélszolgálati rendelkezésre állás. Az oldal jó pár nyelven elérhető ügyfélszolgálatot biztosít és a jelenlegi statisztikák szerint kevesebb, mint 20 perc alatt válaszolnak a kérdéseinkre a legnépszerűbb kapcsolatfelvételi lehetőségen, az élő chaten keresztül. Az élő chat azért is jó, mert bármely eszközről könnyedén tudjuk használni, nem kell e-mailekre várni vagy telefonálgatni, megírjuk a kérdést és rövidesen jön is a válasz.

Nagyon pozitív, hogy nem csak problémákkal léphetünk velük kapcsolatba, de akár egy szabály, vagy egy esemény kapcsán is kérdezősködhetünk – a Betmaster segíteni fog. Természetesen az e-mailes kapcsolatfelvétel is lehetséges, ott sem kell túlságosan sokat várni a válaszra, de az akkor is kicsit lassabb, mint az élő chat. Tapasztalataink szerint az ügyfélszolgálaton dolgozó kollégák nagyon türelmesek, segítőkészek és egyben nagyon gyorsak is, úgyhogy a támogatás kérdésében nem lehet igazából semmi negatívumot említeni a Betmasterrel kapcsolatban.

Betmaster ismertető – konkluzió

Annak ellenére, hogy egy relatíve új bukmékerről van szó, a Betmaster az elmúlt években elismert márkává nőtte ki magát a piacon, ahol több ok miatt is érdemes regisztrálnunk – példának okáért egy helyen találhatunk egy kaszinót és sportfogadó oldalt is, ráadásul az oldal teljesen megbízható, tehát az ide befizetett pénzünket teljesen tisztességes játékban tudjuk megpörgetni. A szorzók egyáltalán nem rosszak, az ügyfélszolgálat minősége pedig kiváló.

Ennek tükrében mindenképpen fenn kell tartanunk itt is egy felhasználói fiókot, hiszen minél több helyről tudjuk összehasonlítani az ajánlatokat, annál jobban járunk. Amiben az oldal mindenképpen fejlődhetne még, az az elérhető sportágak száma, mert ugyan a legnépszerűbbeket mind lefedi, de azért egy-két speciális sport is jó lenne még.

Gyakran ismételt kérdések

📌 Ha regisztráltam a Betmaster sportfogadó felületén, ugyanúgy tudom később a kaszinót is használni?

Természetesen, az összes szolgáltatás egyetlen felhasználói fiókból, egy fedél alatt elérhető. Ettől lesz igazán vonzó a Betmaster ajánlata, hiszen mindent megtalálunk egy helyen. Folyamatosak ráadásul a sportfogadásra és kaszinóra vonatkozó bónuszok, promóciók is, így bőségesen találhatunk vonzó ajánlatokat is.

📌 Vannak az oldalon meghatározott befizetési és kifizetési limitek?

Ahogy más oldalak esetén, úgy a Betmaster is határozott meg fizetési módonként befizetési és kifizetési limiteket, az esetek legnagyobb részében a minimális befizetési összeg 10 euró. Ha kifizetést akarunk kezdeményezni, akkor is maximalizálva van a lehetséges napi összeg 4000 euróban, de egy alkalommal maximum 1000 eurót vehetünk ki. És figyelembe kell venni azt is, hogy ha egynél többször kérünk kifizetést egy napon belül, akkor a Betmaster 5% jutalékot számít fel nekünk.

📌 Élőben is lehet játszani a Betmasternél?

Bármely más sportfogadóirodához hasonlóan a Betmaster is kínál élő fogadási eseményeket, nem is keveset. Igazából mondhatni minden napra jut pár tucat élő esemény, amelyeknél nem csak fogadási lehetőségek, de grafikus felületű élő közvetítés és statisztikák is elérhetők, így azért valamelyest könnyebben át tudjuk látni a helyzetet fogadás közben. Természetesen figyeljünk arra, hogy élő fogadás esetén a szorzók nagyon gyorsan változnak az események függvényében.

Vissza a tetejére