A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

Betrophy sportfogadás – Hatalmas bónuszok csak Magyarországon

A Betrophy alapvetően inkább egy online kaszinós oldalnak ...
nevezhető, de már hosszú ideje komoly kínálattal van jelen a sportfogadások piacán is. Egy eléggé ismert üzemeltető, a Bellona N.V. áll mögötte, amely számtalan másik szerencsejátékos felületet is üzemeltet mindenféle komoly problémák nélkül. Kifejezetten jó promóciókkal várja a magyar fogadókat is a Betrophy felülete, és minden magyar fogadó meg fogja itt találni az őt érdeklő fogadási eseményeket. A következőkben részletesen bemutatjuk az oldallal kapcsolatos szabályozási kereteket, megnézzük a fogadási piacokat, fizetési módokat és átnézzük a bónuszkínálatot is.
Kevesebb -
Olvass tovább +

*F. Feltételek érvényesek! 18+

Mi biztosítja, hogy jó helyen vagyunk? A Betrophy engedélyei

Egy online fogadó oldalak kapcsán nagyon fontos, hogy ki az üzemeltető és milyen engedély mellett végzi tevékenységét. A Betrophy mögött az a Bellona N.V. áll, amely már elég sok más online kaszinó és sportfogadási oldal üzemeltetőjeként tette le névjegyét. Ezt az oldalt a Curaçaói Szerencsejáték Felügyelet engedélye mellett üzemelteti, amely a szerencsejátékok világában az egyik leginkább elismert hatóságnak számít. Az látható a fő felületen, hogy független auditáló szervezet még nem hitelesítette a Betrophy működését, de több olyan szervezetnek is tagja a cég, amely a felelősségteljes szerencsejátékot segíti és támogatja.

Betrophy sportfogadás

Az elérhetőséggel semmilyen probléma nincs – Várják a magyar fogadókat

Kezdjük kapásból a konkluzióval – a Betrophy oldalát Magyarországon a magyar fogadók mindenféle kerülőutak nélkül képesek elérni a cím böngészőbe való beírásával. Ez azt jelenti, hogy már nincs szükség semmiféle alternatív link vagy VPN szolgáltató használatára, ahhoz, hogy beléphessünk az oldalra. A magyar kormány a múltban többször megkísérelte a magyar engedéllyel nem rendelkező oldalak blokkolását, de gyorsan kiderült, hogy ez Európai Uniós irányelvekbe ütközik, úgyhogy ma már a legtöbb online sportfogadási oldalon gond nélkül fogadhatunk. A Betrophy ráadásul teljes egészében magyar nyelven érhető el, magyar címmel, magyar telefonszámmal, forintban lehet regisztrálni.

A Betrophy regisztráció tényleg pár kattintás és néhány adat

Ma már tényleg kifejezetten egyszerű egy online sportfogadási oldalon regisztrálni, nincs ez másként a Betrophy magyar felülete esetén sem, ahol tényleg pár perc alatt csatlakozhatunk a közösséghez. A pontos lépések a következők:

 • Első lépés a Regisztrálj Most feliratú gombra kattintás a főoldal jobb felső sarkában;
 • Ekkor megjelenik egy űrlap, amelyen meg kell adnunk a választott felhasználónevünket, jelszavunkat és az e-mail címünket. Ezután kattintsunk a Tovább gombra!
 • A második lépésben a kapcsolattartási adatokat kell megadnunk, így a nemünket, a teljes nevünket, az országunkat, a pénznemünket, a magyar telefonszámunkat és a születési dátumunkat;
 • Ha ez megtörtént, kattintsunk az Új fiók létrehozása feliratú gombra;
 • Ezután meg is vagyunk, tagjai lettünk a Betrophy közösségének és már intézhetjük is az első befizetésünket.

A globális KYC követelményeknek megfelelően mielőtt pénzügyi tranzakciót tudunk intézni az oldalon, fontos, hogy a profilunk alatt azonosítsuk magunkat. Ezt egy személyi azonosító okmánnyal és egy lakcímünket igazoló bankszámlakivonattal vagy közüzemi számlával tudjuk megtenni villámgyorsan.

Az elérhető Betrophy fizetési módok Magyarországról

Jelenleg a Betrophy sportfogadás felületén a magyar fogadók a következő fizetési módokat használhatják befizetésekhez:

 • Bankkártyás fizetési módokat: Visa, Maestro és Mastercard kártyákat;
 • Előre feltöltős kártyát, azaz paysafecard fizetési módot;
 • E-pénztárcákat: Revolut, Skrill, NETELLER, MiFinity, Jeton;
 • Rapid banki utalást;
 • Kriptovalutákat: bitcoint, ethereumot, litecoint, tethert és ripplet.

Maga a befizetési tranzakció is nagyon gyorsan végrehajtható, hasonlóan a regisztrációhoz. Csatlakozás után azonnal átirányításra kerülünk a befizetési menüpontba, de ez egyébként a profilunk alól is bármikor elérhető. A következő lépésekből áll a folyamat:

 • Válasszuk ki a fizetési módot;
 • Adjuk meg a befizetni kívánt összeget és a devizát, amit ehhez használni akarunk;
 • Adjuk meg az adott fizetési módra vonatkozó szükséges adatokat;
 • Hagyjuk jóvá a befizetést a Letét gombra kattintással.

A minimum befizethető összeg 10 euró/amerikai dollár körül mozog, de a tranzakciókra nem számít fel díjat a Betrophy. A befizetések minden esetben azonnal teljesülnek, a kifizetések vonatkozásában viszont a banki metódusok esetén biztosan több napot kell várnunk a pénz megérkezésére.

A kifizetések esetén egyébként nagyjából hasonló fizetési módok érhetőek el, mint a befizetésekhez, annyi módosulással, hogy a paysafecard nem használható kifizetésre, viszont belép a banki átutalás lehetősége. Amit még fontos megemlíteni, hogy a kifizetés hasonlóan egyszerűen végrehajtható, a profilunk alatt lévő Kifizetés menüpontra kattintással.

Ackió mindenütt – A Betrophy promóciói és akciói a magyar fogadóknak

Alapvetően a Betrophy egy online kaszinós platform, de egyre nagyobb fókuszt fordítanak a sportfogadási szekcióra is. Ennek megfelelően már elég sok különféle akció érhető el a magyar fogadók számára is a platformon. Ezek jelenleg a következők:

 • A legfontosabb mind közül az üdvözlő bónusz. Az első befizetésünk 100%-át, akár 40 ezer forintot is jóváírja nekünk a Betrophy. Fontos, hogy minimum 4000 forintot ehhez be kell fizetnünk és 16-szor vissza kell forgatnunk a bónusz összegét és a szerzett nyereményt;
 • A rendszeres fogadók kihasználhatják az újratöltési Betrophy bónusz akcióját, amelyben 50%-os, akár 20 ezer forintos értékben kaphatunk extra pénzt a fogadóirodától;
 • Az első három befizetés után a megadott bónuszkód használatával összesen akár 20 ezer forint ingyenes fogadáshoz is juthatunk;
 • Ha résztveszünk a vonatkozó kampányban, akkor a következő, minimum 3500 forintos fogadásunk elvesztése esetén a tét 20%-át visszakapjuk ingyenes fogadás formájában.
Betrophy sportfogadási bónusz

A Betrophy által kínált fogadási piacok lehetőségei

Fogadási piacok tekintetében a Betrophy semmilyen formában nem marad el más bukmékerektől a piacon. A legnagyobb labdarúgó meccsekre több száz különféle piacon fogadhatunk, de kerékpározás, MMA vagy atlétika esetén is többféle piacon tippelhetünk egy-egy eseményre. A teljesség igénye nélkül elérhető piacok például:

 • Labdarúgásnál, kosárlabdánál és más csapatsportoknál: győztes fogadása, alatta/felette fogadások, hendikepes fogadások, pontos eredményes piacok, félidős, negyedes fogadási lehetőségek;
 • Egyéni sportoknál, mint MMA vagy boksz: a küzdelem befejeződésének ideje, a győzelem módja vagy éppen a menetes fogadások;
 • E-sportoknál pedig nagyjából végtelen a piackínálat: fogadhatunk a térképekre, az első ölésre, megtalált kincsekre, ölések összesített számára és így tovább.

A fogadási piacokat mindig az adott fogadási eseményre kattintva tudjuk végigböngészni és ezekre kattintva fogadni is.

Egészen vállalható a sportági kínálat a Betrophy oldalán

A Betrophy teljesen korrekt kínálatot biztosít a fogadható sportokból a magyar fogadók számára, ami nagyon pozitív annak tükrében, hogy alapvetően eredetileg az online kaszinó szekcióra fókuszáló oldalról van szó. A megszokott módon, belépés után a bal oldali menüsávban láthatóak az elérhető sportágak, amelyek között megtalálhatjuk a népszerű sportok mellett (mint labdarúgás vagy kosárlabda) a magyar fogadók számára oly kedves vízilabdát és kézilabdát is. Egyéni sportok tekintetében is van mire fogadni, vannak itt küzdősportok, mint az MMA vagy a boksz, de fogadhatunk teniszre is.

Betrophy sportok

A speciálisabb kategóriában elérhető a legtöbb amerikai sport, fogadhatunk snookerre, rögbire, krikettre, téli sportokra és rengeteg különféle e-sportra is. Így például fogadhatunk CS:GO-ra, League of Legendsre vagy éppen DOTA 2-re is. Ha pedig tényleg egyedi dolgokra akarunk fogadni, akkor keressük fel a Speciális fogadási kategóriát, ahol politikai eseményekre és díjátadókra is lehet tippelni, ami egyébiránt napjainkban a Betrophy vélemények szerint is kifejezetten népszerű lehetőség.

A fogadás menete a Betrophy bukmékerénél

A fogadás a Betrophy oldalán kifejezetten egyszerű, használjunk akár mobil eszközöket, akár asztali számítógépet. A következőkben bemutatjuk a legfontosabb lépéseket:

 • Keressük meg azt a fogadási eseményt, amire fogadni szeretnénk;
 • Kattintsunk a megfogadni kívánt kimenetel szorzójára;
 • Ezzel a jobb oldalon meg fog jelenni egy virtuális szelvényen ez a kimenetel a szorzójával együtt;
 • Ha egyes kötésben akarunk fogadni, akkor most adjuk meg a fogadni kívánt tétet és erősítsük meg, majd küldjük játékba a szelvényünket;
 • Ha többes kötésben akarunk fogadni, akkor adjunk még fogadási kimeneteleket a szelvényünkhöz az előbb felvázolt módon és utána küldjük játékba a fogadást;
 • Fogadhatunk még rendszer típusú fogadásban, ami azt jelenti, hogy akkor is nyerhetünk egy többszörös kötésben, ha egyébként nem találjuk el az összes kimenetelt.

A Betrophy élő fogadás lehetőségei és a live streaming

live_tv

Az élő fogadási lehetőségeket a Betrophy oldalán az Élő feliratú kis gombra kattintva nézhetjük meg egyben a fő felületről indulva. Minden időpillanatban fogunk ilyen eseményeket találni, már csak azért is, mert e-sportokból és virtuális sportokból éjjel-nappal zajlanak találkozók. Élőben egyébként teljesen ugyanolyan fogadási piacokra tippelhetünk, mint a hagyományos fogadásnál, de persze arra figyeljünk, hogy a szorzók pillanatok alatt változhatnak az események függvényében.

Live streaming és élő közvetítés nincs a Betrophy oldalán, de nagyon korrektül összerakott virtuális eredménykövetés elérhető, ami azt jelenti, hogy nem csak az eredményt látjuk valós időben, de egy pálya grafikáján keresztül még azt is nézhetjük, hogy milyen akciók zajlanak egy adott időpillanatban.

Betrophy fogadások mobilról

phone_android

Betrophy app nem érhető el jelenleg sem Android, sem iOS operációs rendszerrel bíró készülékekre, tehát bizonyos okostelefonos funkciókat nem fogunk tudni használni (mint automatikus értesítések). Viszont a weboldal maximálisan optimalizálva van mindenféle készülékekre, így gond nélkül megnyitható bármely okostelefon webes böngészőjéből Android vagy iOS operációs rendszerek esetén, de nagyobb méretű képernyőkkel, mondjuk tabletről is gond nélkül használható és jól működik minden egyes funkció.

A biztonság nem kérdés a Betrophynál

security

A Betrophy bukmékert a Bellona N.V. cége üzemelteti, amely eléggé tapasztalt már a szerencsejátékok világában. Ennek megfelelően a piaci standardnek számító SSL alapú titkosítás biztosított mindennemű kommunikációhoz, ami a fogadók és a szerverek között zajlik, de a szerverek biztosítására is kifejezetten odafigyelnek ennél a sportfogadási oldalnál. A felhasználási feltételek alapján pedig a Betrophy a mi engedélyünk nélkül külső félnek nem is adja át az adatainkat.

Az ügyféltámogatás minősége

headset_mic

Alapvetően három módon kaphatunk segítséget a Betrophy bukmékerénél. Az offline segítségkérés módjának a Gyakran Ismételt Kérdések szekció számít, amelyet a fő felület alsó menüsorán a GYIK gombra kattintva érhetünk el. Ha online segítségre van szükségünk, akkor válaszuk az azonnali segítséget ígérő Csevegés feliratú gombot, amellyel angol nyelven azonnali segítséget kaphatunk éjjel-nappal az év 365 napjában.

A harmadik opció pedig az, ha a [email protected] e-mail címre írunk az ügyfélszolgálatnak, átlagosan 45 perc alatt kaphatunk választ, szintén angol nyelven. Az e-mail opció akkor kifejezetten jó, ha hosszabb problémánk vagy esetleg több kérdésünk is van.

Általános információk
Név: Betrophy
Székhely: Curaçao
Alapítás éve: 2022
Engedély száma: 8048 / JAZ2010-010
Élő fogadás: Igen
Élő közvetítés: Nem
Mobil applikáció: Nincs
Telefon: Nincs
Élő chat: 24/7
Email cím: [email protected]

Konkluzió

thumbs_up_down

Ha magyar fogadóként keresünk egy megbízható sportfogadási oldalt, amely korrekt kínálatot biztosít sportágak és piacok tekintetében is, akkor a Betrophy megfelelő választás lehet. Magyar nyelvű platformról van szó, amely ugyan mobil appal még nem rendelkezik, de mobil böngészőből is könnyen kezelhető. Korrekt kezdő promóció mellett rendszeres ingyenes fogadásos promóciók is rendelkezésre állnak, ráadásul bőségesen van itt élő fogadási lehetőség és e-sportokra is tippelhetünk rendszeresen. A megbízhatóság nem kérdés, az üzemeltető egy régóta ismert szolgáltató, a Curaçaói engedély pedig garantálja, hogy nem egy csaló webhelyről van szó.

GYIK

📌 Lehet kriptovalutákkal fizetni a Betrophy oldalán?

Igen, ráadásul nem csak a legnagyobb és legismertebb kriptovalutával, a bitcoinnal, de fogadhatunk ethereummal és akár litecoinnal is. Az elérhető kriptovaluták száma 5, ezeket használhatjuk kifizetésekre is. Természetesen előfeltétele van a kriptovaluták használatának, mindenképpen készítsünk egy kriptotárcát magunknak.

📌 Ha már csatlakoztam a Betrophy bukmékeréhez, akkor az újabb befizetésekre is kaphatok bónuszt?

A Betrophy nem csak az első befizetéshez kínál bónuszt a fogadók számára, de rendszeresen minden héten elérhető 50%-os újratöltési bónusz akár 20 ezer forintos értékben. Továbbá, ha rendszeresen befizetők vagyunk, akkor igényelhetjük valamelyik ingyenes fogadást kínáló promóció ajánlatát is. Bónuszok igénybevételénél azért mindig nézzük meg a felhasználási feltételeket és a szabályzatot is.

📌 Új fiókot kell létrehoznom, ha ki akarom próbálni a Betrophy online kaszinóját is?

Nem, a Betrophy univerzális szerencsejátékos platformon egyetlen fiók létrehozása után tudjuk használni a sportfogadási platformot, az élő kaszinót és az online kaszinót is. Ráadásul ugyanúgy tudjuk az egyenlegünket felhasználni az online kaszinóban, mint egy élő osztós asztalnál vagy a sportfogadási felületen.

Vissza a tetejére