A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

Cashalot sportfogadás – Remek üdvözlő csomaggal várják a magyarokat

A Cashalot univerzális szerencsejátékos platformján egy kifejezetten tartalmas online sportfogadási szekció várj a magyar fogadókat is, olyan kifejezetten népszerű magyar sportágakkal, mint kézilabda vagy vízilabda....
A szorzók meglepően erősek és jó promóciók is rendelkezésünkre állnak. És ami a legjobb, a Cashalot magyar oldala gond nélkül elérhető és használható Magyarországon is, a megbízhatóságával kapcsolatban pedig nem is merül fel kérdés. A következőkben részletesen megnézzük, hogy mit is kínál a Cashalot sportfogadás a magyar fogadók számára!
Kevesebb -
Olvass tovább +

*F. Feltételek érvényesek! 18+

A Cashalot környékén minden a legnagyobb rendben

A Cashalot sportfogadás üzemeltetője a curacaói székhellyel működő Indigo Soft N.V., amely az oldal üzemeltetését a Curacaói Szerencsejátékos Hatóság felügyelete és engedélye mellett végzi. A 365/JAZ számú engedély érvényes és biztosítja, hogy a platform a megfelelő szabályok betartásával működjön. A különféle értékelések és Cashalot vélemények is igazolják ezt, hiszen összességében nagyon pozitív a platform megítélése.

Cashalot sportfogadás

Ez a platform csak egy kattintásra van Magyarországon is

Nagy örömünkre a Cashalot platformján nem kell semmiféle kerülőutat tennünk ahhoz, hogy fogadni kezdjünk. Az oldal gond nélkül megnyitható Magyarországról is, szimplán csak pötyögjük be a címsorba a weboldal címét és meg is nyílik, nem kell alternatív link és VPN sem. Persze ha véletlenül blokkolásra kerülne menet közben az oldal, akkor is lesz többféle módunk az elérésre. Szóval az elérhetőség nem igazán kérdéses.

A Cashalot regisztráció – Jól ismert, könnyen kezelhető folyamat

Nem nagyon látunk okot arra, hogy ne próbálja ki egy magyar fogadó a Cashalot platformját, viszont a kipróbáláshoz regisztrálni kell. Ne aggódjunk, elég 1-2 perc a folyamat elvégzéséhez és csak személyes adatokra van hozzá szükségünk. A következőkben megmutatjuk részletesen, hogy mik is a Cashalot regisztrációs lépések:

 1. Kattintsunk a Regisztrálj most feliratú gombra a jobb felső sarokban!
 2. Felugrik egy űrlap, amelyen látszik, hogy három lépéses a Cashalot regisztráció menete. Az első lépésben kell megadnunk az e-mail címünket, a felhasználónevünket és a választott jelszavunkat. Ha ez megvan, kattintsunk a Tovább feliratú gombra! Fontos, hogy Facebook-fiókkal és Google-fiókkal is tudunk csatlakozni, ha azt szeretnénk.
 3. A második űrlapon kell megadnunk a teljes nevünket, az országunkat (értelemszerűen Magyarország is kiválasztható) és a használni kívánt pénznemet, valamint a születési dátumunkat és a telefonszámunkat. Plusz ezen a képernyőn kell elfogadnunk a felhasználási feltételeket is!
 4. Ha ez megvan, kattintsunk az Új fiók létrehozása feliratú gombra és máris tagjai vagyunk a Cashalot vidám sportfogadási közösségének.

Fontos tudni, hogy ez a platform is teljesen szabályszerűen és legálisan működik, ezért a későbbiekben majd szükség lesz a regisztrációnál megadott adataink hitelesítésére dokumentumok másolatának segítségével.

A pénzügyeink kezelése is olyan, mint az egyszer egy

A Cashalot platformján kifejezetten pozitív, hogy már regisztráció nélkül, előzetesen is tudjuk böngészni az elérhető Cashalot fizetési módok listáját az ugyanezen nevet viselő menüpont alatt. A fizetési módok listája annak vonatkozásában változik egyébként, hogy milyen pénznemet használunk és milyen országból csatlakozunk. Magyarországról HUF-ban a következő fizetési módok érhetőek el:

 • Természetesen használhatunk bankkártyákat, mint Maestro vagy éppen Visa kártya
 • Van mód számtalan kriptovaluta használatára, így fizethetünk be Bitcoinnal, Litecoinnal vagy éppen DAI-val is
 • Használhatunk többféle mobil fizetési megoldást, mint G Pay
 • E-pénztárcákat is használhatunk, például az AstroPay-t

A befizetések tekintetében alapvetően minimum 10 eurónyi forintot kell befizetnünk és akár fizetési módtól függően 5000 eurót is beküldhetünk az egyenlegünkre. A befizetések feldolgozása minden esetben azonnali és nem is számít fel a Cashalot semmilyen díjat ezekért. Maga a befizetés menete nagyon könnyen érthető és hasonlít egy webáruházas fizetéshez:

 1. Regisztráció és bejelentkezés a profilunknál érhető el a Befizetés menüpontja, csatlakozás után egyébként az oldal egyből felkínálja ezt az opciót.
 2. Válasszuk ki a minket érdeklő és általunk preferált fizetési módot, majd kattintsunk rá.
 3. Ekkor egy fizetési módhoz specifikus oldalra jutunk, ahol a vonatkozó adatokat kell megadnunk. Például bankkártyánál a kártyánk adatait, e-pénztárcánál az e-pénztárca információkat és így tovább./li>
 4. Ezután adjuk meg a befizetni kívánt összeget, majd fizetési módtól függő módszerrel erősítsük meg a tranzakciót. Nagyjából ennyi, kész is vagyunk!

A kifizetések vonatkozásában a minimális összeg nagyjából 10 eurónyi forint, a havi teljes kifizetési limit viszont 30 ezer euró – reméljük sok fogadó éri majd ezt a limitet el! Magát a kifizetést a regisztráció és hitelesítés után pillanatok alatt végre tudjuk hajtani, bár azt vegyük figyelembe, hogy a tranzakció feldolgozása néhány fizetési módnál (bankkártyák pl.) akár 3 nap is lehet.

 1. Ha van kifizethető egyenlegünk, akkor lépjünk be a profilunk alatt elérhető Kifizetés menüpontba.
 2. Válasszuk ki azt a fizetési módot, amit használni szeretnénk, majd kattintsunk a logójára.
 3. Ezután adjuk meg a kifizetni kívánt összeget majd a fizetési módra vonatkozó adatokat kell megadnunk – mondjuk a kriptotárca címét, ahova a pénzt szeretnénk megkapni. Fontos, hogy ha ugyanazt a fizetési módot használjuk, amit a befizetéshez, akkor ez már alapból betöltésre kerül.
 4. Ezután egyébként már csak meg kell erősítenünk a tranzakciót és kész is vagyunk!
Cashalot fizetési módok

Cashalot bónusz lehetőségek – Vidám hangulatú fogadás biztosított

A sportfogadási szekció vonatkozásában azért látható, hogy a Cashalot fő fókusza inkább az online kaszinós promóciók, hiszen míg a kaszinóban elég sok lehetőségünk van, addig a sportfogadás tekintetében ez az oldal mindössze az üdvözlő Cashalot bónusz ajánlatát biztosítja a most csatlakozó magyar fogadók számára. Ez amúgy egy egészen jó üdvözlő csomag, a befizetésünk 100%-át, akár 100 eurónyi forintot kaphatunk extra pénzként. Fontos kiemelni, hogy promóciós kódot kell megadnunk az igénybevételnél.

A követelmények nem túl erősek, 5 eurónyi befizetés elég az aktiválásához, viszont arra figyeljünk, hogy 14 napunk van teljesíteni a 10-es megforgatási követelményt minimum 1,8-as szorzójú sportfogadási eseményekkel. A Cashalot bonus feltételeiben meg van egyébként határozva azon sportágak listája is, amelyekre használhatjuk a bónuszt.

Nem nagyon tudunk olyan piacot mondani, ami ne lenne a Cashaloton

Természetesen ahogy azt már megszokhattuk, a Cashaloton is főleg a népszerűbb slágersportágakból van erős fogadási piackínálat, labdarúgásból vagy kosárlabdából bőven több száz piac közül szemezgethetünk. Nagyon erős ez a bukméker az alatta/felette piacokban, de hendikepes fogadási lehetőségek is bőségesen akadnak. Aki pedig szereti a speciálisabb fogadási lehetőségeket, az is megtalálja a számítását a rengeteg egyéni fogadásban, a speciális események bekövetkezésére jósoló piacon. Ez természetesen nem csak a népszerűbb sportoknál van így, bár ezeknél igazán bőséges a kínálat.

Vízilabda, kézilabda vagy mondjuk rögi esetén is akad azért néhány fogadási lehetőségünk a győztes fogadási piac mellett, az e-sportok és a virtuális sportok pedig egészen nagy halmazát kínálják az egyedi fogadások lehetőségeinek.

Standard, több tucat sportra kiterjedő sportági kínálat

A sportágak kínálatát tekintve a Cashalot Magyarországon 30-nál is több sportra biztosít fogadási eseményeket egész évben, és ezzel a kínálattal nagyjából a népszerűbb sportok teljes körét lefedi a platform. A népszerű sportágak mellett fogadhatunk például Magyarországon kevésbé ismert sportokra, mint a gyeplabda vagy a netball, krikett, de bőségesen vannak motorsportok és e-sportok is. Az e-sportok ráadásul külön kategóriát képeznek, amelyen belül elég hosszú a lista a fogadható e-sportokból.

És akkor még nem is említettük a speciális események fogadási lehetőségeit és a virtuális sportokat, ezekkel együtt pedig nagyjából minden időpillanatban tengernyi online sportfogadási lehetősége van egy magyar fogadónak.

A Cashalot fogadásai – Így küldjünk be egy szelvényt

Cashalot fogadószelvény

Aki életében fogadott már annak biztosan ismerős lesz a Cashalot fogadásának menete, de aki most csinálja először, neki is elég mindössze néhányat kattintania egy szelvény játékba küldéséhez. Ennek menete a következő:

 1. Regisztráció és bejelentkezés után keressük meg a sportági listából a minket érdeklő eseményt és keressük meg azt a piacot, amire fogadni akarunk.
 2. Azzal, hogy rákattintunk az adott piac szorzójára, máris felkerül a jobb oldalon megjelenő virtuális szelvényünkre az adott esemény.
 3. Itt dönthetjük el, hogy teszünk még hozzá vagy játékba is küldjük egyes kötésben. Ha utóbbit tesszük, akkor adjuk meg a tétet és küldjük játékba egyetlen gombnyomással a szelvényt!
 4. Ha több eseményre akarunk fogadni, akkor pakoljunk még a szelvényünkre eseményeket a kettes pontban leírtak szerint.
 5. Ha több eseményre fogadunk, akkor van lehetőségünk többes kötésben fogadni, kombinációs „rendszer” típusú fogadást kötni és még HA fogadást is indíthatunk!

A Cashalot élő fogadás lehetőségei – Van még hova fejlődni

live_tv

A Cashalot online sportfogadási oldalnál az Élő fogadás menüpontra kattintva érhetjük el az adott időpillanatban elérhető élő fogadási eseményeket. Ezek szépen egy csúszkán sportág szerint csoportosítva is vannak, így mindig láthatjuk, hogy milyen sportból éppen mennyi esemény érhető el élőben. A élő fogadások vonatkozásában nagyjából ugyanarra fogadhatunk, mint a hagyományos fogadásoknál, de arra azért figyeljünk, hogy van pár olyan kisebb népszerűséggel bíró sportág, ahol nem lesz Cashalot élő fogadás biztosítása.

Élő streaming a Cashalotnál nincs, a népszerűbb eseményeknél viszont van virtuális esemény- és eredménykövetés, szóval azért a platform mindent elkövet, hogy elég információt biztosítson a fogadások támogatásához.

Aktív fogadások mozgás közben – Cashalot alkalmazás

phone_android

Alapvetően ennél a sportfogadási oldalnál Android, iOS vagy éppen Huawei mobil készülékekről gond nélkül meg tudjuk nyitni a Cashalot platformját és bátran böngészhetjük a kínálatot. Még akkor is, ha egyébként elég régi készülékünk van, mert a Cashalot szépen optimalizálva van a régebbi telefonokra és nagyobb képernyős eszközökre is. Mobil Cashalot applikáció ne keressünk, de igazából nem is fog nagyon eszünkbe jutni, mert ennél a platformnál mindent meg tudunk tenni mobilról is, amit egy asztali felületről. Csak a jó erős internetkapcsolat a feltétel.

Biztonságban szórakozás közben is

security

A felhasználási feltételek között a Cashalot kiemeli, hogy a megadott személyes adatainkat megfelelően kezelni, azokat hozzájárulásunk nélkül nem adja ki harmadik félnek. És ellopni sem könnyű az adatainkat vagy éppen a pénzünket, mert mindennemű kommunikáció a Cashalot és a fogadók között piaci standardnek megfelelő titkosítással történik, teljesen korrekt tűzfalak mögött.

A Cashalot ügyféltámogatása professzionális

headset_mic

A Cashalot éjjel-nappal, a hét minden napján biztosít ügyféltámogatást a magyar fogadóknak is, de arra figyeljünk oda, hogy ezt csak angol nyelven vehetjük igénybe. Ott van mindjárt a GYIK szekció, amelyet az alsó menüsorról tudunk megnyitni. Itt elég sok kérdés meg van válaszolva, viszont teljes egészében angol nyelven. Írhatunk élő chaten is az aktuálisan elérhető kollégáknak a kérdéseinkkel, de vegyük figyelembe, hogy ugyan magyarul válaszolnak, viszont valószínűleg fordítóprogram segítségével.

Általános információk
Név: Cashalot
Székhely: Curacao
Alapítás éve: 2023
Engedély száma: 365/JAZ
Élő fogadás: Igen
Élő közvetítés: Nem
Mobil applikáció: Nincs
Telefon: Nincs
Élő chat: 24/7
Email cím: [email protected]

Az élő chat azonnali választ biztosít a legtöbb kérdésre, de ha hosszabb témát akarunk fejtegetni, akkor nyugodtan írhatunk e-mailt a [email protected] e-mail címre – fontos, hogy angolul kell írnunk.

Konkluzió

thumbs_up_down

Annak ellenére, hogy a cikkünk és tesztünk során feltártunk néhány területet, ahol fejlődhetne a Cashalot sportfogadási oldala (például egy magyar nyelvű GYIK jól jönne vagy egy mobil Cashalot app sem lenne rossz), de ezek egyáltalán nem olyan tényezők, amik zavaróak lennének. Ugyanis a Cashalot egy profin összerakott oldal, számtalan fogadási lehetőséggel, élő fogadásokkal és korrekt üdvözlő bónusszal. Magyar játékosként minden megvan itt, ami csak eszünkbe juthat, szóval ne habozzunk csatlakozni, ha egy jót fogadni szeretnénk.

GYIK

📌 Van befizetés nélküli ingyen fogadás a Cashaloton?

A Cashalot sportfogadás oldalán jelenleg üdvözlő bónusz érhető csak el, ami azt jelenti, hogy nincs ingyenes fogadási ajánlat. Ez nem jelenti azt, hogy nem lesz ilyen soha, ezért érdemes figyelni a platformot és a regisztrációnál megadott elérhetőségeinket.

📌 Mobilról is lehet Cashalot fogadást kötni?

Természetesen. A Cashalot bukmékere tökéletesen optimalizálva van minden mobil felületre, azaz tabletről és okostelefonról is könnyedén tudunk beküldeni szelvényt, sőt, mi úgy láttuk, hogy mobilról ujjakkal talán még könnyebb is, mint egérrel.

📌 Vannak statisztikák a sporteseményekhez a Cashaloton?

A Cashalot virtuális eredménykövetést biztosít az élő eseményekhez, de komoly statisztikák nem állnak rendelkezésre a meccs előtti fogadásokhoz. Viszont azért az egyes piacokon elérhető szorzók elég sokat segítenek belőni az adott esélyek vonatkozásában.

Vissza a tetejére