A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

Cbet ismertető – A Magyarországon is elérhető sportfogadó oldal bemutatása

Pillanatnyilag a Cbet online szerencsejáték szolgáltatása nincs ellenőrizve cégünk szakemberei által. Kérjük, tekintse meg a honlapunk 100%-osan biztonságos alternatíváit.

A Cbet egy elég új sportfogadó oldalnak számít a piacon, 2...
019-ben hozták létre. A piacon megszokottnak számító curacaói liszensz birtokában kezdte meg működését és kezdetben kizárólag esportok fogadására fókuszált. A Cbet alapvetően skandináv háttérrel rendelkezik és így a legtöbb játékos az északi országokból, Olaszországból, Franciaországból és Németországból látogat el ide, de ettől függetlenül ma már a magyar fogadók is felfedezték magukat. Ma már közel 50 ezer eseményt kínál a látogatóknak és rengeteg speciális piacot, így biztosan mindenki megtalálja itt a neki való fogadási lehetőségeket.
Kevesebb -
Olvass tovább +
 • Cbet Magyar
 • Kompatibilitás
  browser
  android
  ios
 • Bónusz
 • Értékelés: 1.0
 • A Legjobb Bukmékerek

*F. Feltételek érvényesek! 18+

Engedélyek és szabályozás

A Cbet sportfogadás curacaói engedélyt kapott a működéséhez, amelyet az AK GLOBAL N.V. számára adtak ki a curacaói hatóságok (#GLH-OCCHKTW0702102019). Ez az online bukmékerek világában teljesen megszokott, a legnagyobb nevek is Curacaóban jegyeztetik be engedélyüket, tehát ez nem jelent semmilyen hátrányt a játékosokra nézve. A játék tisztaságára garancia lehet az is, hogy több független szervezet is validálta már az oldal működését és a játékok tisztaságát. Bár vannak országok, ahonnan nem fogad játékosokat a Cbet, szerencsére a magyarok nincsen ezek között, könnyen csatlakozhatunk.

A Cbet elérés

Alapvetően a Cbet fogadóirodáját könnyedén elérhetjük, hiszen Magyarországról nincs blokkolva az oldal elérése. Akkor kell esetleg más elérési módon gondolkodnunk, ha azon országokból akarunk belépni, amelyeknél a különféle jogszabályok miatt blokkolva van az oldal elérése. Ilyen például az Egyesült Államok vagy éppen Spanyolország. Ezekben az országokban célszerű alternatív linkeket használni az oldal eléréséhez vagy VPN-hálózaton keresztül kell az IP-címünket megváltoztatnunk. Előbbihez a linkeket bármelyik nagyobb gyűjtőoldalon meg fogjuk találni, sőt egy egyszerű internetes keresés is ki fogja dobni a szükséges Cbet alternatív link címét. De a legfontosabb, hogy a Cbet magyar fogadók számára jelenleg problémamentesen elérhető.

Cbet sportfogadás weboldal

A Cbet regisztráció folyamata

A regisztráció ma már bármelyik online fogadóirodánál egy könnyű folyamatnak számít, ahol nem így van, ott előbb-utóbb el fognak pártolni a játékosok. A Cbet esetében a nagy Sign Up gombra kell kattintanunk a kezdőoldal felső menüsávjában, hogy a regisztrációs menübe léphessünk.

Itt két kategóriába van sorolva, hogy milyen adatokat kell megadnunk. Az egyik csoportba a személyes adataink tartoznak, mint például a nevünk, születési dátumunk, lakcímünk és a telefonszámunk. A másik csoport a felhasználói fiókunkra vonatkozó információk, itt kell meghatároznunk a felhasználói nevünket, a pénznemet a fiókunkhoz, illetve itt kell meghatároznunk a jelszavunkat is. Ezután nem marad más, mint a regisztráció befejezése gombra kattintás és máris csatlakoztunk az oldalhoz.

A csatlakozás során mindenképpen figyeljünk arra oda, hogy a Cbet is kínál belépési bónuszokat, így az ezek igénybevételére vonatkozó szabályokat olvassuk el, majd ezeknek megfelelően igényeljük az üdvözlő csomagot a regisztráció után. A regisztráció után a Cbet belépés is egyszerűen történik, van ugyanis a kezdő oldalon egy Log In gomb, erre kattintva már be is lépünk.

A befizetés és kiutalás folyamata a Cbetnél

A Cbet befizetés és kifizetés témájában is elmondható, hogy elfogadható számú és típusú be- és kifizetési lehetőséget kínál a bukméker, bár azt hozzá kell tenni, hogy messze nincsenek a legjobbak között a piacon ebben a kategóriában. Viszont óriási előny, hogy a Cbet napjaink egyik legnépszerűbb fizetési eszközét, a Bitcoint is elfogadja. Nézzük tehát részletesen!

Cbet Befizetés:

 • A Cbet esetén a legnépszerűbb befizetési metódusok a Visa és Mastercard bankkártyák, amelyeknél ingyen fizethetünk be minimum 10€ az oldalra.
 • A Skrill, a NETELLER e-pénztárcák vagy az előre feltöltős kártyákat kínáló paysafecard esetén is ingyen, azonnal végrehajtódik a befizetés 10€ minimumösszeg mellett.
 • A Bitcoint mindenképpen meg kell említeni, ugyanis a legnépszerűbb kriptovalutát is ingyenes használhatjuk a befizetéshez.

Cbet Kifizetés:

 • A kifizetések közül a leginkább kerülendő talán a banki átutalás, amelynél csak 50€ vagy ennél többet utalhatunk ki és a folyamat akár 3 napig is eltarthat.
 • A Bitcoinnál vagy a többi e-pénztárcás megoldásnál a kifizetés teljesítésére 12 órán belül sor fog kerülni a Cbet vállalása szerint. Banki átutalásnál vagy Bitcoinos fizetési módnál már 50 eurót is kiutalhatunk magunknak a lehetséges nyereményünkből.

A Cbet felépítése

A Cbet esetén a főoldalra lépve azonnal a promóciók kerülnek a szemünk elé és látni fogjuk azt is, hogy a Cbet casino üzletágában milyen játékokkal játszhatunk, ha ahhoz lenne kedvünk. A Cbet bejelentkezés ikonja a jobb felső sarokban látható, de ahhoz, hogy a sportfogadó részlegbe jussunk, egyet kattintanunk kell a főmenüben található Sports Betting menüpontra. Itt már hatalmas mennyiségben zúdul ránk a események és sportágak listája, csak győzzünk belőlük válogatni. Az élő fogadás, az esport fogadás és a virtuális sportok fogadása külön menüpont alatt található.

Bónuszok és promóciók

Cbet sportfogadás bónuszok

A Cbet is tisztában van vele, hogy a bónuszok segítségével tudja az új játékosokat magához csábítani és a régieket megtartani, ezért ennek megfelelően vannak bónuszok az oldalon.

Értelemszerűen a legfontosabb és legnépszerűbb promóció az üdvözlő bónusz, amelynek keretében regisztráció és az első befizetés után 100%-os, akár 200€ bónuszt is kaphatunk. Ez felhasználható élő fogadásokhoz és esportok fogadásához is, mindössze a felhasználói fiókunkban lévő Activate gombra kell kattintanunk az igényléséhez.

A bónusz igénybevételére vonatkozóan fontos tisztában lenni a megfogadási követelményekkel. Legalább öt alkalommal meg kell fogadnunk a befizetés és a bónusz teljes összegét, mielőtt bármiféle kiutalást kezdeményezhetnénk az adott összegre vonatkozóan. Kötéseknél maximum csak hármas kötést használhatunk és a megfogadott események szorzói nem lehetnek alacsonyabb 1.3-nál.

Nagyon izgalmas a kriptovalutákra vonatkozó Cbet bónusz is, ami egyfajta cashbacket jelent. Minden egyes Bitcoinban történt befizetésünk után a Cbet 5%-os visszatérítést biztosít nekünk, amelynek legfontosabb feltétele, hogy minimum 10€ be kell fizetnünk az oldalra. A visszatérítés elszámolása havi szinten történik.

A bukmékernél elérhető fogadási piacok

A Cbet bőven 50 ezer körüli eseményt kínál a fogadók számára több tucat különféle sportágban, köztük jó pár esport kategóriában is. A fogadási piacok széleskörűek, olyan lehetőségeink vannak a legnépszerűbb sportágnak számító labdarúgás esetén, mint a szögletfogadás vagy éppen a pontos gólszámra történő fogadás. De ha belépünk bármelyik labdarúgó mérkőzés piacaiba, látni fogjuk, hogy bőven lehet görgetni a képernyőn, hiszen akár az első 10 perc eredményére is fogadhatunk vagy éppen arra, hogy kapott gól nélkül megússza-e valamelyik csapat. De a fogadási piacok a többi népszerű sportág esetén is széleskörűek, talán a ritkább, kevésbé ismert sportágaknál van kevesebb elérhető piac.

A Cbet kínálatában megtalálható sportágak

Ahogy már említésre került, 50 ezernél is több eseményre lehet fogadni a Cbetnél 20 különféle sportágban és több esportban. A fogadható sportágak egyértelműen a legnépszerűbbek, a labdarúgástól a jégkorongon át a kézilabdáig, de azok a fogadók is megtalálják itt a számításukat, akik az érdekesebb, ismeretlenebb sportokat keresik. A kínálatban ott van például a bandy, a rögbi vagy éppen a szumó is, így biztosan nem fogunk csalódni az elérhető sportokat illetően. Ettől függetlenül azért bőven lehet majd még hozzáadni ehhez a kínálathoz és azt is fontos megemlíteni, hogy a szorzók semmilyen formában nem ütnek el a piaci átlagtól, tehát nagyjából azt kínálja a Cbet, amit a legtöbb más bukméker is.

Fogadás a Cbetnél

A Cbet sportfogadás roppant egyszerűen végrehajtható tevékenység. Nem kell más hozzá, mint az, hogy belépjünk az oldalra a felső menüben található Log In gombra való kattintással, illetve hogy legyen a számlánkon elegendő pénzösszeg. Ha ez megvan, akkor szimplán menjünk a sportfogadási aloldalra, ahol a sportág és az esemény kiválasztása után böngésszük át a piacok listáját. Ha nekünk tetsző kimenetelt találtunk, akkor kattintsunk a szorzóra és máris a jobb oldalt megjelenő szelvényünkre került a tipp.

Itt van három lehetőségünk:

 • Megfogadhatjuk ezt az egy kimenetelt is, csak adjuk meg a tétünket és kattintsunk a fogadás gombra.
 • Fogadhatunk kötésben is, ilyenkor a már szelvényünkre került egy mérkőzés mellé tegyük oda azokat a kimeneteleket még, amelyek érdekesnek tűnnek számunkra, a rendszer szépen ki is számolja a várható nyereményünket.
 • És fogadhatunk kombinációban is a SYSTEM fül alatt, itt akkor is nyerhetünk, ha nem találjuk el a szelvényünkön szereplő összes mérkőzés kimenetelét. Érdekesség, hogy a Cbet lehetővé teszi azt is bizonyos feltételek megléte esetén, hogy egy már játékba küldött szelvényt is módosítsunk az Edit my Bet opció segítségével.

A Cbetnél elérhető élő fogadási lehetőségek

Szerethető opció a Cbetnél, hogy külön menüpont (Live Betting) alatt listázza mindig az aktuálisan elérhető, élőben fogadható sporteseményeket. Itt van módunk egyetlen mérkőzés elemzésére és követésére, de a Multi-view alkalmazásával van módunk egyszerre több zajló eseményt is követni. Ha regisztrált fogadók vagyunk ennél a bukmékernél, akkor bizonyos események esetén élő streamet is nézhetünk, egyébként csak virtuális, animált eredménykövetés van.

Az élő fogadási opciók teljesen ugyanolyan, mint bármely más bukmékernél, a szorzók annak tükrében változnak, ahogy éppen alakulnak a mérkőzésen az események. Naponta közel 1000 élő esemény van az oldalon és van természetes lehetőség a Cashoutra is, amikor előbb kiszállhatunk a fogadásból, értelemszerűen a nyereményünk kisebb lesz (de ugyanakkor a veszteségünk is).

A Cbet mobil elérhetőségének bemutatása

phone_android

A Cbet sportfogadás platformjának esetén mindenképpen el kell mondani, hogy nincsen natív applikációja, olyan, amit egy áruházból tudnánk letölteni. De alapvetően napjainkban ez már nem is annyira szükséges hiszen, ha megfelelően optimalizálva van egy oldal a telefonokra, akkor tökéletesen élvezhető a platform úgy is. Ez pedig teljes egészében így van a Cbet esetén, ahol a Cbet belépés és a fogadás, az események böngészése is teljesen ugyanúgy megy mobil eszközön, mint egy asztali számítógépen. A támogatott operációs rendszerek között megtaláljuk az iOS-t, az Androidot és a Windowst is.

A Cbet biztonsági intézkedései

security

A Cbet együtt halad napjaink adatvédelmi trendjeivel és mindent elkövet azért, hogy az ügyfelek, játékosok adatai és pénze teljes biztonságban legyenek az oldalon. Ennek megfelelően már a főoldalon egy logóval is jelzik, hogy ez a bukméker SSL titkosítási protokolt használ, ami azt is jelenti, hogy 128 bites titkosítás van az oldalon mindennemű kommunikációra vonatkozóan. Tehát az adatok áramlása mindkét irányban teljesen biztonságos, pontosan ilyet használnak a legnagyobb bukmékerek és kaszinók is.

Ügyfélszolgálat a Cbetnél

headset_mic

Az ügyfélszolgálat minőségére nem lehet panasz ennél a bukmékernél, viszont problémát jelenthet, hogy nem éjjel-nappal érhetőek el. Alapesetben két módon kommunikálhatunk a támogatói csapattal, egyrészt élő chatben illetve e-mailben. Utóbbi esetén nem kell e-mail címre e-mailt küldenünk, hanem ehhez van egy űrlap előkészítve a Contact Us menüpont alatt. Az élő chat igazából egy gombra kattintva előhívható, itt tudunk kérdezni az ügyfélszolgálatos kollégáktól minden nap 11 és este 22 óra között. Ebben az intervallumban a válaszok gyorsan érkeznek és a minőségükre sincs panasz.

Összegzés

thumbs_up_down

Ha összességében akarjuk értékelni a Cbet fogadóirodáját, akkor elmondható, hogy egy új bukmékerről van szó, így vannak bizonyos gyerekbetegségek még, de összességében nagyon jó úton járnak. Kiemelhető pozitívum például, hogy lehet Bitcoinnal fizetni, gyorsak a kiutalások, nagyon kevés a blokkolt ország és akár 50 ezer eseményt is kínálatára tűzhet az oldal. Hátrányként a még mindig kevés fizetési módot, a relatíve kevés sportágat és az éjjel-nappal elérhető ügyfélszolgálat hiányát említhetjük meg. Egyik sem olyan problémás tényező, amiért ne lenne érdemes itt regisztrálni.

FAQ

📌 Megbízható fogadóiroda a Cbet?

Igen, megbízhatunk benne. Ezt alátámasztja a stabil és megújított curacaói liszensz is, ami ebben az iparágban teljesen elfogadott. Ha megnézzük a véleményeket az interneten, akkor azt is láthatjuk, hogy nagyon kevés a negatív vélemény vagy rossz tapasztalat, főként pozitív visszajelzéseket láthatunk. Nem csoda, hogy például Olaszországban az egyik legnépszerűbb esport fogadóirodának számított nagyon sokáig.

📌 Gyorsan mennek a kiutalások?

Ahogy a megfelelő szekcióban már írtunk róla, a kiutalások sebessége függ attól, hogy milyen fizetési módot választunk. Egyes módok, mint például a banki átutalás esetén a feldolgozás akár eltarthat három napig is, viszont például a népszerű kriptovaluta, a Bitcoin alkalmazásával szinte azonnal hozzájuthatunk a nyereményünkhöz. A kiutalások sebességéről a Cbet maga is részletes adatokat ad honlapján.

📌 Van maximális nyereményösszeg?

A maximálisan megnyerhető összegekre vonatkozóan nincsenek korlátozások. Viszont korlátozva van, hogy mennyit utalhatunk ki egyetlen hét vagy akár egyetlen nap alatt. Egy nap maximum 1500 eurót, egy héten 2500 eurót, míg egy teljes hónap alatt összesen 10 ezer euró a kiutalható maximális összeg. Egyébként ez nem újdonság, a legtöbb bukmékernél hasonló korlátozások vannak életben.

Vissza a tetejére