A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

Dafabet ismertető – Egy ázsiai bukméker félelmetes kínálattal a magyar fogadóknak

Alapvetően a Dafabet eredetileg a 2000-es évek elején az ázsiai piac kiszol...
gálására indult, ma viszont már világszerte rendkívül ismert fogadóirodának számítanak, a legnagyobb labdarúgó-csapatok mezein tűnik fel a neve, mint szponzor. Az elmúlt években komoly energiát fektettek arra, hogy globális fogadóirodává váljanak, így egyre több és több sportág, valamint fogadási piac kerül be a kínálatukba. Különösen jók labdarúgásban és az ázsiai hendikepes piacokban, ráadásul sokszor piacvezető szorzókat kínálnak a különböző mérkőzésekre. Nézzük meg részletesen, mit kínál a magyar fogadóknak a Dafabet.
Kevesebb -
Olvass tovább +
 • Dafabet Magyar
 • Kompatibilitás
  browser
  android
  ios
 • Bónusz
 • Értékelés: 1.0
 • A Legjobb Bukmékerek

*F. Feltételek érvényesek! 18+

Engedélyek és szabályozás

A Dafabetet 2004-ben alapították a Fülöp-szigeteken, az üzemeltetési engedélyt az Asian BGE birtokolja. Megfelelő engedélyekkel bírnak a Fülöp-szigeteken a Cagayan Gazdasági Zóna Hatósága (CEZA) által, de engedélyt kaptak elvileg az Egyesült Királyságban és Man-szigetén is. Mivel elég sok információ olvasható az oldal engedélyeiről, érdemes előzetesen kicsit magunknak is utánaolvasni a Dafabetnek.

Dafabet sportfogadás weboldal

Alapvetően eredetileg az ázsiai piacra indultak el anno, de ma már bőven globális oldalnak számítanak. Ezt a főoldalon is láthatjuk már, hiszen rengeteg nyelven érhető ma már el a Dafabet és az is látható a felületen, hogy a felelősségteljes szerencsejátékot is fontosnak tartja az oldal.

A Dafabet regisztráció folyamata

Ma már az online sportfogadás világában nem maradna sokáig életben egy olyan bukméker, amelynél a regisztráció folyamata nem hajtható végre 1-2 perc alatt. A Dafabet esetén is így van ez, nagyon gyorsan lehet csatlakozni az oldalhoz. Fontos tudnivaló, hogy az oldal magyar nyelven nem érhető el, így a regisztrációt angolul vagy más, általunk ismert idegen nyelven kell végrehajtanunk.

 • A regisztráció megkezdéséhez kattintsunk a kezdőoldal jobb felső sarkában lévő Join Now sárga gombra
 • A kattintás után felugrik egy könnyen átlátható és gyorsan kitölthető űrlap. Itt meg kell adnunk a választott felhasználónevünket, jelszavunkat, e-mail címünket és telefonszámunkat. Az űrlap alsó részén aztán meg kell adnunk néhány személyes adatot (név, születési dátum, pénznem és ország), majd a Create Account gombra kell ráböknünk.

Alapvetően ezzel már csatlakoztunk is az oldalhoz, de mindig célszerű egyben letudni az összes beállítást és validációt, így javasolt Dafabet regisztráció után belépni a My Account alatt a profilunkba. Itt megadhatunk még néhány személyes információt magunkról, de ennél is fontosabb, hogy a mobiltelefonos azonosítást is végezzük el. Valamint a kifizetéshez létfontosságú személyes azonosítást is végre kell hajtanunk a személyes okmányaink másolatának elküldésével a bukméker számára.

A be- és kifizetési opciók a globálissá vált ázsiai bukmékernél

A Dafabet oldalán nem annyira széleskörűek a fizetési lehetőségek, mint egyik-másik nagy bukmékernél, de összességében minden fizetési forma tekintetében találunk opciókat. A befizetések vonatkozásában elérhetőek a különféle bankkártyák, Visa és Mastercard egyaránt, de banki átutalással is fizethetünk be az oldalra.

Ez utóbbi esetén fontos tudni, hogy legalább 30 eurót indítanunk kell, ez a minimális utalható összeg. Egyébként a befizetés minimuma minden esetben 10 euró és kvázi azonnali a feldolgozás is. További opcióként használhatunk meg befizetésre különféle e-pénztárcás megoldásokat (Skrill, NETELLER és ecoPayz), de a Dafabetnél meglepő módon még Bitcoinnal is fizethetünk.

A kifizetési opciók sajnálatos módon ennél korlátozottabbak, mindössze négy formában teljesíthető Dafabet kifizetés. Használhatjuk az e-pénztárcákat, tehát a Skrillt, NETELLERt és az ecoPayzt, illetve banki átutalást kezdeményezhetünk.

A kiutalás ingyenes, csak időt vesz igénybe, az e-pénztárcás megoldásoknál 1-2 óra biztosan lesz a feldolgozási idő, míg a banki tranzakció végrehajtása akár napokat is igénybe vehet. Ráadásul ez utóbbi esetén minimum 45 eurós egyenleget indíthatunk csak el tranzakcióként.

Az Dafabet oldalának kezelhetősége

A Dafabet belépés után az oldal kezdő felületére kerülve azt fogjuk tapasztalni, hogy egy kis zsúfoltság van a kezdőképernyőn. Rengeteg az apró kis doboz és menü, bár ez annyira azért nem zavaró, mert angol nyelvtudás birtokában jól el lehet boldogulni. A regisztráció nagyon gyorsan végrehajtható, egyetlen űrlap kitöltése az egész, a fogadási szelvényt összeállítani szintén egyszerű és az oldal sebessége is elfogadhatónak tekinthető.

Biztos tapasztalhatunk ennél gyorsabb felületeket is, de mobil eszközökről és asztali gépről sem lesz elviselhetetlenül lassú a történet. Talán egy kicsit a zsúfoltság miatt a gombok és szövegek mérete kisebbnek tűnik, de ahogy az előbb említésre került, ez nem zavaró annyira, hogy a felhasználói élményt lerontsa.

A Dafabet magyar fogadók számára biztosított akciói

Dafabet sportfogadás bónuszok

A fogadóiroda már a kezdőlapján hirdeti éppen aktuális üdvözlő bónuszcsomagját, de a legteljesebb képet a Dafabet promóciókról úgy kaphatunk, ha a fenti menüben látható Promotions menüpontra kattintunk. Ugye itt most nem csak bukmékerről beszélünk, van Dafabet casino is a sportfogadás mellett, a bónuszokat ennek megfelelően szintén csoportosítva láthatjuk.

A legtöbb magyar fogadó számára a legnagyobb csáberővel az üdvözlő bónusz bír, ami a Dafabetnél kettős. Az egyik esetében 150%-os, 450 maláj ringgit értékű bónuszt kaphatunk, ami nagyjából 34000 forint körüli összeg, a másik esetén 50%-os, 2888 maláj ringgit, tehát 215 ezer forint értékű bónuszt kaphatunk. Az első esetben 10-szeres, a második esetben 12-szeres megjátszási követelményt kell teljestenünk.

A további sportfogadási akciók már eléggé specifikusak. Ingyenes fogadási lehetőségeket kaphatunk a Dafabet által támogatott klubok meccseinek fogadásaira, így van Burnley, Cadiz C.F. vagy éppen Celtic fogadási akció is. De van bőven más is, amiből lehet válogatni, van bitcoinos befizetéshez kapcsolódó bónusz, a platform támogatja a gyakori fogadást és egy barát ajánlásáért is kaphatunk pénzt.

A magyar fogadók által elérhető Dafabet fogadási piacok

A Dafabet sportfogadás esetén teljesen elfogadható piackínálatot találhatunk, bármelyik eseményre kattintunk az adott sportágon belül. Bár az első bekezdésben említettük, hogy ázsiai gyökerekkel bíró bukmékerről van szó, ezt nem fogjuk észrevenni, bőségesen találunk piacokat. Labdarúgás vonatkozásában például vannak félidőre vonatkozó, alatta/felette piacok, de nem meglepő módon bőségesen találunk ázsiai hendikepes fogadási piacokat is. A kevésbé ismert sportágak vonatkozásában viszont eléggé szűkös a piacok kínálata, de valószínűleg badminton vagy éppen snooker vonatkozásában nem is nagyon van igény sok tucat extra piacra.

Sportágak vonatkozásában van itt minden, ami szem-szájnak ingere

A Dafabet bejelentkezés után azonnal látni fogjuk, hogy a sportágak kínálata bőven elfogadható, ráadásul érezhető az ázsiai kapcsolat is, hiszen sok olyan sportot fogunk megtalálni a bal oldal elérhető sportági menüben, ami igazából Ázsiában számít különösen népszerűnek. Ilyen például a krikett vagy a tollaslabda, amelyek esetén a legkisebb eseményektől a legnagyobbakig mindent megtalálhatunk.

A nagyobb és ismertebb sportok, mint a labdarúgás vagy a kosárlabda vonatkozásában a legnagyobb eseményeket és bajnokságokat mindig megtalálhatjuk, így a magyar fogadók sem nagyon tudnak olyan sportot és eseményét mondani kapásból, amit a Dafabet ne kínálna a játékosoknak. Ráadásul van bőségesen eSport fogadási lehetőség is és tehetünk speciális fogadásokat, például televíziós műsorokra.

A fogadás menete rendkívül egyszerű és könnyen kezelhető

A Dafabet esetén a szelvény összeállítása, a fogadás roppant hasonló bármely más globálisan is ismert bukmékeréhez, így, ha néminemű tapasztalatunk már van, akkor itt is roppant könnyen el fogunk boldogulni. Ha teljesen új fogadóként érkezünk, akkor sincs miért aggódnunk, a világ talán egyik legkönnyebb dolga egy szelvényt játékba küldeni.

Belépés után az oldal közepén már látjuk is az éppen aktuális kínálat kiemelt találkozóit, de a bal oldali menüben is tudunk böngészni a sportágak és események között. Egy-egy mérkőzés összes piacát és elérhető fogadási lehetőségét egyébként egyetlen kattintással megnyithatjuk.

Akár belemegyünk részletesen egy fogadási eseménybe, akár a kezdőfelületen vagyunk, ha az általunk megfogadni kívánt szorzóra kattintunk, máris a szelvényünkre került az esemény. Ez egy egyes kötés, de ha teszünk még hozzá kiválasztott eseményeket, akkor már többes kötésben fogunk fogadni. Már csak meg kell adnunk a tétünk nagyságát és a látható várható nyeremény függvényében eldönthetjük, hogy játékba akarjuk-e küldeni a szelvényünket.

Értelemszerűen van mód Cashoutra is, ilyenkor az események megfelelő alakulása esetén már az esemény befejeződése előtt kiszállhatunk a fogadásból. Érdemes figyelni rá, hogy az oldal alapbeállítása szerint maláj ringgitben fogja elfogadni a tétünket és megadni a várható nyereményünket is!

Az igazi izgalmakat a Dafabet élő fogadása tartogatja

Az élő fogadási szekciót illetően a Dafabet komoly felhozatallal rendelkezik, ráadásul bőségesen találunk sportágakat és fogadási piacokat is az élő kínálatban. Ha nagyon érdeklődőek vagyunk, akár használhatunk különböző szorzótípusokat is, a tizedesjegyes megadás mellett amerikai vagy akár indonéz szorzótípusokat is használhatunk.

Emellett élő közvetítésekkel és cashout opciókkal is segíti a fogadókat a Dafabet. Ha pedig nagyon nincs időnk, akkor használhatjuk a speed bet funkcióját, amelynek segítségével bárhol is vagyunk, nagyjából egyetlen kattintással játékba küldhetünk egy szelvényt egy élő eseményre.

Talán meglepő lehet sokaknak, de a Dafabet elég komoly streaming szolgáltatást is biztosít, külön naptárban láthatjuk, hogy mikor milyen eseményekről nézhetünk élőben közvetítést. Természetesen magyar kommentárra ne számítsunk, de akkor is nagy pozitívum ez a lehetőség. Fontos tudni, hogy legalább egy befizetést teljesítenünk kell, hogy élő streamet nézhessünk!

A Dafabet mobil elérhetősége

phone_android

A legfontosabb dologgal kell kezdeni a Dafabet mobil lehetőségeinek bemutatását – méghozzá azzal, hogy a bukmékernek saját applikációja is van sportfogadási platformjához. Ez elérhető iOS, Windows és Android operációs rendszerekre is és nagyjából ugyanazokat a lehetőségeket fogja biztosítani mintha a böngészőbe léptünk volna be.

De ettől függetlenül valószínűleg a többség marad a mobilos böngészőből megnyitható weboldalnál, hiszen ez sem okoz semmiféle csalódást. Maximálisan optimalizálva van a felület, tehát ugyanolyan könnyű regisztrálni, fogadni vagy éppen kifizetést indítani, mintha az asztali számítógépünk mellett ülnénk. Mobilra vonatkozóan az oldal nem biztosít speciális bónuszt, de az összes meglévő bónusz érvényesíthető mobil eszközökről is.

Adataink biztonsága ennél a bukmékernél

security

A Dafabet egy külön menüpont alatt részletezi, hogy milyen biztonsági intézkedéseket tesz azért, hogy pénzünk és adataink biztonságban legyenek nála. A leírás nem részletez pontos szoftvereket és megoldásokat, de elvileg a legújabb technológiák és titkosítási módszerek teszik lehetővé, hogy az adatmozgások biztonságosak legyenek.

A leírtak szerint minden, a Dafabet szerverén tárolt adat a legmodernebb tűzfalas megoldásokkal kerül biztosításra és mindennemű adatkezelési szabályzatnak megfelel az, ahogy adatainkat kezelik. Ettől függetlenül persze regisztráció előtt végig lehet böngészni a teljes leírást és kérdezni is lehet az ügyfélszolgálattól, ha valamiben nem vagyunk biztosak.

Az egyik legfontosabb tényező – Az ügyfélszolgálat

headset_mic

Manapság már egyre több online sportfogadó iroda szünteti meg például a telefonos vagy e-mailes elérhetőséget a chat opcióval szemben, a Dafabetnél azonban nem így van. A lehető legszélesebb körű lehetőségünk van felvenni a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Írhatunk e-mailt, több telefonszámot és egy WhatsApp számot is hívhatunk, de akár online űrlapon keresztül is küldhetünk be kérdést.

És persze ott van az élő chat opció is, ami kicsit macerásabb, mint megszokhattuk, hiszen előzetesen mindig azonosítanunk kell magunkat és ügycsoportot is kell megadnunk. Tehát előzetes tesztelést kicsit nehezebb végezni, mint általában. Mindenesetre mielőtt ész nélkül írogatunk az ügyfélszolgálatnak, érdemes átböngészni a Help menü alatt elérhető összes Gyakran Ismételt Kérdést és az ezekre adott válaszokat.

Összegzés

thumbs_up_down

A Dafabet egy kevésbé ismert bukmékernek számít még az európai piacon, bár hozzá kell tennünk, hogy eléggé érdemtelenül. Kínálatával, bónuszaival, ügyfélszolgálatának elérhetőségi lehetőségeivel bőven a top kategóriába tartozik a bukmékerek között.

Még akkor is így van ez, ha egyébként nincs magyar nyelvű elérhetőség, a pénznemben az alapbeállítás maláj pénznem és szinte mindent befizetéshez és regisztrációhoz köt az oldal. Ráadásul itt mindent megtalálunk egy helyen, tehát a sportfogadás mellett van virtuális sport és kaszinó is, így mindenképpen megéri regisztrálni.

FAQ

📌 Megváltoztathatom a korábban megadott személyes adataimat?

Ha szeretnéd megváltoztatni a korábban megadott adatokat, akkor a My Profile menüpont alatt lehet ezt megtenni. Ha esetleg valami olyan információt akarunk megváltoztatni vagy hozzáadni, amelynél bizonytalanok vagyunk, mindenképpen vegyük fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, akár e-mailben, akár élő chatben, azonnal segíteni fognak. A fiókunk és profilunk validációja után ők majd el is végzik nekünk a szükséges módosításokat.

📌 Magyarország vonatkozásában mindenféle probléma nélkül elérhető az oldal?

Jelenleg semmiféle blokkolás nincs az oldallal szemben, tehát nincs szükség alternatív linkek vagy éppen VPN-használatára. De természetesen ez bármikor változhat, így erre készüljünk fel, ha esetleg regisztráltunk. Azt is vegyük figyelembe, hogy az oldal jelenleg nem érhető el magyar nyelven és magyar pénznemet sem választhatunk ki, de angol nyelven és euróban könnyedén tudunk majd játszani, ahogy további egyéb pénznemeket és nyelveket is használhatunk.

📌 Mit jelent a megjátszási követelmény és milyenek a Dafabetnél ezek a követelmények?

A megjátszási követelmény egy bónusz vonatkozásában azt jelenti, hogy hányszor kell megjátszanunk a bónusz összegét ahhoz, hogy először kifizetést kezdeményezhessünk. A Dafabet üdvözlő bónusza esetén például specifikusan elég nagy megjátszási követelményekről van szó, érdemes jól átgondolni mennyit fizetünk be és előzetesen azért becsüljük meg, mennyit akarunk játszani.

Vissza a tetejére