A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

EagleBet Ismertető – Az egyik új magyarországi bukméker bemutatása

Az EagleBet fogadóirodája néhány éve jelent meg a fogadási...
piacon Magyarországon, de rövid idő alatt is rengeteg pozitívumot ismerhettünk meg róluk. Mindenhol arról lehet olvasni, hogy nagyon gyorsan MGA engedélyt is szereztek (ez a máltai hatóság engedélye) és rendkívül felhasználóbarát oldaluknak valamint a rengeteg elérhető eseménynek köszönhetően nagyon sokan csatlakoztak hozzá. A platformot az SBTech szoftvere hajtja, azaz nem kell hatalmas durranásra számítunk, viszont tökéletesen és stabilan hozza, amit egy sportfogadó oldaltól elvárunk. A következőkben meg fogjuk nézni részletesen, mit is tud adni nekünk az EagleBet bukméker.
Kevesebb -
Olvass tovább +
 • EagleBet Magyar
 • Kompatibilitás
  browser
 • Bónusz
 • Értékelés: 1.0
 • A Legjobb Bukmékerek

*F. Feltételek érvényesek! 18+

Engedélyek és szabályozás

Az EagleBet egy relatív új bukméker a piacon, 2019-ben alapították és nagyon rövid idő alatt sikerült MGA-engedélyre (MGA/B2C/520/2018) is szert tennie. Az iroda székhelye Máltán található és tulajdonosi köre brit és kanadai. Alapvetően egy német, osztrák és közép-európai fogadókat megcélzó bukmékerről van szó, de egyre inkább kezd népszerűvé válni a skandináv országokban is. A cég tehát a máltai hatóság felügyelete alatt működik, továbbá a főoldalon látható információk szerint komolyan veszi a felelősségteljes szerencsejáték kérdését is.

EagleBet alternatív link nélkül is szabad az elérés a magyar fogadóknak

Napjainkban egyre kevésbé jellemző, hogy bármilyen sportfogadó oldalt blokkolnának már a magyar hatóságok, főleg, ha az adott bukméker Európai Uniós engedély birtokában üzemel. Így az EagleBet esetén sem kell aggódnunk, hiszen bár van egy-két olyan ország, ahol korlátozottan lehet megnyitni az oldalt, Magyarország nem tartozik ezek közé.

A blokkolásnak egyébként azért sincs túlságosan nagy értelme a hatóságok részéről, mert szinte biztosak lehetünk benne, hogy egy ilyen esetben azonnal megjelennének az EagleBet alternatív linkek, ezek törlése esetén pedig jöhetnének a különféle VPN-es megoldások. Ennek a szekciónak azonban a legfontosabb üzenete az, hogy semmiféle trükközésre nincs szükség az EagleBet elérés vagy éppen be- és kifizetés során.

EagleBet sportfogadás weboldal

Az EagleBet regisztráció folyamata

A bukméker oldalára belépve azt szomorúan tapasztalhatjuk, hogy nincs EagleBet magyar nyelvű felület. Ettől függetlenül azonban a regisztráció folyamata roppant egyszerű, ezt fogjuk röviden most megnézni. A jobb felső sarokban látni fogunk két gombot, az egyik a Register Now (Regisztráció) a másik pedig a Log in (Belépés) nevet viseli. A piros regisztrációs gombra kattintva arra a felületre lépünk, ahol meg kell adnunk néhány adatot, hogy csatlakozhassunk. Első körben a megszólítás okán a nemünket, a nevünket, a születési időnket és az e-mail címünket kell megadnunk.

Ezután kell a Continue (Folytatás) gombra kattintanunk, ami egy második űrlapra visz bennünket, ahol folytatni fogjuk az EagleBet regisztráció folyamatát. A második űrlapon igazából a lakhelyünket kell megadnunk telefonszámmal és az ország pontos beazonosításával együtt. Ha ezzel megvagyunk, megint jöhet a Continue gombra kattintás.

A harmadik képernyő már a végső simításokat tartalmazza, itt fogjuk meghatározni a felhasználónevünket és a jelszavunkat. Ezután már csak a szokásos körök maradtak (reCAPTCHA azonosítás segítségével igazoljuk, hogy nem vagyunk robotok illetve néhány jelölőnégyzetet kell ki vagy bepipálnunk) és kész is vagyunk. A végső aktiválás akkor történik, amikor a korábban megadott e-mail címünkre érkezett levélben lévő linken azonosítjuk magunkat.

EagleBet kifizetés röviden

Az EagleBet kifizetés és befizetés tekintetében is teljesen professzionális, ma már egy magára valamit is adó sportfogadó iroda nem állhat fogadói elé úgy, hogy nem tudja kezelni a legnépszerűbb fizetési megoldásokat. Természetesen nem teljeskörű a lista, hiszen példának okáért kriptovalutákat nem használhatunk, de ez lesz a legkisebb gondunk. Nézzük is mik a lehetőségeink befizetés tekintetében:

EagleBet befizetés opciói:

 • Mastercard és Visa bankkártyák: 10 euró a minimális befizetés összege, de a jóváírás azonnali
 • NETELLER, Skrill e-pénztárcák: a feltételek teljesen ugyanazok, mint a bankkártyáknál
 • paysafecard és további előretöltős kártyák: 10 eurós minimum és azonnali végrehajtás

A kifizetések tekintetében minimális változások vannak csak a típusokat tekintve, nézzük is őket:

 • Banki átutalás: 20 euró a minimális kifizethető összeg és akár 5 napba is telik, mire a számlánkra kerül a pénz
 • Mastercard és Visa bankkártyák: 20 euró a minimum összeg és szintén eltelhet akár 1-3 nap is, mire jóváírják a pénzünket
 • Skrill, NETELLER és előretöltős kártyás megoldás: 20 eurós limit, de akár 3 napon belül megjön a pénzünk

Az EagleBet oldalának kezelhetősége

Az EagleBet sportfogadás szekciójába belépve azonnal azt fogjuk tapasztalni, hogy minden a felhasználóbarát dízájn jegyében született meg. Középen az akciókat láthatjuk, lentebb vannak az aktuális és élőben is fogadható események a szorzókkal együtt, míg a bal oldalon vannak a kategóriák. Ugye azt már írtuk, hogy magyar nyelven nem érhető el az oldal, de igazából ez nem fog hiányozni, hiszen könnyen átlátható, hogy milyen módon és hogyan kerülnek a jobb oldalon elérhető szelvényre a kiválasztott kimenetelek.

Az EagleBet által biztosított bónuszok és promóciók

EagleBet sportfogadás bónuszok

Az EagleBet belépés után ami egyből szembeöltő lesz, azok az oldal által kínált akciók. Mindig meg is tudjuk nézni az aktuális bónuszokat egyetlen helyen, a Promotions menüpontra kattintva.

A legjobban általában mindenkit az üdvözlő bónuszok szoktak érdekelni, ebben a kategóriában jelenleg egy 100%-os, maximum 200 eurós bónuszt biztosít a bukméker, az első három befizetés között megosztva. A pontos feltételek megismerése érdekében mindig olvassuk el a vonatkozó általános szerződési feltételeket.

Izgalmas ajánlat a mobil fogadást támogató bónusz is, amelyben nem kell mást tennünk, mint 10 eurót legalább befizetnünk a számlánkra, majd legalább 10 eurót meg is kell fogadnunk. Ha ezt megtettük, hogy 10 eurós ingyen fogadást kapunk az EagleBet-től.

És természetesen az EagleBet fogadói számára is van elérhető, heti kiértékelésű és ingyen fogadásokat ígérő hűségprogram is, amelyben nincs felső plafon, mindig az adott heti fogadásaink összege alapján értékel minket a bukméker.

Az EagleBet oldalán elérhető fogadási piacok

Az EagleBet bejelentkezés után azonnal szembetűnő lesz a hatalmas kínálat, amit ez a bukméker biztosít a fogadóknak. A játékosok ugyanis napi szinten akár 2000-nél is több eseményre fogadhatnak, mindegyik mögött bőséges piackínálattal is. A legjobban értelemszerűen a labdarúgás szerelmesei járnak, hiszen majdnem 200 különféle piaccal találkozhatunk a meccsek vonatkozásában. Persze vannak alternatív hendikepes fogadási lehetőségek más sportoknál, például kosárlabdánál vagy éppen amerikai focinál is. A labdarúgás vonatkozásában elérhető egzotikus piac például a sárga- vagy piroslapos fogadási típus vagy éppen az ázsiai hendikepek és a szögletfogadások is.

Az EagleBet magyar fogadási oldal sportkínálata

Azt mindenképpen érdemes kiemelni előzetesen, hogy az EagleBet nem kínál minden létező sportágra fogadási eseményeket, de ami népszerű és komolyabb bázissal rendelkezik, azt meg fogjuk itt találni. Havonta 60 ezernél is több fogadási esemény érhető el az előzetes fogadások kategóriájában, 95%-nál is nagyobb kifizetési százalékkal.

A sportágak száma 30 körül mozog, a legismertebbeket mind megtaláljuk itt a labdarúgástól kezdve a kézilabdán át a jégkorongig, de vannak speciális sportok is, például bandy, darts vagy éppen snooker. És amit sokan szoktak szeretni, akár politikai eseményekre is fogadhatunk. Plusz, az EagleBet külön menüpontban listázza az e-sportokat, amelyekben elég erős ez a bukméker, szóval ha jók vagyunk League of Legendsben, akkor jó helyen járunk.

Az EagleBet fogadási folyamatának részletes leírása magyar fogadóknak

Bár magyar nyelven ez a bukméker nem elérhető, a fogadás folyamata annyira egyszerű, hogy ez semmilyen formában nem lesz zavaró számunkra. Hiszen a bejelentkezés után már láthatjuk is az események és sportágak listáját, amelyekből könnyedén megtalálhatjuk a nekünk tetsző találkozókat. Ha ez megtörtént, akkor már csak néhány perc és játékba is küldhetjük a szelvényünket!

A minket érdeklő eseményeknél válasszuk ki azt a kimenetelt, amire fogadni szeretnénk és ez a szorzó egyből meg is jelenik a képernyő jobb oldalán látható szelvényünkön. És ezen a szelvényen láthatjuk is, hogy milyen lehetőségeink vannak.

 • Akár egyetlen meccsre is fogadhatunk, csak adjuk meg a tétet (és persze legyen pénz a számlánkon) és mehet játékba a szelvény
 • Van mód gyűjtő- és kombinációs fogadásokra is, ilyenkor értelemszerűen több kimenetelt választunk ki, majd ugyanaz a metódus, mint egyetlen kiválasztott eseménynél
 • Nagyon népszerűek az ún. System-típusú fogadások, ezek a kombinációs fogadások, amikor egyetlen gombnyomással több szelvényt is játékba küldünk, hogy több kombinációt lefedjünk és így akár úgy is nyerhessünk, ha nem találjuk el minden tippünket

És ennyi az egész, néhány kattintás alatt játékba is küldtünk egy szelvényt!

Élő fogadás magyar fogadók számára

Az élő fogadások annyira népszerűek manapság, hogy ebből egyetlen fogadóiroda, így az EagleBet sem maradhat ki. Két módunk van, hogy megnézzük az éppen aktuális kínálatot, egyrészt kattinthatunk a fenti menüsoron a Live Betting (élő fogadás) menüpontra vagy szimplán belépés után lejjebb görgetünk a képernyőn és láthatjuk is, hogy éppen milyen események zajlanak és azokra milyen szorzókkal fogadhatunk. A szorzók értelemszerűen akár percenként is változhatnak az események függvényében, de ezt leszámítva a fogadás menete ugyanaz, mint egy mérkőzés előtti fogadásnál. Fontos tudni, hogy ez a bukméker még nem kínál élő streamet egyetlen eseményhez sem.

Az EagleBet mobil lehetőségei, fogadás mobilról

phone_android

Talán kevésbé meglepő módon, de ez a bukméker nem rendelkezik natív applikációval telefonon történő fogadásnál, de az EagleBet casino sem érhető el applikációból. De igazából nem is fog ez hiányozni, ugyanis az Android, iOS és Windows készülékekre optimalizált böngészős weboldal is tökéletesen használható és nem fogja a fogadók kedvét szegni. Mindössze néhány érintés elég az ujjainktól, hogy egy élő fogadást játékba küldjünk, de egy meccs előtti fogadáshoz sem kell sokkal több. Fontos kiemelni, hogy a mobilos oldal sem érhető el még magyar nyelven.

Adatbiztonság az EagleBet-nél

security

Azt már a regisztráció során láthatjuk apróbetűvel az űrlap alján, hogy az oldal SSL titkosítást használ az adatok védelme érdekében, ami jelenleg egyébként a legmodernebb és legelterjedtebb módja ennek. Így nem kell amiatt aggódnunk, hogy a megadott személyes adataink vagy éppen a pénzügyeink illetéktelen kezekbe kerülhetnek, természetesen a jelszavunkra mindig nagyon oda kell figyelnünk. A felületet egyébként az SBTech biztosítja az EagleBet számára, amely cég már elég régóta van a piacon jó pár különböző megoldással. Összeségében tehát nincs miért aggódnunk.

Az EagleBet által a magyar fogadóknak biztosított támogatás

headset_mic

Elsőként azt fontos kiemelni, hogy az EagleBet ügyfélszolgálatosaival csak angolul vagy németül tudunk kommunikálni, ami azért kicsit nehezebb lehet egy magyar fogadó számára. Ettől függetlenül viszont nagyon profi csapat dolgozik a játékosok támogatásán, akikkel e-mailben és élő chaten vehetjük fel a kapcsolatot.

Az e-mailes kapcsolattartás nem tartozik a leggyorsabb módszerek közé, pár órát biztosan kell várnunk, hogy választ kapjunk a levelünkre, főleg, ha mondjuk éjszakai órákban írunk. Ugyanis magyar idő szerint éjszakánként nincsen elérhető kolléga, de talán ez nem akkora probléma, annak tükrében, hogy milyen komoly kis GYIK-szekció érhető el magán az oldalon is.

Összegzés

thumbs_up_down

Összességében elmondható, hogy az EagleBet egy nagyon jól összerakott, fiatal koncepciónak számít, amelynek van néhány hiányossága ugyan, de mindenki megtalálja itt a számítását. Különösen jó benne a hatalmas kínálat, ami az elérhető sportágakat és az azokban fogadható piacokat egyaránt érinti, de a stabil technikai működés is dicséretes. Fejlesztenivaló dolog lehet még az, hogy az oldal csak angolul és németül érhető el jelenleg, amivel talán a magyar fogadók egy bizonyos köre nem tud mit kezdeni.

FAQ

📌 Van maximális nyeremény az EagleBet-nél?

Nem, az EagleBet bukmékere nem határozott meg maximális plafont a nyeremények összegére, tehát ha szerencsések vagy éppen rutinosak vagyunk, akkor nagyon nagyokat akaszthatunk. Viszont azt kell észben tartanunk, hogy a nyeremény kiutalásához azonosításra is szükségünk lehet, továbbá egyetlen tranzakcióval maximum 1000 eurót lehet kiutaltatni. ÉS igen, csak euró érhető el a magyar fogadóknak.

📌 Van elérhető mobil applikáció?

Bár az interneten több helyen olvasni arról, hogy az EagleBet dolgozik egy natív applikáció kifejlesztésén, jelenleg még nincs ilyen. De érdemes hangsúlyozni, hogy talán nincs is rá szükség, hiszen tökéletesen optimalizálva van és jól működik a mobilos böngészőkből megnyitható oldal is. Ugyanúgy 1-2 ujjnyomással végre tudunk hajtani fogadásokat, amilyen egyszerűen az asztali gépünkön.

📌 Az EagleBet-nél külön kell regisztrálni a kaszinóba?

Nem, ez a cég egy platformon biztosít mindent a játékosok számára. Azaz ha egyszer regisztráltunk az oldalon, akkor könnyedén hozzáférhetünk a normál sportfogadás mellett az élő fogadásokhoz, a kaszinóhoz és az egyre népszerűbb online kaszinóhoz is. Tehát akár még azt is megtehetjük, hogy a fogadáson nyert nyereményünkből pörgetünk néhányat valamelyik népszerű sloton.

Vissza a tetejére