A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

Hot.bet – A Magyarországi sportfogadási weboldal áttekintése

2022-ben tovább folytatódott az online sportfogadás világában a bővülés, tö...
bb bukméker jelent meg a piacon, közte pedig a Hot.bet magyar oldala is. Ez a bukméker kifejezetten újat hozott a piacra letisztult felületével, 100%-os, akár 40 ezer forintos üdvözlő bónuszával és kiemelkedően jó fogadási kínálatával. A következőkben minden részletre kiterjedően bemutatjuk a tudnivalókat a Hot. Bet oldaláról, kitekintve a fizetési módokra, fogadási piacokra, bónuszokra és ügyfélszolgálatra is. Kalandra fel, nézzünk be a HotBet oldalára.
Kevesebb -
Olvass tovább +

*F. Feltételek érvényesek! 18+

Engedélyek és a szabályozói környezet a Hot.Bet vonatkozásában

A Hot.bet sportfogadás oldalát a Bellona N.V. cége üzemelteti, amely több szerencsejátékos oldal mögött is áll a piacon. A Hot.bet oldala a Curacaói Szerencsejáték Felügyelet 8048/JAZ2010-010 számú érvényes engedélye mellett üzemel, amely a szerencsejátékos piac egyik legmegbízhatóbb hatósága, a Máltai Szerencsejáték Felügyelet mellett. A főoldalon egyébként elég egyértelműen fel van tüntetve az információ az engedély vonatkozásában, ahogy az is látható, hogy a platform a felelősségteljes szerencsejátékot támogató szervezetekkel is szorosan együttműködik.

Hotbet sportfogadás

A Hot.Bet bukméker elérésének lehetőségei

Napjainkban a magyar hatóságok teljes egészében elengedték már az egyes szerencsejátékos oldalak blokkolását az Európai Uniós irányelveknek megfelelően, így nem túl sok olyan fogadási oldalak van már, amelynek oldala blokkolva lenne, ha maga az üzemeltető nem akarja így. Ennek megfelelően a Hot bet oldalát is gond nélkül meg tudják nyitni a magyar fogadók, nincs szükség arra, hogy alternatív linkek után kutassunk vagy VPN szolgáltatást vegyünk igénybe az oldal megnyitásához.

Látható az is, hogy szívesen látják a magyar fogadókat, hiszen ugyan az oldalra belépve angolul nyílik meg a felület, de a nyelvet könnyedén magyarra tudjuk állítani és így minden tartalom magyar nyelven lesz elérhető. Pluszban forintban is teljesíthetünk be- és kifizetéseket valamint magyar címmel és magyar telefonszámmal is regisztrálhatunk.

A regisztráció menete a Hot.bet oldalán

A Hot.bet regisztráció folyamata kifejezetten egyszerűnek számít, nem is lenne túlságosan életképes a bukméker, ha nem így lenne. A folyamat a következő lépésekből áll:

 • Kattintsunk először a Regisztrálj Most feliratú gombra a főoldal jobb felső sarkában;
 • A felugró űrlapon azonnal láthatóvá válik, hogy három lépésben teljesíthető a regisztráció folyamata;
 • Az első lépésben az e-mail címet, egy választott felhasználónevet és egy jelszót kell megadnunk, majd a Tovább gombra kell kattintanunk;
 • A második lépésben kell megadnunk a kapcsolattartási adatokat, így a nemünket, teljes nevünket, országunkat, pénznemünket, telefonszámunkat valamint a születési dátumunkat;
 • Ezen a képernyőn kell elfogadnunk a Szerződési feltételeket is, amelyeket kifejezetten fontos átolvasni elfogadás előtt;
 • Kattintsunk a Tovább gombra, ami ekkor már Új Fiók Létrehozása gombként látható a képernyő alján;
 • Innentől kezdve már tagok vagyunk az oldalon, itt kell majd bónuszokról döntenünk, bónuszkódot megadnunk és azonosítani a regisztráció során megadott adatainkat.

Befizetés és kifizetés menete – Egyszerű, mint az egyszer egy

Jelenleg a Hot.bet fogadási oldal által a magyar fogadóknak biztosított Hot.bet fizetési módok nagyjából mindent lefednek, amire csak igény felmerülhet. Így a következő fizetési módok használható befizetéshez:

 • Banki átutalás és Rapid banki utalás;
 • Bankkártyák, mint Visa vagy Mastercard;
 • Számtalan kriptovaluta, mint a Bitcoin, Litecoin, Tether, Ethereum;
 • E-pénztárcák: Skrill, NETELLER, MiFinity, Revolut és Jeton.

A befizetés végrehajtása igen egyszerű, a főoldal jobb felső sarkában látható Befizetés gombra kattintva indíthatjuk el a folyamatot:

 • Felugrik a befizetési ablak, ahol egy görgetősávon láthatóak a fent bemutatott fizetési módok;
 • Adjuk meg a befizetni kívánt összeget;
 • Válasszuk ki a pénznemet;
 • Adjuk meg az adott befizetési módra vonatkozó adatokat, mint bankkártyánál például a kártyaadatokat, CVV kódok;
 • A minimum és maximum befizetési limitek 8,75 eurónyi és 10,000 eurónyi között mozognak.

A befizetési tranzakciók minden esetben azonnal teljesülnek, fizetési módtól függetlenül.

A kifizetési tranzakciók is elég könnyen végrehajthatóak, a profilunk mellett található sárga nyílra kattintva érhető el a Kifizetés menüpont. Ha erre kattintunk:

 • Felugrik egy ablak, ahol a kifizetéshez elérhető fizetési módok listáját láthatjuk;
 • Válasszuk ki azt, amelyiket használni szeretnénk;
 • Adjuk meg a kifizetni kívánt összeget és az adatainkat, majd hagyjuk jóvá a folyamatot;
 • Fontos tudnivaló, hogy csak megfelelő egyenleg birtokában és az azonosítás után hajthatunk végre kifizetést;
 • A leggyorsabb kifizetési módok az e-pénztárcák és a kriptovaluták, amelyeknél nagyjából azonnal teljesülnek a tranzakciók.

Hot.Bet Bónuszok, amerre csak a szem ellát

A Hot.bet bónusz ajánlatai a Promóciók menüpont alatt bármikor megtekinthetőek és a szabályzat is áttekinthető. Teljesen korrekt az ajánlat, amivel fogadnak minket, ami aktuálisan a következőkből áll a sportfogadási szekcióban:

 • Üdvözlő bónusz a befizetésünk 100%-ának értékében, akár 40 ezer forintig;
 • 50%-os, akár 20 ezer forintos ingyenes fogadás is elérhető a Bajnokok Ligája meccsekre;
 • Második befizetési bónusz 50%-os, akár 20 ezer forintos összegben;
 • Havonta 20 ezer forint értékű ingyenes fogadás;
 • 10 ezer forintnyi ingyenes fogadás egy sikertelen fogadás után.
Hotbet sportfogadási bónusz

Általánosságban a befizetési minimum a bónuszok igénybevételéhez 4000 forint, a maximális bónuszátváltás a kapott bónusz tízszerese. A visszaforgatási követelmény 16-szoros, ezt 21 napon belül kell teljesíteni.

A Hot.betnél elérhető fogadási piacok bemutatása

A bukmékernél az elérhető fogadási piacok kínálata kifejezetten magas, egyes kiemelt labdarúgó mérkőzések esetén akár több száz fogadási piac is elérhető. Labdarúgás esetén például fogadhatunk a győztesre, a félidők győztesére, a hendikepes piacokra, a gólszámokra alatta/felette piacokra, a büntetőlapok és szögletek számára, gólszerzők személyére és így tovább.

De nem csak a labdarúgás, hanem például a kosárlabda is kiemelten kezelt az oldalon, hiszen itt is bőven száznál több piacunk van, mint például az egyes negyedek eredményeinek fogadása vagy éppen alternatív hendikepes piacok. De nem nagyon van olyan népszerű sport, amelynél csak egy-két piac lenne elérhető, úgyhogy meg fogjuk találni azt, amire szükségünk van.

Sportok tekintetében elég sokat lehet görgetni, annyi az opció

A Magyarországon népszerű sportok tekintetében mindent meg fogunk találni, ami a magyar fogadókat érdekli, így labdarúgást, vízilabdát és kézilabdát is, hogy néhányat említsünk csak. De emellett a fő felület bal oldalán látható menüben fel van sorolva az összes elérhető sportág, benne röplabdával, kézilabdával, MMA-val, asztalitenisszel vagy éppen jégkoronggal.

Hotbet sportok

De vannak olyan kevésbé népszerűbb sportok is, mint a krikett, a darts vagy éppen a rögbi liga, rögbi unió és snooker. Természetesen az e-sportok szerelmesei is megtalálják itt a számításukat, és hát bőven van speciális fogadás is, mint a következő amerikai elnökválasztás és az egyes amerikai államok szenátorainak választása.

A Hot.Bet oldalán maximumra hozták a gyors fogadás lehetőségét

A regisztrációnk és az első befizetésünk teljesítése után azonnal neki is ugorhatunk a fogadásnak, hiszen egyetlen kattintással láthatjuk a teljes fogadási kínálatot. Könnyű fogadni, a tesztünkben igazából még 1 perc sem kellett egy egyes kötéses fogadás játékba küldéséhez. A fogadás menete a következő:

 • Keressük meg a fogadni kívánt kimenetelt, majd kattintsunk rá
 • Az oldal jobb oldali részén megjelenik a szelvényünk, amelyen ott is a megfogadott kimenetel
 • Ezután vagy adjunk hozzá még eseményeket vagy adjuk meg a tétünket
 • Ezután már csak a Tét elhelyezése gombra kell kattintanunk és mehet is a fogadás!

A legnépszerűbb fogadási típusok még mindig az egyes kötéses fogadások, de több esemény szelvényre pakolásával többszörös kötéses fogadást is játszhatunk, ha pedig a rendszertípusú fogadások opcióját választjuk, akkor is nyerhetünk, ha egyébként nem találjuk el az összes esemény kimenetelét.

Élő fogadási lehetőségek

live_tv

A Hot.bet élő fogadás lehetőségei az Élő fogadás menüpontra kattintva érhetőek el. Itt azonnal listázásra kerül az összes fogadható élő esemény, amelyből jobb napokon van vagy 200-300 darab. Az élő fogadásban a szorzók az események változásának függvényében változnak, így nagyszerű lehetőség a győzelem maximalizálására és a veszteségek csökkentésére az élő fogadás. Az élő fogadásban a Hot.bet is nagyjából ugyanazokat a lehetőségeket kínálja, mint hagyományos fogadás esetén.

Azt tudni kell, hogy a Hot.bet nem kínál élő közvetítéseket, tehát nincs lehetőségünk élőben követni az eredményeket, viszont ezzel szemben élő eredménykövetést és statisztikákat azért kapunk.

A Hot.bet mobilos lehetőségei

phone_android

Kezdjük kapásból a legfontosabb ténnyel, sajnos jelenleg még nincs Hot.bet alkalmazás, ami az áruházakból vagy a weboldalról lenne letölthető. Viszont ez nem annyira fog nekünk feltűnni, hiszen a weboldal tökéletesen optimalizálva van mobilokra és tabletekre is, így bármilyen eszközről is nyitjuk meg, pontosan ugyanúgy működnek a funkciók és a gombok is. Természetesen persze a különféle méretű képernyőkön más méretben jelenik meg az oldal. Android vagy éppen iOS operációs rendszerek esetén is tökéletesen megy a Hot.bet, ugyanazzal a jelszóval és felhasználónévvel léphetünk be, mint mondjuk asztali gépen. Speciális mobilos bónusz jelenleg nem érhető el a platformon.

A biztonság kérdése

security

A HotBet sportfogadási oldala és kaszinója maximálisan igyekszik figyelni a játékosok és fogadók adataira és pénzére. Ennek érdekében 128-bites SSL titkosítást használnak a játékosok és a Hot.bet szerverek közötti kommunikációban, ami azért eléggé kizárja az adatlopást a folyamatban. Azt is vállalja a Hot.bet üzemeltetője, hogy az általunk megadott adatokat megfelelő tűzfalak mögött tárolja és azokat külső félnek csak a mi beleegyezésünkkel adja ki.

A biztonságra az is garancia, hogy a Hot.bet számára a működési engedélyt a Curacaói Szerencsejátékos Hatóság állította ki, ami az egyik legmegbízhatóbb hatóság a szerencsejátékok világában.

Kérdésed lenne? Azonnal segít a Hot.Bet ügyfélszolgálata

headset_mic

A Hot.bet online szerencsejátékos portál és bukméker kétféle kapcsolatfelvételi lehetőséget biztosít a játékosok számára. Mindkettő kapcsolatfelvételi mód éjjel-nappal elérhető, még hétvégén is:

 • A fő oldal jobb sarkában mindig követ minket egy Csevegés feliratú gomb, erre kattintva azonnal kapcsolatba léphetünk egy kedves és segítőkész ügyfélszolgálatossal. Gyorsan, hatékonyan tud segíteni.
 • Írhatunk a [email protected] e-mail címre is rengeteg különféle témában és a tesztünk szerint úgy 1 óra alatt választ is kapunk a levelünkre.
Általános információk
Név: Hot.bet
Székhely: Curacao
Alapítás éve: 2022
Engedély szám: 8048/JAZ2010-010
Élő fogadás: Igen
Élő közvetítés: Nem
Mobil applikáció: Nincs
Telefon: Nincs
Élő chat: 24/7
Email cí: [email protected]

Azt még érdemes kiemelni, hogy az oldal alsó menüsorán egy elég komolyan felépített Gyakran Ismételt Kérdések szekció is vár minket, ha esetleg magunk szeretnénk megpróbálni megoldani a problémáinkat.

Konkluzió

thumbs_up_down

A Hot.bet sportfogadási platform egyike a fiatalabb szereplőknek a sportfogadási piacon. Teljesen korrekt és kezelhető felületen böngészhetjük a kínálatot, amelyben 30-nál több sportág sok száz fogadási piacára tippelhetünk. A fizetési módok között találhatunk a megszokott fizetési módok mellett kriptovalutákat is, és természetesen van élő fogadás is. Természetesen jobb lenne, ha lennének élő közvetítések is és jobban a sportfogadásra lenne optimalizálva a felület a kaszinózás helyett, de összességében minden igényt kielégítő bukméker a Hot.Bet.

GYIK

📌 Van elérhető cashback bónusz a Hot.Betnél?

Nem, a Hot.bet aktuálisan nem kínál cashback bónuszt a fogadók számára. Ennek a bónusznak a keretein belül egy adott időszak veszteségeiből nyerhetünk vissza valamennyit. Jelenleg tehát nincs ilyen, de azért érdemes a promócióknak otthont adó menüpontot böngészni, mert van még több ígéretes ajánlat is és lehet, hogy a cashback is előbb-utóbb feltűnik majd.

📌 Megbízható a Hot.bet engedélye?

A Hot.Bet a Curacaói Szerencsejátékos Felügyelet engedélyével rendelkezik. Ez a szabályozói hatóság az egyik legmegbízhatóbbnak számít a szerencsejátékos világban, a Máltai Szerencsejáték Felügyelet mellett. Az engedély valódiságát és érvényességét a hatóság által biztosított honlapon saját magunk is tudjuk validálni, plusz fel is vehetjük a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, ha kérdésünk van.

📌 Melyik a leggyorsabb kifizetési mód a Hot.Bet oldalán?

Alapvetően a leggyorsabb fizetési módok azok, amelyeknél szinte azonnal jóváírásra kerül a számlánkon a kifizetett összeg. Ilyen fizetési módoknak számítanak a kriptovaluták és az e-pénztárcák, viszont például a banki átutalás és a bankkártyás fizetési módoknál akár 1-2 hetet is várhatunk arra, hogy hozzájussunk a pénzünkhöz. Ez alapján döntsünk a választott fizetési módról.

Vissza a tetejére