A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

NetBet ismertető – a megbízható, máltai székhelyű bukmékeriroda bemutatása

Fontos: a NetBet magyar felhasználók számára jelenleg nem teszi lehetővé az oldalon való regisztrációt, illetve a különböző termékek (sportfogadás, kaszinó, élő kaszinó, totó, póker) használatát. Viszont a NetBet szolgáltatásai az Egyesült Királyságban, Írországban, Németországban, Finnországban, Dániában, és Svédországban is elérhetők.

Ebből kifolyólag a felsorolt országok bármelyikében élő és/vagy ott dolgozó EU-s állampolgárok (a külföldön élő magyarokat is beleértve) használhatják a cég által nyújtott szolgáltatások mindegyikét, bármiféle korlátozás nélkül. Alternatívaként, tekintsd meg az egyéb, magyar játékosok számára ajánlatot tökéletesen megbízható fogadóirodák listáját.

A NetBet néven működő online szerencsejáték és sportfogadás szolgáltató 200...
1 óta van jelen a világhálón. A webhelyen a NetBet sportfogadás szekció mellett kaszinó élő kaszinó, lottó, valamint külön póker részleg is működik. A webszájt egészét egy Máltán bejegyezett cég, a NetBet Enterprises Ltd. üzemelteti. A NetBet több hivatalos működési engedéllyel is rendelkezik, amelyek egyikét UK Gambling Commission (Brit Szerencsejáték-bizottság) adta ki a szolgáltató online sportfogadás termékre vonatkozóan.
Kevesebb -
Olvass tovább +
 • NetBet Magyar
 • Kompatibilitás
  browser
  android
  ios
 • Bónusz
 • Értékelés: 1.0
 • A Legjobb Bukmékerek

*F. Feltételek érvényesek! 18+

És ez a tény, már önmagában is teljes körű garanciát jelent a NetBet megbízhatóságára és szabályozott keretek között történő működésére nézve. Amennyiben olyan fogadóirodát szeretnél választani, amely maximálisan korrekt játékfeltételeket és emeltszintű szolgáltatásokat nyújt, a NetBet-ben biztos, hogy nem fogsz csalódni!

Működési engedélyek és tulajdonosi, üzemeltetői háttér

A NetBet brand és a webhely tulajdonosa, illetve üzemeltetője a Máltán bejegyzett NetBet Enterprises Ltd. (licenc: MGA/B2C/126/2006). A cég székhelyének címe: 209, Marina street, Pieta PTA 9041, Malta. A NetBet az MGA (Máltai Szerencsejáték Felügyelet) által kiadott működési engedéllyel rendelkezik, és az MGA jár el szabályozó szervként a céget érintő hivatalos ügyekben. Emellett a NetBet a Brit Szerencsejáték-bizottság által kiadott működési engedéllyel is rendelkezik, így az Egyesült Királyság területén is jogosult szolgáltatások nyújtására.

Az operátor weboldalán (lábléc rész) a GamCare, a GambleAware logója, valamint az iTech Labs tanúsítványa is megtalálható. Így leszögezhető, hogy a NetBet együttműködik külső ellenőrző funkciót ellátó szervezetekkel, valamint az is, hogy hitelesített Random Number Generator-t (véletlenszám generátort) használ a szerencsejáték termékei esetében.

NetBet – jelenleg korlátozott európai elérhetőség

A NetBet globális szinten nyújt szolgáltatások. Ebből adódóan a bukmékerorda oldala a világ legkülönfélébb pontjain problémamentesen elérhető NetBet alternatív link nélkül. Értelemszerűen számos régióból a NetBet regisztráció sem jelent így problémát. Az operátor még olyan, az öreg kontinenstől távol eső országokból is fogad játékosokat, mint például Gambia, Kenya vagy Laosz. Mindezek ellenére, sajnálatos módon azt tapasztaltuk, hogy fogadóiroda elérése több európai ország, EU-s tagállam esetében problematikus. Az oldal ugyan menetrendszerűen betöltődik NetBet alternatív link alkalmazása nélkül, viszont teljesen más a helyzet a NetBet regisztráció terén.

Jelenleg a regisztráció Magyarországról nem megoldható.

Ami biztos, hogy a NetBet magyar anyanyelvű felhasználói Nagy-Britanniából, a skandináv országokból és Németországból bármikor nyithatnak számlát a fogadóirodánál, és rendeltetésszerűen használhatják a webhely funkcióit, illetve a kínálatban található termékek mindegyikét. Elvileg Máltáról és még egy-két EU-s tagállamból (pl. Luxemburg) is megoldható a NetBet regisztráció. Viszont mivel a szolgáltató tapasztalataink alapján meglehetősen gyakran módosítja az engedélyezett országok listáját, ezért a számlanyitás alkalmával mindenképp nézz utána az oldalon, hogy az aktuális tartózkodás helyed (ország) rajta van-e ezen a listán.

NetBet regisztráció – többlépcsős kissé hosszadalmas procedúra

Amennyiben azon szerencsések közé tartozol, aki a fent említett országok egyikében élnek, akkor gond nélkül le tudod bonyolítani a NetBet regisztráció lépései révén a számlanyitást. Ugyanakkor nem árt tudnod, hogy a webhely felhasználói felülete csak 6 nyelven érhető el (angol, spanyol, német, francia, kínai, és román). Ugyanakkor, ha külföldön élsz, dolgozol, valószínűleg birtokában vagy némi angol, német, vagy francia nyelvtudásnak, ami bőségesen elegendő ahhoz, hogy használhasd az oldalt, vagy probléma esetén felvehesd a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.

Így néz ki a NetBet regisztrációs űrlapja.

Biztos, ami biztos alapon, vegyük azért át pár mondatban a NetBet regisztráció lépéseit (az angol nyelvi támogatású felület esetében). Ugyanis az alábbiak kimondottan jól jöhetnek, ha kezdő sportfogadó vagy, illetve, ha esetleg elakadsz a NetBet regisztráció során.

 • A NetBet belépés gombja mellett találod az index oldal tetején a „Register” gombot. Erre ráklikkelve töltődik be a NetBet regisztráció online űrlapja.
 • Az űrlapnak több oldala van. Az elsőn az e-mail címed és egy neked megfelelő jelszót, valamint a pénznemet, és a tartózkodási helyed (ország) kell megadnod, amit követően egy captcha verifikáción is át kell esned.
 • A második oldalon a nemed, a neved, és a születési dátumod kell megadnod. A harmadik oldalon a telefonszámod, és pontos lakcímed. A harmadik oldalon bónuszkód megadására is van módod, illetve itt kell bejelölnöd egy jelölőnégyzet bepipálásával „kijelentened, hogy elfogadod a felhasználási feltételeket, adatkezelési szabályzatot stb. Ugyanitt egy második jelölőnégyzet is van, amit, ha bepipálsz, akkor a cégtől az általad kiválasztott formában (SMS, e-mail) promóciós anyagokat is fogsz kapni a jövőben.
 • Kattints a „START PLAYING” gombra.

Személyazonosság igazolása és egyéb beállítások

A regisztrációt követően a NetBet belépés (Login) gombjára kattintva tudsz bejelentkezni a felhasználói fiókodba, és elvégezni a szükséges beállításokat. Az „Upload documents” menüpontra kattintva a rendszer betölt egy speciális űrlapot, ami keresztül fel tudod tölteni azon dokumentumokat, amelyek révén igazolni tudod a személyazonosságod (személyi igazolvány, bankszámla kivonat, közüzemi számla stb. másolatával). Azt tanácsoljuk, hogy minél előbb tölts fel minden, a rendszer által kért dokumentumot, ugyanis ezek hiányában nem fogsz majd tudni pénzkifizetéseket indítani.

A belső számlaegyenlegedre a „Deposit” menüpontra való kattintás után tudsz pénz feltölteni. Erre a rendszer többféle módot is kínál (kártyás opciók, e-pénztárcák, banki átutalás stb.). Amennyiben bármilyen, kedvezményre feljogosító promóciós kóddal is rendelkezel, akkor azt a felhasználó fiókodban, a „Free bonus code” mezőbe begépelve/bemásolva tudod megadni. Az éppen aktuális számlaegyenlegedet a „My balance”, az előzményeket pedig a „History” gombra kattintva tudod megtekinteni.

Pénzbefizetésekhez és kifizetésekhez elérhető opciók

A konvencionális fizetési módok (pl. Visa vagy Mastercard bank- és hitelkártyák, banki átutalás) mellett a NetBet többféle alternatív lehetőséget is biztosít az egyenlegfeltöltéshez, valamint a kifizetésekhez is. Az elérhető opciók listáján megtalálható a sportfogadók körében világszerte rendkívül népszerű Skrill és a NETELLER, valamint az paysafecard, a ClickandBuy, a Click2Pay, és a Ukash is. A befizetések esetében a minimális tranzakciónkénti összeg 10£, a maximális tranzakciónkénti összeg a választott fizetési módtól függő.

A kifizetések esetében a minimális összeg szintén 10€-ban van megadva. Tudomásunk szerint jelenleg kifizetéseknél az operátor 1.5%-os díjat számít fel. Viszont a befizetéseknél nincsenek járulékos költségek. A pénzkifizetések átfutási ideje eléggé változó. Például Visa esetében általában 4-8 napot, Skrill esetében pedig 2-4 napot vesz igénybe. Viszont, ha a banki átutalás révén történő kifizetést választod, akkor előfordulhat, hogy 12 napot kell várnod a pénzed kiutalására.

A NetBet sportfogadás részlege – felhasználóbarát és funkcionális

A NetBet sportfogadás részlege maximálisan felhasználóbarát kialakításúnak mondható. Az menünk az index oldalon úgy vannak elhelyezve, hogy fel-le görgetés nélkül is pont szem előtt vannak. A felhasználói fiókba (ha korában elmentettük az adott böngészőben a felhasználói nevünket is a jelszavunkat) a NetBet belépés (login) gombja révén egyetlen kattintással be tudunk lépni. A baloldalon lévő sportok menü jól áttekinthető, és a sportok szerinti kategorizálásának, valamint az azokon belüli alkategóriáknak hála, kimondottan könnyen el lehet igazodni a fogadási kínálat sportág választékában.

A NetBet sportfogadás részleg számos hasznos funkcióval is rendelkezik. A legnépszerűbb sportok például külön ki vannak emelve (Most Popular Sports). Emellett az oldal, tartalmi elemek megjelenítésre szolgáló középső részének tetején is van egy rendkívül praktikus almenü rész, amiben egy-egy klikkeléssel kiválaszthatjuk, hogy az élő (in-play) meccseket, a soron következőket (Upcoming), vagy az aktuális napi játékajánlat egészét (Today’s game) akarjuk-e megtekinteni.

A NetBet felhasználóbarát webszájt dizájnja

A NetBet sportfogadás szekciójának jobb oldalán került elhelyezésre a fogadószelvény, aminek használata nagyon könnyű. A normál single és a kombinált fogadások mellett, természetesen speciális (System) fogadásokat is könnyedén köthetünk vele. Ehhez csupán a megtenni kívánt sportesemény kimeneteleket, a fogadási módot, és a tét kell megadni. Mindent egybevetve nem túlzás azt állítani, hogy a NetBet sportfogadás oldala a dizájn és a funkcionalitás terén is átlagon felüli. Az viszont tény, hogy a NetBet magyar nyelvi támogatással nem rendelkezik, és meglátásunk szerint ez a közeljövőben sem fog változni.

A NetBet bónusz rendszerének jellemzői

50%-os 50€-os NetBet bónusz új ügyfeleknek

Ez a NetBet bónusz csak az új ügyfeleknek biztosított. Maximálisan 50€ értékű NetBet bónusz szerezhető vele, amit sportfogadáshoz lehet felhasználni. Azaz 100€ (vagy egyenértékű egyéb pénznem) befizetésével lehet megszerezni a maximális bónuszösszeget. A bónusz csak az első befizetésnél vehető igénybe, az oldalon feltűntetett bónuszkód megadásával. Akik Skrill, vagy NETELLER révén hajtják végre az első befizetésüket, nem vehetnek rész ebben a promócióban.

A bónuszra régionként eltérő megforgatási követelmények vonatkoznak: egyes országok esetében (pl. Németország) 6x-os, míg másoknál (pl. Kína) 8x-os. Ami viszont közös: a megfogadott kimenetelek szorzója nem lehet alacsony 1.60-nál, és a megforgatási követemének teljesítésére 60 napot ad a szolgáltató. Amennyiben igénybe akarod venni a NetBet sportfogadás üdvözlő bónuszát, ne feledd, hogy a bónuszkód megadását követően 24 órán belül kell végrehajtanod az első befizetésed. A határidő lejárta után ebben a promócióban már nem vehetsz rész.

10€ értékű free bet az első mobil fogadásodhoz!

Mivel ez a NetBet bónusz tulajdonképpen nem más, mint egy ingyenes fogadás, ezért érdemes élned vele, ha okostelefonnal is szoktál/szeretsz fogadni. Az free bet megszerzéséhez ugyanekkora összegben kell megtenned a legelső mobil eszközös fogadásod, amelynél a nyereményszorzó nem lehet alacsonyabb 1.60-nál. A free bet-re feljogosító fogadásod kiértékelését követően 24 órán belül kerül jóváírásra a 10€ értékű ingyenes fogadás a felhasználói fiókodban. Ezután 7 nap áll a rendelkezésedre a felhasználására.

Az NetBet sportfogadás részlegében elég gyakran vannak egyéb promóciók is. Viszont ezek általában egy adott időszakhoz, speciális sporteseményhez (BL, foci VB stb,), vagy sportághoz (golf, foci, tenisz stb.) kapcsolódnak.

Élvezd a nagyszerű bónuszokat és promóciókat

Egyéb speciális ajánlatok – casino és póker promóciók

A webhely Casino részlegében egy kimondottan kedvezőnek mondható Welcome Package (Üdvözlő Ajánlat) érhető el az online kaszinós játékok kedvelőinek. A promócióban leírtakból kiindulva, az operátor az első befizetés összegét megduplázza, akár 200€-ig, és a bónuszhoz 10 ingyenes pörgetést is ad. Azaz, ha mondjuk 50€-t fizetsz be első alkalommal a NetBet casino egyenlegedre, akkor 100€-val a zsebedben kezdhetsz el játszani, és ez esetben is jár a 10 ingyenes pörgetés. Ez a NetBet bónusz is csak az oldalon feltűntetett (a bónusz felhasználási feltételekben) bónuszkód megadásával vehető igénybe. Továbbá fontos tudnod azt is, hogy 30x-os megforgatási követelmény van a pénzként kapott bónuszra, és 50x-es az ingyenes pörgetésekre.

Mint arra már korábban utaltunk az operátor felhozatalában a póker is megtalálható. A NetBet-nél úgy tűnik, elég komoly hangsúlyt fektetnek erre a termékre. Az oldalon jelenleg elérhető információk alapján az operátor az új játékosoknak egy 200%-os első befizetési bónuszcsomagot kínál, aminek a maximális értéke akár 1500€-ra is rúghat! Emellett az első befizetéshez (a felhasználó által befizetett össze nagyságától függetlenül) a játékos 20€ cash bónuszt (készpénz bónusz), és Freeroll versenyeken (3+2) való indulási lehetőséget is kap.

Aktuális fogadási piac kínálat

Kétség sem fér ahhoz, hogy a NetBet-nél a labdarúgáson van a fő hangsúly. És ez meglátszik a focihoz nyújtott fogadási piacok nagy számán, illetve változatosságán is. Ebből adódóan még egy nem éppen Top bajnokságnak mondható török I. osztályú focimeccsnél is hatalmas a kínálat mind a piacok, mind a hozzájuk szorosan kapcsolódó fogadási opciók terén. A konvencionális piacok (1X2 végeredmény/félidei eredmény, melyik csapat szerezi az 1. gólt, mindkét csapat szerez-e gólt, lesz-e kínállítás) csupán elenyésző hányadát képviselik az operátor labdarúgáshoz nyújtott fogadási piac kínálatának.

Ebből kifolyólag klasszikus módon és in-play módon is fogadhatunk például a gólok pontos számára, temérdek statisztikai (alatta/felette) és ázsiai hendikepes piacon, valamint olyan speciális piacokon is, hogy lesz-e gól a mérkőzés egy adott időszakában. Az egyéb, Európában populáris sportoknál is aránylag sok a fogadási piac (pl. kosárlabda). De emellett még a baseball esetében is igen sok, kifejezetten erre a sportágra „belőtt” fogadási piac érhető el szinte bármely komolyabb meccsnél. Meglepő módon a jéghoki és az amerikai foci, valamint a rögbi sporteseményeihez is nagyon sok fogadási piac biztosított. Emiatt nem túlzás azt állítanunk, hogy a NetBet-nek a fogadási piac kínálata átlagon felüli.

Optimális sportág kínálat & megfelelő szorzók

Az operátor sportág választéka igen jó. Az oldalon több, mint 40 sportág különböző jellegű eseményeire (bajnoki meccsek, kupák, selejtezők, nemzetközi szintű tornák, világversenyek stb.) lehet fogadni. A kínálatban a klasszikus sportok mellett a lóverseny, a floorball, az MMA, a téli sortok, a krikett, és a speciális sportok is megtalálhatók. De emellett a NetBet platformján van egy teljesen különálló Virtual Sports részleg is, ahol a virtuális sportok kedvelői fogadhatnak random kimenetű „focimeccsekre” és egyebekre.

Természetesen a NetBet-nél sem hagyták ki a felhozatalból az e-sportokat, amelyek különböző eseményeire gyakorlatilag a hét minden napján fogadhatunk. A NetBet-nél a szorzók megfelelőnek mondhatók. Itt érdekességként megemlítenénk, hogy a vendégcsapat győzelmeket (amennyiben az adott gárdát esélytelenebbnek ítéli meg a fogadóiroda) ezen a platformon általában magasabb szorzókkal fogadhatjuk meg (pl. foci és a kosárlabda meccseknél), mint például más neves bukmékereknél.

Élő fogadás funkció, live stream & cash back

Fogadj élő eseményekre a NetBet-nél

Az élő fogadás lehetőségét az operátor már jó ideje biztosítja a felhasználói számára. Emellett a cash back funkció is elérhető a megfogadott mérkőzések legtöbbje esetében (bizonyos feltételek teljesülése esetén). Ami az élő közvetítéseket illeti, a NetBet ezzel a szolgáltatással meglehetősen hosszú ideig adós maradt. Emiatt pedig számos kritikai érte a felhasználói oldalról a bukmékerirodát. Ez mondjuk nem meglepő, hiszen az élő fogadáshoz bizonyos sportágak (pl. tenisz) esetében majdhogynem nélkülözhetetlen a Live Stream megléte.

A helyzet azóta ezen a területen elég sokat javult, a NETBET TV szolgáltatás beüzemelésnek eredményeként. Ezzel a funkcióval akár mobil eszközről is lehet élőben nézni például BL meccseket, Európa Liga meccseket, és ami a teniszrajongók számára a legfontosabb: wimbledoni és Davis-Kupa mérkőzéseket is. Az egyéb sportágak terén a lefedettség viszont nem túl jó. De remélhetőleg, idővel egyre szélesebb körű Live Stream kínálattal örvendezteti meg fogadóiroda a felhasználóit.

NetBet mobil app & webszájt

Az operátor sportfogadáshoz készült mobil alkalmazásának egyik előnye, hogy az optimális dizájnnak köszönhetően nagyon könnyedén használható, és a funkcionalitás „frontján” felveszi a harcot az asztali gépes platformmal (élő fogadás, cash out, live stream). Viszont úgy vettük észre, hogy jelenleg csak Android-os változatban érhető el. Az mobil készülékekre kifejlesztett reszponzív webszájt esetében nincs ilyen probléma. És nem csak a sportfogadás, hanem az operátor egyéb termékei (online casino, vegas, póker, élő kaszinó) is probléma nélkül használhatók vele. Tény, hogy nem olyan gyors, mint az applikáció, viszont cserébe a rendszert teljes körű lefedettségét biztosítja.

A biztonsággal kapcsolatos tudnivalók

Az operátor a játékosok befizetéseit egy teljesen elkülönített számlán tárolja, így azok maximális biztonságban vannak, még egy esetleges anyagi csőd esetében is. Az cég az általa üzemeltetett webhelyeken 128-bit Secure Socket Layer (SSL) technológiát alkalmaz az online kommunikáció maximális védelme, tikosítása érdekében. A szervereket a legfejlettebb hardveres megoldásokkal is védik, ami nullára redukálja az adatvesztés, adatszivárgás kockázatát. Emellett a NetBet különös gonddal kezeli az ügyfelek által megadott személy jellegű információkat, azokkal nem él vissza, és garanciát vállal a teljes körű diszkrécióra.

Általános információk
Név: NetBet
Székhelyek: 209 Marina Street, Pieta, Malta
Alapítva: 2001
Engedély szám: MGA/B2C/126/2006
Élő fogadás: Igen
Élő közvetítés: Igen
Mobil app: Android, iOS
Telefon: +44 (0)208 092 9427
Élő chat: Elérhető
E-mail cím: [email protected]

NetBet ügyfélszolgálat

A felhasználói fiókunkba belépve bármikor használhatjuk (rendszerint csak angol nyelven) a NetBet ügyfélszolgálatát. A vonal túlsó felén minden esetben profi szakember van. Így olyan speciális kérdésekre is választ kaphatunk cseten, amire más bukmékereknél maximum csak e-mailben. Az cég ügyfélszolgálati szakembereivel online űrlap kitöltéséve, ás telefonszámon is fel lehet venni a kapcsolatot. Bár ezen opciók esetében jóval tovább tart, mire megérkezik a válasz.

Összefoglaló

A NetBet-nek az esetében a legfőbb hátrány, hogy nem nyújt hazánk területén jelenleg szolgáltatásokat, így csak a külföldön élők érhetik el. A Live Stream funkció bár már működik, de azért még messze van a tökéletestől. Ugyanakkor a webszájt könnyen használható, funkcionális és felhasználóbarát kialakítású, és igen sok piacon lehet rajta fogadni élőben, valamint klasszikus módon is. A NetBet nem csak fogadóirodaként tevékenykedik, így azok számára is megfelelő választás, akik pókerezni vagy inkább nyerőgépezni szeretnek jobban. Amennyiben hazánk határain túl, olyan országban élsz/laksz, ahonnan az operátor fogad játékosokat, szerintünk érdemes megfontolnod, hogy számlát nyitsz az oldalon.

Néhány gyakran ismétel kérdés & válasz

📌 Honnan tudom meg a NetBeten, hogy egy meccset elhalasztottak?

Ha olyan mérkőzésre fogadtunk, amelyeket később elhalasztottak, töröltek vagy éppen korábban félbeszakadt, a tétünk még érvényes maradhat, ha aztán befejezik mégis megrendezik az esemény korábban tervezett dátumán. Ha azonban nem így van, akkor visszakapjuk a tétünket. Fontos, hogy ha a mérkőzés úgy szakad félbe, hogy fogadásunk rendezhető (például félidei eredményre fogadtunk egy labdarúgó mérkőzésen), akkor a fogadásunk normál módon kerül rendezésre. Mindenesetre ilyen esetben érdemes végignézni az Általános szerződési feltételeket.

📌 Hogy tudom beállítani a szorzók változásának automatikus elfogadását?

Belépés után válasszuk ki a Beállítások (Settings) menüpontot, ami a szelvényünk jobb felső sarkában érhető el. Három lehetőség jelenik itt meg számunkra:
🔹 Minden szorzóváltozás elfogadása
🔹 Csak a szorzó emelkedések elfogadása
🔹 Szorzóváltozások elutasítása/nem elfogadása

📌 Hol láthatom a Netbeten az éppen aktuális nyitott fogadásaimat?

Alapesetben az utolsó opció van beállítva mindenkinél, tehát mindenképpen át kell ezt állítanunk, ha el akarjuk fogadni a szorzók változásait. Értelemszerűen, ha egy szorzó megváltozott, ettől a beállítástól függetlenül értesítést fogunk róla kapni.

📌 Van díja a kifizetéseknek?

Jelentkezzünk be az oldalra, kattintsunk a Nyitott fogadások (Open Bets) menüpontra a jobb felső sarokban. Ugyanezt el tudjuk érni, ha a felhasználói profilunkra kattintunk. Innen már kapásból látni fogjuk az aktuálisan élő fogadásainkat minden releváns adattal együtt, például fogadás típusa, megfogadott összeg stb. Ugyanitt tudjuk elérni a fogadási történetünket is, ahol már nem csak a nyitott, de az összes szelvényünket meg tudjuk tekinteni.

📌 Miért nem tudok kifizetést kezdeményezni?

Bizonyos esetekben igen, van extra költsége a kifizetéseknek, de ez függ a kifizetés módjától is. Általánosságban elmondható, hogy 500 euró és dollár feletti összegek (vagy ezzel egyenértékű más deviza esetén) esetén 1.5%-os díjat kell fizetnünk a kifizetéseink után. Tehát mielőtt kiutalunk egy jelentősebb összeget, mindenképpen nézzük meg a szolgáltatónk vonatkozó szabályzatát és a Netbet általános szerződési feltételeit is fussuk át még egyszer. De egyébként ha ehhez nincs kedvünk, akkor a kifizetés előtt az áttekintés során kapunk információt arról, hogy mennyi az éppen minket terhelő kifizetési költség.

Vissza a tetejére