A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

NightRush ismertető – Fiatal bukméker, megbízható háttérrel és rengeteg lehetőséggel

FONTOS TUDNIVALÓ: Sajnálatos módon ez az üzemeltető már nem tart fenn sportfogadási részleget. Válassz egy másik ajánlott bukmékert a listánkból!

A NightRush kaszinó és sportfogadási oldal 2017-ben robbant be a fogadási p...
iacra, de talán még mindig ismeretlennek tűnhet sokak számára. A mögötte álló tulajdonosi kör azonban garantálja, hogy megbízható és tisztességes bukmékerről van szó. Alapvetően inkább a kaszinóra fekteti a hangsúlyt ez az oldal, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne komoly lehetőségeket találni a fogadási szekcióban. Alapvetően több tucat különféle sportág eseményeiből kínálnak mindig több száz eseményt és a NightRush külön hangsúlyt fektetett az eSportokra is. Látni fogjuk a kínálat böngészésekor, hogy minden egyes nap tovább bővül a kínálat eSportok és egyéb sportok, valamint piacok tekintetében is.
Kevesebb -
Olvass tovább +
 • NightRush Magyar
 • Kompatibilitás
  browser
  android
  ios
 • Bónusz
 • Értékelés: 1.0
 • A Legjobb Bukmékerek

*F. Feltételek érvényesek! 18+

A NightRush biztonságosságát garantáló engedélyek

A 2017-ben alapított NightRush mögött a Blackstone Systems Limited áll tulajdonosként. Engedélyek vonatkozásában a Máltai Szerencsejáték Felügyelet adott liszenszt a bukméker működéséhez, ami plusz garancia. Hiszen talán sokak kétkedőek, amikor az egyébként szintén nagyon elfogadott Curacaoi engedélyt meglátják, Málta esetén viszont nincs kétség, egy Európai Uniós országról beszélünk.

NightRush kaszinó weboldal

A szoftveres hátteret az SBTech platform biztosítja, amely egyébként a sportfogadási piac egyik legfontosabb és legnagyobb szereplője. Az oldalon ráadásul különféle kis logók formájában azt is láthatjuk, hogy független szervezetek is hitelesítették már a működését.

A NightRush elérés lehetőségei a magyar fogadók számára

A cikk írásakor a NightRush sportfogadás és kaszinó oldalát a magyar fogadók fel tudják kerülni trükközés nélkül is, a cím nincs blokkolva. Viszont egyes helyeken Magyarország a blokkolt országok között szerepel, ezért érdemes már alapból kerülőúton, NightRush alternatív link vagy VPN segítségével csatlakozni. Az oldal szabályzatában az szerepel amúgy, hogy Magyarországról engedélyezett a csatlakozás, ettől függetlenül azért jobb, ha számítunk arra, hogy ez változhat, így nem ér minket meglepetés, ha véletlenül blokkolva lesz a cím. Sajnálatos módon egyébként az oldal nem érhető el magyar nyelven és magyar pénznem sem választható ki.

A regisztráció menete a NightRush magyar oldalán

Ahogy arra számíthattunk előzetesen, a NightRush regisztráció roppant gyorsan és könnyen végrehajtható folyamat. Természetesen idegen nyelv ismerete szükséges hozzá, hiszen az űrlap sem érhető el magyar nyelven.

 • A regisztráció megkezdéséhez szimplán csak a képernyő jobb felső sarkában látható Sign Up feliratú gombra kell kattintanunk.
 • Nagyon gyorsan betöltődik egy képernyő, ahol azonnal láthatjuk, hogy kétlépcsős regisztráció van az oldalon. Az első képernyőn egy e-mail címet és egy választott jelszót kell megadni, valamint ki kell választanunk, hogy a lehetséges öt pénznemből melyiket választjuk. Ezután meg kell erősítenünk az oldal szabályzatának elfogadását és dönthetünk reklámanyagok fogadásáról is.
 • A Next, Final Step feliratú gombra kattintva eljutunk a második lépcsőhöz. Itt kell megadnunk a személyes adatainkat, nevünket, születési dátumunkat, nemünket és lakcímünket. Látható lesz azonnal, hogy IP-cím alapján már beazonosít minket az oldal és az országnál Magyarország már ki van választva.
 • Ha megvagyunk mindennel, már csak a nagy középső gombra kell kattintanunk és kész is vagyunk!

És a szokásos tanács itt is elmondható, a regisztráció után lépjünk be a profilunk alá és minden hiányzó adatot még adjuk meg és hitelesítsük is a fiókunkat.

NightRush kifizetés és befizetés – Megfelelő elérhető opciók

A NightRush kifizetés és befizetés vonatkozásában nagyjából a középutat képviseli, már ami a kínálatot illeti. Alapvetően ugyanis az oldal azokat a fizetési módokat kínálja, amit a legtöbb hasonló méretű bukméker. Azaz van lehetőségünk befizetésnél:

 • Banki átutalással
 • Mastercard és Visa bankkártyával
 • Skrill, NETELLER, Zimpler, Sofort, Trustly, ecoPayz e-pénztárcákkal
 • és paysafecard előre feltöltős kártyával is befizetést teljesíteni

NightRush Kifizetés tekintetében nagyjából ugyanez a lehetőségünk, tehát banki átutalás és bankkártyás kiutalási igények mellett van még módunk e-pénztárcákra is kiutalást kezdeményezni, értelemszerűen előre feltöltős kártya itt nem játszik. Ami még fontos, hogy befizetéseknél a feldolgozás sebessége nagyjából azonnali, viszont kifizetéseknél a sebesség a fizetési módtól is függ.

Az e-pénztárcás megoldások esetén, ha minden rendben van a fiókunkkal, akár néhány órán belül biztosan megkapjuk a pénzünket, viszont bankkártyás kifizetések esetén akár 1-2 nap is eltelhet, míg hozzájutunk a nyereményünkhöz. A banki átutalás módszere pedig a leglassabb, itt akár 5-7 nap is lehet az átfutási idő. A maximális kifizethető összeg hetente 5000 euró, a minimum befizetési összeg pedig 10 euró.

A NightRush által nyújtott felhasználói élmény

A NightRush belépés után a kezdőfelületre lépve azonnal a legfontosabb információkat fogjuk látni, azaz az éppen futó eseményeket, valamint az új és régebbi fogadók és játékosok számára elérhető ajánlatokat. Nagyon trendi felületről van szó, ahol roppant egyszerűen fogunk tudni navigálni, az oldal sebességére sem lehet panaszunk. Minden szépen menükbe van rendezve, tehát nagyon gyorsan megtaláljuk a minket érdeklő szórakozási formát, sportfogadás szekció esetén pedig a minket érdeklő piacokat és fogadási eseményeket.

A legjobb Nightrush bónuszok, amelyeket igénybe vehetünk

NightRush kaszinó bónuszok

Ma már nincs olyan online sportfogadó oldal, amelyik ne kínálna komoly üdvözlő bónuszokat és egyéb akciókat a fogadók számára. Ez a bukméker sem kivétel, főleg, hogy egyáltalán nem csak bukmékerről beszélünk, hiszen van NightRush casino és élő kaszinó is.

A sportfogadás vonatkozásában a legcsábítóbb ajánlat az üdvözlő csomag. A mértéke előfordul, hogy változik, de általában 50%-os kezdő bónuszt ígérnek a befizetésünk után, aminek a mértéke 100 eurót is elérhet maximálisan. Gondoljunk bele, ez azt jelenti, hogy ennyivel több pénzzel kezdhetünk el fogadni! Fontos természetesen, hogy a bónusz igénylése előtt olvassuk át a vonatkozó fogadási követelményeket, hiszen a cikk írásakor 6-szoros megjátszási követelményt ír elő az oldal, úgy, hogy minimum 1,80-as szorzót kínáló eseményekre fogadhatunk csak.

Természetesen vannak egyéb elérhető akciók is folyamatosan, hogy az oldalon tartsák és kényeztessék a már regisztrált fogadókat. Így példának okáért van lehetőségünk akár 30%-os visszatérítést is kapni, hogy megfelelő kombinációban fogadunk és vannak egyedi eseményekre és tornákra vonatkozó ajánlatok is.

Milyen fogadási piacokat használhatunk a NightRushnál?

Anélkül, hogy akár egyetlen mérkőzésre is fogadnánk, nyugodtan körbenézhetünk a NightRush fogadási kínálatában, hogy meggyőződjünk róla, tényleg meg fogunk itt találni mindent, amire igényünk lehet. Gyorsan meg fogjuk látni, hogy tonnaszám van fogadási piac, bár a legtöbb ilyen a legnépszerűbb és ismert sportágak esetén érhető el, például labdarúgás vonatkozásában.

Ennél a sportnál több tucat piacunk van minden meccsre, hendikepes fogadások, alatta/felette, pontos eredmény piacok mellett fogadhatunk sárgalapokra, tizenegyesekre és még szögletekre is. De ez nem csak foci esetén van így, bőségesen fogunk piacokat találni kosárlabda, tenisz, rögbi vagy éppen boksz vonatkozásában is. És ami igazán jó, hogy a piacok egyaránt elérhetőek élő és előzetes fogadásokra is.

A Nightrush sportfogadási kínálata – Az összes népszerű sport elérhető

A NightRush bejelentkezés nélkül is lehetővé teszi, hogy megtekintsük kínálatát és a könnyen átlátható menüstruktúrának köszönhetően azonnal látni is fogjuk, mivel állunk szemben. A cikk írásának pillanatában 30 körüli sportágra lehetett fogadni az oldalon, úgyhogy biztosan tudunk olyat mondani, ami nincs listázva, de a fogadókat érdeklő sportok 99%-át megtaláljuk itt. A foci, kosárlabda vagy éppen jégkorong mellett találunk itt bőségesen eSportokat, virtuális sportokat, de például motorsportokat, floorballt és krikettet is. És rendszeresen vannak promóciók sportágakra és egyes eseményekre vonatkozóan is, úgyhogy minden nappal és éjszaka garantált az izgalmas fogadási élmény.

Hogy kell fogadni a NightRush bukmékernél?

Ahogy belépünk az oldalra és elkezdünk böngészni az események között, már látni is fogjuk a szelvényünket, ami a jobb oldalon jelenik meg, Betting Slip név alatt, az elején még üresen. Ha kiválasztunk egy eseményt és a megfelelő szorzóra kattintunk, akkor azonnal fel is kerül a szelvényre a kiválasztott esemény. Ha megadjuk, hogy milyen tétet szeretnénk megtenni, már játékba is küldhetjük egyetlen gomb megnyomásával.

Ez egy egyes kötéses fogadás, ha több eseményt akarunk egy szelvényen megjátszani, akkor szimplán csak válasszunk ki több kimenetelt, mielőtt megadjuk a tétet és játékba kezdünk. A NightRush magyar nyelven nem érhető el, de a fogadási szelvény kezelése ettől függetlenül egyszerű.

A NightRush élő szekciója – Hatalmas piaci kínálat

A NightRush azért tudott rövid idő alatt is komoly ismertségre szert tenni, mert rendkívül erős az élő fogadási kínálata. Mivel a cég a legfejlettebb, máshol már jól bevállalt szoftveres hátteret használja, nem lehet kétségünk, hogy élő fogadás tekintetében is maximális élményt fogunk kapni. Az aktuálisan élőben fogadható eseményeket már a kezdőfelületen látjuk kiemelve, de ezeket külön menüpont alatt is elérhetjük. És ahogy fentebb már a piacoknál említettük, az előzetes fogadási módnál elérhető piacok jelentős része élőben is elérhető. És ebből nem kevés van.

Ráadásként pedig van módunk ennél a bukmékernél is cashoutra, azaz az aktuális szorzó figyelembevételével bármikor kiszállhatunk az élő fogadásból. Azaz veszteséget is minimalizálhatunk, de nyereséget is maximalizálhatunk. Valamennyire azért csalódást keltő, hogy az oldal jelenleg még nem kínál élő közvetítési lehetőségeket a fogadásokhoz.

Fogadási lehetőségeink a NightRushnál mobil eszközökön

phone_android

A legfontosabb tudnivaló a NightRush mobil elérhetősége kapcsán, hogy dedikált NightRush applikációval nem rendelkezik ez a bukméker. Viszont a mobil kompabilitás garantált, azaz bármikor és bárhonnan fogadhatunk, akár élőben is, függetlenül a telefonunk márkájától. Az optimalizált weboldal tökéletesen jól működik iOS, Android vagy éppen Windows platformon is, egyetlen funkciót sem fogunk hiányolni. A gombok és menük megfelelően jó méretűek, regisztrálni és kifizetést megvalósítani is egyszerűen tudunk – akár a buszra várás közben is.

A NightRush biztonsági intézkedései

security

Ez a bukméker is igyekszik figyelni adataink és pénzünk biztonságára, külön ki is emelik a főbb biztonsági funkciókat is az oldal szabályzatában. A sportfogadási világban ma már alapkövetelménynek számító SSL titkosítási technológiát használják, így az oldallal való kommunikáció során biztonsággal kommunikálhatunk és adhatunk megbízásokat a bukmékernek. Emellett a szervereken tárolt adatok vonatkozásában az iparágban minimum standardnak számító tűzfalas megoldásokat is biztosítják. A biztonság kérdése tehát nem lehet visszatartó erő a csatlakozáshoz.

Ha kétséged lenne – Keresd fel az ügyfélszolgálatot

headset_mic

Mi a legfontosabb, amit ma már elvárunk egy online sportfogadó irodától a segítség vonatkozásában? Természetesen azt, hogy élő chatben szinte azonnal válaszokat kaphassunk. Ez a NightRush esetében is megvan, éjjel-nappal van legalább egy elérhető támogató kolléga a chat túloldalán.

Mindig jó, ha több opciónk van, így akár e-mailt is írhatunk az ügyfélszolgálatnak a kérdésünkkel. Ez akkor is jó lehetőség, ha inkább e-mailben szeretünk kommunikálni vagy több kérdésünk van, amelyeket jól felépített szövegben szeretnénk feltenni. És természetesen ott van a mindenhol minimum elvárásnak számító Gyakran Ismételt Kérdések szekciója. Itt azért elég sok kérdés van és elég részletes válaszokat is találhatunk hozzájuk.

Összegzés

thumbs_up_down

A NightRush bukméker/kaszinó relatíve újnak számít a fogadási piacon – most már jó pár éve működnek, szóval ez nem is biztos, hogy igaz. De az újdonság egyértelműen nem jelenti azt, hogy rossz vagy problémás lenne, épp ellenkezőleg. Megfelelő engedélyek birtokában ez a bukméker megfelelő kínálatot biztosít a fogadóknak sportágakból, piacokból, fizetési módokból és kommunikációs csatornákból is. Ettől függetlenül természetesen mindenkinek javasolt a regisztráció előtt futni egy kört az interneten és megnézni néhány értékelést és véleményt, de azt fogjuk látni, hogy ezek szinte mindegyike pozitív.

FAQ

📌 Kell még egy regisztrációt csinálnom, ha kaszinózni is akarok?

Nem, semmi szükség nincs új regisztrációra, ha a NightRush kaszinó szekcióját akarnánk használni. Az egész platform egyetlen regisztrációval elérhető, amely egyébként egy pár mezőből álló űrlappal végrehajtható. A NightRush által kínált különféle szórakozási lehetőségek és a sportfogadási kínálat is átlátható menükbe rendezve érhető el, tehát nem lesz gondunk azzal, hogy megtaláljuk, amit szeretnénk.

📌 Magyar fogadók is csatlakozhatnak az oldalhoz?

Alapvetően a NightRush weboldala nincs blokkolva Magyarországon, de mivel egy kvázi ismeretlenebb, újabb bukmékerről van szó, ez akár változhat is a jövőben. A lényeg, hogy legyünk felkészülve arra is, hogy esetleg alternatív linkeket vagy VPN-t kell használnunk a belépéshez. Az oldal sajnos nem érhető el magyar nyelven és magyar forint sem választható ki, mint pénznem, de ma már egyébként valószínűleg egy magyar fogadónak sem okoz ez gondot.

📌 Vannak a NightRushnál speciális fogadási események is?

Igen, a sportági kínálatot böngészve látni fogjuk a menüben, hogy a NightRush kínál speciális fogadási eseményeket is, így akár televíziós műsorokra és politikai eseményekre is fogadhatunk ígéretes szorzók mellett. De nem csak speciális fogadási események, hanem extra fogadási piacok is rendelkezésre állnak a legtöbb sportág vonatkozásában, így például játékosok teljesítményére is fogadhatunk mondjuk labdarúgás esetén.

Vissza a tetejére