A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

PNXBET ismertető – A magyar bukméker részletes bemutatása

Pillanatnyilag a PNXBET online szerencsejáték szolgáltatása nincs ellenőrizve cégünk szakemberei által. Kérjük, tekintse meg a honlapunk 100%-osan biztonságos alternatíváit.

A PNXBET sportfogadó oldalát még 2019-ben alapították és j...
elenleg is Curacaoi licence birtokában végzi működését, ami a sportfogadó szektorban teljes egészében elfogadottnak számít. Felhasználóbarát, könnyen kezelhető felületében biztosan minden fogadó megtalálja az őt érdeklő eseményeket, hiszen havonta közel 40 ezer különféle eseményre tehetjük meg tippjeinket. Ezek ráadásul nem csak néhány sportágat és piacot fednek le. A bónuszok és pénzügyek tekintetében is maximálisan tartják a lépést a technológiával és a piaci vetélytársakkal, úgyhogy itt sem kell csalódnunk. A következőkben részletesen bemutatjuk ezt a sportfogadó oldalt, minden szempontból kiértékelve őket.
Kevesebb -
Olvass tovább +
 • PNXBET Magyar
 • Kompatibilitás
  browser
 • Bónusz
 • Értékelés: 1.0
 • A Legjobb Bukmékerek

*F. Feltételek érvényesek! 18+

Engedélyek és szabályozás

Ahogy a PNXBET ismertető első szekciójában már volt róla szó, az oldalt 2019-ben alapították és Curacacóban kapott engedélyt a működésre. A háttere kelet-európai, fő irodája Örményország fővárosában, Jerevánban található. Fő célpiacainak Ázsia déli és keleti része, valamint Európa számítanak, már most több százezer aktív játékossal bírnak. A Curacaoi liszensz birtokosa a Pnxtech N.V. és teljes egészében megfelelnek a vonatkozó szabályoknak, tehát a tisztességes működés biztosított. Értelemszerűen meg kell néznünk, hogy honnan tudunk játszani a PNXBETnél, hiszen vannak országok, ahol korlátozott az elérhetőség.

Közvetlen az elérés és nincs szükség PNXBET alternatív linkre

Ami a magyar fogadókat leginkább érdekli, Magyarországról könnyedén elérhető mindenféle korlátozás nélkül a PNXBET sportfogadó oldal. Alapvetően nincs a PNXBET magyar nyelven nem elérhető, a lehetséges nyelvek között nincs magyar, és forintban sem lehet fizetni, de valószínűleg ehhez a magyar fogadók már hozzá vannak szokva más oldalaknál is.

Ha külföldről szeretnénk játszani, akkor viszont alaposan körbe kell járnunk az elérési lehetőségeket, ugyanis van néhány ország, ahol blokkolt a PNXBET megnyitása. Ilyen például az Egyesült Királyság, az Egyesült Államok, Németország vagy éppen Hollandia is, tehát ha magyarként ezekből az országokból akarunk hozzáférni a PNXBET fiókunkhoz, akkor más megoldások után kell néznünk.

Ilyen például a PNXBET alternatív link használata, amelyekből mindig találhatunk egy-kettő olyat, ami még nincs letiltva. Ha pedig ez sem segít, akkor még mindig fordulhatunk a VPN-es megoldáshoz, hogy megváltoztassuk az IP-címünket és így gond nélkül nyithassuk meg az oldalt.

PNXBET sportfogadás weboldal

A PNXBET regisztráció működése

Ahogy minden bemutatónál, így a PNXBET ismertető esetén is előkelő helyen kell írni a regisztrációról. A folyamat rendkívül egyszerű, a főoldalra belépve a jobb felső sarokban láthatjuk a Log in (Belépés) és Registration (Regisztráció) gombokat. Értelemszerűen utóbbit megnyomva, máris a csatlakozáshoz szükséges adatok képernyőjén találjuk magunkat.

Öt mezőt kell kitöltenünk, amelyek között a legfontosabb értelemszerűen az e-mail címünk megadása. Aztán a jelszavunkat kell kiválasztanunk és megadnunk kétszer, majd adhatunk meg promóciós kódot is ha van és kiválaszthatjuk a fizetéshez használt pénznemet.

Innentől kezdve már csak validálnunk kell az e-mail címünket az érkező levél segítségével és a fiókunk készen is áll a használatra. Persze azért azzal tisztában kell lennünk, hogy az összes funkcionalitás eléréséhez és kiutalások teljesítéséhez fényképes igazolványra, adataink validálására is szükség lesz majd. Mindenesetre a PNXBET regisztráció és PNXBET belépés rendkívül egyszerű, ezzel biztosan nem lesz gondunk.

PNXBET kifizetés – Befizetés és kiutalás folyamata

A PNXBET befizetés és kifizetés terén nagyon professzionális, elmondható, hogy ebben a paraméterben biztosan nem fogunk csalódni, minden olyan fizetési mód elérhető a PNXBET sportfogadás oldala esetén, ami a fogadókat érdekelheti. Nézzük is meg ezeket kategóriánként részletesen!

PNXBET befizetés opciói:

 • Visa, Mastercard, azaz a bankkártyás módok: Teljesen ingyenes, akár már 300 forint befizethető így
 • Banki átutalás: Ingyenes, de csak 3000 forinttól használható.
 • NETELLER, Skrill, azaz az e-pénztárcás megoldások: Ingyenesek, de csak 3000 forinttól használhatóak.
 • Bitcoin: A használat teljesen ingyenes itt is befizetésekhez, de csak 3000 forinttól használhatóak.

Nézzük akkor a PNXBET kifizetési oldalt!

 • Visa, Mastercard, azaz a bankkártyás módok: Minimum kiutalható összeg 6000 forint és a tranzakció ideje 1-3 nap.
 • Banki átutalás: Akár öt napig is tarthat a feldolgozás, minimum 6000 forint, amit kiutalhatunk.
 • NETELLER, Skrill, azaz az e-pénztárcás megoldások: Szinte azonnali a feldolgozás (maximum 24 órát vállal a bukméker), de itt is 6000 forint a minimum.
 • Bitcoin: Azonnali jóváírás, 6000 forint minimumösszeg.

Minden befizetés egyébként szinte azonnal teljesül.

A PNXBET kinézete, felépítése, a navigáció tudnivalói

A PNXBET oldalára belépve a legelső, ami szembeötlik, hogy mennyi mindent érhetünk el itt. A PNXBET sportfogadás mellett van élő fogadás a menüben, PNXBET casino, élő kaszinó, e-sportfogadás és póker is érhető el ezen az oldalon, ráadásul minden letisztult és azonnal megtalálható.

Másodpercek alatt eljuthatunk a PNXBET bejelentkezés képernyőjére, de még ezelőtt láthatjuk a főoldalon, hogy éppen milyen események zajlanak és mikre tudunk akár élőben is fogadni. És a bónuszokat sem kell keresgélnünk, hatalmas reklámbannereken pörög, hogy mit kaphatunk, ha új fogadóként csatlakozunk ehhez a bukmékerhez.

PNXBET sportfogadás bőkezű bónuszajánlatokkal

PNXBET sportfogadás bónuszok

A PNXBET sportfogadás esetén szerencsére több bónusz is elérhető, mert más oldalakkal ellentétben itt nem csak üdvözlő bónuszra számíthatunk. Elsőként itt van mindjárt az új játékosoknak szóló kezdőcsomag, ami nagyjából a piacon megszokott konstrukciót takarja. Azaz 100%-os kezdő bónuszban részesülünk az első befizetésünk után, 100 €/£/$ (maximum 30 ezer forint) értékig.

A vonatkozó fogadási követelmény 15-szörös, de csak 2-es vagy ennél nagyobb szorzók számítanak bele a feltételbe. Ezt kell teljesítenünk, mielőtt kiutalhatunk. Egy másik ígéretes promóció az Express Bethez kapcsolódik. Ha egy ilyen fogadást teszünk meg legalább négy eseményre és nem jön be a tippünk, akkor a tétünk akár 500%-át is visszakaphatjuk a számlánkra. Értelemszerűen a vonatkozó szabályokat olvassuk előzetesen el.

A rendszeresen fogadók számára szinte tényleg ajándék az 5+1 nevet viselő akció, amelyben, ha egy héten öt alkalommal fogadunk legalább 5 euró (1500 forint) értékben, akkor kapunk egy 5 eurós (1500 forintos) ingyen fogadást. A vonatkozó szabályokat jól tanulmányozzuk át, hiszen például 1.5-nél kisebb szorzó nem fog beleszámítani ebbe az akcióba.

PNXBET ismertető a fogadási piacokról

Ahogy a PNXBET ismertető elején már volt róla szó, 40-50 ezer esemény érhető el a bukmékernél minden hónapban ötvennél is több sportágban. Már ez a szám is mutatja, hogy itt bőven van mire fogadni, de a fogadási piacok is ígéretesek. A kiemelt találkozók esetén 300-nál is több különféle fogadási lehetőségünk van, így például vannak piacok a szabálytalanságok számára, a piroslapok számára vagy éppen hendikeppel fogadhatunk lesekre is. De ez csak a jéghegy csúcsa, rengeteg speciális fogadási piacot kínál a PNXBET, de a hagyományos piac kedvelőinek sem fog csalódást okozni ez a fogadóiroda.

A PNXBET sportfogadás elérhető sportágai

Ötvennél is több sportágra fogadhatunk a PNXBETnél, úgyhogy itt nem csak labdarúgás vagy éppen kosárlabda van. Találunk még népszerű sportokat, például az MMA-t vagy a jégkorongot, de a PNXBET igazi ereje a speciálisabb, különlegesebb sportágak esetén mutatkozik meg. Fogadhatunk ausztrál rögbire, biatlonra vagy éppen bandyre is.

Az e-sportok rajongói sem fognak csalódni, külön menüpont alatt érhetjük el a széleskörű kínálatot, amelyen a League of Legends és a Counterstrike mellett további játékok versenyeit fogjuk megtalálni. De még ezzel sincs vége, hiszen a sportok mellett különleges eseményekre, TV-műsorokra és választásokra is lehet itt fogadni!

A PNXBET fogadás bemutatása

A PNXBETnél nem lesz semmiféle gondunk egy fogadás végrehajtásával, nagyon egyszerű a folyamat. Értelemszerűen be kell lépnünk először, mert bár belépés nélkül is tudunk összerakni eseményeket egy szelvényre, játékba csak belépés után küldhetjük. Belépés után szépen válogassuk össze a megfogadni kívánt eseményeket.

Amennyiben egyetlen eseményre akarunk fogadni, akkor a szorzóra való kattintással máris a szelvényre kerül az adott kimenetel és már csak a tétet kell megadnunk, hogy indulhasson a fogadás. Viszont, ha több eseményt akarunk megjátszani, akkor már több opciónk is van.

Értelemszerűen az első a kötésben történő fogadás, itt is csak össze kell raknunk az eseményeket és megadnunk a tétet. Hasonlóképpen működik a kombinációs fogadás, ahol a megfelelő kombinációt kell majd még kiválasztanunk, mielőtt a fogadási gombra kattintunk.

Érdekes lehetőség a chain-fogadás (lánc fogadás), amely egy különleges fogadási rendszer lehetősége. Itt igazából egyes kötésben fogadunk, de láncban, azaz feltétel, hogy a lánc első eseményének kimenetelét eltaláljuk. Innentől kezdve pedig ebből a nyereményből és az utána következő nyereményekből vannak finanszírozva a tétek, addig amíg nem ér véget a lánc vagy elfogy a pénz az ún. „lánc-számlán”.

Fogadjunk élő eseményekre a PNXBET magyar oldalán

A PNXBET is nagyban utazik napjaink legnépszerűbb fogadási trendjében, az élő fogadásokban. Külön menüpont alatt fogjuk megtalálni ezeket az eseményeket, amelyekből havi szinten több tízezer van. A fogadásuk nagyon egyszerű és ami különösen jó, hogy a PNXBET sportfogadás nem csak a kiemelt, de a kisebb mérkőzések és sportágak közül is rengeteget élőben közvetít felhasználói számára.

Az összesített kifizetési ráta 93% körül mozog, de a kiemelt eseményeknél ez felugrik akár 95%-ra is. Elérhető a cash-out lehetőség is, teljes, részleges és automatikus formában is, tehát bármikor ki tudunk szállni, amikor úgy látjuk az események alakulását. Ami nagyon jó, hogy a PNXBET az élő fogadásoknál is rengeteg piacot tart elérhetően a játékosai számára, tehát nem kell lemondanunk a speciális piacokról csak azért, mert éppen élőben fogadunk.

A PNXBET mobil fogadási lehetőségei

phone_android

Ahogy egy modern online fogadóirodától elvárható, úgy a PNXBET sportfogadás is rendkívül jó mobil elérhetőséget biztosít. Sajnálatos módon natív applikációra nem számíthatunk az oldaltól, de talán nincs is rá nagy szükség, hiszen az oldal összes funkcióját elérhetjük bármilyen operációs rendszerrel is rendelkezik a telefonunk.

Android, iOS vagy Windows operációs rendszerek esetén is simán csak meg kell nyitnunk a böngészőből az oldalt és máris mehet a fogadás. A regisztráció és a kifizetések is ugyanolyan könnyen mennek telefonos böngészőből, mintha asztali számítógépen zajlana a folyamat. A fogadásokat összerakni pedig szintén egyszerűen megtehetjük mozgás közben is.

Mitől lesznek biztonságban az adataink ezen az oldalon?

security

A PNXBET különféle biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik, amelyek segítségével számíthatunk arra, hogy adataink, fogadási eredményeink és az információáramlás is biztonságban lesz. Nyugodtan teljesíthetjük tehát befizetéseinket, kódolva zajlik mindennemű kommunikáció.

Egy másik nagy előnye a PNXBETnek biztonsági szempontból, hogy úgy tudjuk létrehozni a fiókunkat, ellenőrizni az e-mailünket és validáltatni a felhasználónkat, hogy semmiféle pénzt nem kell befizetnünk. Még fokozza csak a biztonságérzetünket, hogy úgy is összeállíthatunk egy szelvényt, hogy nem is regisztrálunk az oldalon, csak játékba nem tudjuk küldeni.

Mitől lesznek biztonságban az adataink ezen az oldalon?

lock

A PNXBET különféle biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik, amelyek segítségével számíthatunk arra, hogy adataink, fogadási eredményeink és az információáramlás is biztonságban lesz. Nyugodtan teljesíthetjük tehát befizetéseinket, kódolva zajlik mindennemű kommunikáció.

Egy másik nagy előnye a PNXBETnek biztonsági szempontból, hogy úgy tudjuk létrehozni a fiókunkat, ellenőrizni az e-mailünket és validáltatni a felhasználónkat, hogy semmiféle pénzt nem kell befizetnünk. Még fokozza csak a biztonságérzetünket, hogy úgy is összeállíthatunk egy szelvényt, hogy nem is regisztrálunk az oldalon, csak játékba nem tudjuk küldeni.

A PNXBET támogatása

headset_mic

Egy ilyen széleskörű szolgáltatási palettát kínáló cég esetén elvárás, hogy éjjel-nappal legyen elérhető ügyfélszolgálat, a PNXBET ezt teljesíti. Jelenleg csak angol nyelven lehet a támogatói csapattal kommunikálni, de a kollégák nagyon segítőkészek és professzionálisak, akár az e-mailes, akár az élő chates kommunikációs módot választjuk. Érdekesség, hogy akár a PNXBET közösségi oldalain is tehetünk fel kérdéseket, így a Twitteren vagy éppen a Facebookon. És nem csak problémával, bármilyen egyszerű kérdéssel fordulhatunk hozzájuk, kedves, profi válaszra számíthatunk nagyon gyorsan.

Összegzés

thumbs_up_down

A PNXBETről a legfontosabb első benyomás, hogy nagyon professzionális oldal, igen széleskörű kínálattal. Ugyebár van elérhető PNXBET casino és élő kaszinó is, de a sportfogadás tekintetében is bőven van miből válogatni – van vagy ötvennél is több elérhető sportág és több ezer esemény minden egyes nap. A bónuszok és a fizetési módok teljes mértékben elfogadhatóak, egyáltalán nincs az embernek semmiféle hiányérzete. Ha pedig valamilyen kérdésünk lenne vagy problémánk, az ügyfélszolgálat mindig ott van, hogy segítsen.

FAQ

📌 Milyen lehetőségem van validálni a fiókomat?

A folyamat teljes egészében ugyanaz, mint bármely más fogadóirodánál. El kell küldenünk a PNXBET csapatának egy fényképes igazolvány fotóját, egy nem túl régi közüzemi számla másolatát, amelyen látszik a lakcímünk és egy bankszámlakivonatot. Előfordulhat, hogy a PNXBET még ennél is többet kér tőlünk, de ez nem túl gyakori. A lényeg, hogy kiutaláshoz mindenképpen teljesítenünk kell ezeket a feltételeket.

📌 Mit tegyek, ha elfelejtettem a felhasználónevem vagy a jelszavam?

Első lépésként mindenképpen próbáljuk visszaállítani a jelszavunkat a „Forgot password?” (Elfelejtettem a jelszavam?) opció segítségével. Néhány esetben, például ha az e-mail címünk rosszul lett megadva, a jelszó nem állítható vissza nagyon egyszerűen. Ilyenkor mindenképpen vegyük fel a kapcsolatot a PNXBET ügyfélszolgálatával, ők készségesen segítenek nekünk egy új jelszó beállításával.

📌 Hogy tudok kifizetést kezdeményezni a PNXBETnél?

Fentebb már részleteztük, hogy milyen fizetési módokkal és milyen feltételek mellett kezdeményezhető a pénzünk kiutalása. Fontos természetesen, hogy a bónuszokra vonatkozó követelményeket teljesítenünk kell, mielőtt ezekre vonatkozóan kezdeményezünk utalást. Maga a folyamat egyetlen kattintással elindítható a fiókunk alatt elérhető Withdrawals menüben. Fontos, hogy validációra szükség van, hogy feldolgozzák a tranzakciót.

Vissza a tetejére