A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

SBOBET – a Colton Manx Limited égisze alatt működő bukméker bemutatása

Pillanatnyilag a SBOBET online szerencsejáték szolgáltatása nincs ellenőrizve cégünk szakemberei által. Kérjük, tekintse meg a honlapunk 100%-osan biztonságos alternatíváit.

Az SBOBET egy nemzetközi szinten tevékenykedő online fogadóiroda, amely az e-gaming ágazatban már jó ideje jelen lévő Colton Manx Limited leányvállalataként került megalapítására 2004-ben. Az SBOBET sportfogadás mellett egyéb szolgáltatásokat és termékeket is kínál az ügyfeleinek világszerte: pl. élő és online kaszinót. A főként Ázsia-szerte népszerű internetes bukméker a megbízható cégek közé sorolható, szabályozott keretek között végzi a tevékenységét, és több működési engedéllyel is bír.

A webhelyen jelenleg nem lehetséges hazai IP-címről felhasználói fiókot nyitni. Emiatt az SBOBET magyar anyanyelvű potenciális ügyfelei csak valamelyik egyéb EU-s tagállamból tudnak regisztrálni a webszájton (pl. Finnországból, Svédországból, Ausztriából stb.). Viszont, mivel napjainkban igen sok honfitársunk él és dolgozik külhonban, ezért úgy határoztunk, hogy egy rövidebb lélegzetvételű bukméker ismertető révén ezt a céget is bemutatjuk olvasóinknak.

Ázsiai és európai működési engedély & egyéb fontos információk

Az SBOBET az ázsiai országokban, a Fülöp-szigeteki Köztársaság kormányának égisze alatt működő Philippine Amusement and Gaming Corporation (PAGCOR) által kiadott licenc alapján jogosult online sportfogadás és szerencsejáték szolgáltatások nyújtására. Az európai országok lakosai számára pedig a Man-szigeti Kormány által kiadott licenc birtokában nyújthatja a fentebb említett szolgáltatásokat az interneten keresztül.

Fogadási lehetőségek a SBOBET-nál

Az SBOBET webszájtjának láblécén a felelősségteljes szerencsejáték-szervezésben érdekelt, a játékosok védelmét képviselő, valamint a játékfüggőség kezelésében aktívan résztvevő szervezetek logói is megtalálhatók (Gambling Therapy, GamCare, RGA). A SBOBET kapcsán azt is érdemes megemlíteni, hogy a fogadóiroda 2010-ben megkapta a rangos, „Asian Operator of the Year” díjat.

Néhány észrevétel az SBOBET elérése kapcsán

Az SBOBET webhelyének elérése Magyarországról ugyan nem jelent gondot, és ehhez még egy SBOBET alternatív link sem kell. A weboldal a normál webcímről (https://www.sbobet.com/euro) VPN, vagy SBOBET alternatív link nélkül is egyből betöltődik 1-2 másodperc alatt. Viszont, ha hazánkból szeretne az ember regisztrálni a „Join Now Free” linkre kattintva, akkor egyből felugrik egy ablak, amiben arról tájékoztatnak, hogy Magyarország területéről a számlanyitás / regisztráció nem engedélyezett (Hungary, a country where access has been restricted). Ez valahol meglehetősen bosszantó, mivel, ha átruccanunk a „sógorékhoz” Ausztriába, akkor egy osztrák IP-címről bármikor regisztrálhatunk a szolgáltatónál.

SBOBET regisztráció – számlanyitás

Ha olyan európai (vagy például ázsiai) országban tartózkodsz, élsz, dolgozol stb., ahol az SBOBET regisztráció engedélyezett, akkor csupán néhány perc szükséges a számlanyitáshoz. A következőkben az SBOBET regisztráció lépéseit fogjuk bemutatni. Ez abban az esetben kifejezetten jól jöhet majd, ha ezelőtt még nem nyitottál felhasználói fiókot online fogadóirodánál / szerencsejáték szolgáltatónál.

Az SBOBET regisztráció menete

SBOBET számla nyitása

 • A címlapon (nyitóoldalon) klikkelj rá a „Join Now FREE” linkre;
 • A SBOBET regisztráció űrlapján elsőként válaszd ki a tartózkodási helyed szerinti országot (pl. Ausztria). Ezután adj meg egy felhasználói nevet, majd egy jelszót is (ezt az alatta lévő mezőben meg is kell erősítened);
 • Kattints a „NEXT” gombra;
 • A SBOBET regisztráció második szakaszában (az űrlap 2. oldalán) a személyes adataidat kell megadnod (név, e-mail cím, lakcím, telefonszám stb.), ki kell választanod egy biztonsági kérdést (pl. a házi kedvenced nevét), és az ehhez a kérdéshez tartozó választ is meg kell adnod;
 • Amennyiben rendelkezel SBOBET promóciós kóddal, akkor azt itt, a Promotion Code mezőbe kell beírnod / bemásolnod;
 • Ezután be kell pipálnod két checkboxot is. Az első csak opcionális, ezért csak akkor jelöld be, ha szeretnél e-mailben promóciós anyagokat kapni a cégtől. A második bejelölése viszont kötelező, mivel általa fogadod el a Felhasználási Feltételeket, Promóciós Kritériumokat, Adatvédelmi Irányelveket stb.
 • Kattints a „Register Account” gombra.

Ha minden stimmel, akkor egy „Registration Succesfull” pop-up ablak jelenik meg a képernyőn, amit követően kábé 5-6 mp-en belül átirányít a rendszer a SBOBET Terms & Conditions oldalára. Itt az alul lévő „I Agree” gombra kattintva tudsz továbblépni. Mielőtt ezt megtennéd, kérjük, olvasd el a dokumentumot az elejétől a végéig (komolyabb szintű angol nyelvtudás szükséges az értelmezéséhez). Fontos! Az első befizetésedet 30 napon belül végre kell hajtanod, máskülönben a felhasználói fiókod felfüggesztésre kerül!

Rendelkezésre álló opciók be- és kifizetésekhez

Az SBOBET sportfogadás szolgáltató esetében csak néhány opció biztosított az SBOBET magyar és külföldi ügyfeleinek az online bankoláshoz (a befizetések és a kifizetések lebonyolítása esetében is). Viszont az is igaz, hogy az elérhető opciók kivétel nélkül biztonságosak.

Befizetésekhez biztosított opciók
 • E-walletek: NETELLER, Skrill / Skrill 1-Tap;
 • Hitel- és bankkártyák: Visa, Mastercard;
 • Rapid Transfer.

Egy tranzakció által a felhasználónak legalább 40 €-t (vagy ezzel egyenértékű egyéb valutát) kell befizetnie, máskülönben a tranzakció visszautasításra kerül.

Kifizetésekhez biztosított opciók
 • e-walletek: NETELLER, Skrill / Skrill 1-Tap;
 • Hitel- és bankkártyák: Visa, Mastercard;

A pénzkifizetések esetében az egy tranzakcióval kiutalható minimális pénzösszeg 20 €; a maximális összeg a kártyás opciók és a Skrill esetében 50 ezer €, NETELLER esetében 35 ezer €, Rapid Transfer esetében 5 ezer €. A kifizetések lebonyolítása rendszerint csak 24 órát vesz igénybe. Havi szinten 4 ingyenes kifizetés biztosított.

A SBOBET több fizetési módot biztosít

SBOBET webdizájn – funkcionalitás felhasználóbarát kialakítással ötvözve

Az SBOBET sportfogadás platformja professzionális kivitelű. A weboldal felépítésénél a cég fejlesztői maximálisan figyelembe vették az ügyfelek igényeit. Ennek eredményeként olyan fogadási felületet sikerült megalkotniuk, ami a felhasználóbarát webdizájn mintapéldája, és a funkcionalitás terén is kenterbe veri számos neves fogadóiroda webszájtját. Az igazán fontos tartalmi elemek (fogadási ajánlat, betslip, promóciók) „L-alakban” vannak körülhatárolva a felső és az oldalsó főmenü által.

A webszájt bármely szekciójából egyetlen kattintással elérhető a Live Chat, melynek révén szinte azon nyomban kapcsolatba lehet lépni az ügyfélszolgálaton dolgozó szakemberekkel, ha valamilyen problémánk adódna. A SBOBET belépés gombja is pont ideális helyen, legfelül található, míg a fontos dokumentumok mindegyike egy klikkeléssel megtekinthető a címlap lábléc részéből. A különböző oldalakra történő átirányítások csak minimális időt vesznek igénybe, és a rendszer mindenféle fennakadás nélkül, hibátlanul teszi a dolgát.

SBOBET üdvözlő bónusz sportfogadáshoz

Az SBOBET-nél a sportfogadáshoz az új ügyfelek számára egy 15%-os befizetési bónusz (deposit bonus) érhető el 200 €-os összeghatárig. A bónuszt a megfelelő promóciós kód megadásával lehet igényelni. 14x-es megforgatási követelmények vannak rá érvényben. Jó hír, hogy 60 napot ad az operátor a sportfogadás üdvözlő SBOBET bónusz kijátszására. Az operátor a legjobb tudomásunk szerint egyéb bónuszt nem nyújt a felhasználóinak és VIP rendszert sem működtet az oldalon.

Megfelelőnek mondható fogadási piac felhozatal

Az online bukméker sportfogadás részlegében napi szinten több, mint ezer sporteseményre lehet pre-match és élő fogadásokat kötni. A legnépszerűbbnek számító sportok mérkőzéseihez rendszerint elég jó a felhozatal fogadási piacokból. Ezért például egy Bundesliga I.-es összecsapásnál akár 18-20 piac közül is választhatunk (félidei eredmény, alatta / felette piacok, pontos gól szerinti eredmény piacok, dupla esély, ázsiai hendikepes piacok, első illetve utolsó gól szerzője stb.).

Nagyjából ugyanilyen jónak mondható a piac kínálat a kosárlabdánál és még néhány populáris csapatsportnál (pl. baseball, jégkorong, rögbi). Ami némiképp meglepő, hogy a bukinál olyan sportokhoz is aránylag sok fogadási piac érhető el, amelyek esetében más fogadóirodáknál csupán általában 1-2 biztosított. Ilyen például a tenisz is, amelynek a kiemelt meccseinél akár 10-12 piacon is köthetünk fogadásokat.

Kifejezetten igényes, széleskörű sportág kínálat

A SBOBET sportfogadás részlegében található sportág kínálat szinte minden igényt kielégít. Egyaránt találhatók benne népszerű csapatsportágak, küzdősportok, motorsportok, e-sportok, speciális sportok, és még különböző téli sportok is. Így az oldalon a SBOBET magyar anyanyelvű – de angolul jól tudó – ügyfelei szinte bármilyen sport izgalmakban bővelkedő eseményeire, mérkőzéseire fogadhatnak többféle piacon, számtalan fogadási opció keretében.

Aktuális SBOBET Játékkínálat

Persze azért ennél a bukinál is a legtöbb fogadható meccs a labdarúgáshoz, a kosárlabdához, golfhoz és a teniszhez biztosított, ami nem meglepő, hisz ezen sportok vonzzák a legtöbb sportrajongót világszerte. Ugyanakkor azok is bőven találnak az oldalon fogadási lehetőségeket, akik kelta focira, dartsra, hurlingre, squash-ra, vagy például krikettre szeretnének fogadásokat tenni. A mai trendnek megfelelően a virtuális sportok is helyet kaptak a bukmékeriroda kínálatában, amiből kifolyólag bármikor lehet fogadni az oldalon virtuális foci- és kosárlabdameccsekre, illetve lóverseny futamokra.

Élő Fogadás, Live Streaming, Szorzók, Cash out

A bukmékernél természetesen az élő fogadás (Live Betting) is az ügyfelek rendelkezésére áll. Viszont azt vettük észre, hogy az élő fogadás általában csak a felhasználók körében legnépszerűbb sportok eseményeihez biztosított (pl. labdarúgás, kosárlabda, tenisz, röplabda). Az SBOBET-nél a Live Streaming (élő mérkőzésközvetítés szolgáltatás) is elérhető a fogadóiroda ügyfeleinek. Ennek köszönhetően – egyebek mellett – számos kiemelt labdarúgó liga (La Liga, English Premier league, Serie A, Bajnokok Ligája), kosárlabda bajnokság (pl. NBA) sporteseményeit nézhetik meg élőben a regisztrált felhasználók az oldalon.

A fogadóiroda szorzói aránylag jónak mondhatók, és kifejezetten előnyösek az ázsiai hendikep rendszerű fogadások esetében. Ami viszont a cash out funkciót illeti, az oldal tesztelésekor azt tapasztaltuk, hogy a sportfogadás szolgáltató ezt az opciót nem biztosítja a felhasználóinak.

SBOBET mobil platform

Sajnos jelenleg az SBOBET sportfogadás rendszeréhez nem érhető el sem Android, sem iOS alapú mobil alkalmazás. Erre a problémára némiképp gyógyírként szolgál az a tény, hogy a fogadóiroda mobil oldala igen sokoldalú, és minden olyan funkcióval fel van ruházva, amivel az asztali gépekre / laptopokra belőtt platform is bír. A használata nagyon egyszerű a logikus kialakításának és az optimálisan elhelyezett menüknek köszönhetően. Így az SBOBET mobil oldala kiválóan alkalmas pre-match és élő fogadások megtételére. De emellett a cég egyéb termékei, azaz az online kaszinó és az élő casino is használhatók vele.

Biztonság & ügyféladatok védelme

A cég nem veszi félvállról a biztonság garantálását sem. A webhely egésze https-en keresztül működik. Az operátor a kommunikációs folyamatok során a legfejlettebb SSL titkosítási technológiákat alkalmazza. Az ügyfelek adatai és személyes információ az SBOBET-nél tökéletes biztonságban vannak, mivel azokat a fogadóiroda semmilyen körülmények között nem szolgáltatja ki egy harmadik félnek.

Ügyfélszolgálat elérhetőségei

A fogadóiroda ügyfélszolgálatával többféle módon is fel lehet venni a kapcsolatot. A leginkább kézenfekvő opció a webhely egészén elérhető Live Chat, aminél a kérdés kategória megadását követően rövid időn belül kapcsolatba léphetünk egy maximálisan kompetens személlyel. Emellett e-mailen, telefonon (+44 1624 721960), és még Skype-on keresztül is kapcsolatba lehet lépni az ügyfélszolgálat szakembereivel. A webhelyen egy kiváló GYIK részleg is a felhasználók rendelkezésre áll, amely szinte az összes szóba jöhető kérdésre tartalmazza a megfelelő választ.

Konklúzió

Pozitívumok
 • Kiváló fogadási platformok (asztali gépes és mobilos);
 • Széleskörű sportág kínálat;
 • Megbízható, korrekt, díjnyertes, szolgáltató;
 • Live Streaming funkció,
 • Professzionális GYIK szekció, többféle ügyfélszolgálati elérési mód;
 • Többféle termék: sportfogadás, casino, élő casino.
Negatívumok
 • Magyarországról nem lehet számlát nyitni az SBOBET-nél;
 • Nincs magyar nyelvi támogatás;
 • Szerény bónusz kínálat;
 • A Cash out funkció nem áll rendelkezésre;
 • Jelenleg nincs natív mobil applikáció.
 • Kompatibilitás
  Browser
 • Bónusz
  200 Euró
 • Értékelés: 3
 • Nem verifikált
Vissza a tetejére