A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

SBOBET – a Colton Manx Limited égisze alatt működő bukméker bemutatása

Pillanatnyilag a SBOBET online szerencsejáték szolgáltatása nincs ellenőrizve cégünk szakemberei által. Kérjük, tekintse meg a honlapunk 100%-osan biztonságos alternatíváit.

Az SBOBET egy nemzetközi szinten tevékenykedő online fogadóiroda, amely az ...
e-gaming ágazatban már jó ideje jelen lévő Colton Manx Limited leányvállalataként került megalapítására 2004-ben. Az SBOBET sportfogadás mellett egyéb szolgáltatásokat és termékeket is kínál az ügyfeleinek világszerte: pl. élő és online kaszinót. A főként Ázsia-szerte népszerű internetes bukméker a megbízható cégek közé sorolható, szabályozott keretek között végzi a tevékenységét, és több működési engedéllyel is bír. A webhelyen jelenleg nem lehetséges hazai IP-címről felhasználói fiókot nyitni. Emiatt az SBOBET magyar anyanyelvű potenciális ügyfelei csak valamelyik egyéb EU-s tagállamból tudnak regisztrálni a webszájton (pl. Finnországból, Svédországból, Ausztriából stb.). Viszont, mivel napjainkban igen sok honfitársunk él és dolgozik külhonban, ezért úgy határoztunk, hogy egy rövidebb lélegzetvételű bukméker ismertető révén ezt a céget is bemutatjuk olvasóinknak.
Kevesebb -
Olvass tovább +
 • SBOBET Magyar
 • Kompatibilitás
  browser
 • Bónusz
 • Értékelés: 1.0
 • A Legjobb Bukmékerek

*F. Feltételek érvényesek! 18+

Ázsiai és európai működési engedély & egyéb fontos információk

Az SBOBET az ázsiai országokban, a Fülöp-szigeteki Köztársaság kormányának égisze alatt működő Philippine Amusement and Gaming Corporation (PAGCOR) által kiadott licenc alapján jogosult online sportfogadás és szerencsejáték szolgáltatások nyújtására. Az európai országok lakosai számára pedig a Man-szigeti Kormány által kiadott licenc birtokában nyújthatja a fentebb említett szolgáltatásokat az interneten keresztül.

Fogadási lehetőségek a SBOBET-nál

Az SBOBET webszájtjának láblécén a felelősségteljes szerencsejáték-szervezésben érdekelt, a játékosok védelmét képviselő, valamint a játékfüggőség kezelésében aktívan résztvevő szervezetek logói is megtalálhatók (Gambling Therapy, GamCare, RGA). A SBOBET kapcsán azt is érdemes megemlíteni, hogy a fogadóiroda 2010-ben megkapta a rangos, „Asian Operator of the Year” díjat.

Néhány észrevétel az SBOBET elérése kapcsán

Az SBOBET webhelyének elérése Magyarországról ugyan nem jelent gondot, és ehhez még egy SBOBET alternatív link sem kell. A weboldal a normál webcímről (https://www.sbobet.com/euro) VPN, vagy SBOBET alternatív link nélkül is egyből betöltődik 1-2 másodperc alatt. Viszont, ha hazánkból szeretne az ember regisztrálni a „Join Now Free” linkre kattintva, akkor egyből felugrik egy ablak, amiben arról tájékoztatnak, hogy Magyarország területéről a számlanyitás / regisztráció nem engedélyezett (Hungary, a country where access has been restricted). Ez valahol meglehetősen bosszantó, mivel, ha átruccanunk a „sógorékhoz” Ausztriába, akkor egy osztrák IP-címről bármikor regisztrálhatunk a szolgáltatónál.

SBOBET regisztráció – számlanyitás

Ha olyan európai (vagy például ázsiai) országban tartózkodsz, élsz, dolgozol stb., ahol az SBOBET regisztráció engedélyezett, akkor csupán néhány perc szükséges a számlanyitáshoz. A következőkben az SBOBET regisztráció lépéseit fogjuk bemutatni. Ez abban az esetben kifejezetten jól jöhet majd, ha ezelőtt még nem nyitottál felhasználói fiókot online fogadóirodánál / szerencsejáték szolgáltatónál.

Az SBOBET regisztráció menete

SBOBET számla nyitása

 • A címlapon (nyitóoldalon) klikkelj rá a „Join Now FREE” linkre;
 • A SBOBET regisztráció űrlapján elsőként válaszd ki a tartózkodási helyed szerinti országot (pl. Ausztria). Ezután adj meg egy felhasználói nevet, majd egy jelszót is (ezt az alatta lévő mezőben meg is kell erősítened);
 • Kattints a „NEXT” gombra;
 • A SBOBET regisztráció második szakaszában (az űrlap 2. oldalán) a személyes adataidat kell megadnod (név, e-mail cím, lakcím, telefonszám stb.), ki kell választanod egy biztonsági kérdést (pl. a házi kedvenced nevét), és az ehhez a kérdéshez tartozó választ is meg kell adnod;
 • Amennyiben rendelkezel SBOBET promóciós kóddal, akkor azt itt, a Promotion Code mezőbe kell beírnod / bemásolnod;
 • Ezután be kell pipálnod két checkboxot is. Az első csak opcionális, ezért csak akkor jelöld be, ha szeretnél e-mailben promóciós anyagokat kapni a cégtől. A második bejelölése viszont kötelező, mivel általa fogadod el a Felhasználási Feltételeket, Promóciós Kritériumokat, Adatvédelmi Irányelveket stb.
 • Kattints a „Register Account” gombra.

Ha minden stimmel, akkor egy „Registration Succesfull” pop-up ablak jelenik meg a képernyőn, amit követően kábé 5-6 mp-en belül átirányít a rendszer a SBOBET Terms & Conditions oldalára. Itt az alul lévő „I Agree” gombra kattintva tudsz továbblépni. Mielőtt ezt megtennéd, kérjük, olvasd el a dokumentumot az elejétől a végéig (komolyabb szintű angol nyelvtudás szükséges az értelmezéséhez). Fontos! Az első befizetésedet 30 napon belül végre kell hajtanod, máskülönben a felhasználói fiókod felfüggesztésre kerül!

Rendelkezésre álló opciók be- és kifizetésekhez

Az SBOBET sportfogadás szolgáltató esetében csak néhány opció biztosított az SBOBET magyar és külföldi ügyfeleinek az online bankoláshoz (a befizetések és a kifizetések lebonyolítása esetében is). Viszont az is igaz, hogy az elérhető opciók kivétel nélkül biztonságosak.

Befizetésekhez biztosított opciók
 • E-walletek: NETELLER, Skrill / Skrill 1-Tap;
 • Hitel- és bankkártyák: Visa, Mastercard;
 • Rapid Transfer.

Egy tranzakció által a felhasználónak legalább 40 €-t (vagy ezzel egyenértékű egyéb valutát) kell befizetnie, máskülönben a tranzakció visszautasításra kerül.

Kifizetésekhez biztosított opciók
 • e-walletek: NETELLER, Skrill / Skrill 1-Tap;
 • Hitel- és bankkártyák: Visa, Mastercard;

A pénzkifizetések esetében az egy tranzakcióval kiutalható minimális pénzösszeg 20 €; a maximális összeg a kártyás opciók és a Skrill esetében 50 ezer €, NETELLER esetében 35 ezer €, Rapid Transfer esetében 5 ezer €. A kifizetések lebonyolítása rendszerint csak 24 órát vesz igénybe. Havi szinten 4 ingyenes kifizetés biztosított.

A SBOBET több fizetési módot biztosít

SBOBET webdizájn – funkcionalitás felhasználóbarát kialakítással ötvözve

Az SBOBET sportfogadás platformja professzionális kivitelű. A weboldal felépítésénél a cég fejlesztői maximálisan figyelembe vették az ügyfelek igényeit. Ennek eredményeként olyan fogadási felületet sikerült megalkotniuk, ami a felhasználóbarát webdizájn mintapéldája, és a funkcionalitás terén is kenterbe veri számos neves fogadóiroda webszájtját. Az igazán fontos tartalmi elemek (fogadási ajánlat, betslip, promóciók) „L-alakban” vannak körülhatárolva a felső és az oldalsó főmenü által.

A webszájt bármely szekciójából egyetlen kattintással elérhető a Live Chat, melynek révén szinte azon nyomban kapcsolatba lehet lépni az ügyfélszolgálaton dolgozó szakemberekkel, ha valamilyen problémánk adódna. A SBOBET belépés gombja is pont ideális helyen, legfelül található, míg a fontos dokumentumok mindegyike egy klikkeléssel megtekinthető a címlap lábléc részéből. A különböző oldalakra történő átirányítások csak minimális időt vesznek igénybe, és a rendszer mindenféle fennakadás nélkül, hibátlanul teszi a dolgát.

SBOBET üdvözlő bónusz sportfogadáshoz

Az SBOBET-nél a sportfogadáshoz az új ügyfelek számára egy 15%-os befizetési bónusz (deposit bonus) érhető el 200 €-os összeghatárig. A bónuszt a megfelelő promóciós kód megadásával lehet igényelni. 14x-es megforgatási követelmények vannak rá érvényben. Jó hír, hogy 60 napot ad az operátor a sportfogadás üdvözlő SBOBET bónusz kijátszására. Az operátor a legjobb tudomásunk szerint egyéb bónuszt nem nyújt a felhasználóinak és VIP rendszert sem működtet az oldalon.

Megfelelőnek mondható fogadási piac felhozatal

Az online bukméker sportfogadás részlegében napi szinten több, mint ezer sporteseményre lehet pre-match és élő fogadásokat kötni. A legnépszerűbbnek számító sportok mérkőzéseihez rendszerint elég jó a felhozatal fogadási piacokból. Ezért például egy Bundesliga I.-es összecsapásnál akár 18-20 piac közül is választhatunk (félidei eredmény, alatta / felette piacok, pontos gól szerinti eredmény piacok, dupla esély, ázsiai hendikepes piacok, első illetve utolsó gól szerzője stb.).

Nagyjából ugyanilyen jónak mondható a piac kínálat a kosárlabdánál és még néhány populáris csapatsportnál (pl. baseball, jégkorong, rögbi). Ami némiképp meglepő, hogy a bukinál olyan sportokhoz is aránylag sok fogadási piac érhető el, amelyek esetében más fogadóirodáknál csupán általában 1-2 biztosított. Ilyen például a tenisz is, amelynek a kiemelt meccseinél akár 10-12 piacon is köthetünk fogadásokat.

Kifejezetten igényes, széleskörű sportág kínálat

A SBOBET sportfogadás részlegében található sportág kínálat szinte minden igényt kielégít. Egyaránt találhatók benne népszerű csapatsportágak, küzdősportok, motorsportok, e-sportok, speciális sportok, és még különböző téli sportok is. Így az oldalon a SBOBET magyar anyanyelvű – de angolul jól tudó – ügyfelei szinte bármilyen sport izgalmakban bővelkedő eseményeire, mérkőzéseire fogadhatnak többféle piacon, számtalan fogadási opció keretében.

Aktuális SBOBET Játékkínálat

Persze azért ennél a bukinál is a legtöbb fogadható meccs a labdarúgáshoz, a kosárlabdához, golfhoz és a teniszhez biztosított, ami nem meglepő, hisz ezen sportok vonzzák a legtöbb sportrajongót világszerte. Ugyanakkor azok is bőven találnak az oldalon fogadási lehetőségeket, akik kelta focira, dartsra, hurlingre, squash-ra, vagy például krikettre szeretnének fogadásokat tenni. A mai trendnek megfelelően a virtuális sportok is helyet kaptak a bukmékeriroda kínálatában, amiből kifolyólag bármikor lehet fogadni az oldalon virtuális foci- és kosárlabdameccsekre, illetve lóverseny futamokra.

Élő Fogadás, Live Streaming, Szorzók, Cash out

A bukmékernél természetesen az élő fogadás (Live Betting) is az ügyfelek rendelkezésére áll. Viszont azt vettük észre, hogy az élő fogadás általában csak a felhasználók körében legnépszerűbb sportok eseményeihez biztosított (pl. labdarúgás, kosárlabda, tenisz, röplabda). Az SBOBET-nél a Live Streaming (élő mérkőzésközvetítés szolgáltatás) is elérhető a fogadóiroda ügyfeleinek. Ennek köszönhetően – egyebek mellett – számos kiemelt labdarúgó liga (La Liga, English Premier league, Serie A, Bajnokok Ligája), kosárlabda bajnokság (pl. NBA) sporteseményeit nézhetik meg élőben a regisztrált felhasználók az oldalon.

A fogadóiroda szorzói aránylag jónak mondhatók, és kifejezetten előnyösek az ázsiai hendikep rendszerű fogadások esetében. Ami viszont a cash out funkciót illeti, az oldal tesztelésekor azt tapasztaltuk, hogy a sportfogadás szolgáltató ezt az opciót nem biztosítja a felhasználóinak.

SBOBET mobil platform

Sajnos jelenleg az SBOBET sportfogadás rendszeréhez nem érhető el sem Android, sem iOS alapú mobil alkalmazás. Erre a problémára némiképp gyógyírként szolgál az a tény, hogy a fogadóiroda mobil oldala igen sokoldalú, és minden olyan funkcióval fel van ruházva, amivel az asztali gépekre / laptopokra belőtt platform is bír. A használata nagyon egyszerű a logikus kialakításának és az optimálisan elhelyezett menüknek köszönhetően. Így az SBOBET mobil oldala kiválóan alkalmas pre-match és élő fogadások megtételére. De emellett a cég egyéb termékei, azaz az online kaszinó és az élő casino is használhatók vele.

Biztonság & ügyféladatok védelme

A cég nem veszi félvállról a biztonság garantálását sem. A webhely egésze https-en keresztül működik. Az operátor a kommunikációs folyamatok során a legfejlettebb SSL titkosítási technológiákat alkalmazza. Az ügyfelek adatai és személyes információ az SBOBET-nél tökéletes biztonságban vannak, mivel azokat a fogadóiroda semmilyen körülmények között nem szolgáltatja ki egy harmadik félnek.

Általános információk
Név: SBOBET Celton
Székhelyek: Celton House, Isle of Man Business Park, Douglas
Alapítva: 2004
Engedély szám: (OGRA) 2001/2008.08.01
Élő fogadás: Igen
Élő közvetítés: Igen
Mobil app: Android, iOS
Telefon: +44 1624 721960
Élő chat: Elérhető + Skype, WhatsApp
E-mail cím: [email protected]

Ügyfélszolgálat elérhetőségei

A fogadóiroda ügyfélszolgálatával többféle módon is fel lehet venni a kapcsolatot. A leginkább kézenfekvő opció a webhely egészén elérhető Live Chat, aminél a kérdés kategória megadását követően rövid időn belül kapcsolatba léphetünk egy maximálisan kompetens személlyel. Emellett e-mailen, telefonon (+44 1624 721960), és még Skype-on keresztül is kapcsolatba lehet lépni az ügyfélszolgálat szakembereivel. A webhelyen egy kiváló GYIK részleg is a felhasználók rendelkezésre áll, amely szinte az összes szóba jöhető kérdésre tartalmazza a megfelelő választ.

Konklúzió

Pozitívumok
 • Kiváló fogadási platformok (asztali gépes és mobilos);
 • Széleskörű sportág kínálat;
 • Megbízható, korrekt, díjnyertes, szolgáltató;
 • Live Streaming funkció,
 • Professzionális GYIK szekció, többféle ügyfélszolgálati elérési mód;
 • Többféle termék: sportfogadás, casino, élő casino.
Negatívumok
 • Magyarországról nem lehet számlát nyitni az SBOBET-nél;
 • Nincs magyar nyelvi támogatás;
 • Szerény bónusz kínálat;
 • A Cash out funkció nem áll rendelkezésre;
 • Jelenleg nincs natív mobil applikáció.

Néhány gyakran ismétel kérdés & válasz

📌 Hogy tudok felhasználói fiókot nyit a SBOBET-nél?

Attól függően, hogy mobilról vagy számítógépről akarjuk végrehajtani a regisztrációt, keressük fel a kapcsolódó weboldalt. Itt kattintsunk a „Join Now” gombra, majd adjuk meg a választott felhasználói nevünket és jelszavunkat. Ezután kattintsunk a „Proceed” gombra. A következő oldalakon és mezőkben a személyes adatainkat kell megadnunk illetve azt a módot, ahogy szeretnénk, hogy kapcsolatba lépjenek velünk. Ezután már csak az van hátra, hogy adjuk meg az érvényes promóciós kódunkat és fogadjuk el az oldal szabályzatát. Ne felejtsük el, hogy új felhasználók esetén mindig vannak akciók, tehát járjuk körbe az aktuális bónuszokat!

📌 Hogyan tudok fogadni egy sporteseményre a SBOBET-nél?

A dolog roppant egyszerű, első lépésként mindenképpen lépjünk be felhasználói nevünkkel a főoldalra. Itt kattintsunk a Sports fülre, hogy a sporteseményekhez jussunk, majd szűrjünk sportra és időszakra a bal oldali menüsávon. Ezután keressük meg azt az eseményt, amire fogadni szeretnénk, győződjünk meg róla, hogy olyan szorzót kínál az oldal, amit elfogadhatónak tartunk, majd a szorzóra kattintva máris a szelvényünkhöz jutunk. Ellenőrizzük mindenképpen, hogy helyes adatok vannak-e a szelvényünkön, mert fogadás után már nincs visszaút. A fogadáshoz kattintsunk a Place Bet gombra.

📌 Mit jelentenek a szorzók mellett időnként megjelenő zöld vagy piros nyilak?

Az események szorzói mellett megjelenő zöld vagy piros nyilak a szorzók fluktuációját, változását mutatják. A zöld nyíl azt jelenti, hogy az adott esemény adott kimenetelének szorzója növekedett és valószínűleg tovább fog növekedni, míg a piros nyíl azt jelenti, hogy az adott esemény adott kimenetelének szorzója csökkent és tovább is fog csökkeni nagy valószínűség szerint. Érdemes figyelni ezeket a változásokat, főleg élő fogadás esetén, ahol akár nagyon rövid idő alatt többször is változhatnak a szorzók.

📌 Mi a minimum vagy maximum tét az események esetén?

A SBOBET oldalon különböző minimum és maximum értékek vannak minden egyes eseményre vonatkozóan a téteket illetően. Minden egyes alkalommal, amikor fogadunk, a minimális és maximális tét összege az adott eseményre vonatkozóan látható a fogadási szelvényünk alsó részé. Ha saját magunk szeretnénk beállítani minimum vagy maximum értékeket, akkor ehhez használhatjuk az oldal költségvetési funkcióját, de erre vonatkozóan korrekt leírás áll az oldalon rendelkezésünkre.

📌 Hol nézhetem meg az aktuálisan még függő fogadásaimat?

Az összes fogadásunkat meg tudjuk nézni egy teljes listán, beleértve a még függő fogadásokat is. Hogy ezt a listát megnézhessünk, lépjünk be a SBOBET fiókunkba, válasszuk ki a My Bets menüpontot az oldal tetején és máris megvan a listánk. A függő fogadásaink piros színnel vannak jelölve és mellettük egy „Waiting” szócska is szerepel. Ezenkívül a View Running és a View Settled gombok közötti kattintással is tudunk szűrni a függő vagy lezárt fogadásokra.

Vissza a tetejére