A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

A hazánkban még manapság is népszerű Tippmix Sportfogadás játék bemutatása – prológus

Tény, hogy a Tippmix a sportfogadás egyéb, online formáihoz képest jóval kevesebbet „tud”. Viszont az is igaz, hogy Magyarország esetében még manapság is játékosok tízezrei választják a netes szerencsejáték szolgáltatók helyett inkább ezt a papíralapú, „retrós” fogadási módot. Amennyiben a ’80-as évek előtt láttad meg a napvilágot, és a Totón „nőttél fel” akkor sanszos, hogy 1997-ben (amikor a Szerencsejáték Zrt. útjára indította a Tippmix-et), te is azok között voltál, akik a „fél napjukat” a lottózókban töltötték a fogadási ajánlat átböngészésével, és az esélyek latolgatásával.

 • Tippmix
 • Kompatibilitás
  browser
 • Funkciók
  Szuper odds
 • Értékelés: 1.0
 • A Legjobb Bukmékerek

*F. Feltételek érvényesek! 18+

Legmegbízhatóbb magyarországi bukmékerek 2022-ben
 • Hatalmas sportág választék
 • Élő közvetítés
 • Élő fogadás és Live Scores funkció
 • Fizetési módok széles kínálata

Bonusz baner

Azóta persze sok víz lefolyt a Dunán, de ez a szerencsejáték a hazai sportfogadás rajongók körében még mostanában is kifejezetten népszerűnek számít. Az igazat megvallva pont a játék népszerűsége miatt szántuk rá magunkat arra, hogy egy rövidebb lélegzetvételű cikk keretében bemutassuk olvasóinknak a Tippmix-et. Remélhetőleg azok is hasznosnak találják majd az alábbi sorokat, akik már régóta baráti viszonyt ápolnak ezzel a játékkal, amit nyugodtan nevezhetnék a XXI. századi online sportfogadás elődjének.

Lássuk akkor a Tippmixnek lényegét!

Ez a szerencsejáték a sportfogadás tradicionális, papíralapú változatát képviseli. Ebből adódóan egy „normál” Tippmix szelvény feladásához mindenféleképpen fel kell keresned egy, a Szerencsejáték Zrt. égisze alatt működő lottózót, vagy egy olyan postát, ahol van játékterminál. Maga a játék tulajdonképpen pofonegyszerű: adva van egy fogadási ajánlat különféle sportágak mérkőzéseivel/összecsapásaival, amelyek esetében a szolgáltató által felkínált fogadási opciók közül kell a játékosnak kiválasztani a számára megfelelőket.

A tippek feladásra szolgáló szelvényen nem csupán egy, hanem több sporteseményre is lehet fogadni. Az utóbbi esetben a játékos által megfogadott sportesemények/mérkőzések odds-ai egymással összeszorzásra kerülnek, így a várható nyeremény még egy kisebb összegű tét esetén is több tízezer forintos lehet. Lássunk azért egy konkrét példát is. Tegyük fel, hogy kinéztél magadnak egy vízilabda meccset, egy foci mérkőzés, illetve egy kosárlabda összecsapást, és úgy döntöttél, hogy kötésben szeretnél játszani (esetünkben ez egy 3-as kötést jelent).

Sportingbet számla nyitása

Ha a „normál” játékmódot választod, akkor csakis abban az esetben lesz nyertes a szelvényed, ha mindhárom sportesemény esetében helyesen tippelted meg az adott kimenetelt (pl. a vízilabdánál a hazai csapat győzelmét, a focimeccsnél a döntetlen végeredményt, a kosárlabdánál pedig a vendégcsapat sikerét). Amennyiben a 3 általad megfogadott tipp közül csak egy is „elmegy”, akkor sajnos búcsút kell venned a fogadásra feltett pénzedtől. Ellenben, ha mindhármat sikerült helyesen megtippelned, akkor nyert ügyed van!

Jó, ha tudod, hogy…

 • A Tippmix fogadás maximálisan 20 sportesemény különböző kimeneteleinek egy szelvényen történő megfogadását teszi csak lehetővé.
 • Minél több sporteseményre fogadsz egy szelvényen kötésben, annál nagyobb a várható nyeremény összege, viszont ezzel egyenesen arányosan nő a kockázat mértéke is.
 • A Tippmix fogadás esetén a maximum tét egységnyi fogadásonként legfeljebb 100.000 Ft.
 • A Tippmix sportfogadás kínálatában számos olyan sportesemény is található, amire csak kötésben (3-as, vagy 5-ös) lehet fogadni.
 • A Tippmix sportfogadás rendszerének keretében nem csupán „normál”, hanem kombinált fogadások kötésére is van mód (5/9 7/9, 6/9, 4/9 satöbbi). Például, ha a 6/9-es változatot választod, akkor 9 sportesemény kimenetelét kell megtippelned (pl. 9 focimeccs esetében, ha a végeredményére fogadsz, akkor a H, D, V opciók közül kell választanod). Csakis abban az esetben nyertes a szelvényed, ha legalább 6 tipped bejön.
 • A Tippmix sportfogadás rendszerében az elérhető (várható) nyeremény összege 1 millió Ft-ban van maximalizálva (szelvényenként). Ebből adódóan nem köthetsz például olyan kötéses fogadásokat, ahol a téted és az odds-ok szorzata ennél nagyobb végösszegre jön ki.

Néhány gondolat a fogadást segítő online felületről

Ehhez a játékhoz a hazai szerencsejáték szolgáltató egy webes segédfelületet is biztosít, ami több praktikus funkcióval is fel van ugyan vértezve, viszont online fogadásra nem alkalmas. Ennek a webszájtnak, amit a https://www.tippmix.hu/ linken keresztül lehet elérni elsősorban az a szerepe, hogy teljes körű tájékoztatást nyújtson a játékosok számára a magáról a játékról, illetve a Tippmix fogadás menetéről. Ebből adódóan rendkívül egyszerű dizájnnal bír, és csupán néhány fontosabb menüpont került elhelyezésre rajta (Sportfogadás, Élő, Eredmények, Útmutató, Lottózok).

Tippmix Online sportfogadás

Az aktuális fogadási ajánlat a fejlécen lévő „Sportfogadás” hivatkozásra kattintva tekinthető meg például sportág, ország, liga, valamint dátum szerinti bontásában. Értelemszerűen, az élőben is fogadható sporteseményekhez kínált fogadási ajánlat az „Élő” menüpontra klikkelve jeleníthető meg. Az „Eredmények” hivatkozás a Tippmix eredmények, és a élő eredmények megjelenítésére szolgál, azaz egyebek mellett a különböző sportesemények végkimeneteleit lehet megnézni a segítségével.

Mire érdemes éppen fogadni, avagy Tippmix tippek mára

Ha még zöldfülűnek számítasz a sportfogadás világában, akkor érdemes (sőt igazából ajánlott) a tapasztaltabb játékosok tippjeit is átböngészned, mielőtt még feltennéd a pénzed egy-egy általad kiszemelt meccs valamelyik kimenetelére. Ehhez csupán annyit kell tenned, hogy begépeled az általad használt kereső program (Google, Yahoo stb.) megfelelő mezőjébe a következő kulcsszavakat: tippmix tippek mára, majd kiválasztod a leginkább releváns találatokat. Elsősorban a professzionális sportfogadás portálok tippjeit érdemes fontolóra venned, illetve összevetni egymással egy-egy adott mérkőzés kapcsán a különböző portálok „esélylatolgatásait”.

Néhány gondolat a Tippmix mobil oldaláról

A Tippmix sportfogadás kínálatát bármilyen, a célra alkalmas mobil készülékkel (okostelefon, táblagép) is megtekintheted. A HTML-5 technológiára épülő reszponzív webdesign-nak köszönhetően még egy aránylag kis kijelzővel (5 colos) rendelkező telóval is használható az oldal. De csodát azért ne várj a mobil-barát oldaltól se, mert egy az egyben ugyanazt (és csak azt) tudja, mint az asztali gépes webes felület. Ugyanakkor tény, hogy olyankor kimondottan jól jöhet, ha a lottózóba menet még egyszer át akarod nézni az éppen aktuális, Tippmix sportfogadás ajánlatot.

Konklúzió

Valószínűleg nem tévedünk nagyot, ha azt állítjuk, hogy a Tippmixnek a hagyományos módja még jó ideig nem fog kimenni a divatból dacára annak, hogy az online bukméker irodák legtöbbje lényegesen szélesebb kínálatot nyújt úgy a fogadható sportágak, mind a piacok / fogadási típusok terén. Ugyanakkor viszont tény, hogy a klasszikus Tippmixes játék felett már eléggé eljárt az idő. Ezért, ha mindenféleképpen ezzel a játékkal szeretnéd próbára tenni a szerencséd, akkor érdemesebb inkább a TippmixPro-t választanod, aminek az esetében egy gyors regisztrációt követően online módon, az otthonod kényelméből is játékba küldheted a szelvényeidet.

Néhány gyakran ismétel kérdés & válasz

📌 Az interneten többféle információt olvastam, hogy vehetem fel a nyereményem?

Alapvetően a legfontosabb feltétele a nyeremény kifizetésének, hogy a fogadásban szereplő eseményekre vonatkozóan legyen hivatalos eredmény-megállapítás. Ha ez megtörtént, akkor az összes 200 000 forint alatti nyeremény kifizetésre kerülhet készpénzben pár perc alatt. 50 ezer forint feletti és 200 ezer forint alatti nyeremények kifizetését utalással is kérheti. Ha olyan szerencsénk volt, hogy 200 ezer forint feletti a nyereményünk, akkor egy lottózóban be kell nyújtanunk egy nyereményigénylési lapot, amely után a Szerencsejáték Zrt. utalással fizeti a nyereményünket.

📌 Nem élő fogadással játszom, ilyenkor is módosulhatnak a szorzók?

Értelemszerűen élő fogadás során a mérkőzés alakulása, történései alapján változnak a szorzók, de nem éllő fogadásnál is módosulhat bármely fogadási esemény nyereményszorzója. Ami fontos szabály, hogy ilyenkor a módosítás érvénybe lépése előtt megtett fogadásoknál a módosítás előtti szorzók, a módosítás után megtett fogadásoknál a már módosított szorzók lesznek érvényesek a lehetséges nyereményünk kikalkulálása szempontjából.

📌 Rég játszottam, nekem ez az új szelvény eléggé komplikált. Mit egyek?

Ha egy lottózóban vagyunk éppen, akkor kérjünk segítséget a terminálkezelőtől vagy az éppen elérhető kollégától. Ha ő éppen nem ér rá, akkor a lottózóban biztosan találni fogunk egy tájékoztató kiadványt „Hogyan fogadjunk” címmel, ami az összes fontos információt tartalmazza a játékkal és a szelvény kitöltésével kapcsolatban. Ha pedig nem lottózóban vagyunk, akkor a kiadvány teljes egészében elérhető a tippmix.hu weboldalon is. Ha még így sem boldogulunk, keressük fel a Szerencsejáték Zrt. ügyfélszolgálatát a honlapon látható elérhetőségeken.

📌 Azt írja ki a terminál, hogy tiltva van a kötés az eseményeimre. Ez mit jelent?

Elég gyakran előfordul, hogy a fogadási ajánlatban szereplő fogadási lehetőségek közül az ugyanazon eseményhez tartozó kimeneteleket egy kötésben nem tudjuk megfogadni és ez érvényes lehet az összefüggő fogadási eseményekre is. Példának okáért, ha egy mérkőzésen megfogadtuk azt, hogy a hazai csapat nyer, akkor tiltásra kerül nagy valószínűséggel az az opció, hogy kötésben fogadjunk mondjuk ugyanerre az eseményre kétesélyben vagy fogadjunk mondjuk az első félidő kimenetelére. Ezekre általában a fogadóiroda összetett fogadási lehetőségeket szokott kínálni.

📌 Mi a maximális kötésszám?

Egyetlen fogadáson belül minimum egy eseményt maximálisan pedig 20 fogadási eseményt játszhatunk meg. Ennek kitöltése valamelyest trükkös a segédszelvény kitöltése során, ugyanis a segédszelvényen összesen 10 esemény fogadható meg, de van egy „további szelvény” opció is, amelynek kipipálása után még további 10 eseményt hozzárakhatunk a szelvényünkhöz. Persze a minimális és maximális téteket és a maximális nyereményre vonatkozó szabályokat vegyük figyelembe.

Vissza a tetejére