A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

Tippmixpro Sportfogadás – Kalkulátor, Regisztráció, Bónusz, Adózás

Amikor annak idején, közel két évtizeddel ezelőtt a Szerencsejáték Zrt. elindította a Tippmix játékot, szinte biztos, hogy senki nem gondolta arra, hogy idővel megkopik majd a „fénye”, és háttérbe fog szorulni az internet megjelenése és az online bukméker irodák színre lépése miatt. Azonban a XXI. század első évtizedének végére a piaci viszonyok jelentős mértékben megváltoztak. Ezidőtájt egyre több magyarországi sportfogadás rajongó választotta inkább az internetes fogadóirodákat a klasszikus Tippmix játék helyett, ami vélhetőleg jókora profitkiesést okozhatott a hazai szerencsejáték szolgáltatónak. Véleményünk szerint ez lehetett a fő oka annak, hogy az Szrt. 2013 tavaszának végén elindította az online Tippmixpro sportfogadás platformot, amely révén már bárki fogadhatott kényelmesen a neten keresztül is.

 • TippmixPro
 • Kompatibilitás
  browser
 • Funkciók
  Szuper odds
 • Értékelés: 1.0
 • A Legjobb Bukmékerek

*F. Feltételek érvényesek! 18+

Legmegbízhatóbb magyarországi bukmékerek 2019-ben
 • Hatalmas sportág választék
 • Élő közvetítés
 • Élő fogadás és Live Scores funkció
 • Fizetési módok széles kínálata

Bonusz baner

A Tippmixpro sportfogadás platform jellemzői – dizájn, oldalfelépítés, funkcionalitás

Ami a dizájnt illeti, az online bukméker irodák oldalaihoz képest a Tippmixpro sportfogadás platformja sokkal egyszerűbb felépítésű. Az oldal letisztult, teljeséggel mentes bármiféle zavaró hatású „dekorációs” funkciót betöltő elemtől, a cég fejlesztői által használt színek pedig jól harmonizálnak egymással. A nyitóoldalról minden tartalom elérhető néhány kattintással, és a navigáció is kifejezetten gyors, aminek hála, a különböző aloldalak 1-2 másodperc alatt betöltődnek. A fejlécen találhatók a fő menüpontok (Sportfogadás, Élő, Promók, Eredmények, Magazin stb.), és itt került elhelyezésre a regisztráció gombja (Tippmixpro regisztráció), valamint az oldalra való bejelentkezésre szolgáló „login box” (Tippmixpro bejelentkezés).

Tippmixpro bejelentkezés

A webszájt fejléc alatt elhelyezkedő középső, három hasábra felosztott szekció a különböző tartalmak és a felhasználói szempontból fontos információk megjelenítésre szolgál. Emellett itt került elhelyezésre a fogadószelvény (a jobb oldalon), valamint egy kimondottan hasznos napár is (a bal oldalon), amin, ha rákattintunk egy adott dátumra, akkor Tippmixpro sportfogadás platformja betölti az adott napra vonatkozó sportfogadás ajánlatot. Amennyiben meg szeretnék tekinteni a sportág kínálatot, – azaz, hogy milyen sportokra fogadhatunk a Tippmixpro sportfogadás felületén keresztül – vagy például az élő eredményeket, akkor lejjebb kell görgetni a nyitóoldalon. Ez elsőre kissé kényelmetlennek tűnhet, de azért idővel meg lehet szokni.

Regisztráció – villámgyors és problémamentes

Fontos tudnod, hogy regisztráció – azaz egy felhasználói fiók nyitása – nélkül nem tudod online játékra használni a Tippmix sportfogadás platformot. Ugyanakkor ettől a procedúrától nem kell „megijedned”, mivel tényleg csak pár percet vesz igénybe, amit követően az online fogadási felület összes funkciója a rendelkezésedre fog állni.

A Tippmixpro regisztráció során kizárólag csak a legszükségesebb adatok megadását kéri tőled a rendszer. Ennek köszönhetően csupán a nevedet, a születési dátumodat, az állampolgárságod, a személyazonosságod igazolására szolgáló okmány(ok) típusát és számát, valamint az e-mailcímedet, a telefonszámodat (mobiltelefonszámodat), és a bankszámlaszámodat kell megadnod.

Nem sokkal azután, hogy elküldted a Tippmixpro regisztráció céljára szolgáló űrlapját, kapsz majd a rendszertől egy speciális webes hivatkozást az e-mailcímedre (természetesen arra a címre, amit az űrlapon megadtál). A teendőd mindössze annyi, hogy a belépsz a postafiókodba, és rákattintasz erre a linkre, aminek eredményeként a felhasználói fiókod megerősítésre kerül, és akár bele is vetheted magad az „éles”, pénzalapú játékba.

Legfontosabb szekciói és funkciói

A Tippmixpro sportfogadás platformjának fő szekcióit a fejlécen kialakított főmenüből lehet a legkönnyebben elérni (mindössze egyetlen kattintással). Bármelyik szekció menüpontjára klikkelünk is rá, az egy szempillantás alatt betöltődik, amiből adja magát a tény, hogy igen komoly hardveres háttérrel bír a rendszer.

A platform „defaultként” mindig a sportfogadás szekciót tölti be, ami elsősorban az éppen aktuális fogadási ajánlat, a kiemelt ajánlatok, a sportfogadással kapcsolatos hírek, a last minute fogadások, a legjobb meccsek, „A nap fogadása” stb. megjelenítésre szolgál. A last minute típusú fogadások sportágak szerint vannak csoportosítva (pl. labdarúgás, tenisz, kosárlabda, vízilabda, röplabda), és ugyanez mondható el a „Legjobb meccsek” részleg esetében is.

Tippmixpro sportfogadás platform

Az „Élő” szekcióban értelemszerűen azok a sportesemények találhatók, amelyek már zajlanak, és a Tipmixpro sportfogadás rendszerén keresztül különböző típusú fogadásokat lehet kötni rájuk. Ebben a részlegben a mérkőzések, összecsapások egy része esetében az élő közvetítés funkció is biztosított a regisztrált tagok számára. Azonban a használathoz mindenféleképpen be kell lépni az oldalra. Igaz, hogy ez a funkció napi szinten csupán pár mérkőzés megtekintését teszi lehetővé, viszont az élő közvetítések (live stream) minőségére egy rossz szavunk se lehet.

A „Promók” szekcióban az online sportfogadási felületet használó játékosoknak nyújtott aktuális promóciók találhatók. Ezt a részleget érdemes rendszeresen időközönként felkeresni, mivel így az ember biztos, hogy nem marad le egy-egy számára megfelelő promócióról.

Az „Eredmények” szekcióban a különféle sportesemények végeredményei tekinthetők meg. A rendszer többféle szűrési lehetőséget is biztosít: sportág, időszak, és adott időpont szerinti.

A „Magazin” szekcióban a sportfogadással kapcsolatos híreket olvashatjuk el. A hírek időrendi sorrendben vannak: mindig a legfrissebb található legfelül.

Manapság a kiélezett piaci verseny miatt, a szerencsejáték ágazatban tevékenykedő cégek számára a különböző közösségi oldalakon való folyamatos jelenlét is rendkívüli fontossággal bír. Ezzel a ténnyel a Szerencsejáték Zrt.-nél is tökéletesen tisztában vannak, aminek köszönhetően a Tippmixpro a két legjelentősebb közösségi platformon (Facebook és Twitter) is megtalálható. Ha kíváncsi vagy a Tippmixpro-val kapcsolatos hírekre, újdonságokra, jövőbeli promóciókra, akkor a játék Facebook és a Twitter oldala követésének beállítása (mindkettő 1-1 kattintással letudható) mellett érdemes feliratkoznod a hírlevélre is (az „Iratkozz fel a hírlevelünkre” gomb a webszájt jobb oldalán található, közvetlenül a Facebook és a Twitter linkek alatt).

Meglepően széleskörű sportág választék

Ahhoz képeset, hogy a Tippmixpro sportfogadás rendszere jóval kevesebb funkcióval bír, mint a külföldi online bukméker irodák oldalai, kifejezetten jónak mondható a platform sportág kínálata. A felhozatalban nem csupán a hazánkban népszerűnek számító csapatsportok találhatók meg (pl. labdarúgás, vízilabda, kosárlabda stb.), hanem számos egyéb sportág is: kerékpár, Forma-1, rally, nascar, motorsport, futsal, amerikai foci, rögbi, baseball, golf satöbbi. Sajnálatos módon viszont e-sportokra, és virtuális sportokra nem foghatunk a rendszeren keresztül. Így aki elsősorban ezeket preferálja, kénytelen lesz egy külföldi bukméker iroda fogadási felületét igénybe venni.

Meglepően széleskörű sportág választék

Fogadási piacok, odds-ok, & fogadási szelvény

Ami a biztosított fogadási piacokat illeti, ezen a téren a hazai szerencsejáték szolgáltató „pariban van” az online bukméker irodák legtöbbjével. Természetesen a foci eseményekhez, mérkőzésekhez áll rendelkezésre a legtöbb piac (a végeredményre való fogadástól kezdve, a gólokon át, egészen a szögletek számáig). Viszont a Magyarországon leginkább népszerűnek számító más csapatsportok, és néhány egyéb sport (pl. tenisz, Forma-1) esetében is van azért miből szemezgetni. Az odds-ok minden esetben a cég „odds-mesterei” által kikalkulált objektív esélyeket tükrözik, azaz ahogy mondai szokás a papírformát veszik alapul a kiszámításuknál. De ettől függetlenül is rendszeresen akadnak közöttük szép számban olyanok, amelyek révén jókora nyereményt zsebelhetünk be, ha mellénk áll a szerencse.

A Tippmixpro sportfogadás platformján található fogadási szelvény kábé ugyanazt „tudja”, mint a külföldi bukméker irodák online fogadási szelvényei. A jó hír az, hogy nincs túlbonyolítva, azaz csakis a fogadás szempontjából legfontosabb infókat és opciókat tartalmazza, és pont megfelel a célra.

Befizetés opciók – belső számlaegyenleg feltöltése

Jelenleg többféle opciót is biztosít a Szrt. a regisztrációval rendelkező felhasználóinak arra, hogy pénzt fizessenek be a Tippmixpro-s számlájukra: banki átutalás, bankkártyás feltöltés, mobilos vásárlásra is használható keret által történő feltöltés, elektronikus szerencsekártya révén történő feltöltés, illetve egyéb online közvetítő szolgáltató révén történő feltöltés.

Kifizetés opciók

Sajnos a kifizetések terén már nem „muzsikál” ilyen jól a rendszer, mivel kizárólag hazai banknál vezetett Ft-alapú számlára lehet kiutalni a játék révén elért nyereményeket (az átfutási idő maximálisan 8 napot vesz igénybe).

Mobilbarát verzió

A külföldi online sportfogadás szolgáltatókhoz hasonlóan a Tippmixpro sportfogadás rendszeréhez is biztosított mobil eszközökre optimalizált verzió, ami egyaránt használható egy a célra megfelelő okostelefonnal vagy táblagéppel (tablettel). A mobil-barát platform gyakorlatilag az asztali gépes/laptopos változat lekicsinyített „klónja”, amiből adódóan pontosan ugyanazt tudja, mint a „nagy testvér”. Viszont vitathatatlan előnye, hogy szó szerint bármikor és bárhol fogadhatsz vele.

Néhány gondolat az adatkezelésről és a biztonságról

A Tippmixpro sportfogadás rendszere esetében, a felhasználó és a szolgáltató között történő kommunikáció maximálisan biztonságos keretek között zajlik, mivel a cég a legfejlettebb titkosítási technológiákat alkalmazza. Ebből adódóan zéró az esélye annak, hogy a személyes adatinak arra illetéktelenek kezébe kerülnek. A céget az állami Szerencsejáték Felügyelet ellenőrzi, fogyasztóvédelmi jellegű problémák esetében pedig a Területi Kormányhivatalok Fogyasztóvédelmi Szervezeti Egységei járnak el a hatályos jogszabályoknak megfelelően.

Ügyfélszolgálat

Amennyiben az embernek bármilyen jellegű problémája adódna, akkor az oldalon található telefonszámon (7:00-tól 23:00-ig – a hét minden napján), e-mailcímen, online kapcsolat-felvételi űrlapon, illetve levelezési címen is felveheti a kapcsolatot az Szrt. ügyfélszolgálatával.

Összefoglaló

Tény, hogy a Tippmixpro sportfogadás platformja lehetővé teszi, hogy az ember az otthona kényelméből is fogadhasson, viszont jóval kevesebbet nyújt, mint a külföldről működtetett bukméker irodák fogadási felületei. Az élő közvetítések száma igen alacsony, és mindössze egyetlen kifizetési opció biztosított a magyarországi felhasználók számára (a Ft-alapú hazai bankszámlára történő). Távol áll tőlünk, hogy lebeszéljünk a Szrt. online sportfogadás rendszerének használatáról, de véleményünk szerint hosszú távon sokkal jobban jársz bármelyik neves külföldi bukméker irodával.

Néhány gyakran ismétel kérdés & válasz

📌 Hogy tudok fogadni a TippmixPro oldalán?

Először is mindenképpen szükséges, hogy regisztráljunk az oldalon. Ha ezt megtettük, akkor lépjünk be, keressük meg a kívánt sportágat és azon belül a kívánt sporteseményt, válasszuk ki az általunk megfogadni kívánt kimenetelt és kattintsunk a szorzóra. Ezzel ez az esemény fel is kerül a „Fogadószelvény” menüpont alatt látható szelvényünkre. Ezen a módon további eseményeket tudunk hozzátenni a szelvényünkhöz, majd amikor megvagyunk az összessel, akkor a szelvénynél írjuk be az összeget, amit tétként meg akarunk játszani, majd kattintsunk a Fogadás most opcióra és küldjük játékba a szelvényt.

📌 Van-e a TippmixPro-n maximális és minimális tét?

Ahogy minden fogadóirodánál, úgy a TippmixPro esetén is van fogadási limit, az egy fogadás során megjátszható legkisebb tétösszeg minden típusú fogadás esetén 100 forint, a kombinációs fogadásoknál megfogadható legalacsony egységi fogadási tét 10 forint. A legnagyobb lehetséges tét összegét a mindenkor érvényes jogszabályok határozzák meg, ez alapján jelenleg ez 100 ezer forint. A jogszabályok egyébként a maximális nyereményt is szabályozzák, 1 millió forint a legnagyobb elérhető nyereményösszeg.

📌 Mit jelent a kombinációs fogadás a TippmixPro-n?

Amikor kombinációs fogadást játszunk meg az oldalon, az azt jelenti, hogy egy általunk kiválasztott kombinációtípus által meghatározott számú fogadást játszunk meg egy időben. Sok esetben az események számára utal a kombináció neve is, hiszen például a Trixie három esemény kötelező megfogadását jelenti, de a 3/5 öt esemény megfogadására vonatkozik. Kombinációs fogadás esetén csak azokkal az egységnyi fogadásokkal nyerünk, amikor valamennyi megfogadott és bekövetkezett kimenetelt eltaláltuk.

📌 Nem értem, hogy jött ki a nyereményem és vitatom a fogadásra adott eredményem. Mit tegyek?

Ilyen helyzetben nincs más lehetőségünk, mint a TippmixPro ügyfélszolgálatával felvenni a kapcsolatot a honlapon megadott telefonszámon. Vegyük figyelembe, hogy ez az ügyfélszolgálat csak reggel 7 és este 11 óra között érhető el. Az első körben az ügyfélszolgálat ellenőrzi és egyezteti adatainkat, majd választ ad a jelzett kérdésünkre. Ha ezt sem fogadjuk el valamiért, akkor a holnap olvasható ügyfélszolgálati e-mail címre írva hivatalosan is panaszt tehetünk.

📌 Ha átutalással fizetek be a számlámra, akkor honnan fogja tudni a TippmixPro, hogy az az én pénzem?

Ahhoz, hogy biztosan a mi számlánkon írják jóvá a befizetést, a banki átutalás során a közlemény rovatban mindenképpen fel kell tüntetni az e-lottózó előtaggal a személyes adataink oldalán is olvasható felhasználónevünk mellett szereplő azonosítót. Ez alapján történik a pénz jóváírása, úgyhogy erre nagyon figyeljünk oda. Ha véletlenül hibát vétettünk vagy elfelejtettük a fentieket megtenni, akkor azonnal lépjünk kapcsolatba az ügyfélszolgálattal.

Vissza a tetejére