A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

Winmasters Magyar – Regisztráció & Bónusz Kód

Pillanatnyilag a Winmasters online szerencsejáték szolgáltatása nincs ellenőrizve cégünk szakemberei által. Kérjük, tekintse meg a honlapunk 100%-osan biztonságos alternatíváit.

Amikor annak idején (2014 derekán) útjára indult a Winmasters sport...
fogadás platformja, azt tapasztaltuk, hogy a szolgáltató hideget és meleget is kapott a felhasználóktól, akik nem rejtették véka alá a véleményüket a hazai és a külföldi online szerencsejáték fórumokon (ugyanis például egyebek mellett, bizonyos régiókból komoly gondot jelentett a Winmasters elérése). Szerencsére a kezdeti problémákat igen gyorsan orvosolta az üzemeltető, aminek köszönhetően a Winmasters sportfogadás és online casnio szolgáltatásai manapság már minden szempontból megütik a mércét (sőt a jobbak közé tartoznak), így egyaránt ajánlatható a cég úgy a kezdő, mind a profi szerencsejáték rajongók számára. Mindennek fényében döntöttünk úgy, hogy egy nagyobb lélegzetvételű ismertető keretében oldalunk felhasználóival is megosztjuk a vállalat webes fogadási felületével kapcsolatos, saját benyomásainkon alapuló személyes tapasztalatainkat.
Kevesebb -
Olvass tovább +
 • Winmasters Magyar
 • Kompatibilitás
  browser
  android
  ios
 • Bónusz
 • Értékelés: 1.0
 • A Legjobb Bukmékerek

*F. Feltételek érvényesek! 18+

A Winmasters sportfogadás Alternatív Link

A bukméker iroda online fogadási felülete időnként a hivatalos URL címről is betöltődik, de általában csak egy Winmasters alternatív link segítségével lehet elérni magyar honból. Mindkét opció ugyanazt tudja, azaz a hivatalos URL, és a Winmasters alternatív link is tökéletesen megfelelő a webes felület összes funkciójának, szolgáltatásának rendeltetésszerű használatához. Viszont azt utóbbi kétségtelen előnye, hogy olyankor is megoldható vele a Winmasters elérése (Winmasters belépés box-ának használata, illetve a Winmasters bónusz ajánlatok és egyéb promóciós „nyalánkságok”) ha államunk egy bizonyos szervénél az IT-s guruk bal lábbal kelnek fel, és a reggeli kávéjuk szürcsölgetése mellett a szolgáltató bannolásával kezdik a napot.

A Winmastres weboldal dizájnja felhasználóbarát kialakítású

A Winmasters sportfogadás platformja egyszerű, mint a barlangrajz, ami viszont felhasználói szempontból – véleményünk szerint – kifejezetten előnyös. A nyitóoldalról minden közvetlenül elérhető pár kattintással, és a különböző menüpontok, aloldalak erdejében sem veszik el az ember. A cég dizájnereire biztos, hogy nem bíznánk rá a Sixtus-kápolna mennyezetfreskóinak restaurálását. Viszont mivel ez egy online fogadási felület, ezért nem róható fel nekik, hogy az egyszerűségre és a funkcionalitásra helyezték a hangsúlyt, mellőzve bármiféle csilivili dizájnelemet. Ugyanakkor az mindenféleképpen megsüvegelendő, hogy a Winmasters sportfogadás felületének egésze, és platform online kaszinó részlege is magyarosítva van. Ennek hála akkor is könnyen elboldogulhatsz az oldal használatával, ha angoltanulás helyett, inkább egyéb, érdekesebb tevékenységekkel ütötted el anno a szabadidődet.

Számlanyitás menete – Winmasters Regisztráció

Ez a procedúra egy olyan „kötelező mutatvány”, amit az embernek mindenféleképpen le kell tudnia ahhoz, hogy ne jelentsen gondot a Win masters elérése (asztali gépről, laptopról, okostelefonról stb.), és a weboldal funkcióinak, szolgáltatásaink használata. Az alábbiakban csak a regisztráció/számlanyitás fő lépéseit fogjuk bemutatni. Úgy véljük, hogy ezt is érdemesebb inkább valamelyik rendelkezésre álló Winmasters alternatív link alkalmazásával megoldani. De persze abban az esetben, ha az elsődleges domain-jéről is gond nélkül betöltődik nálad az oldal, akkor természetesen nem lesz szükséged Winmasters alternatív link használatára a számlád létrehozásához.

A következőképpen nyithatsz számlát a Winmasters sportfogadás platformján:

 1. Kattints rá a piros színű „Regisztráljon most!” szövegű gombra (a főoldal jobboldalán a felső sarokban található). Ekkor betöltődik egy rendkívül egyszerű kinézetű, SSL titkosítással felvértezett regisztrációs űrlap, aminek a segítségével néhány perc alatt regisztrálhatsz a bukméker iroda webszájtján.
 2. Az első „körben” a nedvedet (vezetéknév és keresztnév), a születési dátumodat, és az e-mailcímed kell megadnod. Ha ezekkel megvagy, kattints az űrlap alján lévő, „Következő” feliratú gombra;
 3. A második „fordulóban” kapcsolati adatok megadását kéri tőled a rendszer, úgymint ország (elvileg automatikusan kiválasztja Magyarországot, ha hazai IP-címről regisztrálsz), mobiltelefonszám, cím (utca, házszám), település, irányítószám. A kért adatok megadását követően itt is a „Következő” gombbal léphetsz tovább.
 4. Az utolsó „etapban” először a számlaadatokat kell megadnod: felhasználói név, jelszó (ezt az alatta lévő mező révén meg is kell erősítened), valutanem (pl. HUF). Ezt követően a befizetési korlát beállítása, és egy captcha ellenőrző kód beírása jön, majd bepipálhatod, hogy milyen formában szeretnél értesítés kapni a szolgáltatótól (pl. e-mail, vagy SMS). Amint ezekkel is megvagy, már csak a megfelelő jelölőnégyzet bepipálása van hátra, amellyel megerősíted, hogy nagykorú vagy, és elfogadod a Szerződéses Feltételeket, az Adatvédelmi Szabályzatot, a Fogadási Szabályokat, valamint a Felelősségteljes Játékra vonatkozó irányelveket.
 5. Legvégül klikkelj rá az alul lévő a „Számla létrehozása” hivatkozásra.

Ha minden mezőt megfelelően töltöttél ki a regisztrációs űrlapon, akkor az általad megadott e-mailcímre pár percen belül kapsz majd egy automatikus generált üzenetet a bukméker iroda rendszerétől. Ebben a levélben egy olyan hivatkozás (link) is található, amire rákattintva tudod megerősíteni a regisztrációs szándékodat. Ezt érdemes mielőbb megejteni, mert egy idő után a link már nem működik, és akkor bizony újból neki kell futnod a regisztrációs hercehurcának.

Amennyiben sikeresen élesítetted a számlád (aktiváltad a linkkel a felhasználói fiókodat), akkor onnantól kezdve bármikor beléphetsz már az oldalra a Winmasters belépés gombra kattintva. Még egy apróság! Abban az esetben, ha valamilyen oknál fogva elfelejted a jelszavadat, akkor a Winmasters belépés box-ának alján lévő „Elfelejtett jelszó” linkre kattintva állíthatsz be pár adat megadása után új jelszót. Ha valamiért ez mégsem jön össze, akkor mielőbb lépj kapcsolatba a cég ügyfélszolgálatával (magyar nyelvű ügyfélszolgálat hétfőtől péntekig 09:00-17:00 között érhető el).

EU-s működési engedély

A Winmasters sportfogadás platformját és az oldal egyéb online szerencsejáték szolgáltatásait a WM Interactive Limited cég működteti. A WM Interactive Limited a Máltai-Szerencsejáték Felügyelet által kiadott hivatalos működés engedély birtokában legális keretek között nyújthat online szerencsejáték szolgáltatások az Európai Unió tagállamaiban (természetesen Magyarországon is). Azt is fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy a cég egyebek mellett olyan világhírű szoftver-fejlesztő vállalatokkal is együttműködik, mint a NetEnt, a Betsoft, illetve a Microgaming. Emellett a WM Interactive Limited a GameCare-rel is szoros kapcsolatot ápol, amely bejegyzett jótékonysági szervezetként a szerencsejáték-függőségben érintettek számára nyújt hathatós támogatást és szaktanácsadást.

A Winmasters bónusz rendszerének aktuális ajánlatai

Ami a Winmasters bónusz kínálatát illeti, meglátásunk szerint nem igazán mondható a piac legjobbjának, viszont ettől függetlenül azért az „ütősebbek” közé sorolható. A WM Interactive Limited becsületére legyen mondva, hogy nem kizárólagosan csak a Winmasters sportfogadás részlegéhez, hanem az online kaszinóhoz is biztosított egy winmaster bónusz (üdvözlő bónusz) – az új tagok számára. Emellett sok más egyéb spéci promóció is elérhető az oldalon (pl. ingyenes pörgetések adott nyerőgépek esetében, 60%-o sokszorozó bónusz, „Friday Happy Hour” Winmasters bónusz stb.). No, de most akkor vegyük szépen sorjában a leginkább figyelmet érdemlő Winmasters bónusz ajánlatokat, hogy ki-ki eldönthesse óhajt-e élni velük, avagy csupán a saját pénzére támaszkodva igyekszik majd Fortuna kegyeibe férkőzni.

Winmasters sportfogadás bónusz (üdvözlő bónusz)

Új tagként egy akár 15 ezer Ft értékű, 100%-os üdvözlő bónuszt is igénybe vehetsz a Winmasters sportfogadás szekciójában, aminek a bezsebeléséhez pontosan ugyanennyit kell befizetned az első egyenlegfeltöltésedkor (a bónuszra feljogosító kódot is meg kell adnod a felhasználói fiókodban). Mivel ez üdvözlő bónusz, ezért értelemszerűen csupán egy alkalommal lehet igénybe venni (az esetében a minimális befizetési összeg 3 ezer Ft. A bónuszként kapott összeget 8 alkalommal kell megforgatni, legalább 1.8x-os odds-szal rendelkező fogadásokkal. A megforgatási követelményeknek 60 napos időtartamon belül kell eleget tenni. Mivel számos egyéb kritérium is vonatkozik erre a Winmasters bónusz típusra, ezért erősen ajánlott elolvasnod a felhasználási feltételeit az oldalon, hogy elkerülhesd a kellemetlen meglepetéseket.

Jókora üdvözlő bónuszok a Winmasters-nél

100%-os első befizetéses online kaszinó bónusz

Ez is egy üdvözlő bónusz, amit újonnan regisztrált felhasználóként az első befizetésed alkalmával vehetsz igénybe. Már 3 ezer Ft-os befizetéssel is bónuszhoz juthatsz, viszont, ha a teljes bónusz összegre, azaz a 100 ezer Ft-ra igényt tartasz, akkor bizony mélyen a pénztárcádba kell nyúlnod, és pont ugyanennyit kell befizetned a Winmasters kaszinó számlaegyenlegedre (természetesen egy bónuszkód megadására is szükség van). A bónusz összege a felhasználó Kaszinó Bónusz számláján kerül jóváírásra. Ennél a bónusz típusnál 30x-os (a befizetés + a bónusz összege) megforgatási követelménynek kell eleget tenni. Bár az összes kaszinós játék beleszámít a megforgatási követelményekbe, jó, ha tudod, hogy játéktípusoktól függően egymástól jelentősen eltérő mértékben (pl. a nyerőgépek 100%-ban, viszont a kaparós sorsjegyek csak 20%-ban). A kaszinó szekcióban rendkívül részletesen le van írva az ezzel a bónusz típussal kapcsolatos összes tudnivaló. Ha ránk hallgatsz, akkor többször is elolvasod ezeket, mielőtt igénybe vennéd a Winmasters online casino üdvözlő bónuszát.

Rendelkezésre álló fogadási piacok & odds-ok

Manapság már a játékosok döntő többsége a hagyományos piacok (1X2, melyik csapat jut tovább stb.) mellett előszeretettel köt fogadásokat az egyéb, magasabb értékű szorzókat biztosító piacokon is (pl. labdarúgás esetén a pontos eredményre, ahol az odds – amennyiben a papírformát felborító végkimenetel lesz – akár 90x-es felett is lehet. Ezzel a ténnyel a bukméker iroda oddsmesterei is tökéletesen tisztában vannak, aminek köszönhetően kellően széles választék érhető el a legkülönfélébb piacokból a Winmasters sportfogadás platformján, legyen szó akár egy hendikep-típusú fogadásokról, vagy például tenisz esetén „szett pontos eredmény” fogadásról. Az odds-ok kimondottan jónak mondhatók, ami különösen igaz a csapatsportokra, és azokon belül is az európai top ligák mérkőzései esetében.

Sportág kínálat

Az online szerencsejáték szolgáltató sportág kínálatában nem meglepő módon a labdarúgásé a főszerep, illetve az olyan Magyarországon is népszerű sportágaké, mint a kosárlabda, a tenisz, a kézilabda, a röplabda, és az ökölvívás. De természetesen ez azért nem minden, hiszen bőségesen akad még egyéb fogadható sportág is a Win masters tarsolyában: például amerikai foci, golf, snooker, asztalitenisz, tollaslabda, darts, speedway, baseball stb. A kínálatban a már említettek mellett helyet kaptak az e-sportok, illetve a virtuális sportok, és néhány, hazánkban különlegesnek számító sportág is (pl. krikett, kelta foci, hurling). A fogadható sportesemények mennyisége a legnépszerűbb sportágaknál elégséges, viszont a nem túlzottan népszerűeknél esetenként meglepően szerény.

Széles sportág kínálat

Fogadási szelvény, fogadások kötése

A bukméker iroda fejlesztői egy kimondottan jól használható, funkcionális fogadási szelvényt hoztak össze, amivel még azok számára is pofonegyszerű a fogadás, akik azt se tudják, hogy mi fán terem pl. a Tippmix. Az ember csak kiszemel egy számára szimpatikus sporteseményt a kínálatból, majd a megfogadni kívánt opcióra rákattint, ami azonnal megjelenik a Winmasters sportfogadás platformján betöltődő fogadási szelvényen. A szelvényt a „Tegye meg a fogadását” linkre kattintva lehet játékba küldeni.

Élő fogadások kötése

Valószínűleg nem tévedünk nagyot, ha azt állítjuk, hogy manapság már nincs is olyan komoly online bukméker iroda, amely ne biztosítaná az élő fogadás lehetőségét a felhasználóknak. Ami a Winmasters-t illeti, véleményünk szerint ezen a téren a cég elég szépen „odatette magát”, aminek hála temérdek meccsre lehet élő fogadásokat is kötni (persze a foci és az egyéb népszerű csapatsportok esetében a legbőségesebb ennél az opciónál is a felhozatal).

Élő közvetítés funkció – kincs, ami nincs…

Sajnos ezzel a funkcióval egyelőre nem rendelkezik a Winmasters sportfogadás platformja, ami mondjuk egy csupán pár éve (2014-ben) bejegyzett online szerencsejáték szolgáltató esetében azért nem meglepő. Arról egyelőre nem tudunk semmi infót, hogy a közeljövőben elérhető lesz-e ez a játékosok körében igen népszerű szolgáltatás. Viszont tény, hogy nem két forint összehozni, ezért valószínű, hogy még jó ideig nélkülöznünk kell.

Jelenleg elérhető pénz be- és kifizetési opciók

A belső számlaegyenleg feltöltésére többféle e-pénztárca és egyéb alternatív opció is biztosított a kártyás (bank- és hitelkártyák), illetve a banki átutalásos megoldás mellett. Ebből kifolyólag a Winmasters egyenlegét egy magyarországi felhasználó akár Skrill, NETELLER, vagy éppen paysafecard révén is feltöltheti. Ami a kifizetéseket illeti, ugyanezek az opciók állnak rendelkezésre. Jó hír, hogy a bukméker iroda semmiféle extra költséget, különdíjat stb. nem számít fel a tranzakciók lebonyolításánál. Azt viszont érdemes észben tartani, hogy egy tranzakcióval maximálisan csak 600.000 Ft-nyi összeg tölthető fel a belső egyenlegre. Így aki komolyabb téttel akarja próbára tenni a szerencséjét (pl. az online kaszinóban), sajna csak több, egymás utáni tranzakcióval tudja ezt megoldani. Itt még zárójelben annyit megjegyeznék, hogy a minimális befizetés (egy tranzakció esetében) az adott opciótól függően 2500 Ft körül mozog.

Winmasters fizetési módok

Winmasters az éter hullámain át – mobil megoldások

A bukméker iroda online szerencsejáték platformjának természetesen létezik mobilbarát verziója is, amit bármilyen középkategóriás, 5 colosnál nagyobb kijelzős készülékkel meglehetősen könnyen lehet használni. Emellett a cég egy praktikus mobil app-ot is kiadott nemrégiben, amit a honlapról lehet letölteni QR-kód bevetésével. Az alkalmazás jelenleg kétféle változatban érhető el: Androidos, illetve iOS-es. A használata nem jelent túlzott kihívást, viszont az alkalmazás csupán a Win Masters sportfogadás szekciójával van baráti viszonyban.

Biztonság és adatkezelés

Ez az a terület, aminek esetében csakis szuperlatívuszokban írhatunk a szolgáltatóról. Ennek okai pedig a következők: a cég rendszer a legmodernebb biztonság technológiákat alkalmazza úgy a hardveres (tűzfalas), mind a szoftveres megoldások tekintetében. És ennek érdekében cég ISO27001:2013 szabványú Internet-Security-System rendszert üzemeltet a szerverei mindegyikén. A pénzügyi tranzakciók lebonyolítása pedig a Secure Sockets Layer (SSL) technológiával védve történik.

Általános információk
Név: Winmasters
Székhelyek: Pater House, Level 1 (Suite A174), Psaila Street, Birkirkara, BKR 9077, Malta
Alapítva: 2014
Engedély szám: MGA/B2C/275/2014
Élő fogadás: Igen
Élő közvetítés: Igen
Mobil app: Android, iOS
Telefon: Nem elérhető
Élő chat: Nem elérhető
E-mail cím: [email protected]

Színvonalas ügyfélszolgálat

A bukméker iroda esetében nem pusztán a magyar nyelvű online fogadási felület biztosított, hanem a magyar nyelvű ügyfélszolgálat is. Ennek hála, a cég munkatársai hétköznapokon 09:00-17:00 óra között lehet elérni. Aki legalább társalgási szinten bírja az angol nyelvet, az a hét bármely napján igénybeveheti a vállalat nemzetközi ügyfélszolgálatát 09:00-22:00 óra között. Az ügyfélszolgálat elérhetőségei a „Kapcsolat” aloldalon találhatók. Ami a cég ügyfélszolgálati szakemberinek munkáját illeti, alapvetően jól teszik a dolgukat, és emellett még udvariasak is.

Konklúzió gyanánt…

A Winmasters egyike azon új szolgáltatóknak, amelyek az első akadályokat sikerrel véve, megvetették a lábukat az online szerencsejáték piacán. Ami azért nem semmi teljesítmény, ha figyelmem bevesszük, hogy milyen neves, komoly múlttal bíró versenytárssakkal kell a vállalatnak lépést tartani. Kétségtelen, hogy van még hova fejlődnie a Winmasters-nek például a spéci szolgáltatások (Live Stream), és a sportesemény kínálat terén. Viszont az is igaz, hogy számos érv szól a platformján való regisztráció mellett: magyar nyelvi támogatás, egyszerű használat, piacok széles választéka, bónuszok, és rendszeresen frissülő promóciók. Emellett az sem mellékes, hogy a fogadóiroda webszájtján színvonalas online kaszinó és élő kaszinó is működik, így a sportfogadás mellett egyéb módokon is rentábilis profitra tehetsz szert, ha nem állsz hadilábon a szerencsével.

Annak eldöntése, hogy érdemes-e neked a Winmasters-nél számlát nyitni, avagy sem, csakis rajtad múlik. Ugyanakkor őszintén reméljük, hogy az általunk leírtak azért adtak némi támpontot ahhoz, hogy végül objektív döntést tudj hozni.

Néhány gyakran ismétel kérdés & válasz

📌 Hol tudom nyomon követni a megtett fogadásaim státuszát, eredményeit?

A Winmasters online fogadóiroda a fogadók rendelkezésére bocsát egy olyan élő eredménykövető alkalmazást, amelyet számítógépről és mobileszközökről is használhat. Vegyük figyelembe, hogy ez az alkalmazás nem a Winmasters alkalmazása, hanem egy külsős partner fejlesztése. Ebben az alkalmazásban az Eredmények menüpont alatt tudunk rákeresni a minket érdeklő események eredményeire. Persze emellett a szokásos és interneten elérhető hivatalos oldalakat is használhatjuk az adott mérkőzések eredményeinek megtekintésére.

📌 Hogy tudom megváltoztatni a jelszavam a Winmastersnél?

Alapesetben javasolt is időnként a jelszó megváltoztatása, hiszen minél gyakrabban használunk más jelszót, annál nagyobb biztonságban van pénzünk és adataink. A bejelentkezés után a Személyes adatok menüpont alatt van lehetőségünk megváltoztatni a jelszót és bár az emberek többsége gyakran egyszerű jelszavakat, neveket használ, a biztonságunk érdekében mindenképpen hosszú, speciális karaktereket és számokat is tartalmazó jelszót alkalmazzunk, amelyet aztán semmiképpen ne osszunk meg senki mással. Ha esetleg blokkolták a számlánkat, mert többször elrontottuk a jelszavunkat, akkor forduljunk bátran az ügyfélszolgálathoz.

📌 Mennyi idő alatt juthatok hozzá a pénzemhez?

Ez minden esetben a pénzügyi szolgáltatóktól, az általunk választott kifizetési módszertől függ, hiszen például az e-wallet szolgáltatás esetén azonnali jóváírás fog történni, de más szolgáltatóknál akár 5 napot is igénybe vehet kifizetésünk teljesítése. A Winmasters a kifizetésre vonatkozó igényeinket 72 órán belül dolgozza fel és teljesíti. Ha esetleg valami nincs rendben a kifizetési igényünkkel, akkor a Winmasters ezt el fogja utasítani, az elutasítás okait (pl. ügyfélazonosítás elmulasztása) az ügyfélszolgálattól kell megkérdeznünk.

📌 Létrehozhatok több felhasználói fiókot illetve fiókot más nevében?

Ha esetleg elfelejtettük korábban létrehozott felhasználói fiókunk adatait vagy a jelszavunkat, akkor inkább forduljunk az ügyfélszolgálathoz, hogy ezt a fiókot helyreállítsuk, ugyanis az elfogadott általános szerződési feltételek értelmében nem hozhatunk létre új fiókot, tehát nem regisztrálhatunk többszörösen. Ugyanez vonatkozik a más nevében történő fióknyitásra, ami nem engedélyezett, csak saját nevünkben, saját adatainkkal tudunk létrehozni fiókot és ennek adataiért felelősséget is kell vállalnunk.

📌 Mit jelent a „starting price”, az SP?

Ez jelenti a kezdőárat, tehát azt a szorzót, amellyel ki fog minket a Winmasters fogadóiroda fizetni, ha az adott eseményen az általunk megfogadott kimenetel jött be. Ez konkrétan tehát a máshol is ismert nyereményszorzónak felel meg. Értelemszerűen a végső nyereményünket befolyásolja sok tényező, a kezdőár nagysága, az hogy éppen egyszeri, kombinált vagy rendszerfogadást játszunk-e illetve rendszerfogadás esetén milyen az a kombináció, amelyet megjátszottunk. Fogadás előtt mindenképpen győződjünk meg róla, hogy a kívánt eseményekre, a kívánt kimenetelekre fogadunk, tehát a kínált kezdőárat elfogadjuk-e.

Vissza a tetejére