A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

18Bet ismertető Magyarul – Magas oddsok és nagy sportválaszték

A 18Bet egy olyan online fogadóiroda, amely eredetileg Ázsiában jött létre ...
és az ázsiai piacokat célozta meg még 2012-ben. Viszont az évek során a tulajdonosi kör úgy döntött, hogy új piacok felé nyitnak, így érkeztek meg Európába is. Nagyon gyorsan a legjobbak közé emelkedtek, köszönhetően annak, hogy rengeteg nyelven érhetőek el, sokféle pénznemet használhatunk az oldalon és a pénzügyi lehetőségeink is különösen jók. És a sportfogadási piacon mindenképpen egyedülállóan jó promóciókat kínálnak nem csak az új, hanem a régi játékosaiknak is. Nézzük csak meg közelebbről, mit kínálhat nekünk is a 18Bet.
Kevesebb -
Olvass tovább +
 • 18bet Magyar
 • Kompatibilitás
  browser
  android
  ios
 • Bónusz
  40,000 Ft
 • Értékelés: 4.4
 • Regisztrálj itt

*F. Feltételek érvényesek! 18+

Az 18Bet tulajdonosi háttere és megbízhatósága

A 18Bet tulajdonosa a Shark77 Limited nevű cég, amely a Máltai Szerencsejáték Felügyelet engedélyével rendelkezik (#MGA/B2C/409/2017), tehát egyértelműen megbízható és tisztességesen működő bukmékerről van szó. Az engedélyt még 2018-ban adták ki nekik és az azóta eltelt évek során egészen pozitív véleményeket gyűjtöttek össze a különféle értékelési oldalakon.

Ha a pontos engedélyszám és egyéb részletes adatok is érdekelnek minket, akkor a megszokott módon, a főoldal legalján ott találjuk ezeket a fontos információkat. Ugye azt mondanunk sem kell, hogy az a fogadóiroda, amelyik nem tünteti fel ezeket az adatokat az oldalán, eléggé kétségesnek tűnik.

Hozzáférés a 18Bet oldalához

Ez a fogadóiroda elég sokat dolgozott azon, hogy minél több helyen elérhető legyen, így jelenleg 100-nál is több országból lehet velük teljesen legálisan játszani. A 18Bet magyar fogadók számára is gond nélkül elérhető, nincs blokkolva az oldal, ráadásul teljes egészében magyarosított.

Egyébként is nagyon figyelnek arra, hogy minél több nyelvre lefordítsák az oldalt és így minél több fogadó kedvében járjanak. Minden igyekezetük ellenére azonban több országból nem érhetőek el, ilyen például az Egyesült Államok, Hollandia, Ausztrália vagy éppen Izrael.

Ha ezekből az országokból szeretnénk csatlakozni, akkor sem kell elkeserednünk, hiszen van mód például 18Bet alternatív link használatára is, amelyből nagyjából minden nap készül egy. Végső esetre pedig ott van a VPN használatának lehetősége is. De magyar fogadóként erre jelenleg nincs szükségünk.

Regisztráció a 18Bet-en

A 18Bet regisztráció könnyen és nagyon gyorsan végrehajtható, tényleg nincs szükség hozzá semmilyen extra ismeretre és túl sok időre sem. És mivel az oldal elérhető magyar nyelven, így az idegen nyelveket nem ismerők számára sem fog gondot okozni a folyamat.

Az egészet a főoldal jobb felső sarkában megjelenő Regisztrálj Most gombra való kattintással tudjuk elindítani. Ha rányomtunk erre a zöld gombra, akkor a képernyő közepén meg fog jelenni a lentebb látható felugró ablak. Ezen a képernyőn mindössze három információt kell megadnunk, egyrészt az e-mail címünket, a felhasználónevünket és a kívánt jelszót. Majd kattintsunk a Tovább gombra!

A következő űrlap a Kapcsolattartási adatok megadására szól. Itt kell megadnunk a nemünket, a kereszt- és vezetéknevünket, valamint az országunkat. Továbbá ki kell választanunk a megfelelő pénznemet, telefonszámot és meg kell adnunk a születési dátumunkat is. És mielőtt még a sárga „Új fiók létrehozása” gombra kattintanánk, el kell fogadnunk a szerződési feltételeket is, plusz döntenünk kell a hírlevélről is. Ha megvagyunk, kattintsunk a sárga gombra!

18Bet regisztráció
18Bet sportfogadás regisztrációs űrlap
18bet utolsó regisztrációs lépés

És ezzel végeztünk is a folyamattal, tényleg végrehajtható volt 1-2 perc alatt. Mert a harmadik felugró ablakban már csak a befizetést kell végrehajtanunk, ahova ráadásul az oldal át is irányít minket, tehát még ezt sem kell keresnünk a menüben. Érdemes egyébként a regisztráció után azonnal végrehajtani az azonosítást és egyben frissíteni profilunk még esetleg hiányzó részeit.

A 18Bet által kínált pénzügyi lehetőségek, fizetési módok

Amikor regisztrálunk a 18Bet oldalán, nagyon figyeljünk oda, hogy milyen pénznemben regisztrálunk, hiszen ez és az adott ország meghatározza a lehetséges fizetési módokat. Példának okáért Magyarország vonatkozásában forintban a következő befizetési módjaink vannak:

18Bet befizetés

Viszont ha csak kíváncsiságból szűrünk egyet, azonnal látni fogjuk, hogy euró vonatkozásában máris több lehetőségünk van, úgyhogy érdemes előzetesen körülnézni. Ha a kifizetési lehetőségeinkre vagyunk kíváncsiak, akkor a 18Bet ezeket kínálja a magyarok számára forintban:

18Bet kifizetés

És ezeknél a lehetőségeknél is ugyanaz igaz, mint a befizetéseknél, más országok és más pénznemek esetén jól másabbak a lehetőségek. A 18Bet főoldalán egyébként előzetesen is meglehet nézni egy külön pont alatt a fizetési módokat, úgyhogy érdemes átböngészni a listát a regisztráció előtt.

A bónuszlehetőségek ennél a bukmékernél

18Bet bónusz és promóciós

A 18Bet bónusz vonatkozásában kiemelkedően jó ajánlattal várja az új és régi játékosait is. Ezeket az ajánlatokat a Promóciók menüpont alatt meg tudjuk tekinteni részletesen. A legfontosabb és napjainkban mindenkit érdeklő fogadási bónusz az üdvözlő bónusz.

Ez ennél a bukmékernél is 100%-os, akár 40 ezer forintot is elérő bónuszösszeg lehet. Fontos tudnivaló, hogy a bónusz visszaforgatási követelménye 16-szoros. Bármely bónusz igénybevétele előtt mindig olvassuk amúgy is át a felhasználási feltételeket.

Az üdvözlő csomag mellett újratöltési bónuszt is kaphatunk 50%-ban, akár 60 ezer forintig, de van lehetőségünk hétvégi bónuszokra és egy 7000 forint értékű ingyenes fogadás megszerzésére is.

Ehhez nem kell mást tennünk, mint bizonyos összegben fogadni, majd ha vesztes a fogadásunk, akkor bizonyos százalékát a tétnek visszakapjuk, akár 7000 forintig. De azért is kaphatunk bónuszt, ha csatlakozunk a 18Bet Telegram csoportjához, szóval számtalan lehetőségünk van!

Elérhető fogadási lehetőségek

A 18Bet sportfogadás tekintetében elég masszív kínálatot épített fel, a sportágak közül a cikk írásakor 25 különféle sportra biztosított fogadási lehetőségeket. Értelemszerűen a legnépszerűbb sportágak vannak előkelő helyen a menüben, így a labdarúgás, a kosárlabda vagy éppen a jégkorong. De ezek mellett van lehetőségünk fogadni például rögbire, különféle téli sportokra, MMA-ra és még kerékpározásra is. Ami különösen jó, hogy a 18Bet belépés előtt is tudunk böngészni az események között, így azt is el tudjuk már előre dönteni, hogy megvan-e az a fogadási esemény, ami minket érdekel.

Elérhető fogadási piacok

A sportágak összességében 200-nál is több fogadási piacot kínálnak az oldalon, beleértve a labdarúgás legkülönlegesebb piacait, a sárgalapos, piroslapos fogadási típusokat és a szögletfogadásokat is. A kosárlabda esetén a kifizetési százalék meghaladja a 95%-ot és a rengeteg hendikepes piac mellett fogadhatunk felette/alatta vagy Total piacokra is. És nem csak a nagy csapatsportok tekintetében, de például teniszben is 30-nál több piac áll rendelkezésünkre, a szettek eredményei mellett többféle hendikepet is fogadhatunk.

Hogyan fogadjunk a 18Beten?


Az oldalra való belépés után azt kell eldöntenünk, hogy élőben vagy előzetesen szeretnénk fogadni, hiszen az élő fogadások külön menüben vannak összegyűjtve. Mindenesetre válasszuk ki a bal oldali menüsáv segítségével azt a sportot, amire fogadni szeretnénk, majd az eseményünk beazonosítása után kattintsunk a megfogadni kívánt szorzóra.

Ekkor a jobb oldalon található Fogadási szelvény ablakban meg is jelenik a kiválasztott esemény. Adjuk meg a tétünket és máris játékba küldhetjük a fogadást. Természetesen ennek feltétele, hogy regisztrált tagok legyünk és legyen egyenleg a számlánkon is.

A képernyőfotón is látható, hogy van lehetőség kombinációs és ún. System-fogadásra is.

18bet fogadási szelvény

Előbbiben több mérkőzésre tudunk egy szelvényen fogadni, utóbbi segítségével pedig akkor is nyerhetünk, ha esetleg egyet elbuktunk a kiválasztott fogadási események közül. A rendszer a megadott események után azonnal kalkulálja is nekünk a várható nyereményünket, valamint historikusan megőrzi a korábbi fogadásaink statisztikáit is.


Hogyan fogadhatunk élőben?

Ahogy már az előző bekezdésben említettük, a 18Bet oldalán külön szekcióban vannak gyűjtve az Élő fogadások, ami elérhető a fenti és a jobb oldali menüsávról is. Sőt, ezek mellett a főoldal közepén folyamatosan összegyűjtve láthatóak az élőben aktuálisan fogadható események.

Ezek tekintetében ötszáznál is több esemény érhető el minden egyes nap, az átlagos kifizetési százalék 93%. Csak labdarúgás tekintetében több mint 150 élő fogadási piac van, de a kosárlabda és tenisz esetén sem sokkal kevesebb. Például kosárlabda esetén minden egyes negyedre külön-külön fogadhatunk az aktuális események tükrében. És a Multiview opció segítségével egyszerre több élő eseményt is tudunk követni.

18 Bet mobil lehetőségek

phone_android

Napjaink legnagyobb sportfogadási trendjének az élő fogadások mellett a mobilos fogadások számítanak. Hihetetlennek tűnik, de a statisztikák szerint az online fogadások többségét ma már mobil eszközről kötik. És egyre több fogadóiroda nem csak optimalizált webböngészős megoldást kínál, hanem saját mobil applikációt fejleszt.

Így van ezzel ez a bukméker is, hiszen a 18Bet mobil app segítségével akár Androidos, Windowsos, akár iOS-es készülékről könnyedén tudjuk nyomon követni fogadásainkat és élőben is fogadhatunk bárhol és bármikor. Ha pedig nem akarunk applikáció letöltésével bajlódni, akkor se aggódjunk, tökéletesen optimalizált a mobilos böngészőkből elérhető fogadási oldal is.

Biztonság és adatvédelem

security

Az interneten napjainkban a legnagyobb értéknek az adat számít, így fontos az, hogy amikor regisztrálunk egy online bukmékernél, akkor biztonságban legyenek az információink és a pénzünk is. A 18Bet esetén már az is garanciát jelenthet a tisztességes működésre, hogy a Máltai Szerencsejáték Felügyelet engedélyével működnek, de ezek mellett is tesz még többet ez a bukméker.

Példának okáért az iparágban standardnek számító SSL-titkosítás segítségével zajlik minden kommunikáció köztünk és az oldal között, így bátran megadhatjuk a pénzügyi adatainkat és személyes adatainkat is. Ráadásul az oldal vállalja, hogy nem adja ki az információinkat külső cégeknek sem.

Ügyfélszolgálat és támogatás

headset_mic

A 18Bet ügyfélszolgálata éjjel-nappal minden nap elérhető számunkra. És a jelenlegi trendeknek megfelelően szinte minden kommunikációs csatornán elérhetjük a támogató kollégákat.

Így e-mailben, élő chaten, de még telefonon is, sőt a legismertebb üzenetküldő applikációk, így Viber és WhatsApp segítségével is küldhetünk üzeneteket.

Az élő támogatás jelenleg csak angol nyelven érhető el, de üzeneteikre és leveleinkre több nyelven is képes válaszolni az ügyfélszolgálaton.

Általános információk
Név: 18Bet
Székhely: Vault 14, Level 2, Valletta Waterfront, Floriana, Málta
Alapítás éve: 2010
Engedély száma: MGA/B2C/409/2017
Élő fogadás: Igen
Élő közvetítés: Nem
Mobilapplikáció: Igen
Telefon: +356 995 410 33
Élő chat: 24/7
Email cím: [email protected]

A válaszadás sebessége az élő chatben szinte azonnali, de e-mail esetén sem kell nagyon sokat várakoznunk egy válaszra. A kollégák segítőkészek, profik és tisztában vannak az oldal működésével és a sportágak fogadási lehetőségeivel is.

Konkluzió

thumbs_up_down

Ha a 18Bet fogadóirodát szeretnénk kiértékelni, akkor azt mondhatjuk, hogy egy minden szempontból stabil és megbízható bukmékerrel van dolgunk. Nagyon jó a sportági kínálat, a piacokból is bőségesen találunk minket érdeklőket.

A promóciók komoly kínálatot biztosítanak mindenféle bónuszból régi és új játékosoknak is, a pénzügyek tekintetében pedig szinte minden elérhető, ami számít. Fontos azonban, hogy vannak fizetési módok, amelyek forint esetén nem érhetőek el, előzetesen ennek érdemes utánajárni. Az ügyfélszolgálat teljesítményét és elérhetőségét tökéletesnek lehet mondani, ahogy a mobilos applikáció működését is.

Gyakran ismételt kérdések

📌 Mi a minimum tétösszeg a 18Bet oldalán?

A minimálisan megtehető összeget a játékos a saját szelvényén fogja látni a választott pénznemében kifejezve. A maximálisan megtehető összeget ugyanitt fogjuk látni, amikor kiválasztunk egy eseményt és erre szeretnénk fogadni. Ugyanis itt a Tét ablakba már csak a maximális összeget írhatjuk be. A fogadási szelvényünkön egyébként minden hasznos információt meg fogunk találni a fogadásainkra vonatkozóan.

📌 Mennyi ideig őrzik meg az adataimat a 18Bet oldalán?

A személyes adatokat addig őrzik meg, ameddig a 18Bet aktív tagjai vagyunk. Miután esetleg töröltük magunkat az oldalról, az adatainkat addig tárolják tovább, amíg a vonatkozó törvények és követelmények ezt elvárják a 18Bettől. Az adataink biztonságával kapcsolatban nem kell tartanunk attól, hogy esetleg illetéktelenek hozzáférhetnek, ugyanis a bukmékernél mindent titkosított kapcsolaton keresztül kommunikál.

📌 Elképzelhető, hogy Magyarországon is blokkolva lesz majd a 18Bet?

Elképzelhető, de jelenleg hazánkban gond nélkül, magyar nyelven érhető el ez a fogadóiroda. Ha esetleg mégis blokkolásra kerül valamiért, akkor se aggódjunk, mindig vannak alternatív megoldások, például egy alternatív link használata. De a 18Bet folyamatosan azon dolgozik, hogy ilyen ne fordulhasson elő, jelenleg is 100-nál több országból lehet gond nélkül elérni a fogadásokat.

Vissza a tetejére