A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

18Bet mobile – Tökéletes mobilos élmény minden magyar fogadónak

A 18Bet a Shark 77 Limited tulajdonában álló bukméker, amely már 2010 óta m...
űködik a piacon és rendelkezik elég komoly fogadói bázissal. Ez nem is meglepő, hiszen igen korrekt kínálatot rakott össze a cég, úgy a sportágak, mint a piacok tekintetében. A magyar fogadók is teljesen legálisan játszhatnak az oldalon, nincs szükség alternatív linkekkel vagy VPN-el való trükk őzesre. Pluszban az oldal magyar nyelven is elérhető, úgyhogy egyetlen kérdés vagy szabályzat sem fog fejtörést okozni a nyelvtudás hiánya miatt. A megbízhatóságot a szektorban mérvadónak számító Máltai Szerencsejáték Felügyelet által kiadott engedély garantálja. Akkor sem kell aggódnunk, ha mobilról szeretnénk játszani, teljesen jól optimalizált a webes felület, de ami még jobb, hogy elvileg létezik 18Bet app is, amelynek segítségével még könnyebb lehet a fogadás.
Kevesebb -
Olvass tovább +
 • 18bet Magyar
 • Kompatibilitás
  browser
  android
  ios
 • Bónusz
  40,000 Ft
 • Értékelés: 4.4
 • Regisztrálj itt

*F. Feltételek érvényesek! 18+

A 18Bet mobilos felületének bemutatása

18bet mobil alkalmazás

Alapvetően egy bukméker oldalával a legtöbben a webes mobil böngészőből megnyitva találkozunk. A 18Bet oldalára belépve kapásból a regisztrációs és a belépési gomb fogad minket a képernyő tetején, középen pedig kiemelve láthatjuk a belépési ajánlatot.

Ezenkívül a promóciós banner alatt láthatóak az aktuálisan zajló fogadási események és a legjobb ajánlatok is, tehát semmiben nem különbözik a belépési felület a megszokott standardtől. Ami kis kellemetlenség lehet, hogy a nyelvet csak a főmenübe lépve az egyik almenü alatt tudjuk átállítani, nem a főoldalon.

A főmenü a bal sarokban a megszokott három vonalra való kattintással érhető el, de ha ide lépünk, akkor első körben csak a sportágakat láthatjuk, a Tovább gombra kell kattintanunk, ha például beállítások érdekelnek minket. Ha az asztali gép böngészőjén kattintunk a Regisztrálj most feliratú gombra, akkor pontosan azt látjuk, amit mobilon is. Végig csinálhatjuk a 3 lépéses regisztrációt minden mező kitöltésével, de akár választhatjuk azt az opciót is, hogy Facebook- vagy Google-fiókkal regisztrálunk. Nagyon jó, hogy már itt elérhető és egy érintéssel megnyitható az Élő chat opciója, ha segítségre lenne szükségünk.

18Bet Android app letöltés és használat

android

A 18Bet mobil alkalmazás letöltéséhez Androidos készülékre nem kell mást tennünk, mint megnyitni a 18Bet főoldalát, majd az oldal alján a megfelelő logóra kattintani. A 18Bet app letöltés .apk formátumban fog megtörténni, ugyanis a Google áruházában nem érhetőek el a bukmékerek applikációi.

Viszont az Androidos készüléken megnyitva a böngészőben a 18Bet weboldalát, nem találtuk meg ugyanezt az opciót, így alapvetően elég macerásan, de el lehet juttatni a 18Bet mobile .apk fájlt a mobilunkra. Szerencsére nincs semmiféle korlátozás a magyar fogadók vonatkozásában, így könnyedén, a megszokott módon installálhatjuk az applikációt. Ha gondunk lenne, nézzük meg a beállítások alatt, hogy lehetővé tettük-e az installálását a külső forrásból származó appoknak.

Ha egyszer azonban sikerült felvarázsolnunk a telefonunkra, akkor onnantól kezdve már úgy működik, mint a mobil böngészős verzió vagy éppen az asztali gépről elérhető változat. A belépéshez szimplán csak a belépés gombra kell az ujjunkat érintenünk, a regisztrációhoz pedig értelemszerűen a másik gombot kell választanunk. Az online sportfogadás hasonlóképpen, néhány érintésből végrehajtható, ahogy a bónuszokat is könnyedén tudjuk igénybe venni.

18Bet mobil alkalmazás letöltés iOS készülékre

phone_iphone

Az asztali gépen megnyitott böngészőben látható a logó, amely szerint 18Bet iOS app is letölthető az Apple áruházában. Ezt meg is találjuk az áruházban való közvetlen keresés után is. Elvileg egyetlen érintés után végrehajtható a telepítés, ami elvileg sikerrel le is zajlik. Viszont akadnak problémák az appal az elindítás után, ettől függetlenül elvileg használható a sportfogadáshoz.

És innentől kezdve teljesen ugyanúgy kellene működnie, mint az Androidra letöltött .apk fájlból telepített appnak. A belépés és a regisztráció gombjai elérhetőek már az app megnyitása után is, ahogy az összes fogadási eseményt és piacot is megtaláljuk a menükben. A fogadás itt is mindössze néhány érintés, hiszen csak az eseményt kell kiválasztanunk, a tétet kell megadnunk és mehet is játékba a szelvény.

Mobilra vonatkozó egyedi 18Bet bónuszok

Akár asztali gépről, akár mobilos böngészőből, akár Android vagy 18Bet iOS app segítségével játszunk, semmiféle különbséget nem fogunk találni a funkciók vonatkozásában. Ami elérhető asztali gépen, az elérhető mobilon is, talán a képernyő mérete miatt több érintésre van szükségünk, hogy elérjünk egy-egy bizonyos funkciót (pl. a nyelv módosítása). Ez pedig azt is jelenti, hogy semmiféle speciális bónuszt nem fogunk kapni, ha mobilról játszunk, például pontosan ugyanaz a félelmetesen erős, 100%-os, akár 40 ezer forintos üdvözlő bónusz érhető el, ami az asztali verzióban.

Az elérhető fizetési módok

A 18Bet teljesen hozza az iparági standardét, már ami a fizetési módokat illeti. A legnépszerűbb e-pénztárca megoldás, mint NETELLER vagy Skrill mellett elérhetőek a Visa és Mastercard bankkártyás fizetési módok is, de akár gyorsított banki átutalással is feltölthetjük egyenlegünket. Nincs különség a fizetési módok tekintetében a be- és kifizetések között, de a mobilos és az asztali verzió között sem. Ráadásul ma már talán könnyebb is egyik-másik e-pénztárcás megoldással fizetést végrehajtani okostelefonról, mint asztali gépről.

Konkluzió

thumbs_up_down

A 18Bet egy elég régi, stabil motoros a sportfogadási piacon, megbízható engedély birtokában végzi működését és minden tartalma tökéletesen optimalizált és elérhető magyar nyelven magyar fogadók számára is. A piacon ritkaságszámba menő módon nem csak megfelelően optimalizált mobil böngészős verzióval rendelkezik, de letölthető 18Bet mobile apk fájl is elérhető, illetve megtaláljuk a natív applikációt az Apple Store-ban is.

Nem könnyű egyébként egyikkel sem boldogulni, így valószínűleg a fogadók inkább maradnak a mobil böngészős verziónál, de ettől függetlenül jó lehetőség, hogy már appon is fogadhatunk. És semmiféle funkcióvesztést nem tapasztalunk, ha Android vagy iOS készülékről akarunk megtenni egy fogadást, minden tökéletesen érhető el, úgy ahogy az asztali gépen már megszokhattuk.

Először a Globusbet.com oldalán: 18bet mobil

GYIK

📌 Van előre feltöltős fizetési kártya és kriptovaluta fizetési mód a 18Betnél?

Mindig fontos a szabályzat ellenőrzése előzetesen, hiszen ugyan paysafecard előre feltöltős kártyával fizetni lehet a 18Betnél, csak ez az opció a magyar fogadók számára nem elérhető. Ugyanígy, jelenleg még nem támogatott fizetési mód a Bitcoin vagy éppen az Ethereum és Litecoin sem.

📌 Van élő közvetítés a 18Betnél?

Bár egy elég régi, megbízható bukmékerről van szó, mobil platformon nincs elérhető élő stream az eseményekhez. Viszont van élő eredménykövetés és virtuális grafikus felületen követhetjük azt is, hogy pl. egy labdarúgó mérkőzésen éppen melyik térfélen megy a játék.

📌 Hol lehet megtalálni a promóciók listáját a 18Bet appján keresztül?

A promóciók közül a mobil böngészős verzióban és az applikációban is az aktuálisan legnépszerűbbeket fogja bemutatni a 18Bet, így a teljes listához be kell jutnunk a promóciók menüjébe. Asztali gépen ez nem nehéz, tekintve, hogy ott a főmenüben a Promóciók menüpont. Mobil böngészőben és appban viszont először be kell menni a három vonalra való kattintással a főmenübe, itt a Tovább gombra kell kattintanunk és végül itt érjük majd el a Promóciók listáját. Egyébként pontosan itt találhatóak a különféle beállítások (nyelv vagy tizedes) is.

Vissza a tetejére