A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

Poker Betfair – Az összes funkció részletes bemutatása

A Betfair márkanévről elsőre talán mindenkinek az online sportfogadási tőzsde jut eszébe, pedig ez a szerencsejátékos oldal egy kaszinó felület mellett nagyszerű pókerezési lehetőséget is biztosít a magyar játékosok számára....
Sok ezer játékossal minden egyes időpillanatban és számtalan perceken belül induló versennyel ez a pókerterem tényleg megadja azt, amit a legtöbb magyar pókerjátékos keres. Mobilról is gond nélkül játszhatunk az asztaloknál, és a most csatlakozó játékosok is jó bónuszokat markolhatnak fel – a következőkben pedig megnézzük részletesen, mit is tud a Betfair póker felülete!
Kevesebb -
Olvass tovább +

*F. Feltételek érvényesek! 18+

A Betfair oldalán elérhető játéktípusok és pókerversenyek

Ebben a pókerteremben az európai időzóna nappali óráiban mindig sok ezer játékost találhatunk és ennek megfelelően a normál pénzes asztaloknál és a tornákon is mindig bőven vannak résztvevők. A tornákat egy naptár szerint percről-percre követhetjük, így biztosan nem maradunk le semmiről. Az fontos, hogy Betfair poker regisztráció szükséges a játékokhoz, akár egy freerollba akarunk benevezni, akár egy Omaha készpénzes játékban akarunk nagyot szakítani. A következő listában megmutatjuk, hogy mivel is játszhatunk, ha a Betfair poker letöltés után már kártyázni is kezdünk:

 • Többféle Texas Hold’em készpénzes játék, úgy mint
  • Pot limit Hold’em
  • Fixed limit Hold’em
  • No Limit Hold’em
 • Sit and Go versenyek (egy bizonyos létszámnál indulnak)
 • Többasztalos versenyek (meghatározott időpontban indulnak)
 • Omaha No Limit és Fixed Limit
 • Omaha High-Low
 • Speed Poker
Betfair Poker

Látható tehát, hogy elég sok lehetőség közül választhatnak a magyar játékosok, ennek megfelelően a Betfair poker vélemények is kifejezetten pozitívak. Főleg, hogy a Sit and Go versenyeken belül is eszméletlenül nagy a kínálat. Vannak selejtezőtornák nagy pókerversenyek döntőire, vannak kislétszámú tornák, felgyorsított sebességű tornák és akár már 0.01 eurótól be lehet ülni ilyen tornákra.

Ha már szóba hoztuk a téteket, alapvetően a Hold’em asztaloknál nagyon komoly a szórás a téteket, vakokat illetően. Sok asztalon játszhatunk 0.01/0.02 eurós vakokkal, de nem ritkák a 10-40 euró közötti vakok sem, de aki nagy pénzben gondolkodik, ő is mindig fog találni egy-két asztalt. Omaha asztaloknál is hasonló a felhozatal, ezekhez is le lehet ülni már 0.01/0.02-es vakokkal, ha betettük a pár eurós buy-int. Sorolhatnánk még a különféle változatokat, de a lényeg az, hogy minimális téttel is el lehet kezdeni bármilyen típusú pókerrel játszani, de a tornáknál is lesz freerollok mellett 0.01 eurós beugrós verseny, de akár olyan is, ahol 100 eurót minimum le kell tenni.

A Betfair póker minden platformon ott lehet velünk

Betfair póker letöltés

Nem meglepő módon a Betfair pókerplatformjának maximális kihasználásához mindenképpen szükség van egy szoftver letöltésére, legyen szó mobil eszközről vagy asztali gépről. Nem nagyon dolog asztali gépre letölteni a szoftvert, a poker Betfair oldalára lépve van egy elég nagyméretű Download and Install gomb, erre kattintva telepíthetjük a szoftverét a gépünkre. Fontos, hogy ezután még szükség van regisztrációra és befizetésre is, illetve azt is meg kell említeni, hogy a Betfair póker nem érhető el magyar nyelven. Aki mindenképpen böngészőből akar játszani letöltés nélkül az a Betfair Instant Play opcióját választhatja.

A Betfair poker mobil elérhetősége is teljesen rendben van, iOS vagy Android operációs rendszerrel bíró készülék esetén natív applikációt kell letöltenünk a játékhoz vagy akár a Betfair poker bonus igénybevételéhez. A letöltés mindkét esetben kifejezetten egyszerű, nem is tudjuk azt mondani, hogy egyik vagy másik gyorsabb lenne. Tesztünkben mindkét applikációt 1-2 perc alatt a telefonra (esetleg tabletre) lehet varázsolni.

 • Android esetén a mobilapplikációhoz szükséges fájlt a Betfair honlapjáról tudjuk letölteni egyetlen kattintással. Azt azért ne felejtsük el, hogy szükség van arra, hogy engedélyezzük telefonunkon a külső forrásból származó applikációt telepítési lehetőségét.
 • iOS esetén a mobilapplikációt az App Store-ból tudjuk letölteni mindenféle extra keverés és állítgatás nélkül. Csak keressünk rá a Betfair Poker kulcsszóra és már mehet is a telepítés!

A funkciók teljesen ugyanazok a Betfair poker mobil applikáció és a számítógépre telepített szoftver esetén, bár egyesek azt fogják tapasztalni főleg az újabb telefonok esetén, hogy a sebesség mobilról gyorsabb és az okosfunkciók is sokat dobnak a játékélményen.

Konkluzió

A Betfair póker talán nincs ott a világ legnagyobb pókertermei között, de szerintünk érdemtelenül. A háttere okán a megbízhatóság nem megkérdőjelezhető, van itt bőségesen verseny és sima készpénzes játék hatalmas tét-tartományban, szóval aki szereti az online pókert, itt jól fogja magát érezni. Nincs panasz a játékosok számára sem, mi úgy láttuk, hogy egy normál időpontban elég sok ezer ember kártyázik az asztaloknál.

Egy dolog talán hiányozni fog, ez pedig az, hogy a platform és a letöltött szoftver sem érhető el magyar nyelven, de tegyük hozzá, hogy aki online pókerre adja a fejét, neki ez nem fog annyira hiányozni. Főleg, hogy mobilról is bárhova magával tudja vinni a Betfair platformját. A szükséges szoftver letöltése és telepítése sem igényel semmiféle extra technikai készséget.

Gyakran Ismételt Kérdések

📌 Van üdvözlő bónusza a Betfairnek?

A Betfair oldalán természetesen számíthatunk üdvözlő bónuszra az első befizetésünk után, amit aztán valamelyik készpénzes játékban vagy versenyen használhatunk fel. A bónuszokra mindig vannak felhasználási feltételek, ezeket olvassuk el, mielőtt igényeljük az adott ajánlatot.

📌 Milyen fizetési módokkal tudok befizetést teljesíteni a Betfairen?

A Betfair mindig is ismert volt hagyományosabb fizetési módjairól. Ennek megfelelően banki fizetési módok mellett még e-pénztárcákat is használhatunk a befizetéseink rendezéséhez. A limitek is teljesen rendben vannak, kevés pénzzel is tudunk befizetést teljesíteni.

📌 Milyen a Betfair pókerfelülete?

A Betfair póker felületét az egyik legismertebb játékfejlesztő, a Playtech tette össze, a legutolsó verziófrissítés pedig nem is olyan régen történt. Alapvetően a fekete színek dominálnak, de a fontos információkat nagyon jól fogjuk látni kiemelve is. A menük átláthatók és ami kifejezetten pozitív, hogy a különféle „póker trackereket” is támogatják.

📌 Megbízhatónak számít a Betfair oldala?

A Betfair póker oldala a Betfair 2000-ben alapított szerencsejátékos hálózatához tartozik és olyan engedélyekkel rendelkezik, amelyekkel elég kevés platform a szerencsejátékos online térben. Ráadásul egy ideje a Betfair már a világ egyik legnagyobb szerencsejátékos multinacionális holdingjának is részét képezi.

📌 Mobilról is működik a Betfair instant play?

A Betfair egy olyan online pókerterem, amelynek lehetőségeit leginkább egy letöltött szoftver segítségével tudjuk kihasználni. Viszont ha nem akarunk ilyet letölteni, akkor van módunk akár asztali gépről, akár mobilról is az instant play lehetőségét kihasználva Betfair poker letöltés nélkül is játszani.

Vissza a tetejére