A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

A Betfair mobile elérhetősége

Napjaink sportfogadási piacának egyik legismertebb szereplője a Betfair, am...
ely nem csak egy egyszerű sportfogadási oldal, de a legnépszerűbb sportfogadási tőzsde is egyben. Tulajdonosa a PPB Counterparty Services Limited, amely a Máltai Szerencsejáték Felügyelet engedélye mellett végzi tevékenységét, de a cég rendelkezik például a Brit Szerencsejáték Bizottság engedélyével is. A megbízhatóságra tehát nem lesz panaszunk, de a kínálatra és az elérhetőségre sem. A magyar fogadók gond nélkül fogadhatnak az oldalon, amely tökéletesen minőségben van optimalizálva magyar nyelvre is. A mobilos elérhetőség is a piac csúcsát képviseli, hiszen a nagyszerűen optimalizált mobil böngészős felület mellett natív mobil applikációk is elérhetőek Android és iOS készülékek esetén. Lássuk, hogy mit tud a Betfair mobil alkalmazás és a Betfair fogadóiroda.
Kevesebb -
Olvass tovább +

Okostelefonon még jobb a fogadási élmény

Betfair mobil alkalmazás

Napjainkban ma már alapkövetelmény egy fogadóiroda számára, hogy a mobil böngészőről megnyitható verziója tökéletesen működjön, reszponzív legyen és mindent tudjon, amit az asztali gépről megnyitott weboldal. Így nem kell meglepődnünk azon, hogy a Betfair mobil böngészős verziója tökéletesen működik, jó a sebessége, a képernyő méretétől függően módosul a kinézete, a gombok kezelhetőek és az egész menüstruktúra jól átlátható. Viszont más fogadóirodákhoz képest kissé más jellegű felület fogad bennünket, amikor mobil böngészőből megnyitjuk a weboldalt.

Mert a Betfair portáljára belépve először választhatunk aközött, hogy hova akarunk csatlakozni, a fogadási tőzsdéhez vagy a sportfogadási oldalhoz. Az aktuális bónuszajánlat mellett egy nagy Csatlakozz most feliratú gombot találhatunk még ezen a kezdőképernyőn. Ha menükezelő gombokat keresünk, meg fogunk lepődni, mert ilyen nincs. A Betfair logóra kell ahhoz kattintanunk, hogy beléphessünk a sportfogadási felületre. Itt pedig nagyjából már minden olyan, amit megszokhattunk máshol – tehát láthatjuk a fogadószelvény menüpontot, az aktuális eseményeket és ajánlatokat. Egyszóval a Betfair mobil böngészős verziója tökéletes fogadási élményt kínál. Nézzük most a Betfair app lehetőségeit!

Betfair Android app

android

A Betfair nem csak mobil böngészőből érhető el, de tökéletes natív mobil applikációja is van Android készülékekre is. Nem is kell nagyon kutakodni, ha meg szeretnénk szerezni, hiszen a sportfogadási oldalra belépve azonnal megkapjuk értesítésben az oldal legfelső részén, hogy egyetlen kattintással megszerezhetjük a Betfair Android Appot. Fontos tudni, hogy ez a Betfair mobile apk fájl letöltésén keresztül fogja nekünk telepíteni az applikációt az Androidos készülékre. Ezt viszont az esetek jelentős részében csak úgy tudjuk megtenni, ha előzetesen a Beállítások menüpont alatt engedélyeztük a külső forrásból származó applikációk telepítését.

A külső forrásból származó appok telepítésének automatikus elfogadását mindenesetre később érdemes visszakapcsolni. Érdemes tudni, hogy a Google Play áruházba belépve csak néhány országból fogjuk elérni az applikációt letöltésre, ezek között nincs Magyarország. Az app letöltése és telepítése után könnyedén el tudjuk indítani az alkalmazást és használhatjuk azokat a lehetőségeket, amelyeket csak egy natív app biztosít: például használhatunk értesítéseket, hogy lehetőségünk legyen megtalálni időben a legjobb meccseket és bón0uszokat.

A többi funkció vonatkozásában nagyon sok különbséget nem fogunk találni, de azért az feltűnő lesz majd, hogy applikációból használva a Betfairt, a sebesség jelentősen jobb, mintha szimplán mobil böngészőből használnánk.

”Almás” verzióban is elérhető a natív Betfair iOS app

phone_iphone

Azt már valószínűleg kitalálhattuk az Android app elérhetőségéből, hogy létezik Betfair iOS app is és tényleg így is van. Nagyon fontos tudni azonban, hogy csak Android 11.0-s vagy nagyobb verziószámú operációs rendszerrel rendelkező készülékre tudjuk ezt letölteni. Az eszközök skálája elég széles, használhatjuk iPhone, iPad és iPod készülékeken is, szóval nem fogunk csalódni. Azt még szintén érdemes tudni, hogy Betfair app letöltés ugyan elérhető a magyar fogadók számára is, ez azonban még nincs magyar nyelven, ami azért negatívum.

Sajnos a letöltése az applikációnak nem hajtható végre könnyen, ugyanis egy kicsit küzdeni kell a beállításokkal. Először ugyanis a Beállítások menüpont alatt az Apple ID-nkra kell kattintanunk, majd az így felugró menüben az Ország/Régió beállítását kell olyan országra állítanunk, ahonnan elérhető az App Store-ban is a Betfair iOS app. Ilyen ország például Nigéria vagy Hollandia. Ha megtettük a beállítás módosítását, akkor az App Store-ban már rákereshetünk a Betfair applikációjára és le is tölthetjük, hasonlóan más alkalmazásokhoz.

Ezután azért érdemes visszaállítani az Apple ID-nk régióját, ez már nem fogja befolyásolni a fogadási élményünket az alkalmazásban. Az applikáció telepítése után számtalan lehetőségünk lesz majd, például:

  • Kaphatunk értesítést az applikáció újdonságairól és frissítéseiről
  • Kaphatunk értesítést meccsek kezdetéről és befejezéséről
  • Kaphatunk értesítést bónuszajánlatokról
  • Beállíthatjuk, hogy automatikusan bejelentkezhessünk

A Betfair bónuszok mobilról is elérhetőek

A Betfair alapvetően teljesen korrekt ajánlatokkal várja a fogadókat, legyen szó akár új játékosokról, akár már régebbi fogadókról. Az ajánlatokat a Promóciók menüpont alatt meg is nézhetjük például a tőzsde vagy a sportfogadás vonatkozásában. És minden ajánlat elérhető és igénybe vehető mobil eszközökről is, így a 100%-os, akár 8 ezer forintos üdvözlő bónusz is használható, de például egy meghívott barátunk után akár felmarkolhatunk még 4000 forintot.

De ennél a bukmékernél vannak igazán egyedi, a piacon máshol el nem érhető promóciók is, például a biztosításos fogadás tipikusan ilyen. Ennek segítségével ugyanis egy napi négynél több eseményt tartalmazó szelvénnyel akár 4000 forintot is visszakaphatunk, ha az egyik elem veszítene.

Kifizetés és befizetés a platformon

A Betfair mobil alkalmazás letöltés után akár a regisztrációnkat vagy az első befizetésünket is végrehajthatjuk mobil eszközről és minden, a platformon elérhető fizetési módot igénybe vehetjük. Ezek röviden összefoglalva:

  • Bankkártyák: Visa, Mastercard, Electron, Maestro
  • E-pénztárcák, mint PayPal, Skrill, NETELLER
  • Előre feltöltős kártya, azaz a paysafecard
  • Banki átutalás

Fontos tudnivaló, hogy a Betfairen nincs módunk kriptovalutákkal fizetni, ez az opció ezen a platformon nem elérhető. A befizetéseket és a kifizetéseket könnyedén, a profilunk alatt található megfelelő menüpont alá lépve tudjuk végrehajtani. Csak válasszuk ki az általunk preferált fizetési módot, majd kövessük az utasításokat a platformon vagy ha átirányításra kerülünk az adott szolgáltató platformjára, akkor ott.

Konkluzió

thumbs_up_down

A Betfair teljességgel elkényezteti azokat a fogadókat, akik mobil eszközökről szeretnének fogadni. Nem elég, hogy tökéletesen optimalizált, reszponzív mobil böngésző oldal áll a rendelkezésünkre, de Android és iOS készülékre is tökéletes applikáció készült. Az iOS applikáció letöltése kissé körülményes, de megéri a fáradtságot, hiszen az app segítségével olyan lehetőségeket vehetünk igénybe, mint az instant értesítések használata, amelyekkel jóval gyorsabb és kellemesebb a fogadási élmény. Az appok sebessége nagyszerű, a fogadásokat egy-két érintésből végre lehet hajtani, szóval a konkluzió egyértelműen az, hogy ha a Betfairen akarunk fogadni, akkor töltsük le az alkalmazásokat mindenképpen.

GYIK

📌 Lesz elérhető kriptovaluta a Betfairen fizetésekhez?

A kriptovaluta egy olyan digitális pénz, amellyel anonim módon, biztonságosan és decentralizáltan hajthatunk végre tranzakciókat. Jelenleg sajnálatos módon a Betfair platformján nem érhetőek el a kriptovalutákhoz és amennyire sikerült kiderítenünk, nincs is tervben ezek bevezetése. De ne csüggedjünk, ezeken kívül számtalan nagyszerű fizetési mód áll még rendelkezésünkre.

📌 Mi a különbség az apk fájl és a Store-ból való letöltés között?

Az apk fájlt a Betfair hivatalos weboldaláról tudjuk letölteni, ezzel nagyon gyorsan és hatékonyan tudjuk telepíteni az Android applikációt a telefonunkra. Igazából sokban nem különbözik az áruházból való letöltéstől, talán annyiban, hogy az áruházból kényelmesebben tudjuk letölteni és telepíteni, sőt itt olvashatunk véleményeket és mi magunk is adhatunk értékeléseket.

📌 Kapcsolatba tudok lépni a Betfair ügyfélszolgálattal mobilon keresztül?

Nincs semmi probléma, hiszen a Betfair ügyfélszolgálata teljesen jól működik és használható mobil eszközök segítségével is. Akár applikációból használjuk a Betfairt, akár mobil böngészőből, írhatunk e-mailt, használhatjuk az élő chatet és hát telefonról lévén szó, akár telefonálhatunk is. A segítség gyors lesz és profi, mert a Betfair ügyfélszolgálata a piac egyik legjobbjának számít, bátran fordulhatunk hozzájuk mindenféle kérdéssel.

Vissza a tetejére