A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

Palmslots magyar – Változatos fogadási piacok nagyszerű szorzókkal

A Palm Slots nevű, a fiatalabb sportfogadási oldalak közé tartozó bukméker nagyszerű üdvözlő bónusszal és újratöltési bónusszal, valamint rengeteg sportfogadási eseménnyel várja a magyar fogadókat is....
A rengeteg élő közvetítés, az erős szorzók és a hatalmas kínálatot felölelő sportesemények egyaránt jó vonzerőt jelentenek a magyar fogadók számára. A következőkben részletesen megnézzük, hogy pontosan mit is kínál a Palmslots magyar oldala!
Kevesebb -
Olvass tovább +

*F. Feltételek érvényesek! 18+

A Palmslots háttere nem vet fel kérdéseket

A Palmslots sportfogadás a NewEra B.V., egy Curaçaóban bejegyzett cég üzemeltetésében működik 2022 óta. Engedélyét a működéshez a Curaçaói Szerencsejátékos Hatóság adta ki, ami az online sportfogadás világában teljesen elfogadhatónak és megbízhatónak számít. A pénzügyi szolgáltatások tekintetében egy ciprusi cég segít lebonyolítani a tranzakciókat. És a felelősségteljes szerencsejáték népszerűsítését sem helyezi háttérbe a platform, a BeGambleAware és a Gambling Therapy is a partnerei között szerepel.

Palmslots sportfogadás

A Palmslots elérhetősége egyszerű, bár kerülőutat igényel

A Palmslots Magyarországon nem érhető el egyetlen kattintással, ugyanis az oldal blokkolva van magyar IP címről. Így alternatív linkeket kell keresnünk, de szerencsére a platform olyan linket használ, ami pillanatok alatt állítható, tehát nagyon gyorsan fogunk új linket találni, ha esetleg a korábbi megint nem működik. Aki egyébként már fogadott online térben, ő tudja, hogy az alternatív linkek teljes egészében a részét képezik ennek a miliőnek, szóval ez ne tartson minket vissza a fogadástól.

A következő lépésekből áll a Palmslots regisztráció

Ugyan magyar nyelven nem érhető el az oldal, de a Palmslots regisztráció nagyon komoly regisztráció nélkül, villámgyorsan teljesíthető a következő lépésekkel:

 1. A jobb felső sarokban látható Register feliratú gombra kell kattintanunk a kezdéshez!
 2. Döntenünk kell arról, hogy akarunk-e üdvözlő bónuszt vagy sem.
 3. A következő képernyőn adjuk meg az e-mail címünket, a választott felhasználónevünket és jelszavunkat! Kattintsunk a NEXT feliratú gombra!
 4. Az utolsó lépésben adjuk meg a teljes nevünket, országunkat, telefonszámunkat, választott pénznemünket, nemünket és születési dátumunkat.
 5. Ezután már csak a szabályzat elfogadása és a CREATE NEW ACCOUNT feliratú gombra kattintás van hátra és máris a közösség tagjai lettünk!

A regisztráció után azonnal felkínálja nekünk az oldal az első befizetés lehetőségét, amivel érdemes már itt élni. Arra azért figyeljünk, hogy 2000 dollárnyi befizetés elérése után a KYC követelményeknek megfelelően a személyazonosságunkat és lakcímünket igazolni kell fényképes bizonyító erejű dokumentummal és egy frissebb közüzemi számlával vagy bankszámlakivonattal.

Palmslots sportfogadás – Elérhető fizetési lehetőségek

A Palmslots vélemények böngészése során az biztosan megállapítható, hogy a fogadók és játékosok maximálisan elégedettek az elérhető fizetési lehetőségekkel ennél a bukmékernél. Ha nagyon röviden össze akarjuk foglalni, akkor kvázi minden aktuálisan népszerű fizetési opció elérhető.

Jöjjön tehát a Palmslots fizetési módok listája:

 • Bankkártyás fizetési módok, azaz Mastercard, Visa és Maestro kártyák
 • Revolut kártya
 • E-pénztárcák: MiFinity, eZeeWallet, NETELLER vagy éppen Skrill és WebPayz
 • Befizetéshez paysafecard
 • Kriptovaluták: mint ETH, BTC, LTC, DAI és társai
Palmslots fizetési módok

Tesztünk során úgy találtuk, hogy minden fizetési módnál egységesen 10 euró a minimálisan befizethető összeg és nem meglepő módon a befizetési tranzakciók mindegyik fizetési mód esetén azonnal teljesülnek. Maga a befizetési tranzakció is elég egyszerűen végrehajtható, természetesen csak regisztráció után:

 1. A regisztráció után azonnal felugrik a befizetési ablak, de ha ezzel nem élünk azonnal, akkor a jobb felső sarokban a menüsoron a profilunknál ott lesz a menü mindig
 2. Válasszuk ki a használni kívánt fizetési módot
 3. Adjuk meg a befizetni kívánt összeget
 4. Adjuk meg az adott fizetési módhoz szükséges adatokat (kártyaadatok, e-pénztárca információk stb.), majd erősítsük meg a tranzakciót és kész is vagyunk!

A Palmslots kifizetés vonatkozásában sem igazán nehezíti meg az életünket, nem kell attól tartanunk, hogy a nyereményünket csak nagyon körülményesen tudjuk megszerezni. Kifizetési módok tekintetében a minimálisan kifizethető összeg 20 euró, erre mindenképpen figyeljünk – illetve arra is, hogy némely fizetési mód nem érhető el kifizetéshez, mint például a paysafecard. A kifizetés menete nagyon hasonló a befizetéshez, de azért röviden a következő:

 • A jobb felső sarokban a profilunknál érhető el a kifizetési menüpont.
 • Válasszuk ki a kifizetéshez használni kívánt fizetési módot.
 • Adjuk meg a kifizetni kívánt összeget.
 • Kövessük a megjelenő utasításokat, adjuk meg a szükséges adatokat és erősítsük meg a tranzakciót.

A kifizetési tranzakciók teljesülése az e-pénztárcák és a kriptopénzek esetén 24 órán belüli, de a banki fizetési módoknál sem kell igazán 2-3 napnál többet várnunk. Ne felejtsük, a KYC azonosítás létfontosságú, ha elértünk egy bizonyos összegű befizetést.

A Palmslots bukmékerénél elérhető bónuszok

A Palmslots bónusz kínálat bármikor (akár regisztráció nélkül is) megtekinthető a Promotions menüpont alatt, ide érdemes benézni többször is, hiszen a kínálat mindig frissülhet. Aktuálisan a következő promóciók érhetőek el a magyar fogadók számára:

 • Az üdvözlő Palmslots bonus keretén belül az első befizetésünk 100%-át, maximum 100 eurót kaphatunk. A minimális befizetés 10 euró.
 • Van újratöltési bónusz is, hetente a befizetésünk 50%-át, akár 50 eurót is kaphatunk.
 • Az adott hónapban az első, második, harmadik és befizetésünk után a feltételek teljesülése esetén akár 50 eurónyi ingyen fogadást is kaphatunk.
 • Bizonyos fogadási piacok esetén befizetés után a megfelelő promóciós kód használatával 25 eurós ingyenes fogadást kapunk.

A Palmslots tele van nagyszerű fogadási piacokkal

Palmslots app ugyan natívan nem elérhető, ennek ellenére mobilról is könnyedén használhatóak a platform fogadási piacai, amelyekből aztán tényleg van bőségesen. Labdarúgás vagy éppen kosárlabda esetén nem meglepő a sok száz fogadási piac, mint a hendikep fogadások, a pontos eredményes fogadások vagy éppen a büntetőlapos tippek, de az, hogy asztaliteniszből, tollasból vagy éppen dartsból is sok tucat fogadási piacot böngészhetünk, kifejezetten kiemelkedő. És ez nagyjából minden sportra igaz, hendikep vagy összpontszámos piacot mindenhol találunk. Az e-sportok pedig külön kategóriát képviselnek, mint játékban egyedileg jellemző fogadási lehetőségekkel.

Sportágból minden megvan itt, ami csak eszünkbe juthat

Nem lesz abban meglepetés, hogy a fogadási felület bal oldalán egy nagy menüsoron érhetőek el a Palmslots fogadható sportágai és ne lepődjünk meg, bőven lesz mit görgetnünk. Mert itt aztán tényleg van minden:

 • Hagyományos sportágak kezdve labdarúgástól, kosárlabdán vagy kézilabdán át teniszen keresztül bokszik
 • A magyaroknak oly kedves vízilabdából, Formula-1-ből vagy sznúkerből is van bőven elérhető esemény
 • E-sportok tekintetében minden itt van, ami számít, mint CS: GO, LoL, Dota 2, Overwatch és így tovább
 • Extrább sportokra is tippelhetünk, mint futsal vagy éppen salakmotor és számtalan politikai valamint televíziós esemény
Palmslots népszerű sportok

Így kell fogadni a Palmslots oldalán

Nincs Palmslots applikáció, de enélkül is másodpercek kérdése játékba küldeni egy fogadást a Palmslotson akár mobilról, akár asztali gépről. A következő egyszerű lépéseket kell csak követnünk:

 1. Keressük meg a minket érdeklő sportot és azon belül a minket érdeklő eseményt
 2. Az eseményen belül válasszuk ki a megfogadni kívánt piacot és kattintsunk a szorzójára
 3. Ezzel megjelent a jobb oldalon a szelvényükön az esemény, már csak a tétet kell megadnunk és játékba is küldhető a szelvény!

Természetesen ez a leggyorsabb és legegyszerűbb lehetőség, fogadhatunk több eseményre egy szelvényen többes kötésben, de akár sorba is rakhatunk egyes fogadásokat az IF (HA) fogadás segítségével. A System típusú fogadás pedig lehetővé teszi, hogy akkor is nyerjünk egy szelvénnyel, ha esetleg nem találtuk el az összes megfogadott esemény kimenetelét.

Élőben is végtelennek tűnőek a lehetőségek

live_tv

Az Palmslots élő fogadás lehetőségek nagyjából teljesen lefedik azokat a sportokat és piacokat, amelyek a hagyományos, ún. pre-match fogadás keretében is elérhetőek. Az élő fogadásokat a bal oldali LIVE gombra vagy a felső menüsoron a Live Betting menüpontra kattintva érhetjük el. Fogadhatunk a labdarúgástól kezdve dartson át kézilabdán keresztül vízilabdára vagy éppen bokszra is élőben, a piacok tekintetében pedig minden meg fogunk találni, ami csak eszünkbe juthat.

Live streaming limitált az oldalon, az élő események tekintetében élő eredménykövetés és virtuális közvetítés elérhető, de valódi élő közvetítés inkább csak a virtuális sportok és az e-sportok esetében várható.

Ilyen lehetőségeink vannak, ha utazás közben akarunk fogadni

phone_android

A Palmslots esetén a mobilos elérhetőség nem kérdés. Azonnal, ahogy beütjük a mobil böngészőbe a platform címét, látni fogjuk, hogy villámgyorsan betölt a felület, minden működik, ahogy egy asztali gépen és még a live streaming is hasít a kedvenc e-sport meccsünkről. Palmslots alkalmazás natívan nem létezik, de ismételni tudjuk csak, hogy a mobilos böngészőre optimalizált Palmslots rendkívül könnyen kezelhető, ezért nem is fog az app maga hiányozni.

Belépni, regisztrálni vagy akár befizetést teljesíteni is nagyon könnyű mobilról, sőt, utóbbi esetén talán még könnyebb is, hiszen a legtöbb e-pénztárca vagy kriptotárca mobilról használható a legkönnyebben. Ha megfelelő az internetkapcsolatunk, akkor igazából bárhonnan és bármikor tudunk másodpercek alatt játékba küldeni egy fogadási szelvényt.

Biztonság és technológiai háttér – A Palmslotsnál ezzel nem lesz gond

security

Alapvetően az engedélyek és a tulajdonosi háttér mellett a Palm Slots technikailag is rendben van, hiszen a piacon elfogadott szabványok szerint igyekszik működni. Így SSL alapú 128 bites titkosítást használnak a fogadók és a platform közötti minden kommunikációra, ráadásul korrekt tűzfalakat is telepítettek a szervereikre. Ez biztosítja, hogy a megadott adatainkat senki ne szerezhesse meg, ráadásul az oldal maga nem is fogja harmadik félnek kiadni ezen információkat.

Az ügyféltámogatás hatékony és gyors éjjel-nappal

headset_mic

Nem meglepő módon a Palmslots oldalán napjaink trendjéhez hasonlóan éjjel-nappal elérhető már ügyfélszolgálat a hét minden napján. Fontos tudni, hogy magyar nyelven még nincs ügyféltámogatás. Három fő opció közül választhatunk, ha segítségre van szükségünk.

 • Van egy Chat feliratú gomb vagy a Contact Us menüből is elérhető az élő chates ügyfélszolgálat éjjel-nappal
 • Írhatunk levelet a [email protected] e-mail címre is kérdéseinkkel
 • Van egy eléggé általánosnak nevezhető FAQ menüpont az alsó menüsoron, néhány korábban már megválaszolt kérdéssel és a válasszal
Általános információk
Név: Palmslots
Székhely: Curaçao, CW
Alapítás éve: 2022
Engedély száma: 365 / JAZ
Élő fogadás: Igen
Élő közvetítés: Többnyire e-sportokra és virtuális sportokra
Mobil applikáció: Nincs
Telefon: Nincs
Élő chat: 24/7
Email cím: [email protected]

Zárszó

thumbs_up_down

Összességében egy teljesen korrekt online bukmékerrel van dolgunk a Palmslots személyében. Nagyon masszív fogadási kínálattal várja a fogadókat piacok és sportágak tekintetében, a szorzók is teljesen megfelelőek, a felület kezelése és a fogadás menete pedig nagyon egyszerűnek nevezhető. A bónuszok össze elfogadható, nincsenek teljesíthetetlen feltételek. Talán a streaming mennyiségén lehetne javítani, de összességében nem nagyon van itt olyasmi, ami miatt hiányérzetünk lenne.

GYIK

📌 Van virtuális sportfogadás a Palmslotsnál?

Természetesen van virtuális sportfogadási lehetőség is, hagyományos és élő fogadásként is fogadhatunk virtuális eseményekre, amelyek a nap minden percében folyamatosan zajlanak. A Virtual Sports menüpont alatt érhetjük el őket.

📌 Regisztráció nélkül is lehet fogadni a Palmslotsnál?

Nem, regisztráció nélkül a Palmslots fogadási oldal szolgáltatásait nem vehetjük igénybe, így fogadni sem tudunk. Az viszont jó, hogy böngészni a kínálatot lehet regisztráció nélkül is, úgyhogy tehetünk egy próbát mielőtt csatlakozunk a közösséghez.

📌 A Palmslots milyen engedéllyel rendelkezik?

A Palmslots a Curaçaói Szerencsejáték Felügyelet engedélye mellett működik az online fogadási szektorban. Ez az egyik leggyakrabban használt hatósági engedély és alapvetően teljesen elfogadottnak számít.

Vissza a tetejére