A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

Unibet Alkalmazás – Letöltés és Használat Android és iOS rendszereken

Ha van olyan sportfogadási oldal, fogadóiroda, amely szinte minden magyar f...
ogadónak elsőként jut eszébe, az biztosan az Unibet. Nagyon régi és megbízható bukmékerről van szó, amely már hosszú ideje várja a magyar fogadókat is, akik teljesen magyar nyelvre optimalizált felülettel találkozhatnak az oldalon. Az oldalt a Trannel International Ltd. üzemelteti, amely a piacon legmegbízhatóbbnak számító Máltai Szerencsejátékos Hatóság engedélye mellett végzi működését. Az Unibet vonatkozásában számtalan olyan előnyt lehet kiemelni, amivel kimagaslik a piacon, ilyen például a rengeteg fogadási esemény, az élő közvetítés lehetősége vagy éppen a számtalan statisztika a fogadási eseményekhez. Ami pedig még népszerűvé tette az Unibetet, az a tény, hogy van Unibet mobil alkalmazás is Androidra és iOS-re is, amelyek segítségével akár várakozás és utazás közben is fogadhatunk élőben az élőben közvetített meccsekre.
Kevesebb -
Olvass tovább +

*F. Feltételek érvényesek! 18+

Ez a bukméker mobil platformban is erős

Unibet mobil alkalmazás

Az első dolog, amit minden sportfogadó tenni fog, ha mobilról szeretne fogadni, hogy megnyitja az adott platform mobil böngészős verzióját. Az Unibet esetén egy szemnek kellemes, optimalizált felületre fogunk érkezni, ha böngészőből nyitjuk meg az oldalt, ahol azonnal a 100%-os befizetési bónusz ajánlatával vár minket a bukméker. Ezen a képernyőn már csatlakozni is tudunk vagy már aktív fogadóként be is léphetünk. Ha böngészni kívánunk, akkor kissé lentebb döntést kell hoznunk, hogy a Sportfogadás, a Kaszinó vagy éppen az Élő kaszinó kínálatát nézzük-e meg, mert az Unibet egy igazi univerzális szerencsejátékos platform.

Unibet Android App

android

Ahogy a mobil böngészőben nézegetjük az oldalt vagy a három csík alatt elérhető menüt, akkor biztosan fel fog tűnni az Alkalmazás nevet viselő menüpont. Igen, ez azt jelenti, hogy létezik Unibet alkalmazás és a logók is mutatják, hogy korrekt lefedettséget kapunk a jelenleg elérhető okoskészülékek vonatkozásában. Az Unibet app letöltés vonatkozásában nagyon fontos kiemelni, hogy a Google áruházában a készülékünkön nem fogjuk megtalálni az Androidos applikációt. Az egyetlen hely, ahonnan az Unibet mobile apk letölthető, az maga a bukméker weboldala. Ha első kattintásra nem történik semmi, ne ijedjünk meg!

Be kell lépnünk a Beállítások menüpont alatt és be kell állítanunk, hogy a külső forrásból származó applikációkat telepíthessük a telefonunkra. Ezek után szépen menjünk vissza a webhelyre és most töltsük le, majd installáljuk az alkalmazást. Ezután már használhatunk is több olyan funkciót, ami a natív alkalmazással érhető el, például:

  • Értesítéseket a legjobb meccsekről, a kedvenc meccseinkről és a fogadásaink eredményeiről
  • Mobilról is nézhetjük élőben szinte az összes nagy meccset és fogadhatunk is rájuk élőben

Plusz ugye nagyon fontos kiemelni, hogy a mobil applikáció lehetővé teszi, hogy sokkal gyorsabban lépjünk be az oldalra, ahol teljességgel ugyanazokat a funkciókat tudjuk elérni, amelyeket az asztali gépről megnyitott felületen.

iPhone, iPad, iPod – Az Unibet mobil appja ezeket is bírja

phone_iphone

Az Unibet asztali gépről vagy mobil böngészőből megnyitott felületén, az Alkalmazás (Apps) menüpontban láthatjuk, hogy a bukmékernek van Unibet iOS app letöltési lehetősége is. Aki ismeri az Apple eszközök működését, az tudja, hogy az appot nem fogjuk tudni letölteni az App Store-ból, kerülőutat kell választanunk, mert Magyarországon nincsenek ezek az alkalmazások ott az áruházban. A letöltéshez először be kell lépnünk a Beállítások menüpont alá, ahol meg kell keresnünk az Apple ID-nkat. Erre rányomva bejutunk a mögöttes beállításokba.

Itt keressük meg a Régió/Ország beállítását és állítsuk át Nigériára vagy Hollandiára, amelyek olyan országok, ahol elérhető a Store-ban az Unibet iOS app. Van más ilyen ország is, de célszerű olyanokat választani, ahol angol nyelven tudunk keresgélni. Ha ezt megtettük, elképzelhető, hogy még kérnek tőlünk számlázási címet, ezt adjuk meg, nem kerül kiszámlázásra semmi az Unibet apphoz kapcsolódóan.

Ezután lépjünk az App Store-ba és felkeresés után máris le tudjuk tölteni az Unibet applikációját. Telepítés után belépve láthatjuk, hogy könnyedén be tudunk majd lépni, tudunk regisztrálni, igényelni tudjuk az üdvözlő bónuszt és az appon keresztül nézhetjük is a mérkőzéseket. Ami fontos még, hogy az app segítségével kihasználhatjuk az értesítések lehetőségét és például a belépés is jóval egyszerűbb lehet majd!

Az Unibet bónuszok hozzák a kötelezőt

Az Unibet mobil alkalmazás letöltés után máris belevághatunk a fogadásba, ha már aktív fogadók vagyunk, ha most szeretnénk csatlakozni, akkor mindenképpen érdemes a bónuszajánlatokat is megfontolni. Ezek közül a legegyértelműbb a 100%-os, akár 10 ezer forintos üdvözlő bónusz, de böngésszünk bátran, hiszen vannak napi ingyen fogadási promóciók, ajánlási bónuszok és sok egyéb akció is.

Két dolgot mindenképpen fontos kiemelni:

  • Van már meccs előtti cashout opció is az Unibeten, amit akár már mobilról is használhatunk
  • Érdemes figyelni az e-mail címünket, hiszen elég sokszor vannak csak mobilra vonatkozó promóciók is

A pénzügyek könnyen kezelhetőek

A befizetések vagy kifizetések végrehajtásához a platformon csak a fiókunkba kell belépnünk, ahol van egy Befizetés és Kifizetés menüpont. Válasszuk ki az általunk preferált fizetési módot, kattintsunk rá, adjuk meg az összeget és kövessük az utasításokat. Elképzelhető, hogy átirányításra kerülünk majd egy mobil fizetési oldalra vagy egy e-pénztárca oldalra, de magát a tranzakciót nagyon gyorsan végre tudjuk hajtani. És mindez tökéletesen igaz akkor is, ha mobil eszközt használunk.

A teljesség igénye nélkül egyébként az Unibeten használhatunk bankkártyás fizetési módot, e-pénztárcás fizetéseket és előre feltöltős kártyát is, sőt még átutalásra is van mód, ha azt preferáljuk. Vegyük azonban figyelembe, hogy leginkább az e-pénztárcás megoldások azok, amelyek azonnali feldolgozást kínálnak!

Konkluzió

thumbs_up_down

Az Unibet túlzás nélkül az egyik legjobb sportfogadási irodának számít jelenleg a piacon és akkor is igaz ez, ha a mobilos bukmékereket hasonlítjuk össze. Nem elég, hogy nagyszerűen optimalizált felülete van az Unibetnek mobilon is, de van saját Android és iOS appja is, amelyeken keresztül használhatjuk az értesítéseket, az élő közvetítéseket is nézhetjük, de minden lehetőséget igénybe vehetünk, amit egy asztali gépről. Nehezen találunk olyan negatívumot, amit fel lehetne hozni a platform ellenében, így csak azt tudjuk mondani, hogy ide aztán tényleg megéri regisztrálni!

GYIK

📌 Az élő közvetítéseket mobil böngészőből is lehet nézni az Unibetnél?

Az Unibet számtalan élő közvetítést kínál számtalan sporteseményhez, amelyeket mobil böngészőből is meg tudunk tekinteni, de értelemszerűen az appon keresztül lesz majd még jobb az élmény. Fontos azonban tudni, hogy regisztráció és aktív egyenleg vagy az elmúlt 24 órában megkötött fogadás szükséges ahhoz, hogy ezt a lehetőséget ki tudjuk használni.

📌 Más forrásból is beszerezhető az Unibet mobil apk fájl?

Elképzelhető, hogy lesz olyan oldal, ahol szintén elérhetőnek kínálják az Unibet mobil apk fájlt. És bár mi nem feltételezzük azt, hogy bárki ártó szándékkal lépne fel, mégis azt javasoljuk, hogy kizárólag az Unibet hivatalos weboldaláról töltsük az Androidos applikáció telepítéséhez szükséges fájlt. Nem érdemes kockáztatni, főleg, hogy az eredeti platformon is gyors és egyszerű a letöltés.

📌 Mennyire könnyű fogadni az Unibet appban?

Még azt is mondhatjuk, hogy talán könnyebb fogadni az applikáció segítségével, mint egy asztali gépről. Hiszen szimplán csak rá kell nyomnunk az adott kimenetel szorzójára és máris megjelenik a szelvényünkön. Itt megadhatjuk a tétet és még egy érintés elég ahhoz, hogy játékba is küldjük a fogadást. Persze bővíthetjük és javítgathatjuk a szelvényt, de mobil appból 4-5 érintés segítségével beküldhető egy fogadás.

Vissza a tetejére