A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

ZulaBet sportfogadás 2022 – A legfontosabb szempontok alapján

Az elmúlt években meglepően soknak mondható megbízható szoláltató lépett be...
az internetes szerencsejáték piacára. Ez a játékosok szempontjából mindenképp pozitív fejleménynek számít. Mivel az egyre erősödő versenyhelyzet miatt a cégek egyre jobb és jobb feltételeket, bónuszokat, kedvezményeket nyújtanak a felhasználóiknak. És emellett arra is módfelett ügyelnek, hogy valamilyen módon megtartsák a már meglévő, online ügyfeleiket. Cikkünk főszereplője, a ZulaBet is a korrekt bukmékerek közé tartozik. Bár mindössze néhány éve van jelen a weben, a ZulaBet sportfogadás mellett egyéb termékeket is kínál a szerencsejáték rajongóknak: széleskörű játékválasztékkal rendelkező, színvonalas kaszinót és élő kaszinót. A fogadóiroda jókora üdvözlő bónuszokat, többféle promóciót kínál, és ami ugyancsak jó pont: a ZulaBet magyar nyelven is elérhető. Ráadásul ez nem pusztán a sportfogadás részlegre, hanem a webhely egészére igaz. Így bárki problémák nélkül tudja használni mind az asztali gépes, mind a mobil platformját a szolgáltatónak.
Kevesebb -
Olvass tovább +
 • Zulabet Magyar
 • Kompatibilitás
  browser
 • Bónusz
  35,000 Ft
 • Értékelés: 4.0
 • Regisztrálj itt

*F. Feltételek érvényesek! 18+

MGA-s működési engedély és egyéb fontos tanúsítványok

A weboldal láblécén fellelhető információk alapján a ZulaBet.com a Máltán bejegyzett ROMIX LIMITED tulajdonában van. A ROMIX LIMITED működési engedélyét a Máltai Szerencsejáték Felügyelet adtak ki 2018-ban (MGA/B2C/486/2018). A cég székhelye a következő címen található: Malta, BKR 4730, 27/28, Triq Torri Wejter, Birkirkara.

A láblécen az GamCare és a BeGambleAware logója is fent van, amiből adja magát a tény, hogy a ZulaBet mindent megtesz annak érdekében, hogy támogatást nyújtson a játékszenvedély problémájában érintettek számára. De mindezeken kívül a webhely az eCOGRA által kibocsájtott tanúsítvánnyal (ECOGRA’S ISO/IEC 27001 CERTIFICATION) is rendelkezik. Ennek a tanúsítványnak a megléte már önmagában is tökéletes garanciát jelent annak terén, hogy a ZulaBet maximálisan korrekt fogadási feltételeket és színvonalas szolgáltatásokat nyújt az ügyfeleinek.

Nagyszerű webdizájn

A ZulaBet elérése hazánk területéről

A ZulaBet sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató elérése ezen cikk megírásakor gond nélkül megoldható volt. A platform összes részlege, alrészlege ZulaBet alternatív link nélkül, az eredeti webcímről (https://ZulaBet.com/hu/) közvetlenül elérhető volt. Ebből kifolyólag a ZulaBet regisztráció sem okozott problémát számunkra, aminek lebonyolítását követően a ZulaBet belépés (Bejelentkezés) hivatkozására kattintva tizedmásodpercek alatt bármikor be tudunk lépni az oldalra a korábban nyitott felhasználói fiókba.

Persze ettől függetlenül megeshet, hogy hamarosan csak egy megfelelő ZulaBet alternatív link bevetésével lehet majd a fenti procedúrákat elvégezni, és használni a rendszert asztali gépes és mobil platformját. Ha ilyen helyzet adódna, gondoskodni fogunk róla, hogy a honlapunkra felkerüljön olyan ZulaBet alternatív link (esetleg több link is), amivel továbbra is biztosított lesz olvasóink számára a fogadóiroda elérése Magyarország régiójából.

ZulaBet regisztráció – akadálymentes felhasználói fiók nyitás

Az operátornál történő számlanyitás nagyon gyorsan elintézhető a ZulaBet magyar nyelvű oldalán keresztül. A következőkben az felhasználói fiók nyitásának asztali gépes változatát fogjuk bemutatni. Ez procedúra az igazság szerint majdnem pontosan ugyanolyan, mint a ZulaBet mobil oldalán keresztül történő, viszont a billentyűzet használata miatt sokkal könnyebb.

ZulaBet regisztráció lépésről-lépésre

 • A főoldalon, klikkelj a ZulaBet belépés (Bejelentkezés) gomb melletti „Regisztráció” szövegre.
 • A számlanyitáshoz egy regisztrációs űrlapot kell kitöltenéd, amely kétoldalas, és ez első oldalon ezeket kell megadnod: e-mail címed, felhasználói neved, jelszavad és ennek megerősítése.
 • A fenti mezőkön kívül négy darab checkbox-ot is találsz. A legelső bejelölésével azt tudod az operátor tudomására hozni, hogy nem vagy politikailag jelentős személyiség. A másodikkal az ÁSZF-t, a harmadikkal az Adatvédelmi Irányelveket tudod elfogadni (mielőtt ezt megtennéd, kérjük, olvasd el mindkét dokumentumot). Ha bepipálod negyedik checkbox-ot is, akkor azzal feljogosítod az operátort arra, hogy e-mailben különféle promóciós anyagokat küldhessen neked a későbbiekben. Kattints a „Következő lépés” szövegre.
 • A második lapon néhány kulcsfontosságú személyes adat megadását kéri tőled az operátor: teljes neved, születésed dátuma, lakcímed, mobiltelefonszámod stb. Ügyelje rá, hogy minden mezőt pontosan tölts ki! Miután mindezekkel végeztél, akkor klikkelj a „Regisztráció” szövegre.

Zulabet számla nyitása

Az űrlap mindkét oldalának kitöltését követően (kb. 1-2 percen belül) kapsz majd egy e-mailt, amiben meg kell erősítened egy verifikációs hivatkozásra rákattintva az e-mail címedet. Miután ez megtörtént, akkor a ZulaBet belépés gombját használva, megadva a felhasználói nevedet és a jelszavadat, már bármikor be tudsz jelentkezni az asztali gépes és a mobil oldalon is.

A ZulaBet magyar oldalán rendelkezésre álló fizetési megoldások

Az operátor megfelelő mennyiségű fizetési megoldást biztosít az ügyfeleinek a pénzügyi ügyletek elvégzéséhez legyen szó akár számlafeltöltésről, vagy pénzkivételről. Ámde a webhelyen felsorolt opciók nem mindegyike érhető el a ZulaBet magyar felhasználói esetében. Ezért csak azokat a megoldásokat fogjuk lentebb bemutatni, amelyek garantáltan problémamentesen használhatók Magyarországról is.

Számlafeltöltéshez elérhető metódusok
 • e-walletek: NETELLER, Skrill / Skrill 1-Tap;
 • Hitel- és bankkártyák: VISA, Mastercard;
 • prepaid kártyák: paysafecard;
 • Rapid Transfer, Neosurf
Kifizetésekhez használható metódusok
 • e-walletek: NETELLER, Skrill / Skrill 1-Tap;
 • Hitel- és bankkártyák: VISA, Mastercard;

Ami a járulékos „extra” költségeket illeti, ezektől nem kell tartani, mert a szolgáltató sem befizetéseknél, sem kifizetéseknél nem számít fel kezelés díjat, vagy egyéb plusz költséget. A minimális befizetési összeg 10 Euró, a maximális 5000 Euró (per pénzügyi tranzakció). A Kifizetéseket illetőleg fontos tudnod, hogy limitálva vannak, aminek folytán egy adott hónapban 10 ezer Eurónál nagyobb összeget nem vehetsz ki a számládról még akkor sem, hogy jóval többet nyertél. Az átfutási / feldolgozási idő a pénzfizetéseknél változó. Az e-walleteknél általában mindössze egy nap, de ha VISA vagy Mastercard opciót választasz, akkor 4-5 nap is lehet.

ZulaBet webszájt dizájn – funkcionális oldal kisebb hiányosságokkal

Kezdjük a ZulaBet sportfogadás részlegével. Ami minket illet, néhány perces szemlélődést, és kattintgatást követően arra a megállapításra jutottunk, hogy az asztali gépes platform szuper lehetne. Azért a feltételes mód, mert a fejlécnél lévő főmenü (itt van elhelyezve a ZulaBet belépés linkje is) alatt egy nagyon nagyméretű bannert tettek be az operátor dizájnerei. Ez a reklámanyagok, ZulaBet bónusz ajánlatok, promóciók, akciók prezentálására szolgáló dizájn elem módfelett zavaró.

Ámde ezt leszámítva a minden rendben van: a menük jól pozícionáltak, a tartalmi részek a középen megfelelő minőségben, jól olvashatón kerülnek megjelenítésre, és a fogadószelvény is ideális helyen, jobboldalt van. A navigáció sem mondható rossznak: két szekció között váltáskor mindössze 1-2 másodpercig tart (pl., ha a pre-match részből átklikkelünk az élő fogadásokat tartalmazóra). További jó pont, hogy a ZulaBet sportfogadás oldaláról (is) egy kattintással el lehet érni valós idejű csetten az ügyfélszolgálatot.

ZulaBet bónusz kínálat – aktuális ajánlatok

Az operátor a sportfogadáshoz és a kaszinóhoz is nyújt üdvözlő bónuszt, de emellett egyéb promóciókat is akciókat is biztosít a regisztrációval rendelkező ügyfeleinek. Viszont minden egyes promóciónak, speciális ajánlatnak az igénybe vételekor teljesítened kell adott feltételeket, vagy meg kell felelned bizonyos kritériumoknak. Ezért módfelett fontos, hogy az esetleges félreértések elkerülése érdekében mindig olvasd át a szolgáltató oldalán a téged érdeklő ajánlatra (ZulaBet bónusz, promóció stb.) vonatkozó felhasználási feltételeket.

Elképesztő promóciók a Zulabet-nél

Sportfogadás üdvözlő bónusz az első befizetéshez

Ez a ZulaBet bónusz egy 100%-os üdvözlő ajánlatot takar, aminek keretében legfeljebb 35 ezer Ft-os bónuszpénzhez tudsz hozzájutni. Ehhez viszont neked is ennyit kell első alkalommal befizetned a bukmékernél vezetett számládra. Szerencsére ez az összeg nincs kőbe vésve, így már – elvileg – akár 6000 Ft- befizetésével is jóvá tudod íratni a bónuszt. De ne feledd, hogy mivel 100%-os, emiatt ilyenkor csak 6000 Ft-nak megfelelő értékű bónuszban részesülsz. A bónusz megforgatásába / kijátszásába csak azok a sportesemény kimenetelek számítanak bele, amelyeknél az odds minimum 1.50x-ös. Emellett kérjük, azt is vedd számításba, hogyha NETELLER vagy Skrill e-wallet révén hajtod végre az első számlafeltöltésed, akkor kizárásra kerülsz ebből a promócióból.

Heti sportfogadás bónusz akár 150 ezer Ft-ig!

Ezt a ZulaBet bónuszt – amely 50%-os – akár már 6000 Ft-t befizetésével is megszerezheted. Az összeghatára 150 ezer Ft, amihez pont ugyanennyi pénzt kell befizetned az adott héten. A bónuszt a sportfogdáshoz használhatod fel, és csakis olyan tétek számítanak bele a megforgatási követelményeibe, amelyeknél a szorzó legalább 1.5-szörös. A megforgatási követelmények teljesítéséhez a befizetésed és a bónusz teljes összegét 8 alkalommal kell megforgatnod. A bónusz a jóváírásától számított egy hónapon át érvényes.

10%-os free bet bónusz élő fogadáshoz

Ez a ZulaBet bónusz remek lehetőséget nyújt számodra ahhoz, hogy a legizgalmasabb focimeccsekre való fogadásaid révén extra pénzhez juthass hozzá: 5 fogadás esetében a teljes összeg 10%-át kaphatod vissza. Fontos viszont tudnod, hogy csak az 1.8-szoros szorzójú, vagy annál magasabb kimenetelek érvényesek ennél a bónusznál, és kizárólag csak az La Liga, Bundesliga, Angol Premier Liga, A Széria, 1. sz. Liga osztály mérkőzéseire való fogadások kerülnek figyelembe vételre. A bónuszt az operátor free bet formájában írja jóvá a játékos egyenlegén, amire 3x-os megforgatási követelmény van érvényben (min. odds-ok 1.5x-ös).

Elég jónak mondható kínálat fogadási piacokból & cash out opció

Elég egy fél pillantást vetnie az embernek a ZulaBet sportfogadás platformjára, hogy észrevegye melyek a legnépszerűbb sportok az oldalon. Ugyanis ezek a reklámbanner alatt látványos ikonokkal vannak külön kiemelve: röplabda, jéghoki, kosárlabda, tenisz, foci. Ebből kifolyólag már nem meglepő, hogy az említett sportokhoz meglehetősen sok piacot kínál fel a szolgáltató mind élő, mind meccs előtti fogadásokhoz. A tradicionálisnak számító piacok (1X2, meccs nyertese, félidő, adott játékrész nyertese stb.) mellett jó pár izgalmas statisztikai piacon, hendikepes piacon, pontos eredmény piacon, és speciális piacokon is köthetünk fogadásokat a ZulaBet-nél (pl. kiemelt focimeccseknél lesz-e majd kiállítás, kosárlabda meccseknél lesz-e kipontozódás stb.). A ZulaBet a felhasználóinak a cash out opciót is biztosítja, aminek köszönhetően bebiztosíthatják a nyereményeik egy adott hányadát, illetve csökkenthetik az esetleges veszteségeik mértékét. A cash out a ZulaBet-nél a pre-match és az élő fogadásoknál is rendelkezésre áll.

Bőséges választék fogadható sportokból

A ZulaBet-nél azon sportfogadás rajongókra is gondoltak / gondolnak, akik nem csupán a legnépszerűbb sportok eseményeire szeretnek fogadni. Ennek a felhasználó-központú hozzáállásnak az ékes példája, hogy egyebek mellett lóversenyre, agárversenyre, kelta focira, floorball-ra, biatlonra is lehet fogadni az oldalon (számos sporteseményre akár élőben is). De persze a populáris sportok rajongói sem maradnak ki a jóból. Mivel a legizgalmasabb foci, kosárlabda, jéghoki, tenisz, kézilabda, F1, Nascar, baseball mérkőzések összecsapásaira tehetnek fogadásokat több tucatnyi fogadási piacon.

Jókora sportág kínálat

Amennyiben e-sportokra, vagy mondjuk virtuális sportokra szeretnél fogadni, akkor sem kell másik szolgáltatót választanod, mert a ZulaBet sportfogadás kínálatában igen sok, rangos e-sport eseményre, és több virtuális sportra is fogadhatsz a hét bármelyik napján. És most egy kis csavar: a ZulaBet-nél nem csak sportokra, hanem egyéb, érdekes eseményekre is köthetsz (hosszú távú) fogadásokat: pl. politikai események kimenetelei, Oscar Gálák, Grammy díjátadók stb.

Élő fogadás A ZulaBet-nél & Live Streaming

A webhely sportfogadás oldalán egy külön szekcióban találhatók azok a sportesemények, amelyekre élőben is lehet fogadásokat kötni. A sportesemény kínálatra és a fogadási piac választékra nem lehet egyetlen rossz szavunk sem, mert ezeken a területeken a bukméker igencsak „odatette magát”. Több sportesemény mellett ott virít az „Élő adás” link is. Ám ez ne tévesszen meg senkit, ugyanis sajnos nem a hagyományos értelembe vett Live Streaming-et (Élő Mérkőzésközvetítés) takarja, hanem csupán egy élő, animáció-alapú video kommentárt. Ezen keresztül az általunk kiválasztott meccsek fontosabb történéseit ugyan figyelemmel tudjuk kísérni, ámde finoman szólva sem helyettesíti az igazi élő meccs közvetítését.

Remekbe szabott mobilbarát platform

Meglátásunk szerint az online bukmékeriroda mobil platformja a kifejezetten jók közé tartozik. A rendszer mindegyik funkciója gond nélkül, akadás mentesen működik vele, gyorsak az átirányításokat, nem terheli le az adott mobil-készüléket, és eléggé nagyméretű kijelzős készüléken (6 colos) nagyon jó felhasználói élményt nyújt. A használatát szinte pillanatok alatt el lehet sajátítani, és nem csak a sportfogadás részleg, hanem a casino is flottul működik vele.

A ZulaBet-nek a rendszeréhez (sportfogadás, casino) jelen cikk megírásakor nem állt rendelkezésre mobil alkalmazás. De remélhetőleg ezt a hiányosságot a jövőben a szolgáltató pótolni fogja.

Biztonságos és adatvédelem

A webhely tesztelésekor annyit sikerült kiderítenünk, hogy az operátor TLS 1.2 internetes biztonság kommunikációs protokollt & SSL titkosítást használ. Az ügyfelek személyes adatainak védelmére kiemelt figyelmet fordít, és olyan szervereken tárolja, amelyeket a legfejlettebb szoftveres és hardveres védelmi-megoldásokkal biztosít.

Általános információk
Név: ZulaBet
Székhelyek: Triq Torri Wejter, Birkirkara
Alapítva: 2019
Engedély szám: MGA/B2C/486/2019
Élő fogadás: Igen
Élő közvetítés: Nem
Mobil app: Android, iOS
Telefon: +3680088233
Élő chat: 24/7
E-mail cím: [email protected]

ZulaBet-es ügyfélszolgált – elérhetőségek

Más neves sportfogadás szolgáltatókhoz hasonlóan a ZulaBet-nél is elérhető online chat-en az ügyfélszolgálat. Így, probléma esetén percek alatt kapcsolatba lehet lépni a vállalat egyik szakemberével. Emellett persze az egyéb „klasszikus” opciók is a cég ügyfeleinek rendelkezésére állnak: telefonos elérhetőség, illetve e-mail. A fogadóiroda kollégái szakszerűen végzik a munkájukat, és minden esetben ügyelnek arra is, hogy az ügyintézés a lehető leggyorsabban, udvarias keretek között történjen.

Konklúzió – ZulaBet pro & kontra

Ami az operátor mellett szól:
 • eCOGRA tanúsítvány;
 • széleskörű sportág kínálat, magas szorzók, élő fogadás;
 • felhasználóbarát desktopos és mobil platform;
 • többféle welcome bónusz és VIP rendszer;
 • a sportfogadás mellett casinó és élő casinó;
 • kiváló 24/7 rendszerű ügyfélszolgálat.
Az az operátor ellen szól:
 • Egyelőre még nincs Live Streaming funkció;
 • Nem áll rendelkezésre mobil alkalmazás sem a sportfogadás sem a casinó részleghez;

Néhány gyakran ismétel kérdés & válasz

📌 Hogyan tudok befizetést eszközölni a ZulaBet oldalán?

Nincs nehéz dolgunk, szimplán menjünk csak a Befizetés menübe, ahol az általunk preferált befizetési mód kiválasztása után már meg is jelenik egy ablak, ahol megadhatjuk, hogy mennyi pénzt szeretnénk befizetni. Ha megvagyunk, kattintsunk a Befizetés gombra, ami után megjelenik még egy ablak, ez maga a befizetési ablak, ha itt megerősítjük a tranzakciót még egyszer, akkor rövidesen meg is jelenik a befizetett összeg a számlánkon.

📌 Én még nem annyira ismerem a ZulaBetet, megbízható iroda?

Igen, bátran nézzünk körbe vélemények után vagy nézzünk meg gyűjtő- és véleményező oldalakat is, nemrég jelentek meg a piacon, de már egyre népszerűbbek a fogadók körében. Máltai székhelyű cég, amelyet a máltai Romix Ltd. üzemeltet, engedélyét 2018-ban bocsátotta ki a máltai szerencsejáték-felügyelet, azóta pedig komoly problémák és panaszok nélkül üzemelnek.

📌 Tudok játszani pénz nélkül is a ZulaBeten?

A ZulaBet rengeteg játékot kínál demó (tehát ingyenes) és valódi pénzes formában is. A valódi pénzes játékhoz regisztrálnunk kell az oldalra és befizetést is eszközölnünk kell, mindehhez pedig az első lépés az, hogy a Regisztráció gombra kattintunk. Ezután az oldal majd végigvezet minket a lépéseken, de alapvetően felhasználónév, jelszó és e-mail cím a kezdeti szükséges információk, amelyek után számlánk pénznemét és tartózkodási helyünket is meg kell adnunk. Az ÁFSZ elfogadása mellett végül meg kell adnunk jó pár személyes adatunkat is, hogy teljes legyen a regisztrációs folyamat.

📌 Nem érkezett meg a visszaigazoló/ellenőrző e-mail. Mit tegyek?

Ahogy a legtöbb fogadóiroda, úgy a ZulaBet is azt javasolja, hogy ilyen esetben először győződjünk meg arról, hogy megfelelő e-mail címet adtunk meg, ha pedig ezt rendben találjuk, akkor azt is ellenőrizzük, hogy nem telt-e meg a postafiókunk és nem került-e a Levélszemét mappába a ZulaBet visszaigazoló levele. Ha ezeket ellenőriztük, mégsincs meg a visszaigazoló e-mail, akkor mindenképpen vegyük fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, akik majd segíteni fognak a manuális aktiválás végrehajtásában.

📌 Szeretném kifizettetni a nyereményemet. Mik a lépések?

Be kell először is lépnünk a felhasználói fiókunkba, majd a Kifizetések menüpontra kattintva jutunk a szükséges menübe. Válasszuk itt ki azt a kifizetési módot, amit preferálunk, majd adjuk meg az összeget, amit ki szeretnénk utalni. Természetesen győződjünk meg róla, hogy megfelelő mennyiségű pénzösszeg álljon rendelkezésre a számlánkon. Ezután adjuk meg a használni kívánt fizetési rendszerre vonatkozó adatokat és szimplán kattintsunk a Kifizetés gombra. Fizetési módtól függően pár órán vagy napon belül biztosan hozzájutunk a pénzünkhöz.

Vissza a tetejére