A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

ZulaBet app – Milyen lehetőségek vannak Androidra & iOS-re

A ZulaBet napjainkban már biztosan ott van a legjobb bukmékerek között, kös...
zönhetően a nagyszerű bónuszajánlatainak és a fogadási események széles körének, de az is sokat számít, hogy a magyar fogadók a ZulaBetnél biztonságosan, biztonságban fogadhatnak. Hiszen az üzemeltető Romix Limited több hasonló sportfogadási platformot üzemeltet, a ZulaBetet pedig a szektorban leginkább megbízhatónak számító Máltai Szerencsejátékos Hatóság engedélyével. Napjainkban a legtöbb sportfogadást már mobilról kötik, így az a fogadóiroda, amelyik nem működik megfelelően mobil eszközökről, biztosan lemarad. Ilyen gond nincs a ZulaBettel, tökéletes mobilos élményt kínál. Nézzük is meg, hogy mit tud a ZulaBet mobile verzió a kisképernyős eszközök világában.
Kevesebb -
Olvass tovább +
  • Zulabet Magyar
  • Kompatibilitás
    browser
  • Bónusz
    35,000 Ft
  • Értékelés: 4.0
  • Regisztrálj itt

*F. Feltételek érvényesek! 18+

Mobilos is csak néhány érintés fogadni

Zulabet mobile verzió

A sportfogadók Magyarországon is elsőként egy adott fogadóiroda mobil böngészős verzióját nyitják meg, a ZulaBetben pedig nem kell csalódniuk. Nagyon szépen optimalizált weboldallal szembesülünk, ahogy beírjuk a címet a böngészőnkbe, ahol legfelül az összes kezelőgombot és menüt meg fogjuk találni görgetés nélkül. Ha esetleg lejjebb görgetünk, akkor az aktuális promóciókat, az aktuális legjobb eseményeket láthatjuk, de bepillanthatunk a ZulaBet kaszinó kínálatába is.

Egy pici lassúságra számítanunk kell, ha az összes esemény listájában akarunk görgetni, de a fogadás maga a legkisebb képernyőméretű készülékek esetén is nagyon könnyen végrehajtható. Összességében pont ugyanúgy működik a ZulaBet mobil verzió, mint az asztali gépről megnyitott weboldal.

Tettünk egy kis tesztet is, megnéztük, hogy milyen gyorsan hajtható végre a bejelentkezés vagy éppen a csatlakozás a ZulaBet mobil platformjához, és azt tapasztaltuk, hogy villámgyorsan be lehet jutni a felületre. Amit fontos figyelembe vennünk, hogy a legtöbb vezérlés a mobil weboldalon a három csíkkal jelzett menüből történik, a szelvény pedig egy, a képernyő jobb sarkában megjelenő gömbön keresztül érhető el. Tökéletesen jól használható mobil oldalról van szó, nem nagyon találtunk vele problémát egyetlen funkció vonatkozásában sem.

ZulaBet Android app

android

Annak ellenére, hogy már többször volt arról szó, hogy lesz ZulaBet mobil alkalmazás és az ügyfélszolgálatnál is arról tájékoztatják a fogadókat, hogy ez fejlesztés alatt áll, sajnos jelenleg nincs arra mód, hogy a Google áruházából vagy éppenséggel a ZulaBet weboldaláról letölthessük a ZulaBet mobile apk fájlt vagy a natív applikációt. Persze ahogy fentebb volt róla szó, ez nem jelenti azt, hogy egy mobil fogadást megkötni kívánó fogadó nem tudja megtenni a ZulaBetnél egy Androidos készülék esetén, hiszen a mobilra optimalizált verzió is mindent tud.

iOS ZulaBet verzió

apple

Nem érdemes a ZulaBet app letöltés lehetőségét keresnünk az App Store-ban sem, amennyiben iOS operációs rendszerrel rendelkező telefonunk van, hiszen ahogy Android, úgy iOS oprendszerre sincs még elérhető applikáció. Természetesen könnyedén előfordulhat, hogy lesz ilyen rövidesen, de addig be kell érnünk a ZulaBet mobilos verziójával. Ha pedig egy nem ismert weboldal ZulaBet iOS app letöltési lehetőséget kínál, akkor kezeljük fenntartással és csak hivatalos forrásból származó appot keressünk és használjunk.

ZulaBet bónusz – Minden ott van mobilról is

Bár ZulaBet mobil alkalmazás letöltés lehetősége nem áll rendelkezésre, a mobilos fogadóknak nem kell lemondaniuk semmiről, hiszen például a bónuszok is ugyanúgy elérhetőek a mobil böngészős verzióból, mint egy asztali gépről. Szimplán csak a három csíkra kattintva elő kell hívnunk mobilon a Promóciók menüpontot, ahol már láthatjuk is a számtalan különféle ajánlatot, így a kezdőbónuszt, az élő fogadási cashbacket vagy éppen a hétvégi ingyen fogadásokat. Nincs különbség platform alapján a bónuszok között, sőt, esetenként előfordul, hogy van mobilos fogadási promóció is.

Fogadni és fizetni is néhány érintéssel lehet

A ZulaBetnél használható fizetési mód tekintetében minden elérhető, amire a fogadóknak igénye lehet, az egyetlen kivételt a kriptovaluták jelentik, amelyek még nem érhetőek el a platformon. De van a banki átutalás és a bankkártyás fizetési módok mellett e-pénztárcás fizetési mód vagy éppen előre feltöltős kártyás lehetőség is. Utóbbiak azért különösen jók, mert a befizetés és a kifizetés is nagyjából azonnali a segítségükkel és a mobil alkalmazásaiknak köszönhetően akár utazás közben is tudunk befizetni mobilról a ZulaBetre, de kifizetést is könnyen tudunk kezdeményezni. Nem kell semmi más, csak néhány érintés, egy stabil internetkapcsolat és mindent el tudunk intézni!

Konkluzió

thumbs_up_down

Számtalan olyan okot tudunk felsorolni, amiért érdemes a ZulaBetnél mobilról játszani. Először is ott van az, hogy a mobil böngészőben elérhető verzió pontosan ugyanazt tudja, mint az asztali gépről megnyitott oldal. Aztán folytathatnánk a sort azzal, hogy bármikor belefuthatunk mobilspecifikus ajánlatokba, játszhatunk mobilról a ZulaBet számtalan fogadási piacán és használhatjuk a Cashout opciót is sok más mellett. És ehhez igazából még applikációval sem kell szenvednünk, hiszen jelenleg amúgy sincs elérhető ZulaBet iOS vagy Android app. De nem fog ez nekünk feltűnni, hiszen egy-egy felület bizonyos szintű lassúsága mellett semmiféle különbséget nem fogunk észlelni a mobil és az asztali gépes ZulaBet oldal között.

Először a Globusbet.com oldalán: Zulabet mobil

GYIK

📌 Ha mobilról csatlakozunk a ZulaBetre, akkor is kell azonosítanunk magunkat?

Igen, a fiók azonosítása nem platformhoz kötődik, hanem a sportfogadás világához. Tehát ha mobilról regisztrálunk a ZulaBethez, akkor a regisztráció során megadott adatainkat azonosítanunk kell, mielőtt fogadást köthetünk vagy kifizetést kezdeményezhetünk. A személyazonosságunkat egy személyi azonosító okmány, a lakcímünket pedig egy közüzemi számla vagy éppen egy bankszámlakivonat segítségével tudjuk igazolni, amelyeket fotóként tölthetünk fel.

📌 Van a ZulaBetnél élő közvetítés mobilról?

A ZulaBet jelenleg nem kínál élő közvetítéseket a platformján és ez a mobil eszközökre is igaz. Viszont más fogadóirodákkal szemben nagyon jó eredménykövetés és virtuális, animált közvetítés is elérhető, tehát az élő fogadásaink során nem csak azt tudhatjuk, hogy éppenséggel ki vezet, hanem azt is láthatjuk, hogy melyik térfélen pattog éppen a labda. És mobilról az esetek döntő többségében ez is elegendő lehet.

📌 Ha találok egy weboldalt, ahonnan le lehet tölteni a ZulaBet applikációt, mit tegyek?

Ha lesz elérhető ZulaBet applikáció, arról biztosan tudni fogunk a bukméker hivatalos oldaláról. Így fenntartásokkal kezeljük, ha egy nem ismert oldal applikációt kínál a bukmékerhez, hiszen nem biztos, hogy hivatalos forrásból származik és akár el is veszíthetjük a fiókunkat. A legbiztosabbat akkor tesszük, ha ilyenkor felvesszük a kapcsolatot a ZulaBet éjjel-nappal elérhető ügyfélszolgálatával és kiderítjük, hogy valóban megfelelő-e az általunk letölteni kívánt applikáció.

Vissza a tetejére